Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

As tikrai nesiterliociau su sluoksniuota tesla, kai parduotuvej jau padarytos guli laugh.gif
Atsakyti
Visai nesunku daryti sluoksniuota tesla,tik reikia kantrybes. Miltus pili ant stalo,viduje sutarkuoji margarina ar sviesta ir kapoji kol nelieka sausu miltu.Tada dedi paeiliui kiausini ir kapoji,grietine ir vel kapoji.Turi gautis vientisa mase,jokiu budu negalima minkyti,tik suspausti.Dedi valandai i saldytuva.Isemus darai ka nori.Pabandyk,is tokios teslos as darau ,napaleona,.
Atsakyti
aciu jolia pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2004 08 22, 17:15)
Visai nesunku daryti sluoksniuota tesla,tik reikia kantrybes. Miltus pili ant stalo,viduje sutarkuoji margarina ar sviesta ir kapoji kol nelieka sausu miltu.Tada dedi paeiliui kiausini ir kapoji,grietine ir vel kapoji.Turi gautis vientisa mase,jokiu budu negalima minkyti,tik suspausti.Dedi valandai i saldytuva.Isemus darai ka nori.Pabandyk,is tokios teslos as darau ,napaleona,.

Tai cia yra "kapota" tesla smile.gif as visus produktus iskarto sukraunu ant miltu ir kapoju wink.gif .Patarciau deti tikra sviesta , o ne margarina smartass.gif .
Atsakyti
Gal kas iš mamyčių, gaminusių iš "Mantingos" tešlos, bandė tai daryti keptuvėje? Kalbu, žinoma, ne apie kokius pyragus ar vyniotinius, bet, pvz. apie įvyniotas į tešlą dešreles, krabų lazdeles, pyragėlius su sūriu ir pan. Žodžiu, apie tokius įdarus, kuriems tereikia tik sušilti. Ar pati ta tešla, tarkim sluoksniuota bemielė, iškepa keptuvėje. Ir kaip tai reikėtų daryti?
Atsakyti
QUOTE (Varvara @ 2004 07 26, 19:24)
O as kepu strudeli, bet ne su vaisiais o su darzovem ir su kariu, uu niam niam

Jei netingi parasyk receptuka essen.gif
Atsakyti
QUOTE (langana @ 2004 10 14, 07:33)
Gal kas iš mamyčių, gaminusių iš "Mantingos" tešlos, bandė tai daryti keptuvėje? Kalbu, žinoma, ne apie kokius pyragus ar vyniotinius, bet, pvz. apie įvyniotas į tešlą dešreles, krabų lazdeles, pyragėlius su sūriu ir pan. Žodžiu, apie tokius įdarus, kuriems tereikia tik sušilti. Ar pati ta tešla, tarkim sluoksniuota bemielė, iškepa keptuvėje. Ir kaip tai reikėtų daryti?

Ash mikrobangeje dariau su bemiele sluoksniuota - deshreles apsukusi.
Tik mikrobangej per kelias sekundes ta teshla ishkepa - todel deshreles priesh tai dar pashildau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 14 spalio 2004 - 12:37
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 14, 10:55)

Ash mikrobangeje dariau su bemiele sluoksniuota - deshreles apsukusi.
Tik mikrobangej per kelias sekundes ta teshla ishkepa - todel deshreles priesh tai dar pashildau.

g.gif Tai gal ir keptuvėje iškeptų, jei mikrobangėje per kelias sekundes iškepa. Na, pabandysiu ir parašysiu, kaip gavosi smile.gif
Tiesa, o per kiek ji maždaug atsileidžia, kai iš parduotuvės parsineši? Bandyčiau vakarienei ruošti, bet bijau, kad šeimyna badu neišmirtų, kol atlaidinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (langana @ 2004 10 14, 12:58)

Tiesa, o per kiek ji maždaug atsileidžia, kai iš parduotuvės parsineši? Bandyčiau vakarienei ruošti, bet bijau, kad šeimyna badu neišmirtų, kol atlaidinsiu biggrin.gif

Atsileidzia labai greitai...minuciu reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 10 14, 12:28)
Atsileidzia labai greitai...minuciu reikalas smile.gif

Ačiū. Tai bandysiu šįvakar raityt, jei neaptingsiu smile.gif
Atsakyti
Na pabandžiau vakar iš tos tešlos kepti keptuvėje. Kepiau dešreles apsukus ir pyragėlius su sūriu. Viskas iškepė, suvalgėm, tik man kiek rieboka gavosi sad.gif Matyt todėl, kad į keptuvę teko aliejų pilt. Dešrelės tai dar nieko, o pyragėlių įdarui sūrį dar su majonezu maišiau šiek tiek, tai man per riebu. Žodžiu, viskas iškepa, valgyt galima, bet orkaitėj ar mikrobangėj turbūt geriau
Atsakyti
As labai daznai naudoju Malsenos teslas.Sausainukai labai skanus iseina, o ivynioti galima bet ka (obuoliai lasinukai aguonos varske).Bet viska kepu orkaiteje.Pameginkit ju pyraga su vysniom arba su varske kaip skanu ir greitai. Jeigu atejo netiketi sveciai,kol uzkandziaus saltais uzkandziais ir pyragas spes iskepti.Aisku jiai turesi jo nusipirkusi del viso pikto.
Atsakyti