Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios vasaros akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
v*i*j*a
Nuotraukyciu tikrai yra graziu thumbup.gif
bet saviskes neisrenku niekaip doh.gif tai turbut mes nedalyvausim ax.gif
dvyne2
o man tai visos nuotraukos patiko:)
sena karvė
QUOTE(dvyne2 @ 2006 07 23, 16:29)
o man tai visos nuotraukos patiko:)
*

Tavo vaikiuką konkurse galima iš avataro pažinti smile.gif
--------
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 23, 16:31)
Tavo vaikiuką konkurse galima iš avataro pažinti smile.gif
*

Ajajai.... Kažkas neperskaitė taisyklių... rolleyes.gif

Panašu, ania?

user posted image

user posted image
Papildyta:
Niu ir dar pridėsiu rolleyes.gif
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
dvyne2
QUOTE(Meilė @ 2006 07 23, 17:49)
Ajajai.... Kažkas neperskaitė taisyklių... rolleyes.gif

Panašu, ania?

user posted image

user posted image
Papildyta:
Niu ir dar pridėsiu rolleyes.gif
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
*

oij atsiprashau:) matyt kazka praleidau:) va pakeichiau foto:) mat ash chia nauja:) nelabai gaudaus dar vis:)
Nieko sau
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 07 23, 00:50)
[img] Be zodziu ....  wub.gif
*

tikrai drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
--------
Niu va, užregistravavau ir savo dukružės nuotraukytę ax.gif Dabar laukiame moderatorių patvirtinimo blush2.gif Na, bet atmest lyg ir neturėtų rolleyes.gif
dvyne2
kokia faina foto "kaip smagu pliushkentis" PASAKA smile.gif
Čili
QUOTE(Auges @ 2006 07 22, 09:18)
Tai rašau viešai temoje, nes vis daugiau atsiranda nuotraukų, kurios yra darytos namie. Juk vasarą, mes visi tikrai nesėdim namuose (ypač kai buvo taip šilta, ir pusė vasaros jau praėjo)  mirksiukas.gif , pasistenkim surast įdomių atitinkančių konkurso aprašymą:

O mes kaip tik tokią karštą vasarą slepiamės po šaltu dušu namie biggrin.gif
Ulė
Pirmąkart liečiant pajūrio smėlį... doh.gif

gyvenime nedeciau tokios fotkes i konkursa doh.gif lotuliukas.gif
gerai ,kad visos mes skirtyngos 4u.gif clap_1.gif
--------
QUOTE(meduza @ 2006 07 24, 09:35)
Pirmąkart liečiant pajūrio smėlį... doh.gif

gyvenime nedeciau tokios fotkes i konkursa doh.gif  lotuliukas.gif
gerai ,kad visos mes skirtyngos 4u.gif  clap_1.gif
*

Va va, kaip tik vakar dar tą nuotrauką aptarėm su vyru... Nelabai ji mums patiko... blush2.gif
Tik prašau neisižeisti nuotraukos savininkės 4u.gif

...tai tik mano skonis...

...Sėkmės... mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 10:46)
Va va, kaip tik vakar dar tą nuotrauką aptarėm su vyru... Nelabai ji mums patiko... blush2.gif
*

Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo. Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda. Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose. doh.gif Toj vietoj mama šaunuolė, kad jos vardan "estetiškos" nuotraukos nenuėmė....nejaugi dėl to vaikas negali turėt tam tikro laikotarpio nuotraukų? Ir ar tą laikotarpį slėpt kaip nusikaltimą reik? Pikta.
--------
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 10:57)
Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo.  Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda.  Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose.  doh.gif
*

Tamsta kažką čia ne į temą parašėte....
Man, pvz, nepatiko ne vaikas, o šalia vaiko esantis žmogus (musiek tai mama rolleyes.gif ) ir jo plikumas.. Bet, pasikartosiu, tai tik mano nuomonė... cool.gif
Kutuliukas
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:03)
Tamsta kažką čia ne į temą parašėte....
Man, pvz, nepatiko ne vaikas, o šalia vaiko esantis žmogus (musiek tai mama rolleyes.gif ) ir jo plikumas.. Bet, pasikartosiu, tai tik mano nuomonė... cool.gif
*

pliaže plikumas nenormalu ? doh.gif ....tamsta pati neparašei apie ką kalbi paliekant itartinai daug vietos interpretacijoms...kad paskui būtų galima va taip "oi as ne apie tai..." - apie tai ar ne apie tai, bet apie nuotraukos tinkamumą konkursui sprendžia moderatoriai.
--------
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:09)
pliaže plikumas nenormalu ? doh.gif ....tamsta pati neparašei apie ką kalbi paliekant itartinai daug vietos interpretacijoms
*

QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 10:57)
Nebežinot prie ko kibt...

Kokios visos nuotraukos puikios, nuostabios, nepakartojamos!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
pliaže plikumas nenormalu ? doh.gif ....tamsta pati neparašei apie ką kalbi paliekant itartinai daug vietos interpretacijoms...kad paskui būtų galima va taip "oi as ne apie tai..." - apie tai ar ne apie tai, bet apie nuotraukos tinkamumą konkursui sprendžia moderatoriai.
*

Prašom atidžiau perskaityti postus... Niekur nebuvo užsiminta apie nuotraukos netinkamumą. Tiesiog buvo išsakyta nuomonė apie nuotrauką ir jei ji neskamba "nuostabi, puiki", tai dar nereiškia, kad ji netinkama konkursui.

Jėzau, kaip lietuviai bijo kritikos...
....arba gerai, arba tylėk, ania? rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:13)
Kokios visos nuotraukos puikios, nuostabios, nepakartojamos!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Šaunuolė. 4u.gif Kritikuot galima, bet paprastai normaliai kritikuojantys ir parašo kas konkrečiai nepatinka wink.gif O ne taip "nepatiko", be menkiausio paaiškinimo kodėl. cool.gif

QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:19)
Prašom atidžiau perskaityti postus...
Jėzau, kaip lietuviai bijo kritikos...
*

Tu lietuvė? bigsmile.gif Postai, beje, buvo ne tik tamstos blush2.gif
westa
*

aš pvz iš karto supratau apie ką kalba g.gif g.gif .. Ir tikrai apie vaką net nepagalvojau smile.gif ...
O man visos tos ale undinėles ir ktaip bepozuojančios mamkos hihihi.gif
Kutuliukas
QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:27)
aš pvz iš karto supratau apie ką kalba  g.gif  :
*

O aš nesupratau ir iki šiol nesuprantu....matyt ne visiem matosi ta "problema".... hihihi.gif Jūs geriau eikit į tėčių konkursą pasižvalgyt biggrin.gif
westa
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:31)
O aš nesupratau ir iki šiol nesuprantu....matyt ne visiem matosi ta "problema".... hihihi.gif Jūs geriau eikit į tėčių konkursą pasižvalgyt  biggrin.gif
*

aišku ne visiems, kitaip šitos foto nebūtų konkurse... ax.gif .. Ir kaip žmogus turėjo teisę ją įdėt, taip kiti turi teisę į bet kokią nuomonę apie ją , ar ne ? mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:35)
kaip žmogus turėjo teisę ją įdėt, taip kiti turi teisę į bet kokią nuomonę apie ją , ar ne ?  mirksiukas.gif
*

Turi be abejo, tik geriau kad ta nuomonė būtų aiški ir kitiems nereiktų šifruot kas ten konkrečiai nepatinka. wink.gif Aš beje taip pat esu "kiti". Teisę į nuomonę irgi turiu smile.gif Tavo avataras nepadorus tongue.gif
--------
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:38)
Teisę į nuomonę irgi turiu smile.gif
*

Taip, Tamsta tikrai turi tą teisę, o va aš (ir visos kitos, bandančios pasakyti neigiamą nuomonę) kažkodėl neturi unsure.gif

Iš tiesų kaip baisu, kai galima rašyti tik gražios, puikios nuotraukos... nežinau už ką balsuoti...svaigsta nuo grožio galva

...gal reiktų papildyti taisykles? g.gif
<...>neigiama nuomonė apie konkurse dalyvaujančias nuotraukas griežtai drauždiama.
westa
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:38)
Aš beje taip pat esu "kiti". Teisę į nuomonę irgi turiu smile.gif Tavo avataras nepadorus tongue.gif
*

kaip jaučiuosi toks ir avataras biggrin.gif biggrin.gif
Kutuliukas
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:46)
<...>neigiama nuomonė apie konkurse dalyvaujančias nuotraukas griežtai drauždiama.
*

matyt ne viską ką rašau perskaitai rolleyes.gif Ai nevelika ptica, už tą nepikta biggrin.gif

QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:46)
Taip, Tamsta tikrai turi tą teisę, o va aš (ir visos kitos, bandančios pasakyti neigiamą nuomonę) kažkodėl neturi unsure.gif
*

čia ne aš, o tu taip sakai biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:51)
kaip jaučiuosi toks ir avataras  biggrin.gif  biggrin.gif
*

aha, mano irgi biggrin.gif
Neglaite
Tik iš baaalos tas gražumas! thumbup.gif thumbup.gif

Ale tai, vienos kritikuoja nuotraukas, o kitos kritikuoja kritikuotojas doh.gif lotuliukas.gif
Eikit gal jūs į gamtą galvas parvėdint cool.gif
--------
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 24, 12:13)
Eikit gal jūs į gamtą galvas parvėdint  cool.gif
*

Kaip tai mano mintis perskaitei bigsmile.gif Nes tą patį norėjau kai kam pasiūlyti mirksiukas.gif
Mažulėlė
Atleiskit, bet tie jūsų komentarai išvis nei į tvorą, nei į mietą, nei juoktis, nei verkt. Rado prie ko prikibt - prie žmogaus šypsenos arba prie tariamo nuogumo. doh.gif o kai tėčių lyties organai nuotraukose beveik matėsi, tuomet visiems buvo gražu, o čia matosi nuogos krūtinės tik tiek, kiek ir iš po dekolte matytųsi, ir jau negerai.
--------
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 07 24, 12:25)
Atleiskit, bet tie jūsų komentarai išvis nei į tvorą, nei į mietą, nei juoktis, nei verkt. Rado prie ko prikibt - prie žmogaus šypsenos arba prie tariamo nuogumo.  doh.gif  o kai tėčių lyties organai nuotraukose beveik matėsi, tuomet visiems buvo gražu, o čia matosi nuogos krūtinės tik tiek, kiek ir iš po dekolte matytųsi, ir jau negerai.
*

Na, jei man ta ar kita nuotrauka ne prie dūšios, tai taip ir rašau. O jei kažkuri labai patinka, tai, taipogi parašau mirksiukas.gif Tai vadinasi - laisvas nuomonės išsakymas smile.gif
Tam reikalui ši tema ir sukurta mirksiukas.gif
Elen
Mamos, baikit .Geriau pažiūrėkit ir nusišypsokit biggrin.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7850
Basanoškė
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 24, 11:58)

Ši labai graži smile.gif

Dar va šita, šita ir šita
wub.gif wub.gif wub.gif
nes
sita

mirksiukas.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Voverė
QUOTE(Elen @ 2006 07 24, 12:33)
Mamos, baikit  .Geriau pažiūrėkit ir nusišypsokit  biggrin.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7850
*

O jėj thumbup.gif ...... žiauriai faina nuotrauka ......... tokia kaimietiška ......pasiutėliška laugh.gif
elge
QUOTE(Elen @ 2006 07 24, 11:33)

Iš tiesų labai puiki nuotrauka biggrin.gif O jau išraiška to vaikiuko kokia nemirtinga thumbup.gif

Apskritai yra labai daug gerų nuotraukų. Iš karto geriau, kai ne namuose dauguma nuotraukų fotografuota smile.gif

Man dar labai patinka http://www.supermama.lt/foto/photos/0052_0007721_ico.jpg
Nuotrauka puiki, ir labai jau primena Čekiją - ten pakelės raudonos smile.gif
Zvaigzdziuke
Konkursas iš ties labai šaunus ... o ir foto gražumas ...kaip reikės čia išsirinkti rolleyes.gif ... Norėjom saviškę foto pakeisti , bet persigalvojom biggrin.gif
Matelyk
Gera su tavim! wub.gif
--------
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 24, 16:43)

Aga, šita nebloga smile.gif O ypač tas vyrukas - tetukas flirt.gif
dvyne2
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:57)
Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo.  Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda.  Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose.  doh.gif Toj vietoj mama šaunuolė, kad jos vardan "estetiškos" nuotraukos nenuėmė....nejaugi dėl to vaikas negali turėt tam tikro laikotarpio nuotraukų? Ir ar tą laikotarpį slėpt kaip nusikaltimą reik?  Pikta.
*

o del ko ta pagalve reikia det? pirma karta tokia matau?
*ziurkyte*
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 15:51)
*

aha, tetukas labai jau wub.gif tongue.gif
Krisliukas
Saulėlydis po močiutės ąžuolu
Labai man patiko ši nuotrauka
balandienė
Dauguma gražių nuotraukyčių. kol kas viena favoritę turiu
user posted image
Džinė
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 16:51)
*

hihihi.gif še tau kad nori cool.gif

QUOTE(dvyne2 @ 2006 07 24, 17:05)
o del ko ta pagalve reikia det? pirma karta tokia matau?
*

ačiū dievui, kad maniškiam nė vienam nereikėjo unsure.gif
čia turbūt gal išnirus kojytė per gimdymą g.gif unsure.gif

QUOTE(Krisliukas @ 2006 07 24, 17:25)
*

graži nuotrauka, tinka į atvirutes wub.gif

dar įmesiu vieną akmenėlį...soriukas blush2.gif
ta nuotraukytė kur su delfinu, tai jei ne data ant nuotraukos, tai ir nesuprastum kad vasarą fotografuota... cool.gif
Almuka
ta pagalvele vadinasi Freiko pagalvele. aj reikia deti tuomet, kai vaikiuko slaunikaulis netaisyklingai isistates i dubens kaula (kazkaip ukiskai issireiskiau blush-anim-cl.gif: ), t.y. galima teigti, kad isnires sanariukas. nieko baisaus cia nera, tik labai gaila, kai vaikiukai tokiam karsty turi jas nesioti ir kad jos varzo ju judesius. tiesa, kojyte gali buti isnirus del daug priezasciu, gimdymas tik viena is ju.

tiesa pasakius man irgi toks atviras kai kuriu nuotrauku sudejimas i buda ne prie sirdies, nekaip jausciausi, jei apie mus taip parasytu. man jei nuotrauka nepatinka, as geriau patylesiu. geriau pagirti tas, kurios patinka. juk tiek mazai sakome kitiems gero wink.gif
Vailingo
QUOTE(Krisliukas @ 2006 07 24, 18:25)
*

iš tiesų labai labai graži nuotrauka smile.gif
Agotukas
QUOTE(Krisliukas @ 2006 07 24, 17:25)
*

O ten ne klevas mastau.gif
Palma
Tie daug nuotaikingų nuotraukų thumbup.gif
Man pati pačiausia ši:
user posted image
matyti kad vaikiukui GERA biggrin.gif
LinaGustė
QUOTE(Alma26 @ 2006 07 24, 17:42)
geriau pagirti tas, kurios patinka. juk tiek mazai sakome kitiems gero wink.gif
*

drinks_cheers.gif
O ypač man nepatinka, kai yra aptarinėjama-kritikuojama kito žmogaus išvaizda, apranga ir pan...
Man tai bus labai sunku išrinkti 3 nuotraukėles doh.gif
Kotryna
QUOTE(Palma @ 2006 07 24, 20:17)
Tie daug nuotaikingų nuotraukų  thumbup.gif
Man pati pačiausia ši:
user posted image
matyti kad vaikiukui GERA  biggrin.gif
*

Jau kokia šita nuotrauka graži. Vaikas nepozuoja, jis LAIMINGAS thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(Alma26 @ 2006 07 24, 17:42)
ta pagalvele vadinasi Freiko pagalvele. aj reikia deti tuomet, kai vaikiuko slaunikaulis netaisyklingai isistates i dubens kaula (kazkaip ukiskai issireiskiau blush-anim-cl.gif: ), t.y. galima teigti, kad isnires sanariukas.
*

Neišniręs, tiesiog ne visai į centrus susistatęs. Vadinas displazija. Ūkiškai labai gerai pasakei. smile.gif Išnirimas truputuką kas kita, t.y. į išorę išėję, nors daug kas tą supaprastindami ir tapatina. Yra temų forume apie tai.

alio-nka
QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:27)
aš pvz iš karto supratau apie ką kalba  g.gif  g.gif .. Ir tikrai apie vaką net nepagalvojau  smile.gif ...
O man visos tos ale undinėles ir ktaip bepozuojančios mamkos  hihihi.gif
*

tarp kit ko, undinelei tik 13 metu......
Krisliukas
QUOTE(Agotukas @ 2006 07 24, 19:00)
O ten ne klevas mastau.gif
*

Na lyg ne. Nuotraukos autorė juk skiria ąžuolą nuo klevo. lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.