Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyro draugai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
rivera
Jei tokia temelė kur yra, tai nukreipkit mane blush2.gif

O aš tokią temą užvedžiau, nes nebelaiko nervai, kantrybė ir iš vis doh.gif . Kodėl tėčio skyrely? Nes noriu patarimų iš vyrų, žinoma ir moterėlės jei tars žodį būsiu dėkinga. O mano istorija tokia:
Turi vyras 3 draugus, kažkada jie visi keturi gyveno, linksminosi ir t.t.. Vienas jų vedė ir kaip "atkrito". Kiti du, yra kartu užaugę su mano vyru, galima sakyt nuo vistiklų draugai. Kartu mokėsi, po šokius lakstė, į Vilnių atvažiavo, kartu gyveno. Mes su vyru susituokėm ir iš ketvertuko liko tik du. DU senberniai, abiem po 31 metus, o nei draugės, nei sugyventinės ar meilužės. Gyvena jie atskirai. Vienas jų yra tėvelių sūnelis ir nelenda labai į akis, bet kitas Tai blink.gif .
Vat kaip man juo atsikratyt tai net nenumanau. Arba bent pastatyt į vietą? Niekad neprieštaravau jų draugystei, ir pati dalyvaudavau jų baliukuose, ir vyrą išleisdavau į senbernių vakarėlius. Bet atėjo laikas kai matau jog visos ribos tuoj bus peržengtos, o gal jau? Tas darugelis nesupranta kas yra šeima, nes pats neturi ir nemato reikalo ją turėti. O iš savo tėvų jokio pvz. negavo. Ten niekad nešvenčiamos nei Velykos, nei Kalėdos, jiems tai tik išeiginės, nei kitos šventės. Jis nesupranta, kad kartais norisi pabūt su vyru dviese, juk ir taip tai vaikas, tai tėvai, tai jis. O kada mes pabūsim tik dviese? Aš jau jį vadinu vyro meilužiu, mano mama vadina jį antru mūsų vaiku, vyro tėvai ir pyksta, vyro brolienė jo ir negali pakęst, nes jis ir į jų šeimyna per savo atostogas lenda, net į polikliniką kartu važiuoja. Pasidarė tikras "halevčikas", nuvežk , parvežk, važiuojam kartu bus pigiau ir t.t.
Bandau vyrui paaiškint, ką aš matau, kad man jau atsibodo, bet tada tik bartis pradedam. Nes aš viską perdedu, kad taip nėra. Lieku kalta be kaltės ir vėl viskas iš naujo. Jau tik draugelis pasirodo, pas mus įtampa ir atsiranda. Taip aš iškart pykstu, bet nebegaliu kitaip. Nes kai yra jis, nbemato nei manęs nei sūnelio mano vyrelis. Net pirma maisto prie stalo pasiųlo jam o ne man. Vieno kažkur nepaliks, nors mane tai paliktu.
Tai kaip man gyventi su tokiu vyro" melužiu"

Kažkur girdėjau posakį " Vyro draugai, blogiau nei meilužė"
Vyrai sakykit kaip elgtis sutokiu draugeliu?

Daug aš čia prirašiau, bet toli gražu ne viską.
Medinis
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 10:33)
Jei tokia temelė kur yra, tai nukreipkit mane blush2.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=3325
Panamira
O ash galvojau, kad chia man sunku su vyro draugais senberniais doh.gif tiesa, po to, kai ishsikrausteme i kita miesta, situacija pasikeite, o po vaikelio gimimo, tai aplamai problemu su draugais neliko thumbup.gif
sandle
o negali jie buti meiluziai? jei jau ir maista pasiulo pirmam ir nepalieka niekur..... negali but? blush2.gif
rivera
QUOTE(sandle @ 2006 07 29, 13:53)
o negali jie buti meiluziai? jei jau ir maista pasiulo pirmam ir nepalieka niekur..... negali but?  blush2.gif
*

lotuliukas.gif Ne . Čia tik aš jį taip vadinu. Tiesiog tas draugas toks žmogus, moka save parodyti silpnu, o dar tik viena akim matantis nuo vaikystės, nešiojantis akinius. Gal maniškiui tiesiog kažkoks globos ir draugystės jausmas išsivystęs . Juk draugai 30 metų.
MamaDiana
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 31, 06:58)
lotuliukas.gif Ne . Čia tik aš jį taip vadinu. Tiesiog tas draugas toks žmogus, moka save parodyti silpnu, o dar  tik viena akim matantis nuo vaikystės, nešiojantis akinius. Gal maniškiui tiesiog kažkoks globos ir draugystės jausmas išsivystęs . Juk draugai 30 metų.
*

nepyk, bet taviskis savo globos jausma galetu skirti seimai
o tas super draugas tiesiog pavydi seimos dar ir drauga prarast bijo, todel ir kisasi
na as taip manau
gal ir tau reiketu pries ji bejege ir silpna butybe pasirodyt? g.gif
rivera
QUOTE(MamaDiana @ 2006 07 31, 10:43)
nepyk, bet taviskis savo globos jausma galetu skirti seimai
o tas super draugas tiesiog pavydi seimos dar ir drauga prarast bijo, todel ir kisasi
na as taip manau
gal ir tau reiketu pries ji bejege ir silpna butybe pasirodyt? g.gif
*

Nepykstu smile.gif . Nes ir aš taip manau.
O būti silpna g.gif , be šansų. Per vėlu, nebent į ligos patalą atgulčiau. Nes per daug pareigų ant mano pečių. O kai kartais noriu atsipalaiduot ir pabūt be jokios atsakomybės, gležna moterėlė, būnu nesuprasta verysad.gif .
Grytė
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 31, 15:34)
Nepykstu smile.gif . Nes ir aš taip manau.
O būti silpna g.gif , be šansų. Per vėlu, nebent į ligos patalą atgulčiau. Nes per daug pareigų ant mano pečių. O kai kartais noriu atsipalaiduot ir pabūt be jokios atsakomybės, gležna moterėlė, būnu nesuprasta verysad.gif .
*

o kaip tas draugelis su tavim bendrauja? Gal tu galėtum jam diplomatiškai pasakyti, kad tarkim, sekantį savaitgalį pas jus su vyru romantiška kelionė, kitą kart - kokia šeimos šventė ar reikalai. Tik reiktų iš anksto, užbėgti už akių. Aš bent jau panašiai bandyčiau, gal per kelis kartus ateis supratimas g.gif . Nes vyras jam turbūt negalėtų pasakyti "ne", ar teisingai supratau?
rivera
Be šansų doh.gif . Ir diplomatiškai ir tiesiai šviesiai ir kaip tik nori , nedaeina.
gali pasiskaityt čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=3325
Aš jau ir čia išsiliejau blush2.gif .

Šiaip, labai norėčiau patarimo iš vyrų pusės, gal jie žino kaip galima pasielgti tokioj situacijoj žmonai su vyro draugu.
agle
Pas mus irgi kažkas panašaus buvo , tai aš tėvo pareigas padalinau ant vyro draugų . kai vyresnioji gime , tai draugai vežė į polikliniką , darė bute remontus , vire visiems valgyti , nes man buvo blogai su sveikata. Švęsdavom visas šventes ir vieną diena mano didžioji ne tą vyrą pavadino tėčiu . O tada tai vyriškiu šokas buvo . kai paaiškinau situaciją , jis dar ilgai burbuliavo ir sakydavo kad darys DNr tyrimą , nes dukra kopija manęs.Bet kažkaip draugai supratingi pasitaikė ir dabar per daug pebelenda į mūsų asmeninį gyvenimą . Aš kartais pajuokauju gal kartais reikia padėti surasti antrą pusę tai jie pukštauti pradeda. Aš manau kad jiems trūksta elementariausio dėmesio
upe_5
QUOTE(agle @ 2006 08 01, 23:05)
Pas mus irgi kažkas panašaus buvo , tai aš tėvo pareigas padalinau ant vyro draugų . kai vyresnioji gime , tai draugai vežė į polikliniką , darė bute remontus , vire visiems valgyti , nes man buvo blogai su sveikata. Švęsdavom visas šventes ir vieną diena mano didžioji ne tą vyrą pavadino tėčiu . O tada tai vyriškiu šokas buvo . kai paaiškinau situaciją , jis dar ilgai burbuliavo ir sakydavo kad darys DNr tyrimą , nes dukra kopija manęs.Bet kažkaip draugai supratingi pasitaikė ir dabar per daug pebelenda į mūsų asmeninį gyvenimą . Aš kartais pajuokauju gal kartais reikia padėti surasti antrą pusę tai jie pukštauti pradeda. Aš manau kad jiems trūksta elementariausio dėmesio
*

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Ledine_saule
QUOTE(agle @ 2006 08 01, 23:05)
*

thumbup.gif super mintis, ir manau nebloga iseitis 4u.gif
rivera
QUOTE(agle @ 2006 08 01, 21:05)
*

Ne šitas draugas ne iš tų kuris ką dirbtų, nebent kompą pataisys ar mano vyrą iš kelio išves. O vaikai jam siaubas ir nesuprantami padarai kurie rėkia, kalbėt nemoka ir kažko reikalauja. Jis svajoja susirast moterį kuri turės jau gerai paaugintą vaiką, kad jam nieko daryt nereiktų. Jis ant gatavo užsiims savo auklėjimu, apie kurį jokio supratimo. O jei ims savo tėvų pvz. auklėjimo ir vaikų auginimo srity, tai man gaila tų vaikų kurie pas jį bus. Nes požiūris į šeimą toks komunistinis, šaltas, be jausmų, be šeimyninių švenčių.
Bittersweet
kazkaip cia keistai gaunas,nu imk gi vyrui ir rezk kad tau jo draugo per akis,tegu susitinka kur alaus pagert,jei nenori kad jis pas jus lindetu,tai turi pilna teise taip ir sakyt,juk namai ir tavo.atrodo kad susituokei ir su vyru ir su jo draugu.asmeniskai as,jei vyras ir po griezto perspejimo darytu ta pati-galetu tada eit ir apsigyvent su tuo draugu.
galu gale gal imk tam draugui taip kaip nors astriau pasakyk-kad jis nepageidaujamas,neisivaizduoju kas per zmogus turetu but kad nesureaguotu.nutaikyk proga kad vyras negirdetu ir paaiskink kad tu nori but su savo seima, o jis galu gale seimai tai nepriklauso.gal tiesiog ne per daug grieztai tai sakei.
o jei nieko neiseitu o nervai pasibaigtu imciau ta drauga ir isvaryciau is namu tiesiog,vargu ar dar rodytusi.na bent mano vyras tikrai nesumastytu taip elgtis, tuolab jei zmogus man nepatiktu g.gif
Ainius
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 09:33)
*

na tu cia daug parasei, bet as pasistengsiu trumpai: faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus, taciau nesitikek kad vyras ims ir kazkada draugus visai pamirs, tai net gali buti zalinga. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 03, 11:50)
kazkaip cia keistai gaunas,nu imk gi vyrui ir rezk kad tau jo draugo per akis,tegu susitinka kur alaus pagert,jei nenori kad jis pas jus lindetu,tai turi pilna teise taip ir sakyt,juk namai ir tavo.atrodo kad susituokei ir su vyru ir su jo draugu.asmeniskai as,jei vyras ir po griezto perspejimo darytu ta pati-galetu tada eit ir apsigyvent su tuo draugu.
galu gale gal imk tam draugui taip kaip nors astriau pasakyk-kad jis nepageidaujamas,neisivaizduoju kas per zmogus turetu but kad nesureaguotu.nutaikyk proga kad vyras negirdetu ir paaiskink kad tu nori but su savo seima, o jis galu gale seimai tai nepriklauso.gal tiesiog ne per daug grieztai tai sakei.
o jei nieko neiseitu o nervai pasibaigtu imciau ta drauga ir isvaryciau is namu tiesiog,vargu ar dar rodytusi.na bent mano vyras tikrai nesumastytu taip elgtis, tuolab jei zmogus man nepatiktu g.gif
*

taip kaip tu siulai dayrti negalima, tai issauks tik priesiskuma, o be to ir moralines teises neturi reikalauti, kad staiga imtu ir atsisakytu tu, kurie buvo jo didele gyvenimo dalis, tai turi savaime ateiti, be prievartos,...vyrai keiciasi, kad ir kaip butu keista, tik reikia moket juos i save palenkti. 4u.gif
rivera
QUOTE(Ainius @ 2006 08 04, 01:26)
na tu cia daug parasei, bet as pasistengsiu trumpai: faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus, taciau nesitikek kad vyras  ims ir kazkada draugus visai pamirs, tai net gali buti zalinga.  cool.gif
Papildyta:
taip kaip tu siulai dayrti negalima, tai issauks tik priesiskuma, o be to ir moralines teises neturi reikalauti, kad staiga imtu ir atsisakytu tu, kurie buvo jo didele gyvenimo dalis, tai turi savaime ateiti, be prievartos,...vyrai keiciasi, kad ir kaip butu keista, tik reikia moket juos i save palenkti.  4u.gif
*

Na todėl ir neišvarau, nes suprantu kad vyrui reikia draugų, bet norisi kad tie darugai ir mane suprastų.
O mes vede 2 metus, nors iki tol gyvenom kartu visus 5metus. Viskas buvo labai šaunu, labai gerai, niekad vyro nestabdžiau ir nedraudžiau susitikt su draugais, nes nenorėčiau kad su manim taip elgtūsi. Nebuvau žmona ragana, kuri rodo isterijas, jei vyras su darugais alaus išgert nori. Ir tas dargas buvo malonus, visad pasišnekėdavom, bet kažkas nutiko ir pasidarė super naglas savanaudis, iškantis kas palengvintų jam gyvenimą. Taip ir gaunasi tas kišimasis, nes patapo prielipu.
Panamira
O tu pamegink, kai vyras nemato, jo telefona ishjungti ar bent garsa pritylinti, tuomet "draugas" negales jum bent vieno vakaro trukdyti mirksiukas.gif
rivera
QUOTE(Panamira @ 2006 08 04, 13:20)
O tu pamegink, kai vyras nemato, jo telefona ishjungti ar bent garsa pritylinti, tuomet "draugas" negales jum bent vieno vakaro trukdyti mirksiukas.gif
*

Jis kiekvieną vakarą neskambina, o parašo el. paštą. Skambina prieš savaitgalį, kai mes jam reikalingi, nuvežt kur, ar jam šiaip nėr kas veikt. Tai tas išjungimas būtų beprasmis.
Na nieko, kai dabar pagyvensim visi kartu 4 dienas, o dar kelionėj, tai manau daug kas bus aiškiau. Nes draugus nelaimėj ir kelionėj geriau pažint gali. O aš galėsiu pastebėti ir savo planus regzti blush2.gif .
Panamira
Sėkmės mirksiukas.gif
vitaitiene
wub.gif
rivera
4u.gif Aš jau senai po kelionės bet nekyla rankos apie tai rašyti. Šokiruota buvau blink.gif . Tokio super senbernio sulaukusio 30m. nesu mačius. Ir dar tokio tūpo blink.gif
aida1
Na, tai parašyk, kas buvo toje kelionėje 4u.gif
Teressa
labai laukiam, parašyk ir papasakok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Doole
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 09 02, 09:06)
4u.gif Aš jau senai po kelionės bet nekyla rankos apie tai rašyti. Šokiruota buvau blink.gif . Tokio super senbernio sulaukusio 30m. nesu mačius. Ir dar tokio tūpo blink.gif
*

na suintrigavo mane tavo pasakojimas,o gal tas draugelis tave nusiziurejo ir taip nori daugiau laiko praleisti bet galoiu buti ir neteisi doh.gif
Paul@
Nu as toki drauga tai gun_bandana.gif box.gif bicycle.gif aggressive.gif
rivera
Kai turėsiu daugiau laiko brukštelsiu blush2.gif
Doole
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 09 21, 22:50)
Kai turėsiu daugiau laiko brukštelsiu blush2.gif
*

lauksim nauju ziniu kaip tau sekasi ji lauk vyti mirksiukas.gif
mambu
Mano drauge su tokia problema buvo susidurusi,bet ten buvo ne vaikystes draugas,o tiesiog vyro bendradarbis.Uzsimane jie kartu bizniuka smulku pradet,nuo to ir prasidejo,tas bendradarbis pastoviai pas juos,visur su jais,net i poliklinika kai vaikui reikejo ir tai su jais vaziavo.Zodziu drauge pastoviai skundesi,kad ramybes ner,nervai nelaiko ir t.t.,kad nori su seima pabut,bet kur cia pabusi,kai tas visur kaip uodegyte.Galiausiai pas juos namuose pradejo kaip pas save elgtis,i saldytuva pats lenda ir t.t.(na jie po darbo pries bizniuka uzsukdavo pas drauge uzkast),tai drauge isvys pakraupus buvo po tokio jo elgesio.Aisku,o kas jam kekviena diena siltas maistas ir t.t.(jis irgi seimos neturi,tik pana,bet...),nejaugi tokiem zmonem taip sunku suprast,kad sutuoktiniai kartais ir dveise pabut nori,pasikalbet ir t.t.Tai drauge pasakojo,kad net ir vakarasi,kai paimdavo ja vyras is darbo(ir tas aisku vaziuodavo kartu)uzsukdavo pas juo pavakarieniaut ir tik po to namo vaziuodavo.
Zodziu ten toks nachalas,kokiu turbut rata.Teko ir man su juo truputi pabendraut,tai patikekit,ateinu pas drauge i svecius,o tas kaip po savo namus vaiksto,nueina i vonia nusiprausia,atsiseda prie stalo,pavalgo isgeria drauges arbata(cia jau drauge pasakojo,kaip ji arbatos sau paidare,tas isgere daugiau nei puse puodelio jos arbatos,drauge paklause ar skanu buvo,o tas vietoj to,kad paskytu aciu,pareiske,jei butu skanu,tai visa buciau isgeres),nu zodziu...(drauge dar pasakojo,kad net ir skutosi pas juos),zodziu naudojosi jais kaip tik galejo.
Drauge jau del jo net su vyru pikdavosi...Na bet galiausiai viskas baigesei,vyras pamate koks jis istikruju ir nutrauke visus bizniukus su juo,taip jie ir liko tik bendradarbiai.
Prirasyciau cia aug visko,bet kalba cia ne apie tai...
Zodziu linkiu stiprybes,gal kada vyrelis atsitokes ir pagaliau daugiau laiko skirs seimai mirksiukas.gif
barra
Jis jumis tikriausiai naudojasi.Jam gal atrodo jus kaip tevai jam ,ar jusu vyras kaip brolis.Kam islaidaut,jei gali padeti ,,seimos nariai,,,gal tokia jo mastysena!
Vėtružė
Pirmiausia apvadinčiau tą draugelį žydru( aišku pasakyčiau jam skambesnį žodį nei čia parašiau unsure.gif ), paskui ultimatumas vyrui: jei ir toks pats p........, kaip ir tavo draugelis, tai ir gyvenk su juo, o jei ne tai gyveni su mumis... Ir jokių kitokių alternatyvų......... Jei pasirodytų kad jis pasirinks draugą, nu ir gerai, kam toks vyras kuriam nesi brangi......... O jei pasirinks tave su vaiku, tai dar labiau gerai........ Valio....... Draugo nebėra.....

Draugaukit su tuo draugu, kuris, sakei, pirmasis vedė....... Šeimomis........ Pasiūlyk vyrui.... mirksiukas.gif
inguska26
o as siulyciau pakenteti,aisku jei dar liko kantrybes,kol tas vyrukas susiras savo antra puse,juk tada ir jo drauge ar zmone nores kad jis daugiau laiko namie pabutu g.gif friends.gif
inguska26
beje cia kazkur maciau moteriske skubiai iesko vyro clap_1.gif ,tai gal sakau.... hihihi.gif mirksiukas.gif
Dzhine
Užjaučiu console.gif tikriausiai pati jau senai būčiau durų skambutį atjungus arba sugadinus. Bet lengva sakyti, ką daryčiau blush2.gif Ir vis tik... Kalbėčiausi su vyru. Bent aš klausčiau, kiek kartų buvo tokia ir tokia situacija? Tegu atsako. Kiek kartų buvo nutike taip ir taip? Tegu atsako. Ką VISUOMET darote, kai vienokioje ar kitokioje situacijoje (na čia jau iš gyvenimo kai tas draugas pakoreguoja jūsų planus)? Tegu atsako. Nepriekaištauk. Neaiškink. Tik paklausk ir tegu pats atsako. Jokių piktų tonų! Tegu po to pabūna vienas ir pagalvoja unsure.gif
emsi
tokiu draugeliu taip lengvai neatsikratysi jam labai geros salygos doh.gif Bet va sita problemyte reiketu sprest su vyru, juk jus seima, o draugas visada liks tik draugas, manau vyras isgirdes priekaistus greit pakoreguotu situacija i jusu puse, juk jis jau didelis berniukas ir turi seima thumbup.gif linkiu sekmes smile.gif
ssiimmaa
tai kas buvo per ta kelione??
~INGUTĖ~
Na aciu dievui kad tokiu netikusiu draugu neturim g.gif visi draugai vede thumbup.gif
LedineLedi
doh.gif O mano vyro draugai išsilakstė, nes namie yra žižula, kuriai ribų nėra.
tada ir su vaiku bendraut pradėjo. O dabar beveik nereikia nei vienam nei kitiem
rivera
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 23, 17:47)
tai kas buvo per ta kelione??
*

Buvo visokių nesamonių. Žmogelis visvien nesusiprantantis, ką bepadarysi. Bet kažkas pasikeitė, mano vyrelis gal susiprotėjo tada, gal pamatė kas ir kaip, galų gale sutiko su mano nuomonę. Ir bent jau žiemojom ramiai tongue.gif . Kaip bus atšilus orams , nežinau. Bet po tos kelionės tikrai kažkas pasikeitė bigsmile.gif
Pafka
Stengis ignoruoti ir tiek... Nes jei per kelis metus nedasuto, kad nepageidaujamas tai vyrui tai sakydama tik dar labiau kaitinsi ugni. Totaliai ignoruok, ir vyrui neskelbk ultimatumu, o palaipsniui...smile.gif Step by step..smile.gif Sekmes.
Riole
arba surasti kokia drauge jam...arba tiesiai sviesiai pasakyti kad atsibodo, ir kad jusu seima susideda tik is taves vyro ir vaikelio, o ne is taves vyro vyro draugo ir vaikelio..o jei nesureaguos as pasiulyciau gyvent kartu jiems jei vienas be kito negali ne minutes..
beje as netyleciau jei man kas nepatinka pvz..kad vyras pirma aptarnauja prie stalo drauga o po to zmona...tiesiai sveisiai reikia viska sakyti..nes po to kai viskas susikaups i viena ..bus vienas didelis BUM...o tada kazin kas bus su seimyna g.gif
laiminguole
Mes turim toki nevedusi drauga ir labai daznai kartu vaziuojam visur. Ir nieko. Nejauciu jokio pavydo. ax.gif Netgi daznai pietus darau ir priskaiciuoju ji. Nematau jokios problemos. Kai isvaziuojam su abiem vaikais, tai dar su vaikais uzsiima. Vis kokia minute rankos laisvesnes.
vaikštau
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 09:33)
Kažkur girdėjau posakį " Vyro draugai, blogiau nei meilužė"
Vyrai sakykit kaip elgtis sutokiu draugeliu?

*

O gal tu jam labai patinki, bet jis nezino kito budo kaip buti salia/ g.gif
MEDUNE
QUOTE(bugen @ 2007 03 29, 10:21)
O gal tu jam labai patinki, bet jis nezino kito budo kaip buti salia/ g.gif
*

Va cia labai galimas daiktas.Jeigu jis tiek didelis draugas tu ji dazniau paikviesk,kada vyro nera,tada manau paciam vyrui kils itarimas del jo dideles draugystes...Bet niekada nepamirsk priminti savo vyrui,kad siandien skambino,vakar buvo atejas,rytoj zadejo uzsukti...ir t.t....Tegul issiaiskina tarp ju ,berniuku...
Kajune
QUOTE(MEDUNE @ 2007 03 29, 11:37)
Va cia labai galimas daiktas.Jeigu jis tiek didelis draugas tu ji dazniau paikviesk,kada vyro nera,tada manau paciam vyrui kils itarimas del jo dideles draugystes...Bet niekada nepamirsk priminti savo vyrui,kad siandien skambino,vakar buvo atejas,rytoj zadejo uzsukti...ir t.t....Tegul issiaiskina tarp ju ,berniuku...
*

thumbup.gif geras, tikrai greit baigtusi draugyste biggrin.gif
JM
mirksiukas.gif Vat cia tai geras patarimas mirksiukas.gif Jei jau toks nachalas,tada reikia zaisti jo kortomis lotuliukas.gif pasikviesk dazniau,kai vyro nera,o ir prie vyro gali svelnesne draugui buti,kad gal tada vyriokas susiprotes lotuliukas.gif Ziauru,bet o ka padarysi jei nera kitos iseities doh.gif
Mama liala
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 03, 16:19)
mirksiukas.gif Vat cia tai geras patarimas mirksiukas.gif Jei jau toks nachalas,tada reikia zaisti jo kortomis lotuliukas.gif pasikviesk dazniau,kai vyro nera,o ir prie vyro gali svelnesne draugui buti,kad gal tada vyriokas susiprotes lotuliukas.gif Ziauru,bet  o ka padarysi jei nera kitos iseities doh.gif
*

vyro draugus pazystu tik is kalbu ar telefono blush2.gif
juodaplauke_ilgakase
O pas mus visi draugai tapo bendrais 4u.gif Ir žinokit tai labai smagu 4u.gif Mes neturime to skirstymo į "tavo draugė" ar "tavo draugas" Jie visi mūsų ir leidžiame laiką vivi kartu llabai smagiai wub.gif
Debesiukee
brrr nupurto pagalvojus. vien pykciai per juos. bet kazkaip tfu tfu tfu pavyko man atitraukti ji nuo tu draugu. ax.gif biggrin.gif
Jolita Mc'r
QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 25, 17:03)
brrr nupurto pagalvojus. vien pykciai per juos. bet kazkaip tfu tfu tfu pavyko man atitraukti ji nuo tu draugu.  ax.gif  biggrin.gif
*

unsure.gif tik neisizeiskit, bet nemanau, kad cia gerai, kad pavyko atitraukti...ir tikrai netikiu, kad cia ilgam.....
Roza_Liuksemburg
Mano vyras neturi draugų. Per kelis pažinties metus nemačiau nei vieno. Turėjo dvi drauges, bet su laiku jos kažkaip nusimuilino.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.