Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos mokykloje.

Sveikos, gal galite kuri padėti, nes aš jau nežinau ką daryti. Nežinau čia įstatymų Vokietijoje, bet ar gali tėvai paprieštarauti kad vaikas nebūtų paliekamas antriems metams pirmoje klasėje. Mokytojai visiškai atsisako bendrauti. Direktorius taip pat. Mes net nežinojome kad mokykloje tokia problema. Gal kuri žinote kur galėčiau kreiptis? Arba gal kas susidūrėte su tuo? Nes jau nusviro rankos. Atrodo viską išbandžiau: ir su mokytojom bandžiau kalbėt, ir su direktoriumi, ir į pamoką ėjau ir pas daktarą vedžiau ir tikrai nemanau, kad tas vaikas taip blogai mokosi. O mokykla ne kelsime į kitą klasę ir viskas ir nesileidžia į jokias kalbas.
Atsakyti
QUOTE(vermonta @ 2016 06 02, 13:27)
Sveikos, gal galite kuri padėti, nes aš jau nežinau ką daryti. Nežinau čia įstatymų Vokietijoje, bet ar gali tėvai paprieštarauti kad vaikas nebūtų paliekamas antriems metams pirmoje klasėje. Mokytojai visiškai atsisako bendrauti. Direktorius taip pat. Mes net nežinojome kad mokykloje tokia problema. Gal kuri žinote kur galėčiau kreiptis? Arba gal kas susidūrėte su tuo? Nes jau nusviro rankos. Atrodo viską išbandžiau: ir su mokytojom bandžiau kalbėt, ir su direktoriumi,  ir į pamoką ėjau ir pas daktarą vedžiau ir tikrai nemanau, kad tas vaikas taip blogai mokosi. O mokykla ne kelsime į kitą klasę ir viskas ir nesileidžia į jokias kalbas.


Sveika

Ramiai tik ramiai 4u.gif . Viskas gerai 4u.gif

Reikia tik dziaugtis, kad mokytojai taip reaguoja. De nera taip tragiska, kad kartojama klase. Cia del to nera tokiu problemu kaip lt. As visom keturiom uz kartojima, nes tam vaikui kartais truksta pusmecio ar metu, kad galvelej viskas susikratytu.
Maniskiu klasej viena baige 3 klases nemokedama skaityti. Tai paskui ja tiesiai hauptschule nusiunte. Juk be skatymo neimanoma ir kitu dalyku mokintis. Paprasciausiai uzduociu negaledavo perskaityti. Nes uzsispyrusi mokytoja nenorejo, kad ta mergaite kartotu klase.

Zodziu, cia jums tik viskas i gera. Nes cia tokia komplikuota mokymosi sistema. Nes trecios klases pusmecio pazymiai turi reiksmes i kokia tolimesne mokykla jusu vaikas eis. Ir t.t.

Atsakyti
o nepagalvojot, kad gal pedagogai geriau uz jus mato, kad jusu vaikui tikrai butu geriau kartoti metus?
Atsakyti