Mes turim žiemai kelis varijantus - striukė + kelnės, striukė + kelnės su petnešom, kombinezonas. Tai man labiausiai patinka paskutiniai 2 varijantai. 1 dažniausiai lieka kaboti spintoj
Metinukei pirkau vientisą kombinezoną. Nešti patogiau vaiką ir jai pačiai vaikščiot lengviau. O jeigu į parduotuvę - tai striukę ir paprastas kelnes. Bet didesniam - tik atskiras komplektukas. Tik aš neperku tų su krūtinyte, man labiau patinka iki liemens. Šią žiemą nupirkau komplektuką dukrai, tai nei karto dar ir neaprengiau nes šalta nebuvo. Gerai kad didesnį pirkau, bus ir kitai žiemai. Bet pasirinkimas Lietuvoje, ypač mergaitei tai jau labai minimalus, yra tik leliukams
Kol vaikiukas nevaiksto tinka vientisi kombinzonai. O jau vaiksciojanciam manau geriau koplektas- striuke-kelnes. Jei silta (pvz si ziema) galima naudot tik striuke, ir deti siltesnes kelnytes. O kai buna sniego ir vaikai nori pasiausti- nepamainomas dalykas tos kombinzonines kelnes. Be to vientisa kombinzona vaikas greit isauga. O atskira- galima palenkti rankoves, kelnes, o ir ilga striuke netaip trukdo.
Mes pirkom komplekta kai sunui tebuvo 1m. Ir nesigaliu, kad pardaveja ikalbejo pirkti didesnio dydzio. Pirma ziema, uzsiuvau kelniu galus ir turejom super silta "kombinzona", nesvarbu, kad striuke kaip paltas
Mes kol kas turim vientisą kombinezoną, bet manau jau kitais metais pirksim atskirus - didesniam ryškai būtų patogiau
Aš irgi manau, kad kažkur iki 2 metų vaikui patogiau vientisas kombinezonas. O didesniam vaikui geriau dviejų dalių. O ir iš praktinės pusės - atskiras kombinezonas yra patogiau, nes pvz., kažkuri dalis dažniau išsipurvina, tai jį ir dažniau skalbti reikia
Kol buvo maza musu lele pirkom kobinezonus,bet nuo metuku patogiau striuke+kelnes,nes vaikas laisviau jaucias lakstydamas ir siaip judedamas
Mes turim abu variantus.
Kombinezonas - šaltesniam orui ir ėjimui į lauką
Turim ir vientisa ir atskira,kol kas dabar dedu vientisa,kol tokie salciai,patogesnis
Nors mums nėra metukų,bet aš už striukę+kelnes
As uz kelnes su striuke!Man patogiau.
turim ir kombinzoną, ir kelnes su striuke, tai man patogiau atskirai.Nes prireikus galima tik kelnytes numaut ir sauskelnes pakeist, didelio vargo nebūna.Nors dukrytei patinka labiau kombinzonas, apsirengt lengviau
as pirkau striu+kelnes vaziuot kur,ar i polikninika,sriuke nuemei o kojom silta ir nugarytei. o vat i lauka turim vientisa, nei saltis po striuke nepalys
Siais metais, kol dar mazas, turejom vientisa kombinezona, o kitais metais tikriausiai pirksim ir atskira, ir vientisa.
Turim atskirai kelnes ir striukyte!
Manau,kad jau pradedanciam vaikscioti yra geriau kelnes su petnesom ir striuke...Na mano mazyliui buvo labai gerai kelnes ir striuke.Mes kombinezonus naudojom,kol nevaiksciojom...
mes turim ir toki, ir toki
pas save kaime dedames vientisa, o miestan isvaziuojant atskira, nebent ruosiames buti ilgai ir planuojam, kad maze miegos lauke. atskiras, kai jau silciau labai patogu, nes gali kaitalioti kelnytes o i lauka pazaist patogiau istisas, bent jau mums
Mes dukrytei nupirkome atskirą kombinezoną(striukė+klenės). Džiaugiuosi tokiu pasirinkimu- patogumu.
anksciau mes kombinezona vilkdavom ziemai buvo labai patogu
Aš tai už kombinezoną ir striukę - nugarytei šilčiau ir, svarbiausia - pvz., darželyje išeina į lauką ir jokių ten plikų nugarų
Papildyta: Bet aš čia apie žiemos metą, vasarą - jokio skirtumo, nes šilta
mano mazius zieminio bendro ir neturejo,, jam pirma ziema suejo metukai, ir ta ziema pirkom atskira kombinezoniuka
Kai nevaikšto, guli vežimėlį, tai labai gerai vientisas kombinezonas. O kai vaikšto, mums geriausias striukė ir kelnės atskirai
Kaip ir dauguma - pirma žiema su vientisu, o ši, kai jau vaikščios, su 2-jų dalių
mes ir praita ziema turejom vientisa, o sia jau turesim dvieju daliu, man atrodo patogiau ir praktiskiau
Sveikos mamytės, artėja žiema, patarkit, kokį kombinezoną geriau pirkti 1,5m., vaikštančiam vaikučiui? Vientisą ar dviejų dalių? Ar neprakaituos su natūralios vilnos pamušalu? Kokia Jūsų patirtis?
Praejusia ziema pirkau atskira ir tuo dziaugiausi jau vien del to, kad puse ziemos buvo labai silta, nesiojo tik striuke, o kombinezonines kelnes palauke salciu.
QUOTE(sritekite @ 2007 08 28, 13:37) Sveikos mamytės, artėja žiema, patarkit, kokį kombinezoną geriau pirkti 1,5m., vaikštančiam vaikučiui? Vientisą ar dviejų dalių? Ar neprakaituos su natūralios vilnos pamušalu? Kokia Jūsų patirtis? manau,kad butu geriau dvieju daliu, tokio amziaus mano vaikas turejo su nat avikailiu striukyte, tikrai niekad nebuvo suprakataves man jis patiko
kadangi musiskio abieju daliu praktiskai ir nenesiojom, nes kelnes buvo storos, ant petnesu ir vaikas pilnai aprenktas vos pajudedavo - patarciau arba kombinzona arba striuke (gal kailinukus) + ziemines kelnes atskirai, o gal tik atkreipt demesi i kelniu stori - nes musiskes buvo striukes storio...
Ir pernai ir siemet pirkau dvieju daliu striuke ir kelnes. kai su masina vaziuoji gali striuke nurenkti kad vaikutis nesusiltu. Man asmeniskai patogiau
Žymiai geriau atskiras kombinezonas, nes kombinezoninių kelnių ne visada reikia, o tik per šalčius, o sriukytę gali jau ir dabar nešioti. Ir neišauga taip greitai Ir patogiau
mes nusipirkom ziemas vientisa voliotis po sniega, rogutem vazinetis, ir dar noriu siltos striukytes jei kur i parde su masina vaziuot, tai striukyte ir siltas kelnytes uzdesim
Dėkui, mamytės, išbandėm abu variantus, tai abu savotiškai geri skirtingose situacijose. Vientisas geriau voliojimuisi, vaiko nešimui ant rankų( nes nesusikelia viršun), be to "Mažylyje" teko skaityti, kad vientisi geriau sulaiko šilumą ties vidurine kūno dalimi. O atskiras - patogu į svečius, į parduotuvę, mašinoje, patogiau vaikui lankstantis, be to nebūtina viso dažnai skalbti, galima tik kelnytes, kurios greičiau susitepa, jį lėčiau išauga. Ateity, manau, pirksime atskirus.
QUOTE(sritekite @ 2007 12 30, 00:52) Dėkui, mamytės, išbandėm abu variantus, tai abu savotiškai geri skirtingose situacijose. Vientisas geriau voliojimuisi, vaiko nešimui ant rankų( nes nesusikelia viršun), be to "Mažylyje" teko skaityti, kad vientisi geriau sulaiko šilumą ties vidurine kūno dalimi. O atskiras - patogu į svečius, į parduotuvę, mašinoje, patogiau vaikui lankstantis, be to nebūtina viso dažnai skalbti, galima tik kelnytes, kurios greičiau susitepa, jį lėčiau išauga. Ateity, manau, pirksime atskirus. pritariu
mes irgi kasmet perkam abu variantus. bet po sios siltos ziemos - turbut nuspresiu vientiso nepirkt, nes nebuvo kur dorai sniege voliotis. na aisku dar nevelu, gal ziema issibeges. saltukas jau lanko mus. minusas vientiso dar yra toks, kad vaikas sportiniam vezime slysta, ir laiko ji tik apsaugos dirzai. gal atskiro medziagyte kitokia, nezinau kodel taip yra. rodos abu striukines medziagos.
bet is kitos puses - vaikas paaugs ir labiau duosis lauke, tai kaip ir sau vientisu silciau ir striuke nereik taisyt. bet turi buti kombezas, nestoras ir patogus.
Mums kombinezonai tiko iki pusantru metuku,kai dazniausiai sededavo vezime,dabar striuke+kelnes geriausias variantas.Kai ivaziuojam i parduotuve,tai atsegam,kartais net nusirengiam,daug patogaiu yra striuke
striuke+kelnes
Pirmą kartą turime vientisą mergaitišką kombinezoną
Maniškė juo labai patenkinta, jeigu eina į svečius ar kavinę, tai po apačia parengiu plonas kelnytes ar sijonuką
Perku visada abu variantus.
kai vaikas buvo dar lelinukas pirkau vientisa kombinezona, dabar trai tik atskira, nes manau nelabai patogu vaikui vaikscioty butu su vientisu
QUOTE(perlixike @ 2008 02 09, 17:34) kai vaikas buvo dar lelinukas pirkau vientisa kombinezona, dabar trai tik atskira, nes manau nelabai patogu vaikui vaikscioty butu su vientisu TEISYBE
turim atskira, gal viena karta rengiau, itariu kitai ziemai as jo visai nepirksiu, nebent sulauktume sniego
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 09, 18:41) TEISYBE mes miegam tik su pampe, o kam tu kojiniu
Mes kadangi siuo metu ne Lietuvoj gyvenam,tai cia toks klimatas,kad kombinezonas visai nereikalingas
Vienareikšmiškai-kombinezoninės kelnytės ir striukė. Aš perku visad vieną storą striukę ir kelnes, o kitas komplektas būna kiek plonesnis.
Mes irgi visada perkame striukė+kelnes,taip daug patogiau.Nebent lėliukui kombinezonas,mes naudojomes iki metu.
patogiau kombinezonas kol mazas buvo-niekad plika nugaryte nelikdavo, o kai i WC jau prasysis (tikiuos taip sia ziema jau bus) tai ptogiau kelnytes plius striuke
|