Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priemonės sportavimui namuose
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lotosas
Sveikos,

sugalvojau pataupyti ir virtoje sporto klubo mankstintis namuose.
tik va neturiu supratimo, kur isigyti nebrangiai ir neblogus svarelius po 2 kg arba 1,5 namams?

Gal turite patirties?
Anastacia
QUOTE(Lotosas @ 2006 07 23, 15:59)
Sveikos,

sugalvojau pataupyti ir virtoje sporto klubo mankstintis namuose.
tik va neturiu supratimo, kur isigyti nebrangiai ir neblogus svarelius po 2 kg arba 1,5 namams?

Gal turite patirties?
*

Taupančios kilnoja sulčių tetrapakus, mineralinio tarą arba tamsų vakarą nuo šaligatvio pasiskolintą mirksiukas.gif trinkelę...
nicorrette
tai kad nebrangus tie svareliai, neseniai ziurejau, kainuoja tiek Maximose, tiek sporto prekiu parduotuvese, 7-11 lt vienas,

tie Anastacijos patarimai visada tokie keisti unsure.gif
arba moteriske tyciojasi is taupanciu, arba nuardyti saligatviai tai jos darbas g.gif
dėja
svarelius nusipirkti tai nesunku,ir kaina ju nedidelė.Bet kad sportuoti su jais nemokant tai nieko gero.Lankiau treniruoklius,kadangi neprisiruošiu ten nueiti,tai galvoju namuose pabandysiu.Bet palankius žinau kaip su jais elgtis,kaip kvepuoti ax.gif
agniux911
patarkit ar verta pirkti, gal kas naudojat??? easy shaper, pilvo presui ir kt.dalims
cia is top shop. idomu butu sulaukti atsakymo ir besitreniruojanciu.ar jis naudos duoda ar tik siaip kad pajudet tik treniruoklis
http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...h&pid=12087
Bezdžionė
Neturiu ir niekada nepirkčiau - bet tai tik mano nuomonė. Įdomu būtų pamatyti prie treniruoklio esančius pratimus - iš fragmentų sprendžiu, kad viską galima daryti ant elementaraus kilimėlio.

Kartais leidžiu sau pasportuoti mėnesį kitą ne sporto klube - puikiausiai užtenka kilimėlio; svarmenų 2 po 2 kg, praverstų dar 2 po 1 kg, bet išsisuku su buteliais nuo mineralinio; grėbliakočio lotuliukas.gif - ai, gimnastikos lazdos neradau ax.gif .
Dar norėčiau fitnio kamuolio (nerandu neslidaus, ne kinų ir gražios spalvos lotuliukas.gif ) ir gerų gumų.

Svarbiausias inventorius sportuojant namuose - NORAS sportuoti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
agniux911
su juo sako atsilenkimus lengviau daryt, as ju nepakenciu, del to gundausi.svarmenu nenoriu,nes man negrazu raumeningos moteru rankos, o nuo ju tai greit matyt.tam turiu vaika biggrin.gif geras svarmuo, 15kg
laiko i sporto kluba neturiu. ant kilimelio tik nepadarysi visko taip lengvai kaip su treniruokliais.sportuojantys sake, kad ka padarai sporto saleje su treniruokliais per pusmeti, kokiu rezultatu pasieki, namie trunka apie metus, be to, lengviau, nejauti raumenu skausmo sportuojant su treniruokliais tokio kaip namie be nieko darant
kamuolius top shop turi neblogus irgi
Bezdžionė
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 12:12)
su juo sako atsilenkimus lengviau daryt, as ju nepakenciu, del to gundausi.svarmenu nenoriu,nes man negrazu raumeningos moteru rankos, o nuo ju tai greit matyt.tam turiu vaika biggrin.gif geras svarmuo, 15kg
laiko i sporto kluba neturiu. ant kilimelio tik nepadarysi visko taip lengvai kaip su treniruokliais.sportuojantys sake, kad ka padarai sporto saleje su treniruokliais per pusmeti, kokiu rezultatu pasieki, namie trunka apie metus, be to, lengviau, nejauti raumenu skausmo sportuojant su treniruokliais tokio kaip namie be nieko darant
*

Tada pirk. Ypač jei nekenti atsilenkimų - treniruoklis darys pats. Arba bent taps puikia pakaba rūbams, dulkių rinkikliu ar šiaip kokiu nors kitu buityje reikalingu daiktu.

Svarmenų tai gal tikrai nepirk, jei taip lengvai rankų raumenys auga. Va man blogiau - ketvirtus metus non stop hantelius tampau, kartais ir štanga pasitaiko palaikyti bent su 24 kg + grifas (ar ne 12 kg), o rankos vis puikiai telpa į S dydžio rūbelius.

Supykau, moralą atskaičiau, bet susigėdau - atsiprašau drinks_cheers.gif

O ant kilimėlio visko taip lengvai kaip su treniruokliais tikrai nepadarysi - tik sunkiau - tokia mano patirtis ir vieno iš trenerių nuomonė. Rezultatai namuose bus tokie patys kaip ir klube, jei sugebėsi tinkamai susidaryti programą ar susirasi žmogų (trenerį), kuris padės sudarant programą. Aišku, plius pastovus darbas . Kaip sakoma - 3 d. per savaitę dėl sveikatos, arba 5d. - dėl grožio - rinkis, kas patinka smile.gif
Aš pati nemėgstu klubų, amžinai trūksta laiko, bet kartais palankau - kol ko nors pramokstu smile.gif
Dėl raumenų skausmo - būna arba po nesportavimo laikotarpio (neišvengiamas rolleyes.gif ) arba kai persistengi - sportuoji ne pagal savo fizines galimybes (dideli svoriai, krūvis ir pan.) Kai raumenys pripranta - skausmo nebūna net padidinus krūvį.

Mane labiau vilioja kamuoliai iš sporto arba ortopedinių prekių parduotuvių smile.gif

Padėt nepadėjau, tik vandenį sudrumsčiau - atsiprašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Sėkmės renkantis treniruoklį (-lius)!
gitulia
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 11:12)
*

doh.gif
Neprakaituodama preso nepadaysi, o kad moterys uzsiaugintu ant ranku raumenis (tuo labiau su 2 kg. hanteliukais) reikia daug ir sunkiai dirbti, laikytis spec dietu, vartoti tam tikrus papildus ir pan.
Raumenys neskauda kai yra priprate prie kruvio, bet jau buvo paaiskinta postu auksciau.
Manau ne toki treniruokli reiktu pirkt, o i sporto kluba nueiti, bent jau siek tiek suzinosi apie tai, kaip atliekami pratimai, su kokiais pratimai kurie raumenys lavinami ir pan. mirksiukas.gif
@ktyvi
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 01 05, 13:48)
Mane labiau vilioja kamuoliai iš sporto arba ortopedinių prekių parduotuvių smile.gif

Sėkmės renkantis treniruoklį (-lius)!

Man irgi norisi kamuolio ir dar -kaip jos vadinasi- GUMŲ bigsmile.gif

http://www.teida.lt/index.php?lng=lt&c...&pcat_id=10

http://www.teida.lt/index.php?lng=lt&c...&pcat_id=11
agniux911
QUOTE(gitulia @ 2007 01 05, 14:56)
doh.gif
Neprakaituodama preso nepadaysi, o kad moterys uzsiaugintu ant ranku raumenis (tuo labiau su 2 kg. hanteliukais) reikia daug ir sunkiai dirbti, laikytis spec dietu, vartoti tam tikrus papildus ir pan.
Raumenys neskauda kai yra priprate prie kruvio, bet jau buvo paaiskinta postu auksciau.
Manau ne toki treniruokli reiktu pirkt, o i sporto kluba nueiti, bent jau siek tiek suzinosi apie tai, kaip atliekami pratimai, su kokiais pratimai kurie raumenys lavinami ir pan.  mirksiukas.gif
*

nesakau kad neprakaituojant bus rezultatai, bet palengvint savo "triusa" galima treniruokliais.ir nesakau apie kalna raumenu, bet daugelis kas dirba su svarmenimis sustiprina rankas taip kad raumenys per daug isryskeja, man tas moteriai negrazu. o sporto sales neprieinamos man tiek laiko atzvilgiu, tiek finansiskai nera labai jau tinkamos
Bezdžionė
QUOTE(@ktyvi @ 2007 01 05, 23:24)

AČIŪ smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniau, kad gumas rasti vargu ar pasiseks - kažkada mačiau, bet neprisimenu, kur blush2.gif , o dabar vis nerandu.
O dėl kamuolio vis neapsisprendžiu - užteks pigaus kinietiško ar iš karto normalesnio dairytis g.gif
agniux911
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 01 08, 13:44)
AČIŪ smile.gif thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Maniau, kad gumas rasti vargu ar pasiseks - kažkada mačiau, bet neprisimenu, kur blush2.gif , o dabar vis nerandu.
O dėl kamuolio vis neapsisprendžiu - užteks pigaus kinietiško ar iš karto normalesnio dairytis g.gif
*

senukuose yra uz 60lt lyg vokiskas, kettler.jo kokybe nesiskiria nuo ortopediniu
Bezdžionė
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 08, 14:53)
senukuose yra uz 60lt lyg vokiskas, kettler.jo kokybe nesiskiria nuo ortopediniu
*

Ortopedinėse mačiau tuos ir pačius Kettler - reikėtų palyginti kainas smile.gif

Bet bijau, kad bus kaip su fitnio pirštinėm - pernai vaikščiojau su "mozoliais" ant delnų nuo treniruoklių (labai vienas pratimėlis pūsles trynė), po to sportavau tik namie ir galų gale nusipirkau pirštines - lyg lengvi hanteliukai trintų lotuliukas.gif
Dabar ramiai guli nenaudojamos pirštinės namuose, nes per pietų pertrauką nulekiu tik į aerobikos treniruotes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
agniux911
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 01 09, 08:48)
Ortopedinėse mačiau tuos ir pačius Kettler - reikėtų palyginti kainas smile.gif

Bet bijau, kad bus kaip su fitnio pirštinėm - pernai vaikščiojau su "mozoliais" ant delnų nuo treniruoklių (labai vienas pratimėlis pūsles trynė), po to sportavau tik namie ir galų gale nusipirkau pirštines - lyg lengvi hanteliukai trintų  lotuliukas.gif
Dabar ramiai guli nenaudojamos pirštinės namuose, nes per pietų pertrauką nulekiu tik į aerobikos treniruotes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

fantastika kad per pietus galima nulekt pasportuot. as per tuos darbinius pietus 30-40 min nespeciau nieko, tik nuvaziuot ir grizt jauciu
Bezdžionė
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 09, 10:27)
fantastika kad per pietus galima nulekt pasportuot. as per tuos darbinius pietus 30-40 min nespeciau nieko, tik nuvaziuot ir grizt jauciu
*

O ką daryti, jei kitaip nelieka laiko ir kaip visada moteriškai - pinigų (dienos metu pigiau) ax.gif Iki klubo - 5 min. geru tempu arba 2 min. su puikiomis kolegėmis ir automobiliu, 50 min. treniruotė, dušas ir staigiai atgal. Aišku, nubyra 20-30 min. darbo laiko, bet tada nesuprantantiems tenka įžūliai paaiškinti - darbo metu nerūkau ir tuščiai apie batus ir svetimus ratus nepliurpiu - gal paskaičiuojam minutes biggrin.gif Kartais ryte anksčiau ateinu blush2.gif Na, dar prieš tai įrodžiau, kad kol kas savo darbe esu sunkiai pakeičiama, todėl valdžia kol kas tokias mano keistenybes kaip sportas toleruoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Toks tempas vargina, bet kitaip kol kas neišeina. Arba vogčiau pusvalandį iš savo miego - ne pati geriausia išeitis. Dar kita alternatyva, kurią kartais renkuosi - sportas namuose. Tik aš dar kol kas nemoku susiplanuoti savo treniruočių, mokausi pratimų atlikimo technikos. Nors galima mirksiukas.gif Ir manau, Tu tą sėkmingai padarysi mirksiukas.gif
agniux911
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 01 09, 12:32)
O ką daryti, jei kitaip nelieka laiko ir kaip visada moteriškai - pinigų (dienos metu  pigiau) ax.gif Iki klubo - 5 min. geru tempu arba 2 min. su puikiomis kolegėmis ir automobiliu, 50 min. treniruotė, dušas  ir staigiai atgal. Aišku, nubyra 20-30 min. darbo laiko, bet tada nesuprantantiems tenka įžūliai paaiškinti - darbo metu nerūkau ir tuščiai apie batus ir svetimus ratus nepliurpiu - gal paskaičiuojam  minutes biggrin.gif  Kartais ryte anksčiau ateinu   blush2.gif Na, dar prieš tai įrodžiau, kad kol kas savo darbe esu sunkiai pakeičiama, todėl valdžia kol kas tokias mano keistenybes kaip sportas toleruoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Toks tempas vargina, bet kitaip kol kas neišeina. Arba vogčiau pusvalandį iš savo miego - ne pati geriausia išeitis. Dar kita alternatyva, kurią kartais renkuosi - sportas namuose. Tik aš dar kol kas nemoku susiplanuoti savo treniruočių, mokausi pratimų atlikimo technikos. Nors galima mirksiukas.gif Ir manau, Tu tą sėkmingai padarysi mirksiukas.gif
*

na, man ryte dar 30min atimti laiko kai jau beveik visada 6-6.15 keliu tikrai ziauru, o gulti vaikas neleidzia iki 22.30 tai jau tikrai.cool tavo darbdaviai 4u.gif
Bezdžionė
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 09, 14:19)
na, man ryte dar 30min atimti laiko kai jau beveik visada 6-6.15 keliu tikrai ziauru, o gulti vaikas neleidzia iki 22.30 tai jau tikrai.cool tavo darbdaviai 4u.gif
*

Aš apie vakarinį miego pusvalandį, pati keliu apie 6.00 smile.gif Ryte reikėtų kas 10m dėti po garuojančios kavos puodelį, norint atvesti mane iki klubo, o klube jau jokios priemonės neveiktų - pykčiau kaip šiemet nemiegančios meškos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sportuok su vaiku smile.gif Pvz., jei dar pyplys, atsisėdi, užmeti koją ant kojos, vaiką ant kojos ir kilnoji sau - taip šlaunų ir sėdmens raumenis pradirbsi, kad jokio šiam darbui tolygaus treniruoklio nerasi tongue.gif Rimtai - galima daug pratimėlių sugalvoti, tik kad noro būtų - ir kartu lavinant vaiką, ir vaikas kaip "svarelis"....
Sakoma, kad net laukiant troleibuso ar autobuso galima mankštinti pilvo presą - įtraukinėti ir atleisti. Na, man dar iki tokio lygio toli lotuliukas.gif
Kai pradeda byrėti sveikata, arba kai bent jau gali palyginti geresnę savijautą sportuojant su pasyvesniu gyvenimo būdu, laiko sportui atsiranda savaime, atsisakant kitų, jau neprioritetiniais tapusių dalykų arba susiplanuoji tą varganą 24 val. parą kiek kitaip smile.gif
agniux911
na, manasis sveria 15-16kg, daugoka jau
ta pilvo ir sedsmenu istraukinejima bandziau, kazkaip jauciuosi keistai, nepnasu kad kas dirbtu, nei pilvas ten man dirba, nei rurike biggrin.gif
savijauta jau jauciu kai eina "saibom" nuo sedejimo prie kompo darbe, nors namie labai nesedziu parejus, kazka su vaiku sumastaiu veikt, bet ne sportuot.nes jei as imu gult daryt atsilenkimus, jis tuoj pat ant pilvo atsiseda, jei ant pilvo guliu, lipa ant nugaros, jis labai reikalauja demesio ir neleidzia uzsiimti man reikiama veikla, reikia but su juo
Bezdžionė
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 09, 16:19)
savijauta jau jauciu kai eina "saibom" nuo sedejimo prie kompo darbe, nors namie labai nesedziu parejus, kazka su vaiku sumastaiu veikt, bet ne sportuot.nes jei as imu gult daryt atsilenkimus, jis tuoj pat ant pilvo atsiseda, jei ant pilvo guliu, lipa ant nugaros, jis labai reikalauja demesio ir neleidzia uzsiimti man reikiama veikla, reikia but su juo
*

Vadinasi, darydama atsilenkimus, sodini ant čiurnų ir bandai susitarti, kad kol atsiguli - pasėdės, kai atsikeli - delnais suplosi su vaiku smile.gif

Aš pasėdėjau prie komp'o po 8-12 val. virš apie 10 metų. Rezultatai, deja, pasijautė. Sportuoti net nebandžiau, maniau, kad tai tik paauglių, na, gal dar studentų užsiėmimai. Persigalvojau cool.gif
agniux911
as niekad nemaniau kad tai nerimta veikla, bet per sedejima prie mokslu, paskui prie vaiko vis pritrukdavau laiko, net ir paprastesniems butiniems darbams.turbut per savo per didelius reikalavimus sau ir nespeju visko kas bent jau butina
Guest
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 10:19)
patarkit ar verta pirkti, gal kas naudojat??? easy shaper, pilvo presui ir kt.dalims
cia is top shop. idomu butu sulaukti atsakymo ir besitreniruojanciu.ar jis naudos duoda ar tik siaip kad pajudet tik treniruoklis

Mane taip pat domina atsiliepimai apie Easy shaper. bigsmile.gif
svetelis
Sveikos,
butu idomu isgirsti nuomoniu apie mini treniruoklius namuose, tipo Orbitrek ar kazka panasaus. Gal kas turi ir kokiu rezultatu pasieke. Nes i sporto kluba niekaip man neiseina, va ir mastau ar tikrai verta pirkti. Zadu praleisti apie valanda prie treniruoklio.
Jurgitar
As atradau geriausia buda sportuoti namuose. Nusipirkau DVD su aerobika. Ten viskas yra: apsilimas, "workoutas" ir relaksaciniai pratimai pabaigai. Man tai idealus variantas, nes sutaupau laiko ir pinigu. Sporto klube jauciau dideli kompleksa, kad labai raudonuoju net iki pamelinavimo, tai dabar tokios problemos neturiu smile.gif
Noreciau ir daugiau tokiu kompaktu tureti del ivairoves. Tik Lietuvoj nemaciau pirkti.
Adrijana
sveikutės noėjau paklaust gal kas zino kur galima isigyti begimo takeli nauja pirkti labai brangus, gal kas zinot gal kas parduoda?
Forma
QUOTE(Jurgitar @ 2007 02 24, 15:40)
As atradau geriausia buda sportuoti namuose. Nusipirkau DVD su aerobika. Ten viskas yra: apsilimas, "workoutas" ir relaksaciniai pratimai pabaigai. Man tai idealus variantas, nes sutaupau laiko ir pinigu.  Sporto klube jauciau dideli kompleksa, kad labai raudonuoju net iki pamelinavimo, tai dabar tokios problemos neturiu smile.gif
Noreciau ir daugiau tokiu kompaktu tureti del ivairoves. Tik Lietuvoj nemaciau pirkti.
*

vat to paklausti ir atejau, nusprendziau paieskoti nete aerobikos treniruociu irasu, gal kas nors zinote is kur galima butu parsisiusti ax.gif ?
Blogytė
Štai čia adresiukas http://www.mininova.org/cat/9 iš kurio siunčiu ne tik aerobikos įrašus, bet ir pilates ax.gif apie kokybę nieko dar nežinau 4u.gif bet tikiuosi bus gerai biggrin.gif
Alisa2
Merginos, o vat mes su vyru nesprendeme nusipirkti begimo takeli arba dvirati, ka jus patartumet. Mes ne del lieknejimo, o siaip, del sveikatos. Aisku ir siaip darome pratimus, bet jau vyrui atsibodo vietoje arba prieskambary begioti doh.gif Ka patarsite? Ir gal zinote kur geriau pirkti? 4u.gif aciuks.gif
Daisiuke
QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 01, 21:24)
Merginos, o vat mes su vyru nesprendeme nusipirkti begimo takeli arba dvirati, ka jus patartumet. Mes ne del lieknejimo, o siaip, del sveikatos. Aisku ir siaip darome pratimus, bet jau vyrui atsibodo vietoje arba prieskambary begioti  doh.gif Ka patarsite? Ir gal zinote kur geriau pirkti?  4u.gif  aciuks.gif
*

hmz, as asmeniskai rinksciaus dvirati...nes begimo tieiosg nemegstu, o minti dvirati patinka...bet cia mano nuomone..kuris naudingiau tai ent nezinau g.gif
Alisa2
QUOTE(Daisiuke @ 2007 03 01, 21:30)
hmz, as asmeniskai rinksciaus dvirati...nes begimo tieiosg nemegstu, o minti dvirati patinka...bet cia mano nuomone..kuris naudingiau tai ent nezinau  g.gif
*

Aisku, aciu uz nuomone 4u.gif Vat dar paskaiciau cia ir pagalvojome, gal Orbitrek treniruokli pirkti, na, arba kita elipsini treniruokli? Kas geriau?
Daisiuke
QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 01, 22:25)
Aisku, aciu uz nuomone 4u.gif  Vat dar paskaiciau cia ir pagalvojome, gal Orbitrek treniruokli pirkti, na, arba kita elipsini treniruokli? Kas geriau?
*

ant elipsinio treniruoklio kazkada senai esu sporto salej sportavus..patiko:) jis amnau naudingesnis, nes labiau kunas juda ir rankos dirba...o dviratis tai ka mini mini o rankos tai nejuda smile.gif
Puikute
QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 01, 14:24)
Merginos, o vat mes su vyru nesprendeme nusipirkti begimo takeli arba dvirati, ka jus patartumet. Mes ne del lieknejimo, o siaip, del sveikatos. Aisku ir siaip darome pratimus, bet jau vyrui atsibodo vietoje arba prieskambary begioti  doh.gif Ka patarsite? Ir gal zinote kur geriau pirkti?  4u.gif  aciuks.gif
*

Del sveikatos tai manau kad visi begimo treniruokliai, tiek elipsinis tiek begimo takelis yra gerai 4u.gif Cia tokia mano nuomone, bet pas mus(zmonem su shirdies problemomis) visada sako kad paprastas begiojimas arba greitas ejimas pirmas vaistas 4u.gif Na o gryztant del tu takeliu tai as niekada nemegau begioti blink.gif bet jai tik tau ir tavo vyrui tai patinka tada thumbup.gif ir tai tikrai geras pasirinkimas
gitulia
As asmeniskai pasirinkau ir jei reiktu is naujo, vel rinkciausi elipsini. Dviracio net nesvarsciau, man jis nuobodus kaip treniruoklis, nepatinka ant jo sedeti. Begimo takelis yra gerai, bet uzlipti ant jo man reikia daugiau valio, reikia spec. ruostis, t.y. bent jau kedus apsiauti, ir sanariams apkrovimas didesnis (jei kam aktualu), o elipsinis toks treniruoklis, ant kurio as eidama pro sali galiu ir su slepetem uzlipti bei pavaziuoti. Ir nenuobodus kaip dviratis, judi visas, bet judeti lengviau nei ant begimo takelio. O ir begimo takeli esant norui galima pakeisti stadionu ir grynu oru biggrin.gif
Geriausia renkantis nueiti i koki sporto kluba ir isbandyti visus. Matysit prie kurio labiau linksta sirdis ir kuris treniruoklis maziausiai tiketina, kad greitai atsibos.
Daisiuke
QUOTE(gitulia @ 2007 03 02, 08:41)
As asmeniskai pasirinkau ir jei reiktu is naujo, vel rinkciausi elipsini. Dviracio net nesvarsciau, man jis nuobodus kaip treniruoklis, nepatinka ant jo sedeti. Begimo takelis yra gerai, bet uzlipti ant jo man reikia daugiau valio, reikia spec. ruostis, t.y. bent jau kedus apsiauti, ir sanariams apkrovimas didesnis (jei kam aktualu), o elipsinis toks treniruoklis, ant kurio as eidama pro sali galiu ir su slepetem uzlipti bei pavaziuoti. Ir nenuobodus kaip dviratis, judi visas, bet judeti lengviau nei ant begimo takelio.
Geriausia renkantis nueiti i koki sporto kluba ir isbandyti visus. Matysit prie kurio labiau linksta sirdis ir kuris treniruoklis maziausiai tiketina, kad greitai atsibos.
*

labai pritarciau smile.gif manau elipsinis smagiausias smile.gif
Apelsinmedis
Kur būna pirkti gumų tempimo pratimams? ax.gif
Niekur nerandu.
Taistė
Tiesa sakant, kol kas pagrindine mano priemone - sluota bigsmile.gif Neturiu kitokios lazdeles tai su sluotike pratimai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 01 09, 13:32)
O ką daryti, jei kitaip nelieka laiko ir kaip visada moteriškai - pinigų (dienos metu  pigiau) ax.gif Iki klubo - 5 min. geru tempu arba 2 min. su puikiomis kolegėmis ir automobiliu, 50 min. treniruotė, dušas  ir staigiai atgal. Aišku, nubyra 20-30 min. darbo laiko, bet tada nesuprantantiems tenka įžūliai paaiškinti - darbo metu nerūkau ir tuščiai apie batus ir svetimus ratus nepliurpiu - gal paskaičiuojam  minutes biggrin.gif  Kartais ryte anksčiau ateinu  blush2.gif Na, dar prieš tai įrodžiau, kad kol kas savo darbe esu sunkiai pakeičiama, todėl valdžia kol kas tokias mano keistenybes kaip sportas toleruoja lotuliukas.gif
*

o kada papietaut? mastau.gif
Alisa2
QUOTE(Apelsinmedis @ 2007 03 03, 20:15)
Niekur nerandu.
*

As pirkau ortopedineje parduotuveje. Uz melyna guma mokejau 18.00lt mirksiukas.gif
Bezdžionė
QUOTE(garbane @ 2007 03 03, 21:26)
o kada papietaut?  mastau.gif
*

Tam gana 5 min, kai atsineši ką nors iš namų ax.gif
O dėl lazdos - man grėblio kotas gerai - ilgesnis thumbup.gif lotuliukas.gif
O gumos dar taip ir neturiu blush2.gif Ai, dar ne vejos tvarkymo sezonas, ir sporto klube gerai biggrin.gif
O ortopedinėse guma matuojama ar jau sukarpyta? Radau vieną sporto prekių parduotuvę, kur apvali guma sukarpyta, o man norisi ilgesnės blink.gif
Ida66
QUOTE(Apelsinmedis @ 2007 03 03, 21:15)
Niekur nerandu.
*

Univermage WinnerSport parduotuvėje yra. mirksiukas.gif
Soul
Patarkite, ką geriau pirkti sportavimui namuose:
user posted image

ar tą iš tele2 reklamos:
user posted image

???

Tikslas- svorio metimas doh.gif
Saga
o tas is tele2 reklamos kuria vieta daugiau treniruoja?
pati turiu pirmaji varianta, kadangi labai aktuali sikna ir slaunys, rankos irgi dirba sportuojant....
Soul
QUOTE(Saga @ 2007 03 07, 11:23)
o tas is tele2 reklamos kuria vieta daugiau treniruoja?
pati turiu pirmaji varianta, kadangi labai aktuali sikna ir slaunys, rankos irgi dirba sportuojant....
*

Tas iš tele2 tai kojoms, šlaunims, pilvui, krūtinei ir rankoms g.gif .

Man dabar aktualu viskas, nes po gimdymo kažkoks nesusipratimas, o ne figūra g.gif . Jūsų, sportuojančių, skyrelį visą perskaičiau, bet visvien blaškausi tarp šių dviejų treniruoklių blush2.gif .
Gabe
gal ir spontaniskai pasielgiau, bet uzsisakiau si treniruokli: http://www.hobbyhall.lt/netshop/sport-and-...96/396_138.html manau neprasoviau, nes labai suviliojo kaina, o dar ir masazistas parekomendavo toki, nes neapkrauna sanariu.. blush2.gif
gitulia
QUOTE(Gabe @ 2007 03 07, 12:00)
gal ir spontaniskai pasielgiau, bet uzsisakiau si treniruokli:  http://www.hobbyhall.lt/netshop/sport-and-...96/396_138.html  manau neprasoviau, nes labai suviliojo kaina, o dar ir masazistas parekomendavo toki, nes neapkrauna sanariu..  blush2.gif
*

Neprasovei thumbup.gif
Soul, man tas antras grynas nesusipratimas doh.gif
Ant jo na pasokinesi kaip ant arklio ir atsibos, sakykim jis gal presui, rankoms, peciams kazkokios naudos turi, bet kiek su juo varysi, kokias 5 min. ir pavargs rankos, 30 min. kaip su elipsiniu kazin ar pasimankstinsi. As as meniskai jo ne uz simta litu i namus nesitempciau (nebent namie daug vietos ir gali ji pastatyti salia kokio kardio treniruoklio), o elipsinis tikrai vertas demesio treniruoklis thumbup.gif
Soul
QUOTE(gitulia @ 2007 03 07, 16:50)
Soul, man tas antras grynas nesusipratimas  doh.gif
Ant jo na pasokinesi kaip ant arklio ir atsibos, sakykim jis gal presui, rankoms, peciams kazkokios naudos turi, bet kiek su juo varysi, kokias 5 min. ir pavargs rankos, 30 min. kaip su elipsiniu kazin ar pasimankstinsi. As as meniskai jo ne uz simta litu i namus nesitempciau (nebent namie daug vietos ir gali ji pastatyti salia kokio kardio treniruoklio), o elipsinis tikrai vertas demesio treniruoklis  thumbup.gif
*

Ačiū už patarimus 4u.gif .

Namie vietos nedaug, ale treniruoklio reikia ne tik man, bet ir vyrui, kuriam būtų gerai kad jis tik sėdėtų, o lašiakai patys kristų doh.gif - jaučiu jis padus ant elipsinio, nes jau dabar iš nuotraukų juokiasi, kad jis kažkoks kosminis tongue.gif .
gitulia
QUOTE(Soul @ 2007 03 07, 20:32)
Ačiū už patarimus  4u.gif .

Namie vietos nedaug, ale treniruoklio reikia ne tik man, bet ir vyrui, kuriam būtų gerai kad jis tik sėdėtų, o lašiakai patys kristų  doh.gif - jaučiu jis padus ant elipsinio, nes jau dabar iš nuotraukų juokiasi, kad jis kažkoks kosminis  tongue.gif .
*

Jei reikia mesti svori, kiek zinau, geriausiai yra kardiuotreniruotes, o sitas sedimas man nepanasus i kardiotreniruokli (steperi, begimo takeli, dvirati), jis gal daugiau atskiriems raumenims lavinti skirtas. Aisku sedint svorio nenumesi, bet gal tokiu atveju geriau tiktu dviratis g.gif Svarbiausiai pasirinkti toki, kuris nenusibostu greitai ir butu naudojamas mirksiukas.gif
kriro
4u.gif as turiu hanteliukus ir elipsini treniruokli ( nu nzn ar gerai cia pasakiau, treniruoklis toks, kad ant jo atsistojus mini, arba lipi kaip laiptais), rezultatas puikus, sutvirtejo kojos ir uzpaklaiukas grazesnis, tik va, nzn ka daryt su apatiniu pilvo lasinuku sluoksniu. Taigi, bakar ermitaze nusipirkau toki diska, ant kurio atsistoji ir sukiojiesi i visas puses. Nusipirkt tai nusipirkau, bet kokius raumenis jis treniruoja tai taip ir nesuprantu. gal kas nors toki turi? jis vadinasi sveikatos diskas arba figure twister? labai lauksiu jusu pasisakymu blush2.gif
SuperMama
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 10:19)

Aš jau turiu, bet dar nesu sportavusi. Vakar tik surinkau.
Pirkau ne kaip savarankišką treniruoklį, o kaip priedą po eliptinio.
Tai dabar ruošiuosi 35 min. su eliptiniu sportuoti, apšilti, o tada su easy shaper atskiras raumėnų grupes mankštinti dar 25-30 minučių.

kriro
na, mergaites, padekit man. Nu kazkaip nebesugebu susirasti kokius raumenukus treniruoja tas diskas, ant kurio sukiojiesi i visas puse. Nu gal kuri nors isbandet, nes inete tik foto sudeta arba kinietiskai parasyta, o as kinietiskai kalbu tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu, tai bandete kuri nors, nes as cia stengiuosi stengiuosi, o gal be reikalo???? g.gif
InRed
Supermama, tai kaip tas Easy shaper? kaip vertinti treniruotes su juo, ar pirktum dar sykį? Mąstau apie tokį pirkinį g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.