Man reikia programos, kuri tik pabrauktu klaidingus zodzius, ir po to pasiulytu taisymo variantus. Gal kas zinot kur ja butu galima gauti, ar bent jau, kaip ji vadinasi. Aciu.
Almuke, pas mane taiso programa Juodos Avys.
ji vadinas juodos avys . kazkur turetu buti mano kompe parasyk emeilo adresa , as tau ja persiusiu. del taisymo variantu , tai ne tik pabraukia netaisingus zodzius ir tiek .
happymother, turiu aš tą programą "Juods avys" tik ji iki galo nesuinstaliuota - kad susiinstaliuoti - reikia kažkokius kodus suvesti - o aš jų nzn. Gal tu kartais žinai?
Neteisingai parasytus zodzius brauko ir Word'as.....
Ar tikrai geriau nei Tildes biuras?
cia ziurint kuriems windausams. Jei neklystu, tai win xp lietuvinimui yra naudojamas tildes biuras. Nenaudojau nzn, nes kompaktas kazkur voliojasi. Hapymother, norint, kad wordas pabrauktu neteisingus zodzius, tam turi buti suinstaliuota kokia nors programa. Jei nieko nekeitet po maniskio darbo, tai pas jus worde sita darba LITWIN atlieka.
Hmmmm.Apie ka jus,ka daro tos juodos avys,as naujoke ir cia,ir kompe.Nieko nesuprantu.Ar ir man istaisytu
pabandykit per koki Emule ar edonkey ar ten kazaa paieskot
Iš čia galima parsisiūsti rašybos tikrinimo programas .
Aš naudojuosi tokia nedidele programele, kuri skirta MS Office 2000 ir MS Office XP rašybos tikrinimui. Jos darbu esu visiškai patenkintas ir nereikia jokių "Juodų avių". Instaliacinio archyvo dydis vos 996 KB. Gaila, tik nebeturiu jos nuorodos Internete. Bet jei kam labai reikia, galiu atsiųsti ją pačią.
Turiu microsoft speeling pac'a ir esu juo visai patenkintas
QUOTE(maza:) @ 2005 09 22, 10:17) Gal žinote iš kur parsisiūsti nemokamą lietuvių rašybos tikrinimo programą kuri tiktų Microsoft Office 2003, XP Tokią programą rasite čia: Proofing tools
na ash asmenishkai naudoju office 2003 ir prie ju proofing tools, taciau nesiunciau is interneto o tiesiog ten visas cd. bet manau veikimas toks pats.
isirashai tuos tool'sus , ir prie language settings gali nusistatyt kad kalba bus lietuviu o ne anglu (kaip buna paprastai nustatyta automatishkai). jei kalba vis tiek rodo kaip anglu tai reikia visa teksta pasizymet ir nustatyt ant lietuviu. o taisymas kaip zinia veikia paspaudus "spelling and grammar " QUOTE(maza:) @ 2005 09 22, 11:57) Jei skaitėte tai, kas yra parašyta virš lentelės, kurioje yra Proofing Tools programėlės įvairioms kalboms, ten turėjote rasti paaiškinimą kaip instaliuoti. Reikia parsisiųsti dar vieną papildomą failą Proofkit.msi. Ten pat yra ir nuoroda į tą failą. O tada jau vykdyti įdiegimo instrukcijas, kuriose bus parašyta, kada paleisti aukščiau minėtą failą ir jį įrašyti vietoje originalaus proofkit.msi failo. Jei labai reikia, galiu tiksliai išversti tą aprašymą. Sėkmės QUOTE(Mama_Tania @ 2006 01 24, 16:39) Naudojuosi Tildės biuru (geriau už Offis`a), bet paaiškinkit man kuo skiriasi nuo juodų avių, ir ar geriau jis nei Ttildės biuras Mama_Tania Ačiū
As Tildes biura naudoju.
[quote=katiulka,2006 02 13, 14:35]
Busiu dekinga jai ir man kas atsiustu juodas avis aciu Jeigu prisijungus prie Dokedos, kaip matau iš emailo adreso, tai turėtum žinoti programą DC++ per kurią įeini į Meganeto failų dalinimosi svetainę, ten Juodų Avių gyvas velnias ir su kodais ir be jų, ir Office 2003, ir filmų vienu žodžiu visko, o siuntimosi greitis - 1filmas max.10minučių, taip kad seniai pamiršus programų ar filmų problemą, ten visko pilna
Programa Juodos Avys nemokamai parsisiusti galima is www.e-portalas.net
labukas, gal kas galit man juodas avytes atsiusti? labai reikia
jovitaorcikonyte@gmail.com busiu labai dekinga
ir man eigu galima i angelikasolod@mail.ru
Pas mane Windows 98, teksto rasymo programa ne Office ir ne Word, o kazkoks Text. Noreciau pasidaryti, kad taisytu klaidas. Gal kas zinote kokia programele, kuri tiktu? Busiu dekinga.
laba, gal kas kartais ir man galetu imest teksto taisymo programele durke@one.lt
buciau labai dekinga! QUOTE(durke @ 2007 10 14, 19:27) laba, gal kas kartais ir man galetu imest teksto taisymo programele durke@one.lt buciau labai dekinga! Pasiimk čia: Juodos avys 2004.
o kaip naudotis tom juodom avim. kaip patikrint teksta su jom? atsisiunciau bet nealabai aisku
Gal galetu ir man kas nors atsiust sia programele
Kitty_24@mail.ru
Sveiki, rasysiu kursinį darbą. Gal kas turit programele "juodos avys" ? Labai jos norėčiau....
QUOTE(MamiČiukas @ 2008 04 20, 20:54) Bet si programa taiso tik openoffice failus, o kaip elgtis, jei nori dirbti word'e? niekur negaliu gauti tu proofing tools
Programa, taisanti klaidas: Juodos_avys_2004.
QUOTE(Palemonas @ 2008 11 12, 17:29) Kas tau?
Gelbekite, man reikia butinai klaidu taisymo programos,ir kaip imanoma greiciau......
is nuorodu kurios cia yra nurodytos as negaliu kazkodel atsiusti gal kas galetu i e-maila pameteti bettyk3322@yahoo.com, buciau begalo dekinga QUOTE(bettyk @ 2008 12 17, 18:48) Gelbekite, man reikia butinai klaidu taisymo programos,ir kaip imanoma greiciau...... is nuorodu kurios cia yra nurodytos as negaliu kazkodel atsiusti gal kas galetu i e-maila pameteti bettyk3322@yahoo.com, buciau begalo dekinga Imk ir tik nesakyk, kad neduoda siųstis. Nuoroda tikrai veikianti. QUOTE(Palemonas @ 2008 12 17, 19:03) Pas mane 2005 Juodos avys, kaži kuo nors skiriasi, ar tik skaičiuku?
Palemonai, ta faila atsiunciau, bet jis man neatsidaro, issoka lentele kad windousas negali atidaryti sio failo
o gal kas galetu per skype atsiusti, mano skype bettyk3322 Papildyta: man reikia lietuviu kalbos tikrinimo programos QUOTE(bettyk @ 2008 12 18, 17:52) Palemonai, ta faila atsiunciau, bet jis man neatsidaro, issoka lentele kad windousas negali atidaryti sio failo o gal kas galetu per skype atsiusti, mano skype bettyk3322 Papildyta: man reikia lietuviu kalbos tikrinimo programos Tai gal winrar programos neturi ? |