Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas „Juodosios našlės“

Per LNK - naujas lietuviškas serialas „Juodosios našlės“, kuriamas pagal populiarumo sulaukusį pasaulinį formatą „The Black Widows“ ( http://www.c21media....he-black-widows ).

Lietuviškos versijos anonsas:
https://www.facebook...02251889826648/

Ar sudomino? Aš manau, kad visai įdomus serialas turėtų būti.
Atsakyti
As planuoju ziureti. Tikiuosi bus idomus. smile.gif Idomu kuriuo laiku rodys. Nes vasara per tv nieko gero nerodo , otaip kartais norisi padrypsoti ant sofos ir paziureti ka idomaus. smile.gif
Atsakyti
Tai kad aš girdėjau, jog jį tik nuo spalio mėnesio pradės rodyti g.gif

O vasarą tai tikrai nieko gero nerodo, daugiausia vien kartojimai, dabar per TV tik žinias ir „Karą ir taiką“ pasižiūriu, dar kartais kokį filmą. Na, bet nors yra daug laiko knygai paskaityti, o kai oras būna geras, norisi ir lauke pabūti smile.gif
Atsakyti
Naujame seriale „Juodosios našlės“ pagal suomių scenarijų – lietuvių aktorių žvaigždynas

Kiekvienais metais Lietuvoje užfiksuojama daugiau kaip du šimtai žmogžudysčių, ekspertai teigia, kad dalis nusikaltimų būna atliekama gerai pasiruošus, o organizatoriai ir aukos – pasiturintys ir gerbiami žmonės. Kodėl žmogus, kuriam, iš pirmo žvilgsnio, nieko netrūksta, ryžtasi siaubingam nusikaltimui - smurtas šeimoje, vidurio amžiaus krizė ar noras „pradėti gyvenimą iš naujo“?

Rudenį LNK žiūrovai išvys 12 dalių istoriją apie tris moteris, kurios nusprendė atsikratyti savo vyrais.

Filmas „Juodosios našlės“ žiūrovą įtrauks į pagrindinių herojų dramatiškas gyvenimo istorijos. Iš pirmo žvilgsnio trys geriausios draugės Viktorija, Jolanta ir Kristina turėtų mėgautis gyvenimo malonumais, tačiau kažkodėl jos yra labai nelaimingos. Pagrindinė nusivylimo gyvenimu priežastis – jų vyrai, todėl moterys nusprendžia juos... susprogdinti.

Serialas žiūrovą nukels ne į devyniasdešimtųjų Lietuvą, kurioje karaliavo nusikalstami susivienijimai, samdomi žudikai bei nešvarus verslas. Serialas vaizduoja šiandieninę Lietuvą – besišypsančius turtingus žmones, jų prabangų gyvenimą ir jų nešvarius reikalus.

Viktorija, Jolanta ir Kristina mano, kad po įvykdyto nusikaltimo jos pradės gyvenimą iš naujo, kuriame sieks naujų tikslų, turės naujas jas mylinčias antrąsias puses. Tačiau moterų planas greit žlunga, jas pradeda persekioti ne tik policija, bet ir žuvusių vyrų verslo partneriai.

Viktorijos, Jolantos ir Kristinos motyvai įvykdyti nusikaltimą skirtingi. Jolanta kęsdavo vyro smurtą ir nuolatinį žeminimą, Viktorija buvo įsitikinusi, kad jos vyras nori iš jos atimti dukrą, o Kristinai, rodos, prasidėjo vidurio amžiaus krizė.

Naujas serialas – Skandinavijoje ir Vakarų Europoje populiaraus formato lietuviška versija: „Juodosios našlės“ jau kuris laikas karaliauja Skandinavijos ir kai kurių vakarų šalių televizijose, kur yra žiūrimiausias serialas. Originali serialo versija prieš 2 metus buvo pradėta transliuoti Suomijoje, kur susilaukė didelio populiarumo – vos po pirmos serijos tapo visų laikų populiariausiu serialu šioje šalyje bei gavo tris apdovanojimus – geriausio serialo, geriausio scenarijaus ir geriausio režisieriaus kategorijose.

Pagal suomių rašytą scenarijų serialą kurią JAV, Prancūzijos, Meksikos, Ispanijos bei kitų vakarų šalių kino kompanijos. Serialas taip pat rodomas Estijoje.

Pagrindinius vaidmenis lietuviškame seriale atliks garsios mūsų šalies aktorės – Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė. Seriale taip pat vaidina Arnoldas Eisimantas, Lina Budzeikaitė, Remigijus Sabulis, Petras Lisauskas, Darius Meškauskas, Tomas Rinkūnas, Eglė Jackaitė, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Rumšas ir kiti.

Naujas anonsas: https://facebook.com...151051521613362
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 11 rugpjūčio 2016 - 21:13
Paskelbė, kad pradės rodyti nuo spalio 25 dienos.
Atsakyti
Gal kas nori premjerą stebėti kine? biggrin.gif
http://lnk.alfa.lt/kinostartas-nasles
Atsakyti
Jei kas iš čia esančių registravosi, tai jums atsiuntė kokį laišką po to? Nes aš užpildžiau tą mini anketą, bet negavau jokio laiško į elektroninį paštą, tai nežinau - užregistravo mane ar ne g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokia lietuviška daina apie juodas našles groja filmo muzikiniame takelyje?
Atsakyti
QUOTE(veva @ 2016 11 02, 11:37)
Gal kas žinote kokia lietuviška daina apie juodas našles groja filmo muzikiniame takelyje?

Prašau: https://www.youtube....h?v=3P59BaX8rB4
Atsakyti
Gaila, kad kitą savaitę jau paskutinė serija. Bent jau pirmo sezono.
Man tai vienas geriausių serialų, labai sudomino.
Atsakyti
Jau paskutine? Gaila. verysad.gif
Atsakyti
Taip, tik 12 serijų bent kol kas. Bet pvz. Suomijoje jau kuria trečią sezoną, tai jei pas mus geri reitingai, gal ir lietuviškos versijos tęsinio sulauksim.
Atsakyti