maniskej 4 menesiai, o valgo 5 kartus per diena po 180ml (kartajs viso nesuvalgo) tarp majtinimu pradejau duot taj banano, taj obuolio, taj darzovienes, bandysim tyrele ir kose valgyt
mes misinuka emem kramtyt nuo 1men tai ispradziu 90ml kas 3 val o poto padidejo iki 120ml bet daugiau kaip ir nebedidejo na nakti kartais isgerdavo 150ml Dabar mums beveik 10 men tai misinuka geriam kazkur 3kart tai ir tik po 120ml ir tai nevisada visa isgeriam
mano sunelis valgo skirtingai diena po 100 - 150ml o pries miega visada isgeria 210ml. o mum jau trys menesiai.
mano dukryte tik pirmus 2 menesius valge pagal norma (tiek kiek parasyta ant misinuko dezutes) o po to kazkaip nebenorejo po daug valgyti tai per prievarta ir nekisu. dazniausiai ryte ir diena maziau valgo o i vakara daugiau
Deimis valgo labai įvairiai, maždaug 100-180 ml, dažniausiai suvalgo apie 130 ml. Jam dabar 4 mėn. 180 ml suvalgė gal tik 2 kartus.
mano mazyle 2,5 men , pries miegeli ir nakti suvalgo 120ml , o diena 60- 90ml. valgom milumil1 ir dar du kartus dienoj MP.
mano amzylis dabar suvalgo apie 160ml kas 4 val. tarpuose tarp misnuko geria arbateles. ir nakti keliasi viena karta paskanauti misinelio. dabar jam 3 men. ir 2 sav. anksciau suvalgydavo 180-200ml, bet teko mazinti nes pradejo smarkiai atpilineti. viena syki net apsiveme. bet dabar atrodo viskas gerai. tarpuose tarp misnuko geria arbateles.
Sveikutes,
Mano dukrytei rytoj jau 6 menesiai.Per para geriam 3 kartus pieno misinuko po 210 ml.
mums 3,5 men., valgom kas 4val po 150ml. tik va jau trečia dienelė kai apetitas sumažėjo suvalgo tik 100ml. beje nuo vakar jau pradėjom bandyti valgyti tyreles. tai dabar jaučiu kad vel viskas jau bent kuriam laikui susimakaluos
Mum jau 8 menesiai, mes nieko kito nevalgom tik misinukus
mums 3men .bet jau menuo kaip suvalgo po 180ml.ir valgo kas 3-4 valandas.
Gabrieliui jau 11 men bet dar valgo misinuka
Pries miega ir dar nakti suvalgo po 200ml
mano maze misinelio gerbeja, ji ir kruties atsisake 6 men del to, kad per mazai buvo jos poreikiams patenkinti
iki 7.5 nevalgem jokio kieto maisto (tai 1-2 sauksteliai, visvien darydavau, nes baisu, kad negaus visu reikiamu medziagu). o dabar irgi pliusinam misineli. kokius 4 kartus po 200ml. jeigu dygsta dantis, tai tik mesyte valgo su darzovem ir misineli sakiau kiba iki mokyklos taip bus
Mums tuoj 5 men,valgom aptamil misinuka 5 kartus po 200
mano brangenybei tuoj 5 mėn. valgom 4 kartus per para, iš jų 3 kartus mišinuko po 180 ml ir vieną kartą košytės 150 ml
Maniskis taip pat atsisake mano pienuko, tai gerem NAN 1 misinuka, jo isgerdavo 100 -130 ml. iskart po pusvalandzio isgerdavo kas like, maniau kad mazokai, ir mazyliui nelabai tinka nes atpilynet pradejo daug ir sunkiai atsiruksta. Tai pradejau klyjukus virti, o juos tai kapoja iskar suvalgo 150ml, bet velgi praeina kokia valandike jis vel praso, tada duodu atsigerti arbatikes. Na pratempia apie 3val. valgome ir nakti karta, noreciau atpratinti, tu naktipieciu
3 menesiu suvalgydavo po 150 kas 4val. bet po to vos ne iki kito maitinimo atpilinedavo. tai sumazinau kieki. dabar mums 4 men. suvalgom po 100-135 ml kas 4 val. baigesi atpilinejimai. jau antra savaite kaip ragaujam tyreles.
Dukrytei 4 menesiai ir 12 dienu.Suvalgo mazdaug 150-180 ml kas tris,kartais daugiau,valandas.Jau po truputi ragauja darzoviu kosytes
Mišinukais pradėjau maitinti nuo 7 mėnesių. Tai ji per kartą suvalgydavo tik po 120 ml. Dabar mums jau 9 mėnesiai, o išgeria tik 150 ml, kartais 180 ml, bet ne daugiau.
Manau kiek besuvalgytų vaikelis, tiek jam užtenka. Kiekvienas vaikas vis kitoks ir nėra jokių normų...
Sveikos mamos, mano maziuke suvalgo po 220 ml, ir valgo kas 4 valandas.Po truputuka ragausime obuoliuku tyreles ir bulviu kosytes
Sveikos.
Mums penki menesiai ir 5 dienos. Misinuko suvalgome 190 ml. Valgome darzoviene apie 150 ml., tai po darzovienes misinuko nebeduodu, atsigeria arbatos, pradedame pratintis prei ryziu koses tai greitai dings dar vienas maitinimas misinuku, liks tik du misinukai. Vaisiu tyreles duodu 50 ml., sulciu taip pat 50 ml.
mums 8 mėnesiukai, mišinuką geriam rytą ir vakare, bet išgeria tik 210ml
Dukrytei 8 mėn. Mišinėlį geria ryte ir vakare max po 150g. Grūdų košės suvalgo ~200g, daržovių košės su mėsa, vaisių tyrelių - iki 200g per kartą.
mums 2 menesiukai, misinuko suvalgo po 170ml kas 4 val. ir tai dar buna nepatenkinta, kad per mazai, bet daugiau tokiam kleckui kad ir kaip noretu nelabai ryztuosi duoti, o trap maitinimu HIPP arbytes arva virintuko vandenuko megsta atsigerti.
Dukrytei 3 savaites. Kadangi savo pieno neturiu maitinu misinuku APTAMIL1 . Valgyt praso kas dvi valandas - diena nakti ; O vienu kartu suvalgo apie 90 ml.
Paskaiciavau,kad labai daug gaunasi. dabar bandom tarp maitinimu daryt 3 val pertraukas, bet labai sunkiai iseina, vaikas klykia nervuojasi .. ka patarsit daryt ? kaip subalansuot jos valgyma? QUOTE(*lavista* @ 2007 01 26, 23:55) Dukrytei 3 savaites. Kadangi savo pieno neturiu maitinu misinuku APTAMIL1 . Valgyt praso kas dvi valandas - diena nakti ; O vienu kartu suvalgo apie 90 ml. Paskaiciavau,kad labai daug gaunasi. dabar bandom tarp maitinimu daryt 3 val pertraukas, bet labai sunkiai iseina, vaikas klykia nervuojasi .. ka patarsit daryt ? kaip subalansuot jos valgyma? Sveikute
Vakarais duodu misinuko nan1 tai suvalgo 180 - 210 kaip koki vakara.sekmes mamytems
mums 2 mėn, mazoji valgo kas 4 valandas po 170 ml. nakti nesikelia. ismiega 8 val. pries miega tik jau duodam 200
Mums 3 mėnesiai,valgom kas 4 val po 170-200 ml,naktį išmiega 8-9 val,tai matyt užtenka,nes ir priaugam normaliai
mes tai visada daugiau suvalgom, nei parašyta norma pagal mėn., bet gal todėl kad didesnės gimėm ir apetitu nesiskundėm , nuo pat gimimo
Mums trys menesiai, 6-7 maitinimai po 120 ml per para. Pries miega daugiau duodu apie 180 ml. Geriame Similaca.
mano mažiui 5 mėn.1sav. valgė iki 4 mėn. labai banguotai, o dabar 180ml 5-6 kartus per parą+pusę banano+daržovienės arba tyrelės pagal nuotaiką
kai is krutines valgo tai duodu kiek nori , misinuka apie 180-200ml,darzovienes 100-200ml.banana puse. viskas priklauso nuo nuotaikos
mums 3 menesiukai, tai suvalgo po 170 ml kas trys valandos, 2 kartus geria po 200ml
Mums 2 menesiai ir savaite su trupuciu.
Is kruties valgom norai, bet ten - ne fontanai. Misiniai nepatinka juodai. gerem Similaca - is pradziu dar po 90 ml iveikdavo, po to pradejo mazeti. Del viduriavimo bandeme isomil Soya - kelios dienos po 100 ml, veliau - po 40. Dabar vargstame su Aptamil. Viena diena valge po 140 ml, dabar - su 40ml vargstame pusvalandi. Dukryte klykia, liezuveliu stumia buteliuka lauk. Arba uzmiega po 2 gurksniu. per diena isgeriame tik apie 300 ml. ko gero tuoj spjausime mes i ta chemija ir virsimes klijukus. nes dabar mano dama kuda kaip dviratis. nuotraukytese ji storai aprengta, tai to kudumo nesimato.
Sveiki, mums 6 mėnesiukai, valgom 4 kartus, 2 kartus mišinuką po 200 ml, 1 kartą daržovienės 150 ml. plius 30 ml. mišinuko, ir 200 ml. kruopų košytės. Dieną valgom kas 4 valandas, o naktį pilnai išmiegam
mano dukrytei dabar 3men. ir 2sav., ir pradejo labai prastai valgyti, per para tik 600 - 650ml, ir tai su tokiu vargu, nebesuprantu ka cia daryti, gal misinuka pakeisti????? dabar duodu aptamil 1
be to mes gerem gelezi (ferum lek), gal nuo to dingo apetitas mamos, gal kas irgi dave savo vaikuciams gelezies papildomai kaip jums, ar nepablogejo vaiku apetitas?????
jei mano mazoji suvalgytu 600 tai sproktu
gal misinukas nepatinka, pabandyk kita, o kaip reikaliukai su svoriu? jei priaugo gerai tai nesuk galvos, o jei mazoka pabandyk kita misinuka. mano mazoji valgydavo nan 1 viskas buvo gerai.
Apie 150ml
215 ml , valgo 2-3 kartus per parą mišinuko.
Mano bernas misinuka valgo 2k i diena ir tesuvalgo 180 ml plius minus 10 ml
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 09:48) gal misinukas nepatinka, pabandyk kita, o kaip reikaliukai su svoriu? jei priaugo gerai tai nesuk galvos, o jei mazoka pabandyk kita misinuka. mano mazoji valgydavo nan 1 viskas buvo gerai. tai nesinori keisti misinuko, nes taip tai gerai toleruoja, neberia , ir pan., o be to turbut jie visi vienodo skonio
tai visai sauniai priaugot, tai reiskia jai uztenka tiek kiek ji suvalgo. o ar rami yra?jei butu alkana tai sauktu kiek gerkle nesa.
rami, zaidzia, jupkiasi, miega, viskas ok
3k po 200ml ir vakare 230ml
Sveikos,
3.5 men.sukerta 220ml.
maniskis ir nesiskundzia apetitu
jam dabar 6 men ir kelios dienos ryte ir vakare suvalgo 230ml misinuko per pietus 250 darzoviene ir 60 pieno du kartus per diena grudu koses apie 150ml ir 60ml misiniko ir dar i koki tarpa tyreles vaisines |