Santykių metu itin dažnai pasirodo kraujingos gleives, kažin, ką tai galėtų reikšti
Kraujas tai turbūt gero nežada
Bėk pas gydytoją, kol neskauda
idomiausia, kad ir man taip budavo, ypac jei seksas energingesnis. Priezastis iki siol nezinoma, nes kai nuejau pas gydytoja, ji itare, kad zaizdele yra ir ja dirginant sueities metu gali pasirodyti kraujas. Bet zaizdeles pas mane niekada gyvenime nebuvo 9tfu tfu tfu), nerado jos ir tasyk.
Man kraujo siek tiek pasirodo po santykiu... na jo tiesa buna labai nedaug koks laselis gal... bet tai neramina..
Gal kokios patirties turite?
Tai as ir sakau, kad gydytoja, kai jai pasakiau apie krauja, visu pirma pas mane itare zaizdele. Bet jos nerado, todel reikia ieskoti kitu priezasciu. O gal pas tave kakraz zaizdele ir yra?
kad kai buvau pas gydytoja jokios zaizdeles nerado..
dare ir onkocitologini tyrima , nieko blogo .. ir aciu dievui kad nieko nerado... tik tas klausimelis ir liko atviras
O gal labai jau stipriai mylites ir kazkur viduj bunat siek tiek suzeistos? Na gali pvz. kazkur per daug patempta oda siek tiek plysteleti ar pan.
Man irgi taip yra buve. Priezasties irgi ginekologe ieskojo, ir nusprende - kadangi yra spirale, tai
O pas mane jokios spirales nebuvo ir vis tiek kraujuodavau. Bet tik tam tikromis pozomis, cia neaprasinesim
Man taip buvo del netinkamu kontraceptiku. Po menesiniu pradedavau juos gerti, viskas gerai budavo, o po kokiu 2 savaiciu prasidedavo "tepliones" lytiniu santykiu metu, tesdavosi kelias dienas, po to vel nieko. Tai gydytojas sake, kad kontraceptikai netinka man. Tuomet geriau Marvelon, Triregol, Trizistan, Gracial, zodziu, keite gydytojas man tuos vaistus, viena karta net pasake, kad turbut man is vis jokios kontraceptines tabletes netinka. Tada paklausiau drauges ir pabandziau Cilest. Kaip ranka nueme visus kraujavimus
Deja, as nevartoju kontraceptiku, o ir aktyviai neseksuojam... Bet buna kartais, kad ieinant kazkoks skausmas pasijaucia, vat po to ir atsiranda kraujingos isskyros:(
Man atrodo, kad tai gali būti nuo santykių metu atsiradusio kad ir mažo įtrūkimo viduje. Vat sakai, kad įeinant skausmas pasijaučia - reiškia, dar nebūni pakankamai pasiruošus, trūksta drėgmės. Geriau būtų ilgesnės glamonės prieš tai ir galbūt pabandyt lubrikantus.
Aciu, Liepsnele. Tavo patarimus as visada vertinu. Galbut tu is dalies kazkur ir teisi... net nezinau... bent jau man atrodo, kad as bunu pasiruosusi... o gal tik man atrodo... bet toks jausmas, kad eitu ne ten, kur noreciau
Man irgi po gimdymo nuo audringo
Svarbiausia, kad nieko neskauda. bet pas gera gydytoja vis tiek patarciau eit.
o gal but nebuni perdaug susijaudinus,isijautus
Tad stenkis labaiu atsipalaiduoti,o del kraujuko tai net nezinau QUOTE(Realiste @ 2004 08 26, 07:32) Deja, as nevartoju kontraceptiku, o ir aktyviai neseksuojam... Bet buna kartais, kad ieinant kazkoks skausmas pasijaucia, vat po to ir atsiranda kraujingos isskyros:( Nueik pas kita ginekologe, man irgi taip buvo, ginekologe nieko nerado, nuejau pas mkita, rado kaklelyje zaizdele..
Mane butent si problemele ir neramina siuo metu. Po lytiniu santykiu (o gal ju metu) pasirode kraujo. Yra ir anksciau taip buve (pries pora metu), bet paskui viskas susitvarke ir nikeo. o dabar vel...
O jums nei vienai nekilo toks įtarimas, kad tai spermos spalva tokia? ta prasme, kad jinai vietoj to, kad būtų balta yra kažkokia ružava?
Ne, tai buvo aiskiai kraujas. Kaip spermos tai butu per daug manau... Nors del kiekio nesu tikra.
o Jeigu tai zaizdele, tai ja kazkaip specialiai gydo, ar ji savaime uzgyja? QUOTE(Realiste @ 2004 08 27, 16:14) ... net nezinau... bent jau man atrodo, kad as bunu pasiruosusi... o gal tik man atrodo... bet toks jausmas, kad eitu ne ten, kur noreciau pasidėk pagalvėlę po klubais. tada atrodys, kad "eina ten". be to, galbūt jūs anatomiškai ne itin derate. turiu galvoje organų matmenis.
kiek esu skaiciusi apie sita problema, tai supratau, kad tai normalus dalykas ir daug kam taip buna. Del to nesuku sau galvos. Aisku, jeigu nepradeda begti kaip is krano.
Sveikos, turiu problema,vakar labai issigandau,nes vos pradejus mylestis su vyru prasidejo gausus kraujavimas, kraujas buvo tamsus ir gan gausus ir jokio skausmo...
Manau reikėtų nueiti dar pas gydytoją,gal net kitą ,nei anksčiau buvot.Čia tikrai kažkas negerai.Gali būti įvairių priežasčių(koks polipas gal,ar dar kas nors). Čia turėtų intervencija gydytojo būti. Be jokio reikalo tikrai nebūna kraujavimo.
pas mane kai pasirode kraujas santykiu metu tai man jau buvo aisku kodel nes po gimdymo turiu zaizdelia tai kai nuejau pas gydytoja ji paziurejus patvirtino mano nuojauta kad zaizdele kraujuoja
Papildyta: na pas mane zaizdele taip stiprei nekraujuoja bet vis pateplioja o kiek laiko turi zaizdelia adika ir ar dareisi citologini tepineli
pas mane ir yra žaizdelė. atsirado po gimdymo. ir prasidėjo visos problemos, po lyt santykiu pasirodo kraujo. kas pusmety lankausi pas gin. kol PAP geras negydo. iš pradžių buvau išsigandus dėl to kraujo, nes maniau kad kraujas ten blogas ženklas, bet... dar kiek palauksiu ir tas žaizdeles gydysiesiu. skaičiau onkologo straipsny vieną, kad jas butina operuoti, sekti, stebėti nera gerai. tai tas pats kaip sėdėti ant tiksinčios bombos. niekada nežinai kada sprogs
PAS MANE IRGI TA PATI BĖDA BUVO , ko tik neprisiklausiau.. pirmiausia gydytojai prigąsdino, kad gal jau čia blogai ir t.t., įtarė žaizdelę, ją sutvarkė, nes buvo įgymta ir ji kraujuodavo nuo trinties ( bent jau tada manė|), tačiua po to niekas nepaiskeitė, baisu buvo ir man ir vyrui, kol prisiskaičius įvairiausių straipsnių nutariau pakeisti pozą
Rasau cia nes nebezinau kur ieskoti informacijos... Su vyru labai sunerimome
Ar tai gali buti kokios ligos pozymis? Kazkur paskaiciau kad jei po 4 dienu bus tas pats, reikia keiptis i gydytojus. taip ir darysime, bet iki tol labai neramu, prasau gal kas zinote ??
Na, nežinau, ar mano info bus naudinga. Bet vis geriau, nei nieko.
Ar esi tikra, kad kraujuoja vyras? Kadaise mums taip buvo. Po ilgų tyrimų medikai rado priežastį pas mane. Gimdos kaklelio polypas. Sueities metu jis trūkdavo ir patepliodavo. O galvojome, kad vyrui. Tą polypą man išoperavo (kitą dieną po operacijos jau buvau namuose) ir problemos baigėsi QUOTE(Tuškutė @ 2010 12 11, 11:55) Na, nežinau, ar mano info bus naudinga. Bet vis geriau, nei nieko. Ar esi tikra, kad kraujuoja vyras? Kadaise mums taip buvo. Po ilgų tyrimų medikai rado priežastį pas mane. Gimdos kaklelio polypas. Sueities metu jis trūkdavo ir patepliodavo. O galvojome, kad vyrui. Tą polypą man išoperavo (kitą dieną po operacijos jau buvau namuose) ir problemos baigėsi tikrai vyras nes jis kai slapinosi tai su krauju... |