bet saviskes neisrenku niekaip
Nuotraukyciu tikrai yra graziu
bet saviskes neisrenku niekaip
o man tai visos nuotraukos patiko:)
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 23, 16:31) Ajajai.... Kažkas neperskaitė taisyklių... Panašu, ania? ![]() ![]() Papildyta: Niu ir dar pridėsiu Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso. QUOTE(Meilė @ 2006 07 23, 17:49) Ajajai.... Kažkas neperskaitė taisyklių... Panašu, ania? ![]() ![]() Papildyta: Niu ir dar pridėsiu Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso. oij atsiprashau:) matyt kazka praleidau:) va pakeichiau foto:) mat ash chia nauja:) nelabai gaudaus dar vis:)
Niu va, užregistravavau ir savo dukružės nuotraukytę
kokia faina foto "kaip smagu pliushkentis" PASAKA
QUOTE(Auges @ 2006 07 22, 09:18) Tai rašau viešai temoje, nes vis daugiau atsiranda nuotraukų, kurios yra darytos namie. Juk vasarą, mes visi tikrai nesėdim namuose (ypač kai buvo taip šilta, ir pusė vasaros jau praėjo) O mes kaip tik tokią karštą vasarą slepiamės po šaltu dušu namie
Pirmąkart liečiant pajūrio smėlį...
gyvenime nedeciau tokios fotkes i konkursa gerai ,kad visos mes skirtyngos QUOTE(meduza @ 2006 07 24, 09:35) Pirmąkart liečiant pajūrio smėlį... gyvenime nedeciau tokios fotkes i konkursa gerai ,kad visos mes skirtyngos Va va, kaip tik vakar dar tą nuotrauką aptarėm su vyru... Nelabai ji mums patiko... Tik prašau neisižeisti nuotraukos savininkės ...tai tik mano skonis... ...Sėkmės... QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 10:46) Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo. Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda. Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose. QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 10:57) Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo. Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda. Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose. Tamsta kažką čia ne į temą parašėte.... Man, pvz, nepatiko ne vaikas, o šalia vaiko esantis žmogus (musiek tai mama QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:03) Tamsta kažką čia ne į temą parašėte.... Man, pvz, nepatiko ne vaikas, o šalia vaiko esantis žmogus (musiek tai mama pliaže plikumas nenormalu ? QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:09) pliaže plikumas nenormalu ? QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 10:57) Nebežinot prie ko kibt... Kokios visos nuotraukos puikios, nuostabios, nepakartojamos!!!! Papildyta: QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:09) pliaže plikumas nenormalu ? Prašom atidžiau perskaityti postus... Niekur nebuvo užsiminta apie nuotraukos netinkamumą. Tiesiog buvo išsakyta nuomonė apie nuotrauką ir jei ji neskamba "nuostabi, puiki", tai dar nereiškia, kad ji netinkama konkursui. Jėzau, kaip lietuviai bijo kritikos... ....arba gerai, arba tylėk, ania? QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:13) Šaunuolė. QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:19) Tu lietuvė? QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:09) pliaže plikumas nenormalu ? aš pvz iš karto supratau apie ką kalba O man visos tos ale undinėles ir ktaip bepozuojančios mamkos QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:31) O aš nesupratau ir iki šiol nesuprantu....matyt ne visiem matosi ta "problema".... aišku ne visiems, kitaip šitos foto nebūtų konkurse... QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:35) Turi be abejo, tik geriau kad ta nuomonė būtų aiški ir kitiems nereiktų šifruot kas ten konkrečiai nepatinka. QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:38) Taip, Tamsta tikrai turi tą teisę, o va aš (ir visos kitos, bandančios pasakyti neigiamą nuomonę) kažkodėl neturi Iš tiesų kaip baisu, kai galima rašyti tik gražios, puikios nuotraukos... nežinau už ką balsuoti...svaigsta nuo grožio galva ...gal reiktų papildyti taisykles? <...>neigiama nuomonė apie konkurse dalyvaujančias nuotraukas griežtai drauždiama. QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:46) matyt ne viską ką rašau perskaitai QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 11:46) Taip, Tamsta tikrai turi tą teisę, o va aš (ir visos kitos, bandančios pasakyti neigiamą nuomonę) kažkodėl neturi čia ne aš, o tu taip sakai QUOTE(westa @ 2006 07 24, 11:51) aha, mano irgi
Tik iš baaalos tas gražumas!
Ale tai, vienos kritikuoja nuotraukas, o kitos kritikuoja kritikuotojas Eikit gal jūs į gamtą galvas parvėdint
Atleiskit, bet tie jūsų komentarai išvis nei į tvorą, nei į mietą, nei juoktis, nei verkt. Rado prie ko prikibt - prie žmogaus šypsenos arba prie tariamo nuogumo.
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 07 24, 12:25) Atleiskit, bet tie jūsų komentarai išvis nei į tvorą, nei į mietą, nei juoktis, nei verkt. Rado prie ko prikibt - prie žmogaus šypsenos arba prie tariamo nuogumo. Na, jei man ta ar kita nuotrauka ne prie dūšios, tai taip ir rašau. O jei kažkuri labai patinka, tai, taipogi parašau Tam reikalui ši tema ir sukurta
Mamos, baikit .Geriau pažiūrėkit ir nusišypsokit
QUOTE(Elen @ 2006 07 24, 12:33) Mamos, baikit .Geriau pažiūrėkit ir nusišypsokit O jėj QUOTE(Elen @ 2006 07 24, 11:33) Iš tiesų labai puiki nuotrauka Apskritai yra labai daug gerų nuotraukų. Iš karto geriau, kai ne namuose dauguma nuotraukų fotografuota Man dar labai patinka http://www.supermama.lt/foto/photos/0052_0007721_ico.jpg Nuotrauka puiki, ir labai jau primena Čekiją - ten pakelės raudonos
Konkursas iš ties labai šaunus ... o ir foto gražumas ...kaip reikės čia išsirinkti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 24, 11:57) Nuotrauka ne mano, bet man tiesą sakant nelabai patiko kai mano pačios vaikui teko užsidėt šitokią pagavėlę. Nes ne visai lengva buvo. Užtat padėjo. Ne tiek ir mažai vaikučių be jų neapsieina ir nieko nepadarysi kad pirma vasara su ja išeina. Vis tiek pati pirma. Nebežinot prie ko kibt... Ne iš didelio noro tėvai jas uždeda. Dar pasakykit kad kur kas rimčiau ligoto vaikučio (nes čia viskas labai lengvai pataisoma) nuotrauka būtų netinkama konkusuose. o del ko ta pagalve reikia det? pirma karta tokia matau?
Saulėlydis po močiutės ąžuolu
Labai man patiko ši nuotrauka
Dauguma gražių nuotraukyčių. kol kas viena favoritę turiu
QUOTE(Meilė @ 2006 07 24, 16:51) QUOTE(dvyne2 @ 2006 07 24, 17:05) ačiū dievui, kad maniškiam nė vienam nereikėjo čia turbūt gal išnirus kojytė per gimdymą QUOTE(Krisliukas @ 2006 07 24, 17:25) graži nuotrauka, tinka į atvirutes dar įmesiu vieną akmenėlį...soriukas ta nuotraukytė kur su delfinu, tai jei ne data ant nuotraukos, tai ir nesuprastum kad vasarą fotografuota...
ta pagalvele vadinasi Freiko pagalvele. aj reikia deti tuomet, kai vaikiuko slaunikaulis netaisyklingai isistates i dubens kaula (kazkaip ukiskai issireiskiau
tiesa pasakius man irgi toks atviras kai kuriu nuotrauku sudejimas i buda ne prie sirdies, nekaip jausciausi, jei apie mus taip parasytu. man jei nuotrauka nepatinka, as geriau patylesiu. geriau pagirti tas, kurios patinka. juk tiek mazai sakome kitiems gero
Tie daug nuotaikingų nuotraukų
Man pati pačiausia ši: ![]() matyti kad vaikiukui GERA QUOTE(Alma26 @ 2006 07 24, 17:42) ta pagalvele vadinasi Freiko pagalvele. aj reikia deti tuomet, kai vaikiuko slaunikaulis netaisyklingai isistates i dubens kaula (kazkaip ukiskai issireiskiau Neišniręs, tiesiog ne visai į centrus susistatęs. Vadinas displazija. Ūkiškai labai gerai pasakei. |