iki 2 metu tik kombinezonas
jei yra galimybe, tai manau gerai tureti ir viena ir kita. net didesniam vaikui ant kokiu kalniuku gerai vientisas kombinezonas. iki kokiu 10 men. buvo patogu tik kombezai, po to atsirado poreikis ir atskirai kelnem bei striukei. sunui rengiu ir viena, abu variantai naudojami. turiu zieminius ir rudeninius kombezus bei atskiras kelnes bei striukes.
Parduodu ranku darbo veltinius su kaliosu. Dydis 36. Nauji, ne karto nenesioti. Lietuviskos vilnos. Siandien tik gavom juos, mano vaikui per mazi. Kaina 160, galima deretis. Rasyti i az.
Pernai turėjom kombinezona-man žymniai patogiai ir greičiau aprengt, o kai dabar jau vaikšto, tai turi atskirą-šiltoj patalpoj nereikia viso išrengt, tik striukytę nuimi ir viskas. Nors man žymiai patogiau buvo aprengt vientisą.
Turim abu variantus:po lauka,darze-vientisas,iseigai,i parduotuve-dveju daliu
Man nepakeičiamas kombinezonas po lauką. Maniškė vaikšto į darželį su kombinezonu, ir vėjas nepertraukia, gal tik ilgiau užtrunka kol apsivelka.
Kai negali ir to, ir ano sau leisti, tai aš geriau už atskirą..
striuke ir kelnes tikrai ir patogiau ir silciau, manau
Norėjau paklausti dėl lauko rūbų į darželį šaltesniu metų laiku. Ar patogiau vientisas kombinezonas darželyje ar striukė+kelnės (vaikas savarankiškai dar nesirengia)? O su tuo pačiu kombinezonu ir vedate į darželį, ir jame duodasi po lauką? Ar nuvedate su vienu, o specialiai ėjimui į lauką darželyje paliekate dar vieną? Manau vistiek po lauko grįžta išsimurzinę iki ausų, tai nesinorėtų tokio namo vesti per pusę miesto
Sveikutės, reikia patarimo kaip protingiau pasielgti, ieškom kombio arba atskirai, vaikiukui dabar tik 7 su trupučiu, bet jis pas mane jau smarkuolis pats atsistoja it pradeda po truputi tapuoti, tai link žiemos man jau jis turėtu tvirtai tapuoti, tai gal geriau pirkti kelnytes+striukytę
Sveikos mamytes patarkit kokio dydzio pirkti kombinzona, kad nebutu taip kaip praita ziema mums jau mazas buvo. Siuo metu mums 1 metai ir 4 menesiai. Esame 85 cm. TAi jai nupirkciau 92 dydi neisaugtume mes jo?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 16, 12:22) manau vaikui vientisas patogiau ypac darzelinukams o dydesniems ar po parduotuves tai atskiras gal geriau Pritariu
Aš ir už du (jei yra galimybė): vientisas ant kalnų (į kiemą)
ir mes uz du,kai salciau vientisas o kai pasivaikcioti labiau pajudeti atskiras
I lauka,pasivaiksciojimams ,i gamta,turim istisa kombinzona,na o kitur rengiames striukyte.
Mes su atskiru vaikštom, sušlampa kelnės permaunu sausom taip man patogiau, nes einam lauk du kartus per dieną
Mums ir atskiras patogiau
Geriausia tureti abu variantus
mes is dvieju daliu BILEMI kombi nesuojam,labai patogu
Iš dviejų dalių patogiau. Kartais jau kelnių nebereikia, tada tik striukytę velki.
Sveikos mamos,
Mano mažiukui dabar beveik metukai, artėja pavasaris, nežinau ką rinktis... Kombinezonas ar striukė? Žiemą naudojome kombinezoną, bet jis jau į mažąją pusę, kad būtų galima jį toliau naudoti... Dabar nežinau ką rinktis. Laukiu patarimo Papildyta: O gal geriau rinktis tokį komplektą, kur įeina striukė ir kelnės su petnešėlėm? Ką čia pasirinkus?? |