Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras,tėtis ant "plieninio žirgo"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
madlena
Visi cia tik kalba apie vaiko ir tevo rysy ,o as noriu kita tema padiskutuoti.Mano vyro draugai beveik visi turi vadinamasias"britvas"jie vazineja i susitikimus,siaip susirenka ir pan.mano vyras neturi teisiu,bet as labai noreciau,kad jis jas laikytu ir mes pirktume ta"britva".Na jo kai susedome su vyru pakalbeti apie tai,tai vyras man pasake viena teigini "kad yra vaikas ir su "britva" niekur neisleksi.....Noreciau suzinoti gal yra cia mamu kurios turiu tokius vyrus su motociklais?Mano vyras sako kad turesim"britva"tada jam gali atsitikti taip kad moto jam labiau rupes nei vaikas....nes daugeliui pazistamu yra taip kad i moto atrodo jie visus pinigus sukistu,jei valgyt nereiketu.....Kaip jus manote ar moto aistra ir seima suderinami dalykai?mano vyras nori teises laikyti,bet ji kazkas stabdo,na aisku truputi gal jo baime remiasi ir i pinigus,nes vien toks moto kainuoja apie 3000euru.....tai padiskutuojam,apie vyrus ir moto? drinks_cheers.gif
viltuke
Nepyk, bet keistas tavo noras g.gif Aš tai visai nenoriu, kad mano vyras lakstytų gatvėmis su britva. Buvo jam užėjęs šyzas kažkada, kad reikia..., bet kai vienas jo draugas užsimušė, tai kažkaip aprimo su tais norais. Be to, aš visada prieš buvau ir tebesu. Turim mašiną ir gana. Su ja galima taip pat į susitikimą nuvažiuot, be to, per betkokį orą, o ir draugus gali susisodint
Nomadica
QUOTE(viltuke @ 2006 07 21, 21:40)
Nepyk, bet keistas tavo noras g.gif Aš tai visai nenoriu, kad mano vyras lakstytų gatvėmis su britva. Buvo jam užėjęs šyzas kažkada, kad reikia..., bet kai vienas jo draugas užsimušė, tai kažkaip aprimo su tais norais. Be to, aš visada prieš buvau ir tebesu. Turim mašiną ir gana. Su ja galima taip pat į susitikimą nuvažiuot, be to, per betkokį orą, o ir draugus gali susisodint
*

labai teisingas pastebejimas thumbup.gif
blackie
nu kazkas tikrai keisto blink.gif
nenoriu pasirodyt bjauri, bet ar nelaimes lauki? gali su ta britva "ramiai" pasivazinet menesi du... o kas po to? taigi norisi toki zveri isbandyt ka jis sugeba... o kai tokie issidirbinejimai prasideda gali visko tiketis... gal extreemams susigalvokit kazka kita, tuo labiau jei reikalai remiasi i pinigine... ir siaip daugybe neigiamu smulkmenu. as i seima britvos nepriimciau biggrin.gif
Pangasija
tai juk tu nori britvos, o ne jis. ko pati neini laikyt teisiu?
madlena
Na jo as to ir tikejausi kad manes daug kas nepalaikys,,,na mes su vyru esam JUODI EXTRYMAI,ir nezinau nejauciu ir tikrai nesitikiu nelaimes,nes mes vadovaujames tuo principu kad viskas bus gerai.....o cia viena mama pasake kad as laikyciausi teises,bet man ju nereikia,as net masinos teisiu nenoriu.....na kodel nezinau visur vazinejam su vyru.....
SUPER HERA
mano nuomone,svarbu kad vaikas turėtų gyvą tėtį,o kiek tai imanoma statistiškai ,jums spresti.
o tikras absurdas,kas svarbiau-britva ar vaikas. vat čia tik vienas atsakymas0 vyrams be išimties rekomenduotina šeimas kurt ir vaikus daryti po 30 ,kai bus ir smegenys ir kaulai sugiję
Belle
QUOTE(madlena @ 2006 07 22, 17:19)
Na jo as to ir tikejausi kad manes daug kas nepalaikys,,,na mes su vyru esam JUODI EXTRYMAI,ir nezinau nejauciu ir tikrai nesitikiu nelaimes,nes mes vadovaujames tuo principu kad viskas bus gerai.....o cia viena mama pasake kad as laikyciausi teises,bet man ju nereikia,as net masinos teisiu nenoriu.....na kodel nezinau visur vazinejam su vyru.....
*

na siaip tai nematau kazkokiu kliuciu del vaiko. kartais gi ir taip kazkur turbut vakare iseinat, dalyvaujat ir pan., vaika tada matyt paliekat su seneliais, aukle. tas pats taikoma isvaziavimams su mocu. aisku sunkia to laiko istaikyti, bet su vaiku ir taip sunkiau jo rasti pramogoms.
del pavojaus- su protu reikia vazineti. aisku 20tiniai pacanai lekia mirties ieskodami, apie sauguma nieko negalvoja. galima su BET KOKIA TRANSPORTO PRIEMONE vazineti protingai.
kadangi tame rate turiu pazistamu, tai galiu pasakyti, kad pazistu normaliu seimas turinciu vyruku, visai rimto amziaus kurie N+ metu vazinejo ir vazineja su mocais ir yra sveiki ir gyvi.
beje, baikeriu suvaziavimuose maciau seimynu netgi su mazu vaikuciu, tevai pasisodina ji tarp saves ir letai vaziuoja, vaikui tikras kaifas.

mano vyrui arti 40. visa samoninga gyvenima, nuo tos dienos kai kojos siekia zeme sedint atn moco jis vazineja. na siaip jis choper'iais vazineja, bet gyvenime su kuo tik nevaziaves. gyvas sveikas normalus ir be kita ko labai geras seimyniskas vyras ir tkrai fantastiskas tetis.
_mamka_
biggrin.gif Norit tikro extrymo? Pasigaminkit dar 3 vaikus, vat tada nebereikes apie jokias britvas galvot biggrin.gif O jei rimtai pinigine kisene spaudzia, visi keliai atviri, bet as jusu vietoj geriau i kokia gera kelione islekciau ar prie geresnes masinos prisideciau. O visu geriausia transporto priemone - dviratis bigsmile.gif Ju ir seimyniniu buna, tad ir su vaiku ner problemu thumbup.gif Jei tas netinka ir britvos reikia, tai reikia ir greicio, o kur greitis... na, cia jau kiekvienam aisku... o dar pradedanciajam... doh.gif
Belle
QUOTE(_mamka_ @ 2006 08 09, 15:55)
visu geriausia transporto priemone - dviratis bigsmile.gif Ju ir seimyniniu buna, tad ir su vaiku ner problemu thumbup.gif
*

nu ir sulyginai lotuliukas.gif kaip pirsta nesakysiu su kuo lotuliukas.gif
mocu irgi "seimyniniu" buna, traikai vadinas, t.y. triciklai biggrin.gif labai saunus aparatai thumbup.gif
_mamka_
QUOTE(Belle @ 2006 08 09, 15:21)
nu ir sulyginai lotuliukas.gif kaip pirsta nesakysiu su kuo lotuliukas.gif
mocu irgi "seimyniniu" buna, traikai vadinas, t.y. triciklai biggrin.gif labai saunus aparatai thumbup.gif
*

O ka bigsmile.gif dviraciai juk ir aplinkos netersia biggrin.gif

Beje, neisbrokyk pirsto lotuliukas.gif
Belle
QUOTE(_mamka_ @ 2006 08 09, 21:06)

Beje, neisbrokyk pirsto lotuliukas.gif
*

nu jo, nu jo hihihi.gif irnesakyk.gif
Ainius
QUOTE(madlena @ 2006 07 21, 18:20)
Visi cia tik kalba apie vaiko ir tevo rysy ,o as noriu kita tema padiskutuoti.Mano vyro draugai beveik visi turi vadinamasias"britvas"jie vazineja i susitikimus,siaip susirenka ir pan.mano vyras neturi teisiu,bet as labai noreciau,kad jis jas laikytu ir mes pirktume ta"britva".Na jo kai susedome su vyru pakalbeti apie tai,tai vyras man pasake viena teigini   "kad yra vaikas ir su "britva"   niekur neisleksi.....Noreciau suzinoti gal yra cia mamu kurios turiu tokius vyrus su motociklais?Mano vyras sako kad turesim"britva"tada jam gali atsitikti taip kad moto jam labiau rupes nei vaikas....nes daugeliui pazistamu yra taip kad i moto atrodo jie visus pinigus sukistu,jei valgyt nereiketu.....Kaip jus manote ar moto aistra ir seima suderinami dalykai?mano vyras nori teises laikyti,bet ji kazkas stabdo,na aisku truputi gal jo baime remiasi ir i pinigus,nes vien toks moto kainuoja apie 3000euru.....tai padiskutuojam,apie vyrus ir moto? drinks_cheers.gif
*

as kazkaip nesuprantu ka konkreciai norima diskutuoti? jei ar tai ir seima suderinami dalykai, tai manau, kad taip, bet be abejo, dalis laisvalaikio bus panaudota tam, kaip ir kiekvienam hobby. kita puse medalio ar tai saugu, o tai jau priklauso nuo vairuotojo sveiko proto ir atsakomybes pies savo seimos narius jausmo. bet kokiu atveju tegul apsidraudzia gyvybe.
agle
Tai yra thumbup.gif thumbup.gif , o vaikai vis tiek užauga
Giedruška
QUOTE(agle @ 2006 08 14, 18:54)
Tai yra thumbup.gif  thumbup.gif , o vaikai vis tiek užauga
*

Tik geriau butu, jei uzaugtu su tėvu, o ne be jo. doh.gif
Busimas tetis
As esu tik uz moto jei leidzia kisene. Tik del britvu esu gana skeptiskos nuomones, is svo praktikos zinau jei britva neparinkta pagal zmogau ugi tai taps ne malonumu o kancia, teko varyti i klaipeda draugo mota honda cbr 600, ir per tas dvi valandas kol nuvaziavau su savo ugiu 189 cm tiek pervargau, kad nuvykus beliko tik guleti salia moto issitiesus kryzium... na permazas jis man... o as pats zaviuosi enduro klase, ir jei viskas bus gerai i moto sezono pabaiga turetume tureti suzuki dl 1000 vstrom. tai sunkus sport enduro tourer klases moto su kuriuo nebus problemos dviese su bagazinem daryti atstumus po 2000 km ir daugiau.... tikiuosi kitais metais pasiekti kryma...
Belle
QUOTE(Giedruška @ 2006 08 19, 17:01)
Tik geriau butu, jei uzaugtu su tėvu, o ne be jo. doh.gif
*

tada ir i gatve iseit pavojinga, dar plyta uzkris ant galvos mirksiukas.gif
viska galima, tik su protu, su protu.
apie pacanus, kurie tik pradeda vaziuoti, bet butinai nusiperka vos ne 1000 kubiku monstriuka ir laksto mirties ieskodami cia nekalbu, jiems nei seima kurti nei vaikus daryt dar isvis ne laikas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Busimas tetis @ 2006 08 20, 20:40)
As esu tik uz moto jei leidzia kisene.
...jei viskas bus gerai i moto sezono pabaiga turetume tureti suzuki dl 1000 vstrom. tai sunkus sport enduro tourer klases moto su kuriuo nebus problemos dviese su bagazinem daryti atstumus po 2000 km ir daugiau.... tikiuosi kitais metais pasiekti kryma...
*

thumbup.gif
Busimas tetis
kaip ir minejau esu uz moto, bet tik su salyga, kad zmogus tam jau subrendes moraliskai. esu kategoriskai pries 18 metu bachurus kurie vazineja su litriniais zverimis, viena toki teko matyti siais metais gulinti kraujo baloje... ta pati manau apie tevus kurie savo 14 metu vaikams perka motorolerius ir po to laksto po teismus kai ta "spingaleta" sutraisko kaip tarakona. motociklui reikia suaugti... nuosirdziai gerbiu zmones kurie vairuoja galingus sportinius moto kaip "hajabusa" (suzuki gsx1300r) ir suvokdami jo galimybes mieste vairuoja nekeldami pavojaus kitiems.
Solo B&B
Tai kame tos britvos point'as?

-Ar sustiprinti tevo ir vaiko rysi?
-Ar kad jus esate "juodi extrimalai"?

Maciau tikru baikeriu suvaziavimus nedideliame kaimelyje Sturgys(USA)Tai vienas is didziausiu pasaulyje baikeriu sou.Vyksta savaite ir tas kaimelis is to gyvena istisus metus.Bet vaiku ten nemaciau.

O jei jau jus extimalai tai ir bukite extrimalais.Tik prie britvos dar reikes aprangos.Ir jums abiems.Nors tikri britvinikai-extrimalai(LT kazkaip ju nemaciau) aplamiai vazineja be aprangos ir pusnuogiai.Tuo noredami pademonstruoti ,kad yra lb kruti ir niekada nekrenta.

Belle
QUOTE(Solo B&B @ 2006 08 23, 23:29)

Maciau tikru baikeriu suvaziavimus nedideliame kaimelyje Sturgys(USA)Tai vienas is didziausiu pasaulyje baikeriu sou.Vyksta savaite ir tas kaimelis is to gyvena istisus metus.Bet vaiku ten nemaciau.

*

per kiekviena turbut sezono atidaryma ar uzdaryma vilniuje, beje ir kaune pora kart esu macius tevu baikeriu atsivezusiu vaikuciu, ir netgi visai maziuku. vaikam tikrai idomu ir smagu. kaip taisykle juos cioperistai atsiveza ne britvininkai, bet visko buna. taip kad nereik iseskoti taip toli tongue.gif
beje tokia seimynele atrodo labai linksmai ir zaviai. aisku kolonoje su vaiku nieks nevaziuoja, bet renginy jie gali padalyvauti ir viskas ok mirksiukas.gif

o kame temos autoriaus problema man irgi nelabai aisku g.gif
Solo B&B
QUOTE(Belle @ 2006 08 24, 12:17)
per kiekviena turbut sezono atidaryma ar uzdaryma vilniuje, beje ir kaune pora kart esu macius tevu baikeriu atsivezusiu vaikuciu, ir netgi visai maziuku. vaikam tikrai idomu ir smagu. kaip taisykle juos cioperistai atsiveza ne britvininkai, bet visko buna. taip kad nereik iseskoti taip toli tongue.gif
beje tokia seimynele atrodo labai linksmai ir zaviai. aisku kolonoje su vaiku nieks nevaziuoja, bet renginy jie gali padalyvauti ir viskas ok mirksiukas.gif

o kame temos autoriaus problema man irgi nelabai aisku g.gif
*

Tai va apie vaikucius tuose sventese.Parodziau JAV DVD apie Millenium 2005(Kaunas).Kai prasidejo koncertas,kuri vede Sapranauskas.Mane su priekaistais aplinkiniai paklause:-O ka cia daro vaikai?

Na o kas vyksta JAV tai net man geda cia pasakoti.
danuta
motociklas grieztai dviviete transporto priemone. ir manau tuo viskas pasakyta. ir is viso koks gali buti vaku iki 12 metu veziojimas moto.
wiskas ciki
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif teisiu kazkodel nenori rasej....bet gi tu jas turi lotuliukas.gif thumbup.gif
waiduliux
Maniškis vis nulydi akimis motociklus(čia jam jaunystės prisiminimai atgyja), sako man net kraujas užverda, kai pamatau, bet kad pirktų mocą, tai aš jau nasutikčiau schmoll.gif
SIMPL
QUOTE(madlena @ 2006 07 21, 18:20)
.....Kaip jus manote ar moto aistra ir seima suderinami dalykai?mano vyras nori teises laikyti,bet ji kazkas stabdo,na aisku truputi gal jo baime remiasi ir i pinigus,nes vien toks moto kainuoja apie 3000euru.....tai padiskutuojam,apie vyrus ir moto? drinks_cheers.gif
*

Nors tema sena-pasireiksiu, nors kazkurioj senoj panasioj temoj jau rasiau. Jei galvoj smegenu yra-viskas suderinama. Pradeti tokiam amziui tik ne nuo "britvos", pirma motoroleriu pavazinet reikia, kad suprastum, koki tau pavoju kelia aplinkiniai ir cia dar neivertinant, kad ant "britvos" tavo greitis bus daug didesnis, tai ir manevrams liks laiko maziau. Apskritai, tai reikia nuo mazens but vazinejus, kai uzsieni: motoroleris>enduro>cioperis+britva ir atitinkamai ribojant galinguma.
Vazinejau nuo mazens, turejau visokiu, visus pardaviau, liko tik motoroleris, bet ir ta parduoti tikriausiai reikes. Priezastis: nesaugiai lietuvoje jauciuosi vazinedamas su dvirate tr.priemone aplinkiniu atzvilgiu.

QUOTE(madlena @ 2006 07 22, 16:19)
na mes su vyru esam JUODI EXTRYMAI,ir nezinau nejauciu ir tikrai nesitikiu nelaimes,nes mes vadovaujames tuo principu kad viskas bus gerai.....
*

Niekas nezino, kur musu nelaime laukia, ot aiskiarege atsirado.
vikaPika
niu man irgi kazkaip nesupratau as cia tos temos.... je vyras nenori tai kam tau reikia?cia taspats kad meiluze pirstum vyrui...nusipirks britva tai ne tik vaika bet ir tave pamirs ir laiko maziau skirs...na nebent cia toks tikslas
Pangasija
įdomu, o kaip statistinis vyras reaguotų jei žmona motociklo užsinorėtų
migliux
Britvų nekenčių, bet jei mano vyras turėtų čioperį, tai būtų jėga thumbup.gif Jei pirktų čioperį tai būčiau tikrai už thumbup.gif
Tmxs
Ir su cioperiu uzsimust galima, geriau jau tranportas su 4 ratais ir stogu
Pangasija
QUOTE(Tmxs @ 2008 01 19, 20:43)
Ir su cioperiu uzsimust galima, geriau jau tranportas su 4 ratais ir stogu
*

su tokiu atseit neuzsimusi g.gif
migliux
Užsimušt manau galima su bet kuo, bet kažin kodėl tuos britvininkus "donorais" vadina g.gif lotuliukas.gif
queen_nida
mes su vyru abu britvininkai. dabar as laukiuosi todel si pomegi teks atideti metams kokiems. bet vyras savo britvos neparduos o pirks galingesne. as saviske parduosiu kol vaikutis paaugs, nors viena drauge vazineja o leliukui jos tik 8 menesiai. tai va ir mastau kad ir as panasaus laiko vaikeli galesiu jau palikt valandziukei kokiai. nesuprasit tie kas sakot "donorai" "mirtininkai" ir tt. supras tik tie kad bent karta vaziave motociklu. cia nera pomegis o yra baisi liga kaip slidinejimas, nardymas ir pan. 4u.gif
aldis
o as pilai tave "nida' suprantu 4u.gif as pats su mocu vazineju apie 9 metus ir nuo mazumes pratinu savo mazyli prie moco smile.gif nuo pusantru metuku amziaus jis jau vaziavo su manimi ant moco ir akys buvo dideles dideles.. biggrin.gif jam dabar greit bus 4 metukai ir beveik kiekviene diena neturiu ramybes, nes girdziu prasymus vaziuoti pasivazineti su britva arba keturaciu biggrin.gif gaila, kad tik mama su mumis nesivazineja, butu fainai...
Stileta
Gal mama nori gyventi?
Ramune B.
mano vyras irgi turi britva, vazineja jau kokiu 10 metu:)aisku kartais man nelabai patinka, o ir baisoka buna kai isvaziuoja ir ilgiau negrysta, bet priestaraut ar draust vazinet tikrai nesiruosiu.
Motociklai, bent jau mano vyrui ne tik eilinis pomegis, o tikra aistra (kas neturi nesupras), tad tokios draust negalima biggrin.gif
zinoma rizika dideje, bet realiai negali zinot kas kada ir kur atsitiks, juk kazkada mergina laukiancia autobuso stoteleje, sunkvezimis partrenke....
migliux
Uždrausti tai tikrai neuždrausi, čia tai faktas drinks_cheers.gif
aldis
geriau kartais kartu pasivazineti smile.gif draudimai tikrai nepadetu.. biggrin.gif
migliux
Na ir taip išėjo, kad pati ant motociklo atsisėdau biggrin.gif
Renpzs
O as noriu pasiulyt siek tiek linksmesni ir saugesni, bei ekologiska varianta:
user posted image
issinuomokit sita aparaciuka - nuostabiai praleisit laika. As ar vyras pasistatom savo septinmete dukteri ir lakstom po kiemus kartu. Ziauriai smagu. Subalansuota veztis vaikus nuo 4 metu, o desimtmeciai jau ir savarankiskai vaziuoja
http://www.dovanosvaikams.lt/Pasivazinejim...ktriniu__Trikke
_Foxy_
Tikrai keistas autorės noras ... Išvis norėjimas turėti būtent britvą man atrodo vaikiškas. Mano Brangiausiajam irgi buvo užplaukę kažkada pirkti būtent britvą, o aš sakydavau, kad tada nebent čioperį. Noras praėjo, kai Jo vienas kolega užsimušė, dabar jau pats sako, kad nebent čioperį ...
gutė pinkutė
Mano vyras važinėja čioperiu, kadangi vaikai nedideli, vienų namie nepaliksi, reikia planuotis man ir tartis iš anksto, susitari o tada lietus, visi planai subyra.
O realiai aš išleidžiu, bet pykstu, o tiksliau sakant pavydžiu,laisvės pojūčio, išsiblaškia nuo blogų minčių, pasigroži gamta.
Papildyta:
Mano vyras važinėja čioperiu, kadangi vaikai nedideli, vienų namie nepaliksi, reikia planuotis man ir tartis iš anksto, susitari o tada lietus, visi planai subyra.
O realiai aš išleidžiu, bet pykstu, o tiksliau sakant pavydžiu,laisvės pojūčio, išsiblaškia nuo blogų minčių, pasigroži gamta.
Pinka
mano vyras vazineja su "Britva" ir kaip cia kazkas pasake tai is tikruju yra kaip liga. Jis net su sulauzyta koja vazineja.. blink.gif Man taip pat visai nieko kartais pasivazinejti, bet kadangi namie maziukas vaikas ne visada galiu kartu. Uztai labai pavydziu jam to laiko, laisves ir visokiu motomanu susitikumu... mad.gif
kolmneli
Nesuprantu tu kurios is kart raso jog uzsimus,vaikas be tevo uzaugs ir t.t.Atrodo tas motociklas kaip koks mirties irankis. doh.gif Su masina taip pat labai daug zustama.Pritariu tiems kas raso,jog turi subrest zmogus motociklui kaip ir masinai.Pasirinkt saugu greiti ir viskas.
migliux
QUOTE(Pinka @ 2009 08 01, 23:50)
mano vyras vazineja su "Britva" ir kaip cia kazkas pasake tai is tikruju yra kaip liga. Jis net su sulauzyta koja vazineja.. blink.gif  Man taip pat visai nieko kartais pasivazinejti, bet kadangi namie maziukas vaikas ne visada galiu kartu. Uztai labai pavydziu jam to laiko, laisves ir visokiu motomanu susitikumu... mad.gif
*

Pati laikykis teises, pirk "britva" ir važinėkis. O vaikas jau ne toks mažas - galima sugalvot kur palikt pora valandų per dieną ax.gif
do22
sveikos, vyro svajone buvo britva, tai ir isigyjo, kas liecia pinigine puse, tai taip, nes turint zveri visu pirma dar ir aprangai reikia gerokai papurtyti pinigine, o siaip tiek su auto uzsimusti galima, tiek su moto, jei proto neturi mirksiukas.gif Aisku, su moto rizika didesne.
Šaltukė
QUOTE(Pinka @ 2009 08 02, 00:50)
mano vyras vazineja su "Britva" ir kaip cia kazkas pasake tai is tikruju yra kaip liga. Jis net su sulauzyta koja vazineja.. blink.gif  Man taip pat visai nieko kartais pasivazinejti, bet kadangi namie maziukas vaikas ne visada galiu kartu. Uztai labai pavydziu jam to laiko, laisves ir visokiu motomanu susitikumu... mad.gif
*

Cia ne liga, o gyvenimo dalis smile.gif as ir vazinejau su mocu, nors nulipus, be lazdos nepaeidavau smile.gif
Pinka
QUOTE(Šaltukė @ 2010 01 27, 13:42)
Cia ne liga, o gyvenimo dalis smile.gif as ir vazinejau su mocu, nors nulipus, be lazdos nepaeidavau smile.gif
*

o kaip jus suderinat laika vaikui ir motociklui? Ar jusu vyras taip pat vazineja su mocu kartu ? friends.gif
***Andrea***
Oj mergaites jus kalbate apie vyrus su britvomis... o ka manote apie mergina? as pati esu 22metu ir vazineju... si rudeni sezono pabaigoje pardaviau... kita sezona manau vel pirksiu nauja, as pati daznai pagalvoju, o kas bus kai pati turesiu savo vaikuti??? as dievinu ir tikrus zirgus ir "plieninius arkliukus", tai ir mastau kas bus kai pati vaikuti auginsiu g.gif
sena niekšė
QUOTE(Pinka @ 2010 01 30, 13:44)
o kaip jus suderinat laika vaikui ir motociklui? Ar jusu vyras taip pat vazineja su mocu kartu ? friends.gif
*

tai pat kaip laiką vaikui ir sporto salei, vaikui ir grožio salonui, va taip nail.gif:

QUOTE(***Andrea*** @ 2010 01 31, 20:46)
Oj mergaites jus kalbate apie vyrus su britvomis... o ka manote apie mergina? as pati esu 22metu ir vazineju... si rudeni sezono pabaigoje pardaviau... kita sezona manau vel pirksiu nauja, as pati daznai pagalvoju, o kas bus kai pati turesiu savo vaikuti??? as dievinu ir tikrus zirgus ir "plieninius arkliukus", tai ir mastau kas bus kai pati vaikuti auginsiu  g.gif
*

nu, ant moco vaiko nepatupdysi, ir tašių su pirkiniais nelabai susikrausi. vienu žodžiu -- kaip kasdieninis transportas britva nepraeis. o laisvalaikis tai jau noro reikalas.
MuzikALI
Maniskis taip pat didelis motociklu myletojas, priklauso baikeriu klubui "twins forever".
Zinodamas, kad daznai sedziu supermamoj, paprase patalpinti tokia info:

Siemet, geguzes 14 d. klubas organizuoja grandiozini rengini „RISING THUNDER - Custom bike show 2011“
Visa informacija ir programa:
http://www.custombikeshow.lt/
Renginys vyks "Karpyneje" (prie autostrados Vilnius-Klaipeda).
Siemet vyks motociklu paroda, tad, jei jusu vyrai ar draugai megsta tiuninguoti ar kitaip "puosti", tobulinti savo plieninius zirgus, pasiulykite jiems sudalyvauti wink.gif
Arba tiesiog siaip atvykite ir sudalyvaukite-bus ivairiu pramogu, koncertas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.