Mamytės prašau patarimo. Greitai ruduo ir noriu pirkti mažei kokį viršutinį drabužėlį. Kas geriau : ar šitos kelnės su krutinyte ir atskirai striukytė ar geriau ištisas kombinezonas? Mano kleckiukas turėtų žiemą pradėti vaikščioti. Tai vat ir nežinau... Man kažkas sakė,jog kombinezonai gerai vaikščiojant po lauką,bet mes su vyru ir  dažnai važinėjam po parduotuves, po svečius,vienžo esam mobilūs O dabar tokių gražių striukyčių atvežė į Čipoliną .... Padėkite mamytės
Reklamiste
2004 08 23, 15:01
Jeigu imanoma, reikia tureti abu  Kombinzonas - kai voliojasi kieme, kad sniego neprilistu i vidu. Striuke su kelnem, kai kur nors vaziuojat ir reikes nusirengti (kavinej, parduotuvej ir pan.) Abu daiktai naudingi
As uz striukes+ kelnes. Yac metinukui, kuris prirengtas ir apautas kieme vos keleta metru tepavaikscios....
Nu nežinau  mes turim ir to ir to ir po 2 komplektus  , nes kai išeina į lauką, tai aišku ir nugriūna ir susitepa, gi neprisaugosi vaiko.Tai va kieme labai patogu kombezas-visą užsegu, ant batukų užspaudžiu, kad sniego ir purvo nepatektų, o kai kur nors važiuojam, tai jau dedamės striukę ie kelnes, nes daug patogiau nusiimti, mat paprastai kad nusiimti kombezą reikia ir batukus nusiauti, o kur kavinėje nelabai norisi tuo užsiimti
na mes turim kelnytes ir striukyte neprilenda niekur nieko, na sniege nesivoliojo mergina, bet pavasari purvyne jau isbande nebent tos kelb\nes ar striuke per dideli, tai tada lenda, kitas dalykas juk paziurek, kad rankoves kelniu galai striukes apacia butu su gumytem
o be to juk kai bus gan salta ne -5 laipsniai o daugiau ne manau kad bus silta su tom striukytem, tada pravers kelnes ir siltenis paltukas, juk tie kombinzoniukai gan ploni , na bent pas mane
na, mes turejom kelnes tas ant petnesu ir striuke. Mergina mazai mego vaikcioti kieme ziema - per storai apsirengus, sunkus batai, o ir vaiksciojimo igudziai menki buvo, nors buvo jai 1,4-1,6 metuku. Tai nesdavau, tai rogutese vezdavau, tai vezimely. Ne karto sniego neprikrito i vidu, o rengti tokiu varijantu, bent jau man atrodo patogiau. O ir isauga ne taip greit, kaip vientisa kombenezona, nes kelnese paprastai reguliuojasi petnesu ilgis.
mes tai pat kaip buvome  turejome abu , bet dabar kombinzonu tokiu graziu nera kaip srtriukyciu ir kelnyciu(bent jau as nemaciau). ir as tuo cipolininius truputi maciau
| QUOTE (Jurga @ 2004 08 24, 11:42) | | ...kelnes tas ant petnesu ir striuke... |
Labai patogios sios kelnes. Uzdedi kelnes su petnesom + striukyte ir varai lauka. Net pasivoliojus po sniega, niekur neprilenda
Bet ir kombinezonas nepamainomas dalykas. urejom ir ta, ir ta.
Geriausia yra striukyte ir kelnytes su petnesytem, nes yra labai patogu nuejus i kokia parduotuve ar kokia kita silta patalpa nurengt vaikeli. Juk zymiai patogiau yra nuimt striukyte negu kombinezona istisa nuimt, o juk jo viso ir nenuiminesi, tai vaikas tada vaikscios ar gules kazkoks suvarzytas smukstanciu kombenizonu. O va kai atskiras komplektukas, tai galima striukyte ir atskirai devet su kokiom kelnytem kitokiom
Ramunėlė
2004 08 30, 10:57
Mes ir planuojam pirkti kelnes +striuke, nes labai jau patogios atrodo, nusegei striuke uzdejai kita arba kelnes pakeitei. Manau neverta pirkti ir kombinzona ir ta nauja kombinacija, aisku labai gerai du turet, bet juk vaikai labai greit auga. Na nebent kas nors dovanoja, ar siaip atiduoda
Mes irgi turbut pirksim striuke+kelnytes ant petnesu, bet pirksim didesnes, kad uztektu 2 sezonam, paraitosim sita ziema, o kita ziema jau kaip tik gal bus O siaip dar ziemai dar turim subyte motonine, taip kad sio komplekto ir subytes mums tikrai uzteks O beje kur perkat jus tuos komplektelius? Kur geriau pirkt? Ir kiek kainuoja?
Tai va išvaikščiojau visas pardas Vilniuje. Patys gražiausi yra Čipoline. Kainuoja apie 200 lt. Po to eina Mada vaikams,bet didesnis pasirinkimas yra parduotuvėje universalinėje. Beja,ten yra vaikų prekių parduotuvė,tik kitoje pusėje ( vis nepasižiūriu kaip vadinasi),tai ten kombinezoniukai po 100 lt kleckučiams. Visai gražūs.O striukyčių nukainuotų didelis pasirinkimas yra. Šiaip tikrai verta nuvažiuoti į univermagą,penktą aukštą. Ten yra ir Žaislų pasaulio parduotuvė.
merepopins
2004 09 07, 15:34
Aš irgi už striukytę plius kelnytes. Tik nepadarykit tokios klaidos, kaip mes. Radau pernai savo mažiui pirkti gražią striukę ir nieko blogo nepagalvojau, kad ji pilnai neatsisega -- užtrauktukas trumpas, tik iki pusės krūtinės. Dar pagalvojau, kad bus šilčiau, vėjas neperpūs  Kieme viskas gerai, tačiau kai į parduotuvę užeini ar šiaip trumpam kažkur užsuki -- nepatogu: turi arba per galvą visai nutraukti, arba vaikas savo sultyse verda  Daugiau tokios nebepirksiu.
kregždutė
2004 09 12, 12:41
Aš už kombezus, ypač mažiui, kuris nevaikšto ir dar su pamperiais. Kai imu ant rankų kombezas nesisuka, neužsikelia skvernai. Labai patogu.  O jau dičkiui reika labiau kelnių ir striukytės, nes taip patogiau nurengti, kai eina į tualetą. Gal labai sunervinsiu mamytes, kurios perka tik labai gerų firmų rūbus, bet aš savo vyresnėliui nupirkau kalvarijos turguje labai gerą žieminę striukę ir kelnes ant šleikų. Dar ir šiai žiemai bus geras, visai kaip naujas.
Ramunėlė
2004 09 13, 11:36
Sveikos mamos, noriu paklausti. Mano dukrytei si menesi sukkaks 1 metukai, dar nevaikstom. bet isikibe po truputi einam kambari. Pasakykit atvirai, tos kurios tarkim jusu vaikams pernai rudeni suejo metai, ar labai reikia tu kombinezonniu kelniu ant sleiku, nes nelabai isivaizduoju, ar labai jau ji vaikscios tame lauke, juk pati pradzia vaiksciojimo, batai sunkus , atrodo, kad ji tik vezime sedes, nes bus jai sunku kazkur keliauti. Taigi patarkit mamos ar verta pirkti musu pirmai ziemai toki daikta  , labai aciu uz diskusijas.
Žemaitė
2004 09 13, 14:40
Visu pirma, del ugio, tai mano mergyte metu buvo 78 cm, bet reikia atkreipti demesi ir i vaiko figura. Manoji ilgom kojelem, tai as rubus jai pirkdavau jau apatinius 86 cm, o virsutinius 92 - ten bliuzoniukai ir striukes. Ziema bus metai su puse, tai turiu nupirkus kombinezona 98 ir galvoju, kad bus kaip tik. Ugis bus apie 84-86 gruodyje.
O del vaiksciojimo, manoji pradejo pati eiti 1 m ir 1,5 menesio, tai dabar yra 1 m ir 3 men. jau eina labai gerai, bet gatveje tingi eiti, o dar ir drabuziu nedaug. Tai jei lelius bus svieziai ismokes vaikscioti, o dar ir prirengtas, tai tikrai ties rankas i virsu ir zys, taip, kad manau, teks nesioti arba vezioti vezime, o dar ir adijaliuka apkloti, nes nejudant salciau. Papildyta @ [mergetime]1095079491[/mergetime] Bendrai, dar pagalvojau, kad priklauso ir nuo leliaus charakterio. Manoji - ramesne. O va drauges, tai skirtumas tik savaite, bet labai judri mergyte, tai jai paprasciausiai neidomu sedeti vezime, ji verziasi tipenti ir tiek. Be to, juk vaika vis tiek su sniegu supazindinti reikes, taip kad manau neisvengsi siltu drabuziu - suvystyta tikrai neissedes.
Mano berniukui metukai irgi buvo rudeni, bet jis gerai vaiksciojo jau nuo 10 men. tai man net minties nekilo ji vezime vezioti. Mes ziema jau ir senius besmegenius statem, o buvo 1.3-1.4 m. Taigi labai nuo vaiko fizins raidos priklauso, o geriausiai tai mama zino. Jei yra galimybe nebrangiai isigyti siulyciau abu variantus ir keisti pagal situacija.
Kai mano mergickai buvo pusantru - pirkau kompinezona 98cm  Pirkau gera, todel norejosi, kad kuo ilgiau jo uztektu. Nors ji pas mane ji auksta nuo gimimo, bet jame skesdavo. Taciau kai prirengdavau kaip pupu peda, liemuo "atsistodavo" i savo vieta, rakoves , klesnes susigarankslydavo  ir visai neblogai mergina atrode. Dabar jai treji su puse, ugis - metras. Pries pora dienu pamatavau - sia ziema dar puikiausiai tiks tas pats kombinezonas. Tik pasakyti kam nejauku, kad vaikas ta pati komba tris metus nesioja  . O del kelniu ir striukes - puiku tureti juos kaip papildoma komplekta. Jis ir atrodo solidziau, ir parduotuvej nuvilkt patogiau. Taciau, jei tektu rinktis, rinkciausi kombinezona. Man ramiau , zinant, kad vaikas (ypac, jei jis judrus) visiskai apsaugotas nuo vejo ir sniego.
As saviskei irgi pirkau striuke+ kelnes ant 110, kai buvo jai metukai ir pora men. Buvo gerokai per didele, bet turguj nebuvo mazesnio dydzio  Ten taip ir padaryta buvo, kad rankoves ir kelniu apacias atlenkt galima butu. Tai dar ir pernai atnesiojo. O siais metais jau kelnes per trumpos, striuke dar is bedos nieko, bet jau neprirengsi po ja. Nors ugis dabar 105, vadinasi mazesniam ugiui tas komplektukas buvo. Bet nedaug truksta ir mes trecius metus nesiotume  Ir siais metais tikrai pirksiu didesni, gal nebeaugsim taip greit ir kitais metais tiks  O ka daryt, kai tokios kainos... Tiesa, uz komplekta mokejom 100- 110 lt, neprisimenu tiksliai, bet labai  ir siltas, net per siltas  Pirkom turguj, nes parduotuvese uz tokia suma tik rudenine plonyte striuke butume nupirke
Mes jau irgi turime komplekta ziemai struke+kelnytes. Cia mums mociute artejancio gimtadienio proga dovana padare Pirko parduotuvej "Bimbo". Ugis 92 cm. Nors mes dabar esam apie 85 cm ugio, tai tikiuosi, kad ir kitais metais sis komplektukas bus geras  Nes dabar tai ojojoj, kiek dar yra vietos ir kelnese ir striukej Ten beje ir sleikos dar reguliuojasi, tai manau tikrai uzteks kitiems metams
traliabum
2004 09 20, 15:31
nu paskaiciau kiek kombinezonai ir striukyte kainuoja ir zagtelejau... bo paciai dar neprisireike pirkti, pirmais metais turejom kelis skolintus kombinezonus, o pernai vasara sodo kaimyne pasiule ir atidave uz sokolado plyta striukyte+kelnes beveik naujas, tai pernai kelnes dar didokos buvo tai is devetu nupirkau kitas kelnytes su sleikom, o ziemos pabaigai jau kelis sykius ir tas ilgas atlenktas dejau, tai dar siemet turetu uztekt, bet reikes pasimatuoti  ot kokios mamos rupestingos, jau vasara ziemai ruosiasi
SuperMama
2004 09 20, 18:40
InguteCia tas rozinis-pilkas? Labai fainas, man ziauriai patiko, net kelis kartus Kleo matavosi, bet... Jis geresnis uz visus kitus matytus tuo, kad turi atsegama kapiusona, rankoves turi lipukus, kad galima butu pagal vaiko rankos dydi uzspausti, striukytes viduje yra papildoma isiuta juosta su knopkytem, ant nugaros didele kisene su uztrauktuku (galima koki javainiu batoneli ideti ar nosinaites). Kelnes reguliuojamos, apacioje gumyte -sniegas, yra juosmens gumyte (retai maciau atskiruose kombinezonuose). Bet jis man pasirode plonesnis nei visi kiti matyti kombinezonai. Ir jis tik nuo 92 dydzio. Mes jau matavomes kelis ivairius 92 dydzio kombinezonus ir as padariau isvada, kad geriau netaupysiu ir pirksiu Kleo kombinezona tik siems metams. Jos ugis dabar 84 cm. - iki ziemos gal dar 1-2 cm paaugs, taigi tinkamas bus 86 dydis. Siuo metu jai net 86 didelis. O su 92 d.kombinezonai isvis atrode kaip kokia backa ar meska. Kelnes reikejo stipriai atraitoti, o striuke atrode kaip paltas, zemiau keliu. Vaikas net savo koju nemato, vos pajuda, o pritupus isvis nukrito, neatlaike to kombinezono. Paziurejau as i vaika ir pagalvojau, kad jam jokio dziaugsmo nebus is ziemos, jei su tokiais dideliais kombinezonais i lauka iseis. Taigi nusprendziau pirkti vientisa ir 86 ugio. Tokie kainuoja 105-115 lt. Bet pvz. Mada vaikams parduotuveje yra gimtadienio nuolaida - jei perki per gimtadieni (reikia rodyti liudijima), gauni 30% nuolaida. Jau iseina 80 Lt. Taip kad palauksime dar 1,5 menesio iki gimtadienio. Vientisas kombinezonas man atrodo labai praktiskas ir patogus (pati tokius vilkeciau  ). O i parduotuve ar poliklinika nueiti mes turim ziemine striuke. Vietoj storu kelniu desiu pedkelnes ir dzinsus ar flisines kelnytes. Kadangi mes i parduotuve/svecius/poliklinika vaziuojam automobiliu, manau vaikas tikrai nesusals. Bent jau praeitais metais dareme taip pat. Apsilankiau turguje. Kai kurie kombinezonai ten yra pigesni. Pvz, violetines spalvos Wojcik firmos kombinezonas (su megztais intarpais) ir turguje kainuoja 160-170 lt, o parduotuveje 207 Lt. Coccodrilla firmos kombinezonai kainuoja tik 5-10 lt pigiau. Beje, rinkdamiesi kombinezona, ziurekite, kad butu tokios specialios isiutos rankovese ir kelnese gumytes (lyg atskiros rankovytes). Jos garantuoja, kad i kelnes/batus ir rankoves nepateks sniegas. Dauguma Coccodrilla ir Mariquita modeliu turi siuos dalykus. Taigi rinksiuos kazka is siu firmu. Siuo metu krito i aki tokie modeliukai: Mariquita  arba atskiru daliu (gerai matosi tos isiutos gumytes):  Coccodrillo firmos:
Dar prisiminiau viena praktiska patarima. Tai galioja daugiau mergaitems, kadangi ju rubeliai dazniausiai sviesesni. Kaip zinia, jie labiausiai devisi keliu ir uzpakaliuko srityje. Todel tos vietos ilgainiui net neissiskalbia - lieka patamsejusios. Todel praktiskumo sumetimais ir , esant galimybei, reiktu rinktis kombinuotu spalvu kostiumeli ar kombinezona - sviesesniu virsum ir tamsesnia apacia.
Jurgitutė
2004 09 29, 20:11
Man tai labai patiko toks kombinezonas be rankovių, su šleikomis, o prie jo striukytė. Tai ir niekas neužpučia, ir sniego neprikrenta, ir kavinėj patogu nusirengti.
Mums jau 4m.,tai ner patogiau kelnes su sleikom ir striuke.Tos kelnes yra aukstu liemeniu,tai labai patogu,neprikrenta sniego.O striuke irgi galima pakeisti kita,ar esant reikalui nusirengti.Bet maziukui leliui,gal geriau vientisas.
| QUOTE (SuperMama @ 2004 09 20, 16:41) | Bet jis man pasirode plonesnis nei visi kiti matyti kombinezonai. |
O as kaip tik specialiai pirkau plonesni kominezona. Kazkaip pagalvojau, kad toks uzdaras daiktas turetu ir taip but pakankamai siltas, ir dar neaisku kokia ta ziema bus. Galvoju kai bus vesiau mociutes megzta vilnoni megztini po apacia uzvilksiu, tai tikrai nesusals.
Rošiuosi žiemai, savo mažučiui noriu nupirkt rūbą su kuriuo bus šilta ir patogu. Nežinau kas geriau striukė su kelnėm ar kombinezonas  . Lyg ir striukė su kelnėm lyg ir patogu, kai reikia nurengi ir palieki tik su kelnytėm, vaikas patalpoj nesukais. Bet ar neprilys jam sniego po striuke, juk jau norės ir padukt sniegely. Kombinezonas garantuoja, kad sniego neprilys bet reikalui esant ar mašinoj ar kokioj pardėj jo nenurengsi, kaip ir nepatogu. Ir iš vis kai pradedu galvot, tai pasimetu ir nebežinau  . Praeitą žiemą turėjom kombi. tai teko pavargti. Gal jūs ką patarsit  , man bus lengviau apsisprest  .
Bonzile
2005 09 09, 08:07
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 09 08, 20:52) Rošiuosi žiemai, savo mažučiui noriu nupirkt rūbą su kuriuo bus šilta ir patogu. Nežinau kas geriau striukė su kelnėm ar kombinezonas  . Lyg ir striukė su kelnėm lyg ir patogu, kai reikia nurengi ir palieki tik su kelnytėm, vaikas patalpoj nesukais. Bet ar neprilys jam sniego po striuke, juk jau norės ir padukt sniegely. Kombinezonas garantuoja, kad sniego neprilys bet reikalui esant ar mašinoj ar kokioj pardėj jo nenurengsi, kaip ir nepatogu. Ir iš vis kai pradedu galvot, tai pasimetu ir nebežinau  . Praeitą žiemą turėjom kombi. tai teko pavargti. Gal jūs ką patarsit  , man bus lengviau apsisprest  . Taigi pirk striuke ir kelnytes su petnesom, kurios gaunasi kaip kombinezonas , tik kad be rankoviu.
QUOTE(Bonzile @ 2005 09 09, 08:07) Taigi pirk striuke ir kelnytes su petnesom, kurios gaunasi kaip kombinezonas , tik kad be rankoviu.  Tai va aš apie tokį variantą ir galvojau, bet sakau ar neprilys sniego po striuke kai duos čiado  . Nes praeitą žiemą turėjom kombi. bet ir vaikas buvo dar sėdintis. Tai neturiu patirties su tokiais drabužiais  .
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 09 09, 10:15) Tai va aš apie tokį variantą ir galvojau, bet sakau ar neprilys sniego po striuke kai duos čiado  . Nes praeitą žiemą turėjom kombi. bet ir vaikas buvo dar sėdintis. Tai neturiu patirties su tokiais drabužiais  . as irgi tik uz kelnes ir stiruke  .tai gal jau ten baisiai nesivartys pusnyse,  ,o beto kelnytes juk iki pazastu buna,taigi kad ir prilys truputi sniegelio ,tai neperslaps.,je aisku kelniu medziaga bus gera.i
[quote=tusiukas8,2005 09 08, 22:52] Kombinezono privalumas toks: kai vaikelis aria sniegą, jo rūbelis nekyla iki pažastų,; nerandi po kelnėm aptirpusio sniego gumuliukų; kai pakelia rankeles, nepučia pro atsiknojusį juosmenį; kai sugalvoja nuo kalniuko ant nugaros- tai visos rūbų dalys važiuoja kartu. Dar svarbu kaip sutvarkyta kelnių apačia. Idealu kai būna ant timpos ir tokio impregnuoto audinio pamušalinė juostelė, tarsi dviguba kelnių apačia Geros žiemos
Aš taip pat už gera kombinezona  O kas dėl patogaus nurengimo, tai reikėtų pažiūrėti, kad užtrauktukai iki kojyčių apačios būtų, tai tik atsegi ir nukrenta. Pirkau tokį krikštadukrai pernai, tai net tokia kaip aš nepatyrus auklė puikiai susitvarkydavau (o ten metgina nemėgėja rengtis  ) Sėkmės
QUOTE(Gritė @ 2005 09 13, 07:58) Aš taip pat už gera kombinezona  O kas dėl patogaus nurengimo, tai reikėtų pažiūrėti, kad užtrauktukai iki kojyčių apačios būtų, tai tik atsegi ir nukrenta. Pirkau tokį krikštadukrai pernai, tai net tokia kaip aš nepatyrus auklė puikiai susitvarkydavau (o ten metgina nemėgėja rengtis  ) Sėkmės  Nair mes turėjom pernai tokį, kuris iki galo atsisega. Kol vaikas nevaikštantis ir labai nesimuistantis tai tikrai gerai. Kai būdavom kokioj patalpoi, tai prasegi ištrauki rankytes ir jis sau guli ramus, išeini lauk užsegi ir vsio. O kai jau pradėjo sėdėt taip gerai nesisekdavo, išsimuisto išlenda iš to kombinezono ir užsekt jau sunkiau, nes dar labiau muistos rėkia. Manau pirksiu striukę su kombinezoninėm kelnėm (tos kur ant petnešų ir aukštu liemeniu). O į kaimą reiks kokį gal padėvėtą kombinezoną nupirkt, tegu sau voliojas su seneliais po sniegynus
Vilniete
2005 09 15, 16:08
Mazesniam manau - kombinezonas...silciau. Didesniam vaikui as uz striuke + kelnes. Bent jau mums sis variantas labiau patiko...Be visu isvardintu privalumu - skalbimas...jei kuri dalis susipurvina labiau, gali atskirai iskalbti. Pakeitimui lengviau tureti striuke ir paprastas kelnes (ka dazniausiai ir taip turime), o ne visa kombinezona.
bitemajagsm
2005 09 15, 16:08
Mano mažoji pusantro mėnesio už tavąjį jaunesnė, tusiuk8, taigi jai šiai žiemai nupirkau komplektuką: neprapučiama vėjo striukytė, kurios pamušalas - natūrali vilna (tokia a'la bauer antklodės) ir tokios pat neperšlampančios medžiagos kelnytės iki pažastyčių su petnešomis (a'la kombinezonas). Taigi, kai šalta bus rengsiu visą komplektuką, o jei kiek šilčiau - dėsiu tik sriukytę su paprastomis kelnytėmis. Tokio varinato labai ieškojau, nes kai auginau vyresniąją, ji tokį turėjo.  variantas. Vien tik kombinezonas - gal ir gerai, bet man atrodo, gali kiek judesius varžyti. Juk nepirksi labai per didelio, kaip maišo. Manojo kombinezoniuko penešytės su gumytėmis, tai tikrai judesių nevaržys. O kad po striuke ir paklius koks sniegas, tikrai nebijau, nes kombinezoniukas apsaugos nuo jo patekimo gilyn.
Ice tea
2006 10 27, 08:47
O ka jus patartumet 2 metuku, einanciam i darza, vaikiui geriau pirkti ar istisini kombinezona, ar atskirai kelnytes su sleikom ir striukyte??
maksimka
2006 10 27, 09:10
Vientisas manau patogiau tokiam maziukui ir silciau ir aukletojoms patogiau aprengti, bet ... manau reiktu minimum dvieju, nes kai issiteps kad butu kuo pakeisti kol kitas dzius. o kad issiteps tai faktas, nes aukletojos nespes paskui kiekviena begioti ir gaudyti, na nebent tokiu maziuku neves i lauka , tai uzteks ir vieno. As saviski 3 metu kai leidau, tai baisiai murziukas is lauko grizdavo  . Jei dvieju negali sau leisti tai gal geriau pirkti striukyte ir dvejas neperslampamas kelnes.
Mes irgi darželinokai ir pasirinkom kelnes ir striukę su kailiu viduje.
Meškius
2006 10 27, 09:45
Aš irgi manau, kad vientisas yra patogiausias vaikams. Žiemą neprikris sniego. Mes taip pat einam į darželį. Kombinezonas yra paliktas darželyje kaip lauko rūbas. Manau, nebūtina turėti 2, tiesiog nereikia skalbti kiekvieną dieną, nes jei vaikas šiandien buvo lauke ir išsitepė, tai rytoj jis vėl išsiteps.  Svarbu, kad spėtų išdžiūti, o per naktį ant radiatoriaus tikrai išdžiūsta. Jei labai labai labai susitepa, parsinešam savaitgaliui ir išskalbiam, o ant radiatoriaus per naktį vėl išdžiūsta
Ice tea
2006 10 27, 10:00
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 10:45) Aš irgi manau, kad vientisas yra patogiausias vaikams. Žiemą neprikris sniego. Mes taip pat einam į darželį. Kombinezonas yra paliktas darželyje kaip lauko rūbas. Manau, nebūtina turėti 2, tiesiog nereikia skalbti kiekvieną dieną, nes jei vaikas šiandien buvo lauke ir išsitepė, tai rytoj jis vėl išsiteps.  Svarbu, kad spėtų išdžiūti, o per naktį ant radiatoriaus tikrai išdžiūsta. Jei labai labai labai susitepa, parsinešam savaitgaliui ir išskalbiam, o ant radiatoriaus per naktį vėl išdžiūsta  Va cia tai gal ir teisingai tu sakai, lai buna purvinas, o savaitgali isskalbsiu. As irgi turejau tokia minti, kad reik dvi kelnes ir viena striuke turet, bet vis abejojau, nes praeitais metais turejom kombinzona ir ziauriai patiko. Tai manau reiks pirkti kombinzona. O tiesa  , Meski, o kuom ateidavot i darza? Vistiek dar kazkokio rubo reikia
Meškius
2006 10 27, 10:11
Vistiek dar kazkokio rubo reikia Paprastai turim visada kitą striukę , su kuria einam į svečius, miestą ir t.t. a lia "Išeiginė". Tai su ja ir einam į darželį. Ten, kai eina į lauką jau rengiasi taip vadinamais "Lauko" drabužiais - kombinezonu. Ateinam ir išeinam iš darželio švarūs. Pas mus visi taip daro.
Ice tea
2006 10 27, 10:23
Supratau, ziuresiu kas pigiau gausis
Fenomenali
2006 12 04, 23:38
Manau geriausias variantas leliui iki 1,5 metukų vientisas kombinzonas, o vėliau-striukė ir kelnytės
man atrodo jog iki kokių 2 metų patogiau vientisas
*rutuliukas*
2006 12 09, 23:20
Kai maniskiui buvo 9 men buvo ruduo ir mes pirkom jam atskira kombinezona, striukyte ir kelnytes  Nes nelabai patogu manau i parduotuve veztis su bendru  reik labai jau istenginet tada Tad as visom keturiom  tik uz atskirus kombinezoniukus Na zinoma nekalbu apie leliukus,cia tai jau tikrai tik bendras
aš irgi tik už atskirą  man patogiausia pvz parduotuvėj nuvelki striukę ir užtenka, o kaip būtų su ištisu  , reiktų visą nurengt nors nevaikštančiam vaikui tai ir ištisinis visai gerai. Kol nevaikščiojo turėjom ir ištisinį ir atskirą, dabar jau renkuosi tik atskirus
Siracusa
2007 01 08, 15:39
maniske nuo metuku atskira nesioja. tikrai super vien del to, kad nurengt virsu gali, kelnes paliekant. ir siaip kazkaip patogiau man kai atskiras. va kai kudikelis buvo, tai turejom du vientisus
Mes šiemet pirkom striukę+kelnes. Pirkom daug didesnius, nes noriu kad ir kitai žiemai užtektų. Pernai žiemą turėjom vientisą kombinezoną, nes mažiukui su juo ir patogiau, ir šilčiau. Dabar vaikštom su kelnėm ir striuke, ir labai liuks. Turim atskirą komplektą eiti į kiemą ir kitą, važiuoti į svečius ar parduotuvę, nes maniškis kai išeina į lauką, tai grįžta oi oi...  Vaikščiot pradėjo 1,1 metų, tai dabar varo kaip turi būt ir visai nemaišo nei didesnė striukė, nei dideli batai. Vežimo jau seeeeniai atsisakėm. Manau tai nuo vaiko priklauso, kitas ir 3 metų nori būt vežiojamas ir tingi pats eiti. Tokiam viskas maišys, ne tik didesni drabužiai. O jei vaikas aktyvus, tai jam jokių kliūčių nėra  Be to, šiemet tokia žiema  , kad tų super šiltų drabužių kaip ir nereikia.
Meka Pinavija
2007 01 12, 13:55
Mes šiai žiemai nusipirkom vientisą kombinezoną, nes dukrytė dar nevaikšto, o kitą rinksimes turbūt atskirą
|
|