Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bijau palikti vaika
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
daiva_z
Sveiki, mano maziukui 2 metai, nuo namu jau ciuozia stogas, noreciau eiti i darba. Bet kai pagalvoju, kad reikes palikti vaika, siurpas krecia.Taigi esu plesoma abejoniu:zinau, kad kencia seima nuo namo blogos nuotaikos sedint namie ir zinau, kad daugiau tokios progos pabuti su vaiku as neturesiu.
Ka galetumet patarti? Labai dekoju
taiptaip
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 21, 22:40)
Sveiki, mano maziukui 2 metai, nuo namu jau ciuozia stogas, noreciau eiti i darba. Bet kai pagalvoju, kad reikes palikti vaika, siurpas krecia.Taigi esu plesoma abejoniu:zinau, kad kencia seima nuo namo blogos nuotaikos sedint namie ir zinau, kad daugiau tokios progos pabuti su vaiku as neturesiu.
Ka galetumet patarti? Labai dekoju
*

O tu darbą turi? Jei turi , tai ir eik , o palikti vaiką kažkada vistiek reikės.Kažin tam vaikui ta tavo bloga nuotaika, kai tu su juo sėdi ar daug padeda, va , kai grįši iš darbo būsi geros nuotaikos, kad nesėdi namuos ir prisibūsi su mažuoju.Aš manau, jei mamai yra blogai būti namuose, o vaikiukas jau paaugęs , tai ko sėdėt. Bet yra mamų, kurioms yra gera namuose, va tos ir sėdi su mažaisiais ilgiau, nes joms gera.
Negali būti kartu ir gera ir bloga sėdint namuose.Jei gera su vaiku, tai ko ciuožia stogas.Tau vadinasi nėra gera sėdėti su mažuoju namuose.
daiva_z
Darba as turiu, bet i ji negrisiu. Su vaiku man gera, tik ta monotonija zudo. Istisom dienom tas pats.
Labai sunku apsispresti.
alfija
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 24, 14:28)
Darba as turiu, bet i ji negrisiu. Su vaiku man gera, tik ta monotonija zudo. Istisom dienom tas pats.
Labai sunku apsispresti.
*

man patiko pasakymas,gera,bet žudo,tai čia kaip gerai,kai monotonija žudo g.gif
daiva_z
Na tu ne taip supratai, vaika as labai myliu, amn su juo buti gera, bet sedejimas namie, valgis, skalbimas ir pan. labai atsibodo.
Medinis
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 24, 21:41)
Na tu ne taip supratai, vaika as labai myliu, amn su juo buti gera, bet sedejimas namie, valgis, skalbimas ir pan. labai atsibodo.
*

Manau mes viską supratome teisingai. Kaži ar tu pati supranti kas tau patinka, o kas ne. Nepilstant iš tuščio - samdyk tarnaitę, kuri virtų valgį, skalbtų ir panašiai. Nėra pinigų - virk daugiau, kad užtektų 3 dienoms, skalbk rečiau.
Tik vat klausimas ką veiksi tuomet?
Manau problema ne tavo meilėje vaikui, o baimėje keisti savo gyvenimą.
taiptaip
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 24, 21:41)
vaika as labai myliu, amn su juo buti gera, bet sedejimas namie, valgis, skalbimas ir pan. labai atsibodo.
*

Na vaikus mes visos labai mylim, bet reikia apsispręst ko tu nori ir ko ne.Monotonija-valgio darymas, skalbimas, tik negalvok, kad išėjus į darbą šito nebus.Pasikeis tik tiek, kad prie visų šitų jau atsibodusių darbų prisidės dar DARBAS į kurį turėsi irgi kiekvieną mielą dieną keliaut, o ten irgi kažką veikt.Svarbiausia apsispręsk KO NORI, o tada vykdyk .......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.