Kiek jūsų atžalos suvalgo? Maniškė gimė 2,7 kg, 3 mėn. svėrė 5100 g. Valgė vos 100 g. Dabar vos 140 g suvalgo ir tai nevisada...
mano pipiras retai kada peržengia 100ml ribą
Mums greit 4 mėnesiukai bus o nuo pat naujagimystės 100 ml ir ne daugiau į save sukiša...
na va galvojau kad tik mano mergyte mazai valgo , nuo 3 menesiu valgo misinuka, ir kai pradejo nuo 130 ml tai dabar 5 men ir vis tie patys 130 ml
Šiaip mišinuką mes jau nuo pirmų savaičių naudojam(Aptamil1)...Valgom maždaug kas 2-3 val po 100 ml...
Mes nuo antro mėnesio skanaujam Hipp mišinuku.Dabar yra keturių mėnesiukų ir iš karto suvalgo 180ml.Žinoma,tai būna ne visada
Fiu
tai kol maitinu savo pienuku, primelziu buteliuka ir kaisau kiekvienai progai pasitaikius. kaip kvakse kokia. kartais nekaisau. ir nieko, vistiek 100gr. o kartais ir maziau
musu mazulyte valgo kas 3 val ir po 150ml, buna kai suvalgo tik koki 100ml ar 80ml, bet po pusvalanduko vel ikisu buteliuka ir patvarko viska kas liko
Mums jau 8 menesiukai, valgom koshytes (1 krta dienoj 150 ml), darzoviu tyrele (1 karta dienoj 50 ml), vaisiu tyrele (1 karta dienoj 50 ml) ir, zinoma, skysto Tuteli2 mishinuko 3-4 kartus per diena po 160 ml
mums 6menesiai ir geriausiu atveju suvalgo 120ml. misinuko
kai duodavau NAN, tai suvalgydavo 80-120ml, o kai pakeiciau i Aptamil, tai dabar ir po 200ml suvalgo
mums beveik 4 mėnesiai, suvalgom apie 210 ml hipp'o 4-5 kartus per dieną
maniske nuo 4men. suvalgo po 170-200ml. geriame aptamil'a. dabar kai jau valgome ivairesnio maistelio, misinuko geria maziau.
musu dozes auga reguliariai
mes suvalgom po 200 ml bet tik 3 kartus dienoj valgo maziukas, jau pradejau bijoti kad negerai jam taip, bet juk per prievarta nesukisi, o siaip sveikas ir linksmas auga
Mes esam 5 mėnesių.VAlgom Hipp2 po 190ml 6 kartus per dieną.Niekaip dar nepavyksta sumažinti valgymų skaičių.
mes suvalgom aptimilo 150-210ml, 4 kartus per diena, na o nakti nevalgom, gal mazokai
Papildyta:
nu tie leliukai tikri nevalgiukai......bent jau taip maniau kol prazioje atsiliepimus skaiciau....bet dabar tai neramu pasidare.
Mano kliackiukas kazko pradejo dietos laikytis.Tai taip neramu.Rytoj bus trys menesiukai, tai jo tik 100ml suvalgo ir valgo vos 4 kartus per diena.Bet nieko rami,nerekai.Bet nakti tai trakia misinuka kaip uz tevyne,bonkute net traska-130 patvarko. Esu sugalvojusi tokia makliava:jei uzmiega su papuku,tai ji greit istraukiu ir ikisu bonkute.Tai pavarko viska iki paskutinio laso
mes tai kai buvom kokiu 3-4 mens tai valgem kazkur apie 120 ml, o dabar tai mum jau 7 suejo, tai valgom 180 ml. o valgom tai net nezinau kiek kartu per diena... kokius 8 kart gal:D net nezinau
mums 2.5mėn (sveriam 5,5kg) ir valgom similacą 7 kartus po 100-110ml
nu niekaip ledu nepramusu,daugiau kaip 120 neisiulau
Matyt vaikas jaucia ,kad mama ant dietu sedi,tai ir ji nusprende.......... mano mazutei dabar 3 savaites maitinu misineliu po 100ml,ar tiesa kad maitinant kas 3 valandas (taip pat ir nakti) issitampys skrandukas? QUOTE(tigre @ 2006 08 27, 16:20) mano mazutei dabar 3 savaites maitinu misineliu po 100ml,ar tiesa kad maitinant kas 3 valandas (taip pat ir nakti) issitampys skrandukas? Labutis nuo pirmos gimimo dienos vaikai suvalgo po 10ml + viena d 10,kita 20 ir tt iki 10dienos kol susidaro 100ml o kad valgo kas 3val tai visai normalu ir skrandukas tikrai neissitampys, mano ir taip valge, mums jau 2,5 men ir suvalgom tik po 120ml kas 4-5val tai visai nepergyvenk
an neramu, kad mano 1,5 mėnesio mergaitė mišinuko suvalgo tik 50 ml ir būna soti. padarau visada 100, bet niekada nesuvalgo
na, mes ne vien mišinuk valgom. mišinį tik 1-2 krt dienoj. kitus kartus mano pieną. bet tuos 50 ml valgo ne kaip damaitinimą po pieno, o kaip normalų maitinimą QUOTE(Melisiukas @ 2006 07 19, 15:05) Kiek jūsų atžalos suvalgo? Maniškė gimė 2,7 kg, 3 mėn. svėrė 5100 g. Valgė vos 100 g. Dabar vos 140 g suvalgo ir tai nevisada... maniškė būdama 2,5 mėn. suvalgydavo 60 ml., o geriausiu atveju 90. tai pradėjau virti klijukus, tai valgo kad ausys linguojasi. jau valgom 1,5 mėn.nepilnai. ir labai džiaugiuosi QUOTE(vikta @ 2006 08 29, 17:33) an neramu, kad mano 1,5 mėnesio mergaitė mišinuko suvalgo tik 50 ml ir būna soti. padarau visada 100, bet niekada nesuvalgo na, mes ne vien mišinuk valgom. mišinį tik 1-2 krt dienoj. kitus kartus mano pieną. bet tuos 50 ml valgo ne kaip damaitinimą po pieno, o kaip normalų maitinimą Maniškė iki 3 mėn. valgė tik po 100 ml. Manau, nieko čia keisto, jei valgo dažnai (kas 2 val). Dabar pvz. suvalgo 120g daržovių tyrelės ir būna soti...
mergytei 3,5men,bet nesuvalgo daugiau kaip 130
Mums 3 mėn ir 3 sav.Valgom įvairiai.180 kartais, kartais gana tik 90.Aišku, labai sunku nutaikyti, paskui gaila pilstyti..Po mišinuko dažniausiai 4 val pertrauka.Gauna dar ir mano pienuko, tai tarpas sumažėja iki 3 val.
Mes suvalgom po 210ml mišinuko 5 kartus paroj + ~200ml pankolio arbatos
įtariu mano mažiausiai suvalgo mišinio
Maniškei 3,5 mėnesio...suvalgo visada tik po 100-90 mll ir valgo kas 2,5-3 val....
sako, kad mišinukas sotesnis, nieko panašaus..tiek mano pieną geria, tiek mišinuką- tas pats, teiškenčia tik 2,5 val arbatų negeriam, vandens kartais porą lašelių
tajui dabar 6 su puse men, tai suvalgo aptamil2 apie 170-200ml (jau gal i aptamil3 reiktu keisti?) kaip kada zinoma, kartais maziau... priespieciams valgom vaisiu tyreles ir desertus, o pavakariams arba vakarienei kruopu koses
Sweikutes....
Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris.
siuo metu suvalgo 120-180ml
QUOTE(Peskute @ 2006 09 20, 17:33) Sweikutes.... Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. Maniškė paskutiniom dienom irgi tik po pusę porcijų suvalgo. matyt kalta "grįžusi vasara". Užtat arbatėlės išgeria 150 ml vienu kartu
mums 7.5men o misinuko kiekwiena karta sukapoa po pilna buteli t.y. 260ml
Maniskei virs 5 men. Pati beveik jau nemaitinu. Misinuko suvalgo 100 ml. Daugiausia paskutiniu metu 120 ml. Valgo vos ne kas 2 val. Buna istempia ir ilgiau.
Mums 6 men ir pagal amziu turetu suvalgyti 210ml,bet daugiau kaip 120ml neykisi,as manau kad kiek jei reikia tiek ir valgo,nes svoris normalus
Aš jau galvojau,kad mano dukrytė blogai valgo,o perskaičius nusiraminau.Valgo 4 k.per dieną po 120-200 ml,o arbatėlės išgeria 200 ml per dieną. QUOTE(Peskute @ 2006 09 20, 17:33) Sweikutes.... Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. jau vaikas is bado nemirs
Džiaukitės mamytės, kad vaikai daug nevalgo. Mum jau 8mėn. tai man net baisu kaip vaikas valgo. 3 kartus per dieną mišinukas po 240ml, 2 kartus kažkokia košė. Gal per daug, bet negaliu neduot, nes zyzia tada.
QUOTE(jovitav @ 2006 11 16, 20:59) Džiaukitės mamytės, kad vaikai daug nevalgo. Mum jau 8mėn. tai man net baisu kaip vaikas valgo. 3 kartus per dieną mišinukas po 240ml, 2 kartus kažkokia košė. Gal per daug, bet negaliu neduot, nes zyzia tada. Mes suvalgom misunuko 180visada mamai nieko nepalieka
Mano merginai 4,5 mėn. Suvalgo ne daugiau kaip 130 g 6 kartus. Dabar pradejom truputi košes ragaut. Valgo neperdaugiausia o auga tai kaip ant mielių. dabar sveria 8,5 kg
Na dar neperskaiciau ne vieno panasaus atvejo kaip mano. Mano pupai dabar menesukas nakti ji valgo kas 3-4val du kartus atsikelia suvalgo 50-100gr o diena valgo kas 15min po 30-50gr ir taip visa diena isskyrus ta atveji kada miega pietu miegeli (tas buna tik 1 karta per visa diena
mano gražuolė 1 mėn. suvalgydavo 120-150ml., o dabar(2 mėn.)-150- 180. valgo 5 kartus per dieną. naktį nevalgo
QUOTE(Linuxeee @ 2006 11 24, 18:18) Na dar neperskaiciau ne vieno panasaus atvejo kaip mano. Mano pupai dabar menesukas nakti ji valgo kas 3-4val du kartus atsikelia suvalgo 50-100gr o diena valgo kas 15min po 30-50gr ir taip visa diena isskyrus ta atveji kada miega pietu miegeli (tas buna tik 1 karta per visa diena o pabandykit neduoti ir pratemti siek tiek laiko, bent iki valandos. panesioti, pakalbinti, pasupti, masaziuka padaryti. maniskei dar ir dabar labai patinka, kai ja ciupina kas nors, glosto QUOTE(Edelveis @ 2006 11 25, 10:20) mano gražuolė 1 mėn. suvalgydavo 120-150ml., o dabar(2 mėn.)-150- 180. valgo 5 kartus per dieną. naktį nevalgo pradejau skaityt sia tem ir issigandau, visi vaikiukai cia tiek mazai suvalgo, tai va radau kolege mano irgi 1men suvalgydavo 150ml, o dabar jau du bus greit ir suvalgo po 180ml |