QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 20:37) O kur tu savaji isigyjai? O kuom skiriasi dirzines apkrovos nuo magnetiniu O ar pas tave rodo kiek kaloriju sudeginai, numinta distancija ir t.t Ar yra galimybe pasirinkti ivairias programas, kaip pvz: far burning, climbing ir t.t Gal galetum parasyti koks tavo modelis tiksliai. Ar daug vietos uzima ar reikia i elektra jungti Na va apiberiau as tave klausimais  na del dirzniu ir magnetiinu apkrovu jau atsake tau.... tik pridusiu dirzai kartais nutruksta, juos reikia keisti, na ir del garso dar aktualu...... vietos tikrai nemazai uzima, miegamjam i spinta jau sunkiau ieiti..... elektros nereikia yra baterijos, pultelis rodo ir greiti, ir tavo apsukas per minute ir laika (kaip nori uzsistatai kad atgal eitu ar i prieki)... ir kcal sudegintas rodo (apytikiriai, paskaiciuota vidutiniskai ir net instrukcijoje nurodyta kad tai labai individualu)...... atstuma irgi rodo . del tu treniruociu tai ju nera pas mane ir as nelabai zinau kas tas yra..... pas mane http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050703761 va toks, tik dar yra raudonos rankenos per viduri pulsui (kuriu neneaudoju)...... o ir pirkau senukuose (na ir nupigo jis, gal paskubejau)
drugelis123
2007 05 01, 19:19
Gal galite patarti del eliptinio treniruoklio, po gimdymo reiktu sutvarkyti lasiniukus papildomus  Kaina nera svarbi, svarbiausia, kad butu geras, plius dar ir vyras prades mankstintis intensyviau namie (kol kas jis uzsiima aktyviai sporto klube), bet jo svoris 120 g (aisku pas ji ne lasiniai, kaip pas mane  , o raumenys) domintu, kokiu firmu treniruokliai yra skirti profesionalesniam naudojimui, nes hummer tai man kazkokie nelabai, gal kettler imti, plius dar - kur vilniuje galima butu ju isigyti (zinau be didziuju prekybos centru ziaures miestelio norfoje yra parduotuve "atletas" atrodo, o daugiau tai lyg ir neatsimenu kur)
jurginute
2007 05 02, 20:43
QUOTE(drugelis123 @ 2007 05 01, 20:19) Gal galite patarti del eliptinio treniruoklio, po gimdymo reiktu sutvarkyti lasiniukus papildomus  Kaina nera svarbi, svarbiausia, kad butu geras, plius dar ir vyras prades mankstintis intensyviau namie (kol kas jis uzsiima aktyviai sporto klube), bet jo svoris 120 g (aisku pas ji ne lasiniai, kaip pas mane  , o raumenys) domintu, kokiu firmu treniruokliai yra skirti profesionalesniam naudojimui, nes hummer tai man kazkokie nelabai, gal kettler imti, plius dar - kur vilniuje galima butu ju isigyti (zinau be didziuju prekybos centru ziaures miestelio norfoje yra parduotuve "atletas" atrodo, o daugiau tai lyg ir neatsimenu kur) as turiu orbitreka. nebrangus, labai neblogas (sportuoju ir sporto klube ant prfesionaliu, tai galiu palygint) ir kompaktiskas
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 07:39) Įdedu nuorodą, kokį jau esu nusižiūrėjus Hammer kompanjos. Kas kas turite kokie atsiliepimai būtų? QUOTE(Saga @ 2007 04 25, 07:59) pasizaidziau gal kelias dienas ir psio..... Aš irgi buvau užsidegusi, grius plyš prireikė man to treniruoklio, įsivaizdavau kaip namie minsiu, kaip bus gera kad nereiks eiti į sporto salę, krautis tašę, kažkur važiuot... Pirkom mes magnetinį Hammerį iš Senukų. Tai per metus kokius 5 kartus buvau užlipus Man iš tikrųjų nepatiko per didelis krūvis šlaunims, kažkaip įsivaizdavau kad judės visi raumenys tolygiai, bet net ir pastačius ant mažiausių apsukų jaučiau didelį apkrovimą šlaunims, o raumeningų kojų aš tikrai nenorėjau  be to mano kojos ir taip nėra storos, tai man tokio didelio krūvio kojoms nereikėjo. Praėjus 1,5 metų nusprendėm parduoti, nes jis praktiškai stovėjo ir rinko dulkes QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 21:37) O kuom skiriasi dirzines apkrovos nuo magnetiniu O ar pas tave rodo kiek kaloriju sudeginai, numinta distancija ir t.t Ar yra galimybe pasirinkti ivairias programas, kaip pvz: far burning, climbing ir t.t Kaip mums aiškino diržinis veikia garsiau o magnetinis tyliai, kai mindavai tai jokio garso nebūdavo. Pas mane rodė kiek metrų nueita, kiek kcal sudeginta, tačiau tų fat burning ar climbing tai nebuvo  dar buvo galima reguliuoti apkrovą - man rodos 12 pakopų buvo.
kristij
2007 05 09, 07:06
as irgi svajojau svajojau apie elipsini treniruokli, zyziau zyziau vyrui, kad man jo reikia, nusipirkom, pasportavau menesi ir viskas. kaip supratau cia visoms taip. todel patarciau nepirkti itin gero ir brangaus. manau yra normaliu treniruokliu, kurie tiktu namams ir ne uz 1000lt. nors siuo metu kazkaip vel pradejau ji minti. gal kad pavasaris, norisi buti lieknesnei... sekmes sportuojant! P.S. cia kazkuri rase, kad labai apsikrauna slaunys sportuojant, ka as zinau, gal ka negerai darau, bet man tai blauzdos visada skauda.
QUOTE(Karmen @ 2007 05 08, 20:01) Aš irgi buvau užsidegusi, grius plyš prireikė man to treniruoklio, įsivaizdavau kaip namie minsiu, kaip bus gera kad nereiks eiti į sporto salę, krautis tašę, kažkur važiuot... Pirkom mes magnetinį Hammerį iš Senukų. Tai per metus kokius 5 kartus buvau užlipus nu tu tik sakini is mano posto paimei ir jis visai kita prasme igavo...... as pasizaidziau kelias dienas su pulso matuokliu o sportuoju saziningai 3 menesius, jau numeciau 11 kg, sustiprejo labai uzpakalio ir slaunu ramenys, maziau celiulito ir figura dailesne...... o pirkau as ji butent kadangi turiu storas slaunis ir didele rura, tai man sitas treniruoklis fantastika ir tikrai artimiausiu metu jis pas mane nedulkes  .......
kristij
2007 05 09, 15:43
kaip jus ji minat, kad jums slaunys sportuoja??? nu man blauzdos skauda.
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 15:43) kaip jus ji minat, kad jums slaunys sportuoja??? nu man blauzdos skauda.  nu nebutinai gi skaudeti turi  ....... va dabar man is viso niekas neskauda, ale mankstinasi  , tvirteja
Semi Sweet
2007 05 10, 17:52
Mano manymu tai raumenis blauzdu gali skaudeti todel, kad pas treniruokli pats zingsnis yra trumpas ir taip sportuojant raumenys zymiai greiciau pavargsta. Treniruokliai su didesniu zingsiu yra labiau rekomenduojami, nes yra patogesni, na bet zinoma ir ju kaina nuo 1500Lt
kristij
2007 05 10, 19:36
na mes panasiai ir mokejom. didelis tas musu treniruoklis. gal tikrai as per arti kojas laikau, reiks pabandyt truputi toliau, kad zingsiai didesni butu. aciu uz patarima.
egluziukas
2007 06 02, 21:09
Vaikstau i sporto sale, bet noreciau nusipirkti treniruokli ir i namus, nes kartais tyngisi eiti i sale, tai galeciau pasportuoti namuose Girdejau nuomones is savo draugiu, kad nusipirkusios treniruokli jonenaudoja  nesuprantu kodel
na del to nenaudojimo tai nemazai tiesos yra. Mano mama labai norejo treniruoklio i namus, tai visi susimetem ir gimtadienio proga pries pora metu padovanojom toki kaska tarp dviracio ir slidziu, kur dar ir rankos kartu mankstinasi. Na mama sportavo gal menesi  dabar tik vieta namuose uzima, dar sportininkai-anukai neblogai ji aplauze pastaruoju metu, tai jau tik ismesti ir belieka  Kodel nustojo sportuot, tai nepasakysiu, bet itariu kad tiesiog tingedavo... ir kaip ne keista,mama pradejo vaiksciot i sporto kluba. Jau antri metai netingi nueit 3-4 kartus per savaite is pat ryto, gal treniruoklis paskatino
Bezdžionė
2007 06 04, 15:19
Aš kartais sportuoju namuose (arba kur nors lauke), kartais sporto klube, bet net nekyla mintis pirkti kokį nors rimtesnį treniruoklį sportavimui namuose, nes žinau, kad tikrai nesportuosiu. Galiu namuose patampyti hantelius, gumą, pabandyti susidėlioti a la programą visam kūnui, galiu išeiti į lauką ir apibėgti vieną kitą ratą, pavažinėti dviračiu, bet pusvalandį ar valandą dusinti tą patį treniruoklį - niekaip  Man tokia monotonija užmuštų bet kokį norą sportuoti. Tai ir neperku. Net nematau prasmės - koks gi turėtų būti, kad treniruotų visas kūno dalis
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 06 04, 15:19) Aš kartais sportuoju namuose (arba kur nors lauke), kartais sporto klube, bet net nekyla mintis pirkti kokį nors rimtesnį treniruoklį sportavimui namuose, nes žinau, kad tikrai nesportuosiu. Galiu namuose patampyti hantelius, gumą, pabandyti susidėlioti a la programą visam kūnui, galiu išeiti į lauką ir apibėgti vieną kitą ratą, pavažinėti dviračiu, bet pusvalandį ar valandą dusinti tą patį treniruoklį - niekaip  Man tokia monotonija užmuštų bet kokį norą sportuoti. Tai ir neperku. Net nematau prasmės - koks gi turėtų būti, kad treniruotų visas kūno dalis  na kiekvienam savo.... o man man betikslis atrodo kazko patampymas, pabandymas susideliot a la programa, kuri net neaisku gera ji ar ne ...... ir toks blaskymasis gaunasi, islekiau palaksciau, nusibodo, dabar jau dviraciu minsiu..... siaip tai as to net sportu nevadinu
Bezdžionė
2007 06 05, 08:14
QUOTE(Saga @ 2007 06 04, 16:38) na kiekvienam savo.... o man man betikslis atrodo kazko patampymas, pabandymas susideliot a la programa, kuri net neaisku gera ji ar ne ...... ir toks blaskymasis gaunasi, islekiau palaksciau, nusibodo, dabar jau dviraciu minsiu..... siaip tai as to net sportu nevadinu  Na taip, kiekvienam savo Kai sportu domiesi ne pirmus ir ne antrus metus iš eilės, kai kas atrodo daug paprasčiau - ir tas blaškymasis savo sistemą turi (savaitė - 2 dienas kardio (patikėk, čia tiks ir bėgimas, ir dviratis, ir... šokių treniruotė - ko tą dieną labiau nori  , 2-3 dienas - jėgos pratimai, nors viena - tempimui, lankstumui (joga, pilatesas ar pan.), 1-2 dienos - poilsiui); ir programas dėliojant trenerį konsultacijai rasi, jei norėsi, ir pakankamai rimtesnės literatūros yra negu forumai. O šiaip dėl programų - retai kuriam klube ją sudėlios gerai, reikia domėtis pačiai, nes daugumos klubų programos - "paste - copy" lygio, o trenerių, kurie tikrai sudarinėja geras programas lipdydami kūną proporcingai ne tiek ir daug, jei tikėsim tais, kurie rimtai sportuoja ir dalyvauja varžybose - ant rankų pirštų lengvai suskaičiuosi bet kuriam didesniam mieste. O sportu aš to ir pati nevadinu - neturiu tikslo lipti ant podiumo kaip fitneso atstovė  Tiesiog renkuosi aktyvesnį gyvenimo būdą ir nieko daugiau  Bei įvairiapusį kūno treniravimą  Ir mėgstu matyti rezultatus  O va vieno treniruoklio metų metais dusinti niekaip negalėčiau  Matyt, čia jau rimtas sportas, o aš jam tikrai nesubrendau per statistiškai didesnę savo gyvenimo dalį
o kodel treniruoklsi negali buti viena is sudedamuju treniruociu daliu? Ir kodel jis dusinamas. lygiai taip pat tada dusinamos ir gumos ir ganteliai, lygiai taip pat ir dusiniesi stadione begiodamas..... beje pries pusmeti vos nepadariau klaidos, prisiskaiciau nuomoniu kad treniruokois stovi nenaudojamas, koks jis nereikalingas betikslis ir kaip smagu sportuoti taip be nieko ir is tiesu apniko abejones.... o va dabar "dusinu" as ji su dideliu malonumu  .... nereikia gumu tampyti, kvailai kraipytis, po parka lakstyti, kur surpatingieji gyventojai sunelius sikina  ...... beje as tai vadinu sportu namuose (tie kas i klubus vaiksto irgi sportuoja, o ant scenos is man zinomu nei vienas nesiruosia)  .. ir kas planuoja pirkti treniruokli turi valios bei ryzto ji "dusinti" tegu neskaito tokiu nuomoniu.... o as su treniruokliu daug svorio numeciau, formos grazeja mano, kunas stangreja.... ir niekada nesirinkciau nieko kito...... beje ir pilvo preso pratimukus padaryti niekas netrukdo net turint treniruokli.... o va slaunys, rankos kojos viskas juda ant teniruoklio, papildomu pratimu nebereikia ir rezultatus matau ir nemenkus..  ... zinai galiu kalbeti tavo zodziais is savo poziciju.. va turiu treniruokli, vakarais paminu ir tikrai neisivaidzuoju jeigu reiktu istisai man dusintis su gumomis, ganteliais, lekti i lauka lakstyti, susidarineti programas.... o kadangi as laaabai megstu matyti rezultatus ir tiksliai zinau kurios mano raumenu grupes juda, galiu prisitaikyti treniruokli sau pagal poreikius, o va treneriais as nepasitikiu, jie prastas programas sudarineja, vienetai yra geru taigi diskusija baigiu.... nes ji betiksle.... nesubrendau as dar stripinejimui namuose pagal profesionalia savo sudaryta programa (nes kiti gi nieko neismano)
Bezdžionė
2007 06 05, 10:35
Apsiprašau, jei įžeidžiau - tikrai neturėjau tokio tikslo. Tik norėjau pasidalinti savo nuomone ir informacija, kurią sukaupiau gal per gerą intensyvaus mėgėjiško sportavimo dešimtmetį. Gal kada nors ir aš ramiai minsiu kokį treniruoklį, bet dabar tikrai nenoriu Gerai man ir sporto klubai, kai yra laiko/noro bei sportas namuose be treniruoklio, kai nusibosta klubai, ir stadionas, maloniai primenantis lengvosios atletikos treniruotes, kurioms atiduota keleri metai  Paprasčiausiai siūlau neprisirišti prie vieno treniruoklio, nes nauda bus ne tokia didelė - reikėtų rinktis ir pratimus su savo svoriu, ir laisvuosius svorius, ir keisti kardio krūvio priemones ... - reikia įvairovės, nes kūnas pripranta prie monotoniško krūvio  Plėtojant temą (atsiprašau dar kartą, tikrai ne diskusiją su Saga), kartais žmones pagauna euforija - nusipirksiu - ir viskas bus. Ne, nebus, reikės dirbti pastoviai, metų metais, ir visai nesvarbu, ar su treniruokliu, ar be, klube ar savarankiškai - svarbu pažinti savo kūną ir jausti malonumą sportuojant, pasirenkant tai, ko labiausiai reikia  P.s. to Saga Malonu, kad baigei savo pradėtą diskusiją - iš pradžių aš tik išsakiau savo nuomonę temoje, o ne atsakiau į Tavo post'ą. Sėkmės sportuojant!
QUOTE(SuperMama @ 2007 03 14, 13:11) Aš jau turiu, bet dar nesu sportavusi. Vakar tik surinkau. Pirkau ne kaip savarankišką treniruoklį, o kaip priedą po eliptinio. Tai dabar ruošiuosi 35 min. su eliptiniu sportuoti, apšilti, o tada su easy shaper atskiras raumėnų grupes mankštinti dar 25-30 minučių. na tai kaip SuperMama ,kokie atsiliepimai apie easy shaper?
Lelija33
2007 07 14, 11:44
Gal galit pasidalint metodika, kaip mankštinatės su espanderiu? Skaičiau, kad labai padeda stiprinti kaulus. Štai ištrauka: "Kai artinasi menopauzė, kaulai pradeda irti 10% per metus greičiau. Reikia nukreipti įtampą į kaulus, padedančiais išlaikyti kaulų tankumą. Tinka svarmenys arba elastinė juosta. Atsparumo treniruotės metu pasipriešinimas arba įtampa sukeliama kūne sunkia elastine juosta (gumos tempimas) arba laisvu svoriu. Tai verčia kūną, o ypač kaulus, prisitaikyti prie papildomo krūvio ir sustiprėti".
as asmeniskai jei pirkciau treniruokli,tai tik begimo takeli. o siaip vistiek smagiau klube.bet namie aisku patogiau
Bezdžionė
2007 07 16, 07:44
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 14, 12:44) Gal galit pasidalint metodika, kaip mankštinatės su espanderiu? Skaičiau, kad labai padeda stiprinti kaulus. Štai ištrauka: "Kai artinasi menopauzė, kaulai pradeda irti 10% per metus greičiau. Reikia nukreipti įtampą į kaulus, padedančiais išlaikyti kaulų tankumą. Tinka svarmenys arba elastinė juosta. Atsparumo treniruotės metu pasipriešinimas arba įtampa sukeliama kūne sunkia elastine juosta (gumos tempimas) arba laisvu svoriu. Tai verčia kūną, o ypač kaulus, prisitaikyti prie papildomo krūvio ir sustiprėti". Kas yra espanderis? Svarmenys arba elastinė guma tikrai puikus pasirinkimas, kodėl Tu jų nenori? Ir pratimų tikrai nemažai...
Lelija33
2007 07 16, 15:00
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 07 16, 07:44) Kas yra espanderis? Svarmenys arba elastinė guma tikrai puikus pasirinkimas, kodėl Tu jų nenori? Ir pratimų tikrai nemažai...   Elastinė guma labai tiktų. O kur ją gaut? Tik sporto prekių parduotuvėj? Žiūrėjau MAXIMOSE - nėra. Reiks SENUKUOSE paieškot.
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 16, 16:00)  Elastinė guma labai tiktų. O kur ją gaut? Tik sporto prekių parduotuvėj? Žiūrėjau MAXIMOSE - nėra. Reiks SENUKUOSE paieškot. Senukuose gali neieškoti. Prieš metus ieškodama apėjau visas sporto parduotuves. Yra tik WinnerSport parduotuvėj, esančioj univermage.
Bezdžionė
2007 07 17, 07:14
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 16, 16:00)  Elastinė guma labai tiktų. O kur ją gaut? Tik sporto prekių parduotuvėj? Žiūrėjau MAXIMOSE - nėra. Reiks SENUKUOSE paieškot. Vilniuje, Šiaurės miestelyje, tame pačiame korpuse kaip ir "Norfa", yra sporto prekių parduotuvė, kurioje prekiauja elastinėmis gumomis (karpomomis ir ne). Įvairaus tamprumo  Dar buvo Pašilaičiuose, bet ten skurdus pasirinkimas - viena berods Dar galima užsisakyti internete, bet adreso neturiu - lyg ir šitoje temoje buvo - reikėtų perversti  Daugiau niekur neradau, kai sau ieškojau, nei Senukuose, nei daugelyje sporto prekių parduotuvių
Bezdžionė
2007 07 18, 07:29
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 17, 16:46) Ačiū už info. Senukuose radau tik guminį espanderį. Štai tokį: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050872505Gal jis ir visai nieko... Pagaliau supratau, kas yra espanderis  Vis maniau, kad apvalus mažas tuščiaviduris ratukas rankų riešui treniruoti Na nežinau, aš šitą daiktą mačiau, kai sau ieškojau gumos, bet nesusigundžiau - trumpas (netiks nei kojų pratimams, nei kai kuriems rankų), dar tos rankenėlės (suriši - maskatuosis) ir pasirodė toks lengvai prasitampantis  - kaip vaikystės "klasės" žaidimo gumos  - na, gal čia tik mano subjektyvi nuomonė Prie sportų prekių gumos (iš Šiaurės miestelio) buvo ir paveiksliukai su pratimais, jeigu reikia  Tiesa, jei tik pradedi dirbti su jėgos pratimais, gal pradžiai rinkis ne tokią tamprią (pvz., jei iš apvalių - raudoną) arba mažiau įtempk
QUOTE(unte @ 2007 07 12, 23:35) na tai kaip SuperMama ,kokie atsiliepimai apie easy shaper?
Mane irgi domina "Easy shaper". Dvejus su puse metų sportuoju namie ant kilimėlio - 5 kartus per savaitę bent po pusvalandį. Rezultatai buvo akivaizdūs jau po kokių 2 mėn. Bet nusibodo tas pats per tą patį - norisi kažko nauja. Galvoju apie šitą treniruoklį. Tik kažin ar jis vertas dėmesio
turiu namie irklavimo treniruoklį ir steperį. Pirkau iš Virklund-sport parduotuvės. Labai jais džiaugiuosi. Ypač patinka minti steperį žiūrint kokį filmą per TV, o 'nusibaigimui' sėdu ant irklavimo. Po to jaučiuosi kaip po pirties...
ingakyca
2007 08 30, 21:37
Kodėl visi renkasi tik bėgimo takelius ar kojoms treniruoklius? Aš tarkim senukuose nusižiūrėjau treniruoklį kur galima ir rankoms, ir kojoms, ir pilvui. Tik dabar galvoju ar verta jį pirkti?  Bijau, kad po to nedulkėtų kur kampe.
gal kas bandet top shop reklamuojamus tokius aparaciukus, kur pridedi, tarkim, prie pilvo, jis sutraukineja raumeni ir tas tampa stangrus? tiesa pasakius, nezinau nei kaip jie vadinasi, bet labai parupo kaip jie veikia, ar teisybe?
Sveikos  Planuoju pirkti treniruokli, nes laiko kada eit i sale neturiu, ir esu pasiryzus vakarais namie uzsiiminet sportu  Tik va nezinau ka rinktis.. Noriu sustiprint koju raumenis, uzpakaliuka, ir tuo paciu pilva..  Ar gal dviratis tiktu? Bet ar minant dvirati dirba pilvo raumenys? Galvoju apie va toki.. http://www.fitness-shop.lt/index.asp?tn=fi...8&pid=23173. Laukiu nuomoniu, labai dekui
Sveikos. Pamačiau per TV LEGMAGIC treniruoklio reklamą ir labai susidomėjau. Mano kūnas po gimdymo kaip ir daugelio moterų pasidarė nebe toks stangrus, ant šlaunų celiuliakas ir išvis aš sau nepatinku. Nors viršsvorio nėra. Tiesiog aš kažkokia minkšta visa kaip žėlė ir su celiulitu. Norėjau paklausti, gal kas iš jūsų naudoja šį treniruoklį? Ar jis iš tikrųjų veiksmingas? Ar jis veiksmingas norint ne tik sulieknėti, bet ir pastangrinti kūną? P.S. Į sporto salę vaikščiot neturiu laiko tai labai susidomėjau šiuo daikteliu. Ačiū, kad atsakote.
poksemone
2007 10 04, 09:00
sveikos merginos, neisivaizduoju kur butu galima rasti gumas,be tne tik gumos gabalus,o tokias kurios sporto klubuose naudojamos,t.y. su rankenėlėmis.Neradau jokiose parduotuvėse
QUOTE(Ida66 @ 2007 10 12, 16:55) Elastinių gumų be rankenėlių yra WinnerSport parduotuvėje. Gali būti, kad turi ir su rankenėlėm, nežinau, tokių neieškojau.  nusipirkau tokia guma ir butent Winner Sport'e  Ivairaus tamprumo ten ju yra, tik vat vienas minusas - placios  O norejau tokios elegantiskos, kaip Bodygyme  Na bet neprarandu vilties, gal dar kur nors surasiu
Bezdžionė
2007 10 15, 07:54
QUOTE(katutis @ 2007 10 14, 21:42) O norejau tokios elegantiskos, kaip Bodygyme  Na bet neprarandu vilties, gal dar kur nors surasiu  Šiaurės miestelyje, berods, "Atlete", tik sukarpytos, o "Teidoje" galima užsisakyti internetu - atrodo, taip buvo, kai pati ieškojau, bet pavartyk temą ir pasitikslink - kažkur jau rašiau.
Sumaniau pirkti treniruoklį,, tik dabar abejonių kupina ar verta??? ir kokį galiausiai išsirinkti... nete pasiskaičiau, tai elipsiniai krito į akį... Gal kas pirkot nesenai, kaip ir kokį išsirinkot? Pasidalinkit patirtimi... ;-)
QUOTE(Sophi @ 2007 08 14, 17:37) Mane irgi domina "Easy shaper". Dvejus su puse metų sportuoju namie ant kilimėlio - 5 kartus per savaitę bent po pusvalandį. Rezultatai buvo akivaizdūs jau po kokių 2 mėn. Bet nusibodo tas pats per tą patį - norisi kažko nauja. Galvoju apie šitą treniruoklį. Tik kažin ar jis vertas dėmesio  Mano nuomone: demesio nevertas  , kadangi yra"per silpnas". Nusipirkau pries pora menesiu TV reklamos suviliota, daugiau niekada nebepirkciau...
pipiriukas
2007 12 06, 15:33
QUOTE(Ziuzi @ 2007 09 17, 14:19) Sveikos  Planuoju pirkti treniruokli, nes laiko kada eit i sale neturiu, ir esu pasiryzus vakarais namie uzsiiminet sportu  Tik va nezinau ka rinktis.. Noriu sustiprint koju raumenis, uzpakaliuka, ir tuo paciu pilva..  Ar gal dviratis tiktu? Bet ar minant dvirati dirba pilvo raumenys? Galvoju apie va toki.. http://www.fitness-shop.lt/index.asp?tn=fi...8&pid=23173. Laukiu nuomoniu, labai dekui  Gal jau isigijot elipsini treniruokli? Ir as i ji vis ziuriu ir nesiryztu pirkt - kinietiskas, garantija tik metams, pogarantinio aptarnavimo fitness-shop neteikia, reiskia, jei suges po metu ir vienos dienos, treniruoklis bus tinkamas tik ismetimui... Mamytes, kokiais treniruokliais naudojates? Pasidalinkit, prasau, patirtim.
na praeitą savaitę nusiirkau elipsinį treniruoklį, tai dar nedaug patirties turiu... bet kol kas tai labai patinka... minu po pusvalanduką kasdie... šiandien va nesenai 7 km numyniau per 30 min... liežuvis iki kelių  Garantiją tik pusmečiui davė... nedaug... Ermitaže Vln pirkau... tikiuosi nesuluš greitai
QUOTE(dance @ 2007 12 07, 20:49) na praeitą savaitę nusiirkau elipsinį treniruoklį, tai dar nedaug patirties turiu... bet kol kas tai labai patinka... minu po pusvalanduką kasdie... šiandien va nesenai 7 km numyniau per 30 min... liežuvis iki kelių  Garantiją tik pusmečiui davė... nedaug... Ermitaže Vln pirkau... tikiuosi nesuluš greitai  Noriu pikti elipsinį treniruoklį, kol kas dar renkuosi. Dance, ar tu savuoju patenkinta? Kokia jo markė arba kiek jis kainavo?
gal kas zinote kur Kaune nusipirkti gumas ant koju (kad eitu su lipdukais prisitvirtinti), nes niekur nera nieko panasaus ka klube turim
Llauritta
2008 01 02, 00:00
Labas visoms Reikia patarimo iš Orbitreko savininkių: gal kuri nors žinote kaip pasikeisti tą dirželį Orbitreke, kur tą diržą pirkt? Nes aš kai minu, tai toks dundėjimas atsirado, įtariu, kad tas diržas susidėvėjo...  Garantinis nebegalioja, MB neįkerta iš kurio galo išvis ardyt viską, kad sutaisytų...Laai lauksiu patarimų čia arba į az Papildyta:QUOTE(Fleurette @ 2007 10 08, 12:36) Norėčiau nusipirkti gimnastikos kamuolį. Gal žinot, kur tokių galima įsigyti? Senukuose gal? Ačiū  Pirkau Senukuose (imk vokišką, Kettler, nes kiniški prasti labai...), bet paskui mačiau ir Ermitaže, beje, Ermitaže pigiau 10 Lt
Juliukas78
2008 01 02, 10:55
QUOTE(gitulia @ 2007 01 05, 13:56) Neprakaituodama preso nepadaysi, o kad moterys uzsiaugintu ant ranku raumenis (tuo labiau su 2 kg. hanteliukais) reikia daug ir sunkiai dirbti, laikytis spec dietu, vartoti tam tikrus papildus ir pan. Raumenys neskauda kai yra priprate prie kruvio, bet jau buvo paaiskinta postu auksciau. Manau ne toki treniruokli reiktu pirkt, o i sporto kluba nueiti, bent jau siek tiek suzinosi apie tai, kaip atliekami pratimai, su kokiais pratimai kurie raumenys lavinami ir pan.  Sveikutes mergaites  As tik isiliejau i jusu gretas  Turiu namie Esi seiperi... Sportuoju kas dien, kai eina zinios - visa ziniu laika - kaip tik jas paziuriu . Poveikis tikrai yra. Tik reikia reguliariai sportuoti. Ten raumenys dirba su siokiu tokiu pasipriesinimu, kuris yra tikrai pakankamas, o pasitempti beveik neimanoma. Per savaite liemuo ir slaunys pastebimai sumazejo - tikrai patariu
Juliukas78
2008 01 02, 12:02
QUOTE(Lotuke @ 2007 11 26, 12:17) Mano nuomone: demesio nevertas  , kadangi yra"per silpnas". Nusipirkau pries pora menesiu TV reklamos suviliota, daugiau niekada nebepirkciau...  o kodel per silpnas? mazas kruvis raumenims ar nera rezultato?
Koarlete
2008 01 02, 15:14
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 08:04) Aš taip pat tokį turiu. Tai galiu pasakyti kad pilvo raumenis tai stiprina ir tikrai liemenį išryškina. Aš tai bent gerus pora kartų per dieną intensyviai su juo pasisukioju, ištraškinu stuburą  Mano MB taip pat labai jis patinka, nes labai faina iš ryto su juo prasijudinti. Aš tai kad smagiau tai dar rankom kaip slindininkas, paskum kaip boksininkas pasimosikuoji iš jėgos  Žodžiu tikrai ne bergždiai su juo dirbi. O jei kasdiena taip nuoširdžiai pasisukiosi, tai tikrai rezultatus matysi ant liemens.
deltadu
2008 01 02, 19:45
Gal rekomenduotumet koki treniruokli, kuris butu skirtas pilvui ir rankoms. Nei koju ,nei slaunu man treniruoti nereikia.
saulyte0925
2008 01 03, 11:22
sveikos merginos, jau savaite kai turiu elipsini treniruokli, tikrai esu patenkinta. truputi apsipirkom su vyru, vietoj hammer firmos tailandietiska nupirkom, tam tik puse metu garantija duodama vietoj dvieju,bet tikiuosi laikys, mokejom 900 lt senukuose. pradziai pradejau po puse valandeles 2,3,4,2 rezimu. skaiciau, kad norincioms suliekneti 4 lygio daugiau nereikia. kaip sake vienas treneris, svarbu makaluotis, tada ir kalorijas geriau sudegini. dabar tai mano mazas dar greitis, reikia prie kruvio priprasti. pas mane dar pedalai i gala persideda, tada dirbi ant blauzdu ir koju galines puses, bet pastebejau, kad per savaite blauzdos centimetru padidejo, o visur po 1 nukrito, nuo pilvo 4 cm. jauciu reiks nebedirbti su galiniais  ELIPSINIS TRENIRUOKLIS SU ŽINGSNIUOKLIU "TEB-6.3AS" Maksimalus vartotojo svoris 100 kg; Treniruoklis naudojamas ištvermei treniruoti, riebalų deginimui, širdies ir kraujotakos stiprinimui, probleminių zonų treniravimui, gali būti naudojamas kaip elipsinis ir žingsniavimo treniruoklis; Kompiuteris rodo 5 funkcijas:greitį, laiką, distanciją, sudegintų kolorijų kiekį ir pulsą; Magnetinė stabdžių sistema, 8 įtempimo lygiai, surinkto treniruokio matmenys: 133x64x165 cm;
QUOTE(anasar @ 2007 12 10, 06:15) Noriu pikti elipsinį treniruoklį, kol kas dar renkuosi. Dance, ar tu savuoju patenkinta? Kokia jo markė arba kiek jis kainavo? kainavo maniškis 400 Lt... ir esu juo tikrai patenkinta... manau namų sportavimui nereikia labai krūto...  jame 8 apkrovos lygiai, rodo pulsą, numintą atstumą, laiką, sudegintas kalorijas, žodžiu - pagal viską toks pat kaip ir tie kur po štuką kainuoja... na žinoma, pastarųjų kokybė turėtų būti kur kas geresnė, arba elektronikos daugiau pripičkinta...  Maniškis HMS firmos kokios tai...
trupinelis
2008 01 30, 22:00
sveikutės, gal kur naudojat šitą arba panašų į jį? gundausi pirkti TRENIRUOKLIS
grranata
2008 02 11, 07:40
ar perkant easy shaper'i duoda kokia knygute su pratimais ir kiek ten ju yra? as sportavau namie paprastus pratimukus dariau, bet jau baigesi valia norisi treniruoklio? mamytes sakykite ar verta pirkti begimo takeli?ar koks easy shaperis geriau tiktu kunui sustiprinti, nes jauciuosi tokia suglebusi pliurza
*Miurielė*
2008 02 14, 11:35
Sveikos, noriu pasiteirauti ar kuri isbandete si treniruokli? Kokie rezultatai? http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...4&pid=46723
|
|