Mazute, Nutariau ir as papasakoti Tavo gimimo istorija, o tuo paciu ir tavo seneles istorija, kuri labai susijusi su tavimi. Zinau, kad dar daug kartu ateityje girdesi mane pasakojant apie tavo atejima i si pasauli, nes mane sukrete ne tik jis. Nezinau ar atminsi, bet tikiu, kad kazkur pasamoneje Tau visada isliks ranku svelnumas glostes Tave, mano mazyte uoga, pilvelyje. Tikiu, kad atminsi jos balsa, pasakojusi pasakeles ir bucinukus, kuriais ji nuolat Tave apiberdavo. Tave nesioti buvo malonumas. Nei man skaudejo, nei manes pykino. O Tu mane vis linksminai savo kutenimais ir pasispardymais. Gimti Tu turejai 08.05-06. As jau taip nekantravau, nes visi pranasavo ankstesni gimdyma del per staiga nusileidusio pilvelio. Is anksto susitariau su akusere ir pastoviai laksciau klausyti Tavo mazo sirduko. Nakti is antradienio i treciadieni atbildejau i ligonine su reguliariais 3 min saremiais. Tetukas buvo salia. Saremiai juokingi, nes galejau miegoti. O kas is nakties istrigo, tai kitos gimdyves riksmai is gretimos gimdyklos. As jau buvau pasiruosus vaziuoti namo ir visai negimdyti... ryte paaiskejo, kad man per letai kaklelis atsidarineja, o saremiai rimo, rimo ir nurimo. Daktare nutare nuleisti vandenis, bet pasikeitus pamainai atejo kita daktaryte ir sumaste mane palaikyti ligonineje ir nieko neskatinti, nes pasak jos mano koreteleje buvo parasyta, kad gimdyti turiu tik 11d. (pagal echoskopa). Kitos dienos ryte (ketvirtadieni) klausant Tavo toniuku paaiskejo, kad jie leti ir tai nepatiko nei man, nei akuserei. Sumaste mane siusti testo atlikti, bet veliau nusprende pasiziureti echoskopu kaip Tu laikaisi ir kas ten negerai. Apziurejes mane daktaras pasake, kad nieko blogo nemato ir pasake, kad bet kuriuo atveju ryt Tave iskrapstys. Pasiteiravau apie Tavo svori. 3800???? Man gi sake, kad mazas vaisius. Isejau apsidziaugus, kad Tu sveika ir susimascius is kur tokia didele ir kaip Tu tame pilvelyje susitalpini... Penktadienio ryta mane paruosia ir nuveda i gimdykla. Nuleidzia vandenis ir Tavo sirdulis pradeda plakti normaliu ritmu. Valandele, o man jokie saremiai nesisviecia. Nusprendzia, kad skatins. Man jau nesvarbu, as taip pavargau nuo ligonines ir tik noriu namo pas mamyte, kuo greiciau parodyti Tave. Guliu palatoj su laseline ir jau pajuntu pirmuosius TIKRUS saremius. Vel kas 3 min. Si karta man nelinksma ir miegoti tikrai nesinori. Skambina mano tetukas ir sako, kad mamyte silpsta. Turiu galvoti apie jus abi. Tavo tetukas man labai padeda. Jau 6 vakaro. Man vis ateje padrasko kakleli ( siaubeli, siaubeli), o Tu neskubi. Jau rekiu epiduro ar ko kito, kad tik nuskausmintu ( kiek kartu sakiau, kad moterys nekantrios ir saukiasi epiduro po poros saremiu ;]).man paaiskina, kad per velu ir padrasina, kad skausmingiausia jau praeityje.(as naivuole aisq patikiu). Mane nuolat tikina, kad jau tuoj tuoj... tas tuoj tesiasi iki 22:45. maniau gimdykloje viskas vyks zaibiskai, o Tu, mano Pupa, pasisveikini tik 23:50. O kokia grazute. Tik labai jau susiraukus (aisq ir Tau nebuvo lengva) ir tokia panasi i seneli... dziaugiames su teciu gimdykloje ir svarstome i ka tu panasi. Akusere pasako, kad grynas tetukas, o man bociukas ;] ( taip tave ir vadinu... bociuku). Mane nuveza pailseti, bet as negaliu uzmigti, mintyse tik Tu ir suraukti mazuciai antakiukai ir plaukiojancios akytes ;] penkta valanda einu i dusa...silpna, bet turiu atsistoti, kad galeciau paimti Tave, Saulyte. Nueinu i naujagimiu kambari ir pasiimu savo dziaugsmo bumbuleli. Neturiu zalio supratimo ka su Tavim daryti, tai guliu ir ziuriu... taip prabega 3 dienos, o as negaliu atsiziureti, net naktimis kaip Tu sypsaisi ir visokias grimasas isdarineji. Gal siandien namo? Ne gal... as isitikinusi, kad vaziuosim pas senele. Musu neisleidzia ir dar taip tave pravirkdo badydami kulniuka, kad as issikibus i Tavo mazute rankyte zliumbiu is paskos. Mus turejo isleisti, nes senele isveza su greitaja i namus, mes turejom ja pamatyti, bet ji musu lauks... Pagaliau pirmadienio rytas ir mes visi danginames is ligonines. Grize i namelius susimetam daiktus ir pas senele. Tau patinka vaziuoti, nes miegi visus 350km. Pagaliau ... jus susitiksite. Negaliu patiketi kokia ji nusilpusi ir visa tai tik per ta laika kai musu nebuvo salia.paduodu Tave seneliui ir apkabinus mamyte pasakau, kad grizom ir pagaliau ji pramerkia akytes ir pamato Tave. Vis kartoja kokia Tu grazi ir papraso pabuciuoti galvyte. Veliau ji tik ir kartojo kokia svelni galvyte. Ji pasake, kad bus Tavo angelas ir labai Tave globos. Po savaites 11:50 Tavo senele tyliai uzgeso mano ir senelio glebyje. Kazka brangaus gavus, turejau brangu prarasti. Suprantu, kad taip jau gamtos sutvarkyta... tik taip norejosi, kad kuo ilgiau butum jautus seneles meile ir siluma, bet tikriausiai Tu ja pajausi is savo Angelo. O Tu tikrai turi pati rupestingiausia, silciausia, graziausia Angela Sarga.
Digliuke
2004 08 22, 13:37
Labai grazi istorija. Tik vos skaitydama gala neapsiverkiau. Sekmes tau ir tavo mayliai. Bukit laimingos.
Giedroocia
2004 08 22, 14:00
Laikykis, stiprybes tau, tavo teciui. Teisingai pasakei, kad kazka brangaus gavus turi kazko ir netekti. Nors tai atrodo ir taip neteisinga... O tavo dukryte tikrai bus labai laiminga, nes tures angala sarga, kuris ja visada lydes ir globos.
aciu, merginos. mano mazule miega, o as negaliu atsiziureti.kazkaip man lengviau viska buvo pergyventi kai toks mazas nosiukas ant ranku supamas buvo
*Nendria*
2004 08 22, 18:14
Labai grazhi istorija  Sekmes jums ir stiprybes
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 08 22, 20:01
Fantastiska istorija Vos asaros nebega...
Negaliu sustabdyti asaru  Nu taip grazu ir taip graudu.. Mergyte turi savo Angela Sarga - tikekit tuo, ir busit laimingos
stiprybes jums abiems
Apsiverkiau kaip mazas vaikas... Labai grazi istrorija, bet be galo graudi, bet reiksminga pabaiga. Linkiu stiprybes Tau ir tavo teciui ir laimes mazajam angeleliui.
labai grazi istorija ir labai uzjauciu,del tavo mamytes Sunku netekti artimo zmogaus....
tikrai grazi istorija, laikykis!!! stiprybes tau ir tavo angeleliui:)
Sekmes tavo dukryteu ir stiprybes tau MEISY! as nesenai netekau tetuko, o dabar gime sunelis
nigrita
2004 08 25, 10:40
Meisy... užuojautėlė tau didelė iš manęs... Būk stipri!!! Tavo mergytė tikrai nuostabi, tikiuosi, ji bus tavo gyvenimo spindulėlis, o mamytę laikysi širdelėj.. Ji taip tavim rūpinosi, taip laukė tos mažutės... Tavo dukrytės gimimas tikriausiai suteikė jai be galo daug džiaugsmo... Gaila, kad viskas taip... Bet nieko nepakeisi... Labai linkiu tau visko, kad pasauly geriausia!!! Laikykis!!! Būk laiminga tu, tavo mažoji ir jos tėvelis!!!
Amelija
2004 08 26, 08:09
Meisy, labai graži ir graudi istorija. Užuojauta dėl mamytės
Labai nuosirdus ir kartu graudus pasakojimas... Uzjauciu tave del mamytes, labai suprantu tave, nes pati tik grizus namo lekiau i kapines mamai "papasakoti ir parodyti" mazylio. Sunku ka ir besakyti...  Stiprybes tau
Taip dvasingai viska aprasei...  Sekmes tau ir tavo seimai. Uzjauciu del mamytes
tikrai visoms aciu uz grazius zodelius.  aisq man cia labiau gavosi sirdies isliejimas, o ne gimdymo istorija, nes apie pati procesa ziniu nedaug mano maze vis auga ir i mano mamyte panaseja, be to jai antra varda mamytes duosiu
sekmes jusu seimai  o tau Meisy, stiprybes Net apsiverkiau skaitydama
saltrune
2004 08 27, 16:09
Meisy, stiprybės tau ir tavo uogytei, gerai, kad suspėjo mamytė dar pamatyti tavo džiaugsmą...
Ramunita
2004 08 27, 21:48
as irgi verkiau skaitydama  taip jau visad buna,kai skaitau apie zmogaus mirti...beje, praejus pusmeciui po mano gimino mer mano prosenelis...uzjauciu tave del mamos,bet nuosirdziai dziaugiuosi del sveikutes ir grazutes dukrytes! buk jai tokia pat gera mama,kaip kad Tavoji buvo tau...
Smaližė
2004 09 02, 17:57
Meisy, tik dabar atradau tavo gimdymo istorija... Nei pasiguodei tu rugpjutinukems, nei ka.. Dar norejau klausti, kaip tavo mamyte laikosi.. Dziaugiuosi, kad tavo uogyte darosi panasi i mamyte..  ir turi toki puiku Angela sarga.. Aukit ir stiprekit..
| QUOTE | | Nei pasiguodei tu rugpjutinukems, nei ka.. |
aj, kad zinai, visos tokiom laukimo nuotaikom, tai nesinorejo liudnu istoriju pasakoti...
Kai mūsų skyrelyje paklausiau apie antrą tavo dukružės vardą, net neįtariau, kad mamytės jau nėra. Nuoširdžiausia užuojauta jūsų šeimynėlei. Blioviau kaip vaikas, kai perskaičiau tavo istoriją. Visos žinom, ką tau reiškė mama ir ką mamai reiškė tavo uogytė. Tikiu, kad mamytė saugos jus iš TEN.
Jau-Mamyte
2004 09 06, 09:16
Dievuliau, MEISY, kaip graziai viska aprasei  Sujaudinai iki sielos gelmiu, verkiau taip graudziai ir taip nuosirdziai... O mano mazyle dar pilvelyje, bet, turbut mano jausmus pajutusi, taip malesi pilvuky, turbut norejo nuraminti, pasakyti, kad toks gyvenimas... Tu ypatingai stipri, subrendusi, jausminga asmenybe - didziule pagarba Tau, MEISY! Mudvi su mano mama vakar lygiai ta pacia tema kalbejom... verkem... ir sutapo taip, kad siryt perskaiciau Tavo istorija... Labai Tave uzjauciu, sveikinu su dukryte, laikykis! Jusu Angelas tikrai Jus saugoja! As tuo neabejotinai tikiu!
Labai labai verkiau net asaros visa darba sugadino, nes lapai gulejo ant stalo, linkiu jums sekmes ir labai uzjauciu del mamytes
Meisy, skaiciau ir verkiau Tavo dukryte yra pati laimingiausia pasauly, kad turi TOKI Angela Sarga
Mane labai sujaudino Meises pasakojimas!Uzjauciu del mamytes netekties!Jos angelas sargas saugos jos mazaja dukryte! Stiprybes tau ,Meise!
Jo-ma-Jo
2004 10 30, 14:02
Labai grazi istorija. Apsiverkiau kaip mazute, o mano sunelis pilvuke mane ramino baksnodamas savo rankutem Tavo dukryte bus labai laiminga turedama savo angela.
aciu, merginos, uz palaikyma.  tikrai tikiuosi, kad mano mieliausia Saullyte saugo mano mazaja uogyte. kol kas labai pildosi mano mamytes zodziai. ziuresiu kaip bus toliau... svarbiausia, kad netekus brangiausio zmogaus susitikau su savo miela dukryte
burbuole
2004 11 05, 09:36
Nuostabi istorija Bukit laimingi ir tegul agelas jus saugo
kristee
2004 11 12, 10:32
Zebrute
2004 12 01, 13:04
Taip ,labai grazi istorija, o jau prisikankinai,tai .oi oi oi,bet ne tai svarbiausia,atejo toks grazutis vaikutis i jusu seima,ir ja saugo angelas sargas.
Milituke
2004 12 08, 21:00
Labai grazi ir graudi istorija. Apsiasarojau O mociute - Angalas Sargas - globos savo anukele Stiprybes jums!
siaulietuke
2007 09 28, 16:12
Graudinanti istorija.
Raimonda728
2008 11 11, 16:16
Labai šviesi gimdymo istorija. Nuoširdžiai užjaučiu dėl mamos...
GudriLapė
2008 11 11, 16:25
nuostabi istorija
Miranda80
2008 11 11, 17:43
Kuo dideliausios sekmes  Sujaudino si gimdymo istorija...
klejute
2008 11 13, 02:09
stipri mamyte esi
Labai grazu  ...........................liudna.....................ir linksma...................
kaip grazu ir graudu... aukite sveikutes saugomos angelelio!
|
|