Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas viešame tualete
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Ode
Chia klausimas tiems teveliams, kuriu vaikai jau pradejo daryti i puoduka. Kaip jus tai atliekat viesham tualete, pvz., restorane? Manishke nesileidzhia laikoma, ant klozeto irgi neleidzhia nieko patiest. Zhodzhiu, nori daryt taip kaip namie - pati sest. O man baugu, kad ko nepasigautu...
Encore
Aš viešuose tualetuose vaikui iš viso neleidžiu prie nieko liestis su rankytėm, kažkaip ji tai supranta ir būna nieko prieš, kad palaikyčiau. Kai tik pradėjo pati sėstis ant klozeto, dažnai reikia užbėgti tai į vieną tai į kitą viešąjį, ypač kai keliom valandom kur iškeliaujam. Gal ir negerai, bet aš jai sakau, kad ten nešvaru (fui, kaka ir t.t.) rolleyes.gif Tai ji tik įėjus pati jau sako: negalima imti su su rankytėm wink.gif
traliabum
maniskis viesajam tuolete leidziasi laikomas, bet kartais kai paleidzia savo srovele tai varo ne visai i klozeta, o ant krastu arba netgi uz ju rolleyes.gif :blink
p.s. kazkokiam zurnale gana neseniai skaiciau, kad moklsininkai irode, kad uzsikresti tualete visokiomis ligomis nuo krastu nelabai ir imanoma, kiek ten teisybes tai biesas zino wink.gif
migliux
Akropolyje yra neįgaliems skirtas tualetas ir kartu vaiko vystymo kambarys. Mes stengiamės eiti į tokį, nes būna švaresnis. Ir būtinai dar patiesiu tualetinio popieriaus
SANTA
Mano irgi kaip tik buvo pradejus daryti i puoduka,tai viesuose vietuose ,net neidavo i tulikus ir kentedavo iki namu .O dabar ...kaip reikalas prispiria eina jau ..bet tik uzejus paziuri ar tualetas svarus biggrin.gif ,jei ne tai ir nedaro .Ant ranku nebeislaikau ,tai kiek imanoma pritiesiu tualet.popieriaus .
naitas
aš jau sukau galvą, ką čia reiks daryti.. Bet mano bėda dar kita - jeigu berniukas pats nesusitvarko, tai iki kiek metų jis gali būti "toleruojamas" moterų WC? Retai prispiria bėda, bet kaskart pagalvoju apie tai.
Izabele
QUOTE(naitas @ 2007 01 26, 20:19)
aš jau sukau galvą, ką čia reiks daryti.. Bet mano bėda dar kita - jeigu berniukas pats nesusitvarko, tai iki kiek metų jis gali būti "toleruojamas" moterų WC? Retai prispiria bėda, bet kaskart pagalvoju apie tai.
*

Bent jau darzelinio amziaus, mano manymu, toleruosim biggrin.gif Na is esmes juk kabinose reikalai atliekami, tai per daug berniukas neturetu pamatyt.. O gal parodyt biggrin.gif
O siaip tai tikrai problema, as irgi panasiai kaip rasiusios mamos, kol pakeldavau - laikiau dukra virs tualeto, o jau didesnei prikloju popieriaus ant krasto...
naitas
O kažin kaip tokia situacija spręstųsi: tėtis vienas su dukrele papuola į "bėdą". Nu man tai trūksta fantazijos, kaip į VYRŲ wc vestis mergytę blink.gif Bet ji pati nesusitvarko...
Nu ką dabar mamos pasakys? Man tai negresia, kol kas, bo du bernus auginu.
mama_x2
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 12:18)
O kažin kaip tokia situacija spręstųsi: tėtis vienas su dukrele papuola į "bėdą". Nu man tai trūksta fantazijos, kaip į VYRŲ wc vestis mergytę blink.gif Bet ji pati nesusitvarko...
*

o as vyro vietoj eiciau i moteru tulika...juk moterys uzsidaro kabinoj, o mergyte reik mokyt i wc eit...nors atsiprasant apmyzti krastai moteru tulike daugiau buna nei vyru...

as va paklaust norejau apie kitak - vaiko pervystyma (man kolkas tai aktualu) pvz megoj, jei buni picerijoj, yra wc spec kad pervystyt...taciau raktas nuo to wc yra informacijoj...tai reik rioglintis i apacia pasiimt rakto su vezimu, paskuj vel i virsu...paskuj vel - atiduot rakto ir vel gryzt i kavine...idomiai smile.gif
Bitė Plius
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 12:18)
*

Kaip aš džiaugiuosi, kad mano abi panelės išaugo ir tėčiui vargt (atrodo g.gif ) nė karto nereikėjo biggrin.gif . Bet va dėl to kad nesisėda, tai man irgi buvo ir dar tebėra problema. Manosios apskritai labai nemėgsta viešų tuoaletų. Jaunėlei tai ir dabar dar retsykiais turiu užeit paruošt klozetą blush2.gif , tik tada užeina ax.gif .
mutti
Aš tai niekad neleidžiu sėst ant klozeto, kol nepakloju daug popieriaus, o poto visada plaunam rankas su muilu.
renax
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 10:18)
*

Tikrai vyrai be fantazijos dazniausiai buna ir invalidu tuoaletai jie neutralus lotuliukas.gif
O siaip juk nuogos jos ten nevaiksto koks skirtumas smile.gif
Niktė
*

Aš savo sūnų veduosi ir nesibaiminu kad pamatys ko nereikia, juk ir mama namie rankas plaunasi, pasidažo ar susišukuoja lotuliukas.gif
Limcamca
*

Mes dažniausiai einame į invalidų tualetus. Jeigu taip jau atsitinka. O jei kartais labai prispiria reikalas, tai einame ir į moterų. Ir nieko čia blogo. Juk viskas vyksta kabinose, o rankytes nusiplauti su moterimis, anokia čia gėda.

Kas liečia dėl higienos: tai niekur liestis neleidžiu unsure.gif
jurgitav
QUOTE(Limcamca @ 2007 09 03, 12:45)
Mes dažniausiai einame į invalidų tualetus. Jeigu taip jau atsitinka. O jei kartais labai prispiria reikalas, tai einame ir į moterų. Ir nieko čia blogo. Juk viskas vyksta kabinose, o rankytes nusiplauti su moterimis, anokia čia gėda.

Kas liečia dėl higienos: tai niekur liestis neleidžiu  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
Sisi
Man su bernais tai nedaug problemu budavo. Kol mazi, tai i moteru tualeta eidavom, o kai jau patys pradejo susigaudyt ir nenoredavo i moteru eit, tai eidavo vieni i vyru. Na, kartais ilgokai uztrukdavo, bet negi eisi tikrinti, ka ten veikia? lotuliukas.gif
Edeta
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 11:18)
*

mano vyrui buvo viena karta pasitaikius tokia situacija rolleyes.gif jis ejo i moteru wc,nes i vyru pabijojo,kad neapkaltintu kuo nereikia doh.gif kai dukra atliko reikala,isleke staigiai is wc bijodamas,kad neaprektu kokia moteriske lotuliukas.gif
del higienos-as pati laikau ja virs klozeto ir neleidziu niekur liestis rolleyes.gif
skruzdelyte
QUOTE(Vytiute @ 2008 02 25, 00:14)
del higienos-as pati laikau ja virs klozeto ir neleidziu niekur liestis
*

drinks_cheers.gif as ir visada laikau dukryte, o kartais, tai pritiesiu daug serveteliu, jei daro didesni reikaliuka ir dar prilaikau rolleyes.gif
vyšniux
QUOTE(mutti @ 2007 02 10, 00:36)
Aš tai niekad neleidžiu sėst ant klozeto, kol nepakloju daug popieriaus, o poto visada plaunam rankas su muilu.
*

As taip pat elgiuos jei dukra prispiria reikaliukas prekybos centruos ax.gif .Jei laikau pakelus virs unitazo jai neiseina padaryti rolleyes.gif
Rodinka
Pas mane bernas, tai su mazuoju reikalu problemu mazai smile.gif Sestis nereikia smile.gif O jei jei didelio, tai palaikau virs klozeto, bet kojomis vis tiek lieciasi. As problemos nematau, tiesa pasakius. Galima pakloti tualetinio popieriaus, jei jau labai baisu.

Su sunumi (2.8) einam i moteru tulika. Jei su vyru esam, tai jie eina vyriskai reikalu atlikti biggrin.gif Jei tureciau dukra, tai vyrui gal patarciau eiti i invalidu tualetus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.