QUOTE(Staff @ 2008 02 11, 17:06)
kaip galvojat iseitu pyrageliai su rududu idaru?
Išeit išeitų, tik man atrodo, kad būtų saldžiai- šleikščiai riebu
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 11, 20:05)
Išeit išeitų, tik man atrodo, kad būtų saldžiai- šleikščiai riebu
Pritariu. Tai būtų baisiai riebu ir tas įdaras čia per sunkus ir per saldus. aš tik galvoju kada pabandyti iškepti 4 lakštus ir pertepti plikytu kremu, į kurį būtų įmaišyta ir virto kondensuoto. Turėtų gautis Napoleono plokštainis. Gal kas bandėt? Parašykit. Labai laukiu ir dėkui
As tai su sluosksniuota bemiele tesla darau nesaldzius pyragelius su varske.
Idarui reikia :
2 pakeliu varskes
1 kiausinio
Pomidoru pastos 2-3 saukstai
Prieskoniai
Druska
Raud. pipirai
Namiskiai labai megsta
Idarui reikia :
2 pakeliu varskes
1 kiausinio
Pomidoru pastos 2-3 saukstai
Prieskoniai
Druska
Raud. pipirai
Namiskiai labai megsta
As va kaip tik darau pyragelius su desrelemis. Eisim su MB ziureti filmuko ir panuodemiausim vakare su bandelemis ir vynu
O dariau labai paprastai:
Sluoksniuota tesla susipjausciau kvadratais, sudejau supjaustytas smulkiai desreles, prieskoniu pabarsciau, tada suformavau ir aptepiau kiausiniu ir i orkaite. Cia pats lengviausias budas, bet kartu ir skaniausias musu seimoje.
Jau apskrudo, reiks greitai traukti ir ragauti kol as cia fotkinau
Einu vyno atsidaryti
O dariau labai paprastai:
Sluoksniuota tesla susipjausciau kvadratais, sudejau supjaustytas smulkiai desreles, prieskoniu pabarsciau, tada suformavau ir aptepiau kiausiniu ir i orkaite. Cia pats lengviausias budas, bet kartu ir skaniausias musu seimoje.
Jau apskrudo, reiks greitai traukti ir ragauti kol as cia fotkinau
Einu vyno atsidaryti
o as kepiau is bemieles teslos toki pyraga. Man be galo patiko Ryt pirma k. kepsiu MB.
Paimu viena lapa, sudedu idara ir uzdedu kita lapa ant virsaus, uzlankstau krastus. Idarui dedu brokolius (arba ziedinius kopustus - kas kam labiau patinka), siek tiek majoneze (nedaug), uztarkavau parmezano suriu.
Pasaka Visoms rekomenduoju pabandyti.
Paimu viena lapa, sudedu idara ir uzdedu kita lapa ant virsaus, uzlankstau krastus. Idarui dedu brokolius (arba ziedinius kopustus - kas kam labiau patinka), siek tiek majoneze (nedaug), uztarkavau parmezano suriu.
Pasaka Visoms rekomenduoju pabandyti.
o kaip ta tesla laikosi, noreciau pridaryt visokiu uzkandeliu bet turiu pasiruosti is vakaro. Ar ant rytojaus tie kepinukai dar normalus buna ?
QUOTE(tiekto @ 2008 03 19, 22:18)
o kaip ta tesla laikosi, noreciau pridaryt visokiu uzkandeliu bet turiu pasiruosti is vakaro. Ar ant rytojaus tie kepinukai dar normalus buna ?
mano pyragas tai puikiai laikosi
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 14, 13:23)
o as kepiau is bemieles teslos toki pyraga. Man be galo patiko Ryt pirma k. kepsiu MB.
Paimu viena lapa, sudedu idara ir uzdedu kita lapa ant virsaus, uzlankstau krastus. Idarui dedu brokolius (arba ziedinius kopustus - kas kam labiau patinka), siek tiek majoneze (nedaug), uztarkavau parmezano suriu.
Pasaka Visoms rekomenduoju pabandyti.
Paimu viena lapa, sudedu idara ir uzdedu kita lapa ant virsaus, uzlankstau krastus. Idarui dedu brokolius (arba ziedinius kopustus - kas kam labiau patinka), siek tiek majoneze (nedaug), uztarkavau parmezano suriu.
Pasaka Visoms rekomenduoju pabandyti.
reiks pabandyti, labai megstu bromolius. o sakyk tu naudojai turbut maltingos tesla, o sakyk ta raudonam ipakavime ar melynam nes jie skiriasi, tai ir klausiu
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 20, 22:09)
nes jie skiriasi, tai ir klausiu
Bemielės tai tik forma skiriasi skirtingose pakuotėse
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 21, 00:09)
reiks pabandyti, labai megstu bromolius. o sakyk tu naudojai turbut maltingos tesla, o sakyk ta raudonam ipakavime ar melynam nes jie skiriasi, tai ir klausiu
as naudojau tesla melynoje pakuoteje. Dek brokoliu, kiek tik telpa MB laizesi pirstus
QUOTE(mantaniuke25 @ 2008 01 07, 16:25)
siulau paragauti tokius pyragelius:
2 pakeliai sluoksniotos teslos,
4 dešreklės;
1 gabalas sūrio(apie 300 gr.);
svogūnas(didelis)
Sutarkojame dešreles ir suri, supjaustome svoguna gabaleliais ir viska sumaisome.
iskociojame tesla, supjaustom kvadrateliais, idedame idara ir perlenkiame per puse. susedame ant srados ir kepame apie 15- 20 minuciu. pries pabaiga kepimo galima patepti pyragelius kiausiniu. labai skanu
P.s. naudoti geriausia neriebu suri, nes viena karta kai darem suris buvo labai riebus, tai gavosi labai riebūs pyrageliai ir beveik nesijaute surio. tai gerai kad vyras suvalge - jam patiko
2 pakeliai sluoksniotos teslos,
4 dešreklės;
1 gabalas sūrio(apie 300 gr.);
svogūnas(didelis)
Sutarkojame dešreles ir suri, supjaustome svoguna gabaleliais ir viska sumaisome.
iskociojame tesla, supjaustom kvadrateliais, idedame idara ir perlenkiame per puse. susedame ant srados ir kepame apie 15- 20 minuciu. pries pabaiga kepimo galima patepti pyragelius kiausiniu. labai skanu
P.s. naudoti geriausia neriebu suri, nes viena karta kai darem suris buvo labai riebus, tai gavosi labai riebūs pyrageliai ir beveik nesijaute surio. tai gerai kad vyras suvalge - jam patiko
skaniausi pyrageliai su desrelem ir suriu