Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios vasaros akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aurėja
Gražiausios vasaros akimirkos

Gražuolė vasara... atostogos, paplūdimys, šeimos pietūs ant žolės, malonios vandens ir grožio procedūros, saulėlydžio palydos pajūryje, braškės, tobulas įdegis ir... – šį sąrašą pratęskite savo nuotraukomis naujausiame foto konkurse „Gražiausios vasaros akimirkos“.

Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje užfiksuota pati įsimintiniausia, karščiausia ir įdomiausia jūsų vasaros akimirka ar patirtas nuotykis kelionėje (nuotraukoje būtinai turite būti ir jūs ar jūsų šeimynėlė! vien tik vasaros peizažai nebus tvirtinami. Jiems mes paskirsime atskirą konkursą).

Šiame konkurse gali dalyvauti visi registruoti forumo nariai, turintys linksmų vasariškų nuotraukų (ne tik supermamos, turinčios vaikučių!).

Tokioms vasariškoms nuotraukoms ir pavadinimus parinkite kuo linksmesnius ir originalesnius! Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 07 18 - 2006 08 01.
5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 08 02– 2006 08 08.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Siųsk gražiausią vasaros nuotrauką ir laimėk firminių supermama.lt prizų!
Veitė
pagaliau sulaukėm thumbup.gif thumbup.gif
Krisliukas
Labai gražus konkursas. Ir nuotraukų begalė šia tema. Sunku išsirinkti pačią gražiausią. Pačios gražiuosios nuotraukos pas mus pajuryje. Nesinori siųsti į konkursą tokių nuotraukų, nes mažiulis beveik visur nuogutis biggrin.gif .
Matelyk
Vakarėja... wub.gif wub.gif wub.gif

vieną favoritę jau turiu rolleyes.gif
Nieko sau
Vakareja thumbup.gif . Tiesiog kaip atvirutė wub.gif

Labai pralinkmsino, "ar iš balos tas gražumas mano sutuoktinio" biggrin.gif thumbup.gif
Naglica
Gera foto "Ar iš peklos tas gražumas mano sutuoktinio?" Ausis viena tai balta liko biggrin.gif
sdr
man labai fainos "vakareja", "labanakt.." ir dar "draugai" kol kas šitos mano favoritės, o kai bus daugiau nuotraukų gal bus ir kitos smile.gif
Matelyk
Draugai wub.gif
šita irgi labai miela ax.gif

konkursas tik prasidėjo, o aš jau dvi favorites turiu, jaučiu pritruks balsų biggrin.gif
Ramunita
draugai wub.gif
Natute
O man šita labai graž:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7610
*ziurkyte*
man si labai idomi foto
Oho, kaip Kaikam linksma...,
o Kitas sprandą nusisuks, kad Jį pralinksmintų...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o Draugaitai is vis be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
ketti
"Draugai" ir "O paskui lietus nulijo..." - dvi nerealios nuotraukos wub.gif
c-girl
user posted imageGeras kadras pagautas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O va ta, man kol kas pati pati wub.gif user posted image
Aurėja
o, kokia žavi akimirka!!! peržiūrėti čia: wub.gif
~unique~
man "draugai" first.gif wub.gif thumbup.gif
Čili
nuotraukytės "Džiunglėse" ir "Gera rūgpienių kaime" man labai primena mano vaikystę, atostogas kaimuke wub.gif

"Šiandien košės nevalgysim?" thumbup.gif
*ziurkyte*
dar man labai undinele patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o sitos tai pavadinimas wub.gif thumbup.gif
Kai aš žiūriu į saulę - matau Tave,
Kai žiūriu į mėnulį - matau Tave.
Kai aš žiūriu į jūrą - matau Tave,
Gal gali pasitraukt?
smile.gif)))))))))))
Jurgytė
Kokios gražios nuotraukos! Dar nei vienam konkurse tiek nerealių nuotrukų nemačiau wub.gif
Isila
QUOTE(Aurėja @ 2006 07 19, 10:24)
o, kokia žavi akimirka!!! peržiūrėti čia:   wub.gif
*

šita foto tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

bet vėl daugiausia vaikiukų foto tongue.gif teveliai savo atostogas slepia mirksiukas.gif
Elen
QUOTE(ketti @ 2006 07 19, 09:22)
"Draugai" ir "O paskui lietus nulijo..." - dvi nerealios nuotraukos wub.gif
*

drinks_cheers.gif
Ir dar šita: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7674 thumbup.gif
v*i*j*a
QUOTE(Jaunystė @ 2006 07 19, 11:28)
man "draugai"  first.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

man kol kas sita pati paciausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Krisliukas
QUOTE(Isila @ 2006 07 19, 16:50)
šita foto tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet vėl daugiausia vaikiukų foto  tongue.gif teveliai savo atostogas slepia  mirksiukas.gif
*

tėveliukai fotografuoja ir lieka už kadro drinks_cheers.gif
Matelyk
ech ...gerai rūgpienių kaime smile.gif thumbup.gif thumbup.gif

natūrali, paprasta, bet ir traukianti žvilgsnį rolleyes.gif thumbup.gif
rupestelis
Labai gražios nuotraukėlės thumbup.gif
man labiausiai šita patiko
draugai
gal todėl kad gamtą mėgstu g.gif
LAILA
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nu visos nuotraukos grazios, ypac su vaikuciais. Man tai va situose geriasiai pagauti momentai, noreciau uz jas balsoti thumbup.gif Kodel tik 5 balsus galiu atiduot, man maziausiai 10 reiktu g.gif
Aurėja

i 
Manęs rytoj nebus, tad jei norėsite keisti konkurso nuotrauką, ar redaguoti foto  pavadinimą, prašymus, gautus asmeninėmis žinutėmis, įvykdysiu pirmadienį.
Sėkmės!

Aurėja
advance
man irgi sita labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7672
Matelyk
Užsimaskavęs... rolleyes.gif

kiekvieną kartą užsukus randu akį maloninančius vaizdus bigsmile.gif

man irgi reiktų 10 balsų ax.gif
o gal galima pakeisti taisykles ir visuose konkursuose, kad būtų po 5 balsus (pripratimas nuo paskutinių konkursų ax.gif )
Elen
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7626
Žiūrės, nes labai jau graži mergaitė smile.gif
Nieko sau
Tarp aguonų superinė foto wub.gif
Krisliukas
QUOTE(gritte @ 2006 07 20, 16:54)
Tarp aguonų superinė foto  wub.gif
*

Man ji irgi labai patiko biggrin.gif
Cinderella
labai geas konkursas!labai nuotraukos visos grazios!ka tik ir as uzpildziau paraiska,tikiuosi kad ir musu nuotraukyte ne liks be demesio:-)))

P.S. beje malonu kad kol kas jokiu apkalbinejimu :-)) o gal tiesiog dauguma atostogauja?:-)))
Becel
Man kol kas labiausiai patiko Draugai ir Putotos atsotogos thumbup.gif
lauricinaa
labai daug sauniu ir smagiu vasaros akimirku matyti nuotraukose thumbup.gif
Papugele
Oi kaip sunku bus išsirink gražiausias,nes visos wub.gif wub.gif

Labai patiko "Mama,parodyk man jūrą"."Untreal baby"."Ar jau greit kita žemės pusė?" bigsmile.gif biggrin.gif
Board
Primename fotokonkurso taisyklių punktus:

! 

5. Nuotraukos pavadinimą būtina rašyti lietuviškomis raidėmis: “ą, č, ė, į, ž ir kt. Jei konkursui pateiktoje paraiškoje nuotraukos pavadinimas bus be lietuviškų simbolių, paraiška nebus patvirtinta.

11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

12. Jei bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.

13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).

Šiandien buvo atmestos (perkeltos prie neužpildytų) kelios nuotraukos, kurios neatitiko bent vieną iš šių reikalvimų. (daugiausiai - pavadinimai rašyti be liet.raidžių, galit redaguot pavadinimą ir išsiųst patvirtinimui pakarotinai).
Kelios nuotraukos buvo atmestos dėl "nevasariškos" aplinkos, namuose darytos nuotraukos, kur matosi tik vaikas aprengtas drabužėliais trumpom rankovėm - nėra įrodymas, kad nuotrauka yra daryta vasarą.
Tai rašau viešai temoje, nes vis daugiau atsiranda nuotraukų, kurios yra darytos namie. Juk vasarą, mes visi tikrai nesėdim namuose (ypač kai buvo taip šilta, ir pusė vasaros jau praėjo) mirksiukas.gif , pasistenkim surast įdomių atitinkančių konkurso aprašymą:
Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje užfiksuota pati įsimintiniausia, karščiausia ir įdomiausia jūsų vasaros akimirka ar patirtas nuotykis kelionėje (nuotraukoje būtinai turite būti ir jūs ar jūsų šeimynėlė! vien tik vasaros peizažai nebus tvirtinami. Jiems mes paskirsime atskirą konkursą).

Dėkojame
Moderatoriai.
Ernestytaaa
Labai labai šaunus konkursėlis 4u.gif Nuostabios foto, yra į ką akis paganyti bigsmile.gif
Smiling
mano favorite kol kas tik viena
user posted image
Kazumi
Labas. Noreciau sudalyvaut konkurse, bet man kazko neleidziama unsure.gif Taisyklese parasyta, jog naujokai dalyvauti gali g.gif Gal as ka ne taip darau?
Voverė
Gal ir viską gerai darai, tačiau be valdžios patvirtinimo nuotrauka nebus įkelta į konkursą . Taigi, jei atlikai visą procedūrą, belieka laukt smile.gif Šventas dienas švesk laugh.gif
Natali
Konkursas labai gražus, nuotraukos įdomios thumbup.gif , keletas nuotraukų tikrai sužavėjo wub.gif
Špoka
user posted image
Be zodziu .... wub.gif
Terija:)
Labai gražios nuotraukos,nuostabūs jūsuser posted image
--------
QUOTE(Smiling @ 2006 07 22, 18:47)
mano favorite kol kas tik viena
user posted image
*

Ši graži, bet yra labai panaši į šią nuotraukytę ir ji vadinasi "Užsimaskavęs"...
Na, kaisaknt, kas kartojasi, tas neorginalu... mirksiukas.gif
LinaGustė
QUOTE(Meilė @ 2006 07 23, 13:56)
Ši graži, bet yra labai panaši į šią nuotraukytę ir ji vadinasi "Užsimaskavęs"...
Na, kaisaknt, kas kartojasi, tas neorginalu... mirksiukas.gif
*

Tai ta "Užsimaskavęs" antroji į konkursą pateko, po tos, kuri "Draugai" vadinasi mirksiukas.gif Be to, ir skirtumas tarp jų tikrai yra. O ir renkame ne originaliausią nuotrauką tongue.gif Man tai jos abi labai gražios, kaip ir visos kitos wub.gif
--------
Šiaip tai nėra jokio skirtumo, kada nuotrauka pateko į konkursą. O renkame būtent originaliausią, gražiausią bei pačią pačiausią nuotraukytę bigsmile.gif
LinaGustė
QUOTE(Meilė @ 2006 07 23, 14:26)
Šiaip tai nėra jokio skirtumo, kada nuotrauka pateko į konkursą. O renkame būtent originaliausią, gražiausią bei pačią pačiausią nuotraukytę bigsmile.gif
*

Kaip tai nėra svarbu, kada nuotrauka pateko? Jei jau kaltini nuotrauką neoriginalumu, tuomet reiktų tą, kuri pateko vėliau, nes tai ji lyg ir būtų "kopija". Nors, kaip jau minėjau, man abi šios nuotraukos originalios ir gražios, nes nėra vienodos, net jei abiejose yra paukščiai ir vaikas tongue.gif
--------
Šita man tokia romatiška, kad net "už širdelės griebia" heart.gif flirt.gif

Reikės mums būtinai sudalyvauti ir šiame konkurse ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.