KRISTUPAS, NOJUS, MATAS (šachmatas
Man OSKARAS grazus vardas
Man labai gražūs berniukų vardai Florentinas, Aleksas, Joris, Eidas
QUOTE(sssaule @ 2006 04 22, 12:05) Mano didysis Eidas. Reikia išrinkt tokį vardą, kuris sutinkamas retai, Man kažkada buvo labai gražus vardas Ričardas - dabar neteko sutikti vaiko su tokiu vardu.
Man patinka Mantvydas.
man taip pat grazus vardas Oskaras, bet kaip vadinti svelniai, oskareliu, vaikams asociacijos - auskarelis. Patys graziausi vardai, bent ma, Adomas ir Rokas - trumpi, nereikalaujantys sutrumpinimo, vyriski, aiskus, neiskraipomi, turintys gera reiksme
Vardas dar turi dereti ir prie pavardes
P.s. Eidas - labai gražus vardas Beje vardą Vėjas galima pakeisti į Vėjūnas.
Eil. Nr.
Berniukų Mergaičių 1. Lukas Gabija 2. Matas Kamilė 3, Nojus Emilija 4, Mantas Gabrielė 5, Rokas Ugnė 6, Dovydas Austėja 7. Dominykas Viktorija 8. Martynas Evelina 9. Nedas Augustė 10. Arnas Rugilė va populiariausi 2005 metų vardai. Tokiu atvrju, visi šitie atkrenta, nes autorė pageidauja reto vardo.
KONRADAS
Nepažįstu nė vieno QUOTE(Čiunčia @ 2006 04 22, 00:06) man labai Kristupas QUOTE(stirniuke @ 2006 04 22, 17:30) seniau kažkaip neatkreipiau dėmesio, bet kuo toliau tuo labiau QUOTE(gritte @ 2006 04 23, 10:08) QUOTE(Isila @ 2006 04 23, 18:58) Eil. Nr. Berniukų Mergaičių 1. Lukas Gabija 2. Matas Kamilė 3, Nojus Emilija 4, Mantas Gabrielė 5, Rokas Ugnė 6, Dovydas Austėja 7. Dominykas Viktorija 8. Martynas Evelina 9. Nedas Augustė 10. Arnas Rugilė va populiariausi 2005 metų vardai. Tokiu atvrju, visi šitie atkrenta, nes autorė pageidauja reto vardo. Man dar gražus i skambus vardas - Rapolas
O kaip jums vardas Airius
QUOTE(singarela @ 2006 04 24, 14:41) O kaip jums vardas Airius Noju anaiptol nera retas
kazkas siule Eidas - be galo grazus
Oskaras, Ąžuolas, Dovydas
man grazūs: Aras,Herkus,Matas,Bartas,Gustas,Kajus
Siulau varda Henrikas, kaip ir mano sunaus. retas vardas, grazus, karaliskas
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 16:07) as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 13:14) as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 17:22) Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
O mano sūnūs -Eividas,Modestas,Žilvinas.Dar man grazus vardas-Nėjus.
Man berniukui grazus Mažvydas
o man gražūs lietuviški vardai Povilas, Martynas, Matijus,Jokūbas
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 14:35) mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose" QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 11:33) O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose" tu man jau atleisk bet nusneki gerokai Papildyta: ps pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti
Manau, kad renkant varda daug reiksmes turi vieta, kur gyveni, nes jei pvz.isrinksi grazu liet. varda, na tarkim Jokubas(labai norejau, kad mano sunus si varda turetu), o gyvesi Vok.Tai ji vadins Jakob.As nenoreciau, kad mano vaiko varda iskraipytu, del to daviau trumpa varda, kad bet kas galetu lengvai pasakyti ir neiskraipytu.
Man labai grazus vardas Napalius
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 06, 15:26) tu man jau atleisk bet nusneki gerokai Papildyta: ps pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti Tu manęs nepažįsti tiek, kad galėtum apie mano kompleksus kalbėt Ir "mano adresu" tokių frazių kaip "nušneki gerokai" nelaidyk Ir pagal mano "įstabią logiką", yra truputį kitaip, nei tau atrodo P.S. Jeigu tau atrodo, kad tu neturi kompleksų, tai dar nereiškia, kad taip yra iš tikrųjų Tiesą pasakius, ši tema ne tam skirta. Todėl atsiprašau temos autorės už temos teršimą
Ei merginos nesipykit del tokiu nesamoniu"sunu", "zmoniu" vardai-dabar pasauly viskas susimaise.Ar zinot filmuka apie stirniuka, ar kas ten toks, gal elniukas RUDOLFAS, bet juk tai irgi taip paemus yra zmogaus vardas, nors ir ne lietuviskas.Lietuvoje nepriimtina, kad kas suni vadintu ASTA, bet Vok. ypac Pietu Vok.as pazystu net kelis kurie turi vilksunius ASTA.
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 23:03) Tu manęs nepažįsti tiek, kad galėtum apie mano kompleksus kalbėt Ir "mano adresu" tokių frazių kaip "nušneki gerokai" nelaidyk Ir pagal mano "įstabią logiką", yra truputį kitaip, nei tau atrodo P.S. Jeigu tau atrodo, kad tu neturi kompleksų, tai dar nereiškia, kad taip yra iš tikrųjų Tiesą pasakius, ši tema ne tam skirta. Todėl atsiprašau temos autorės už temos teršimą na is tikro frazes galiu laidyt kokias noriu.apie tavo kompleksus sprendziu is tavo postu ir viskas.moket skaityt tarp eiluciu?? Papildyta: QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 23:29) Ei merginos nesipykit del tokiu nesamoniu"sunu", "zmoniu" vardai-dabar pasauly viskas susimaise.Ar zinot filmuka apie stirniuka, ar kas ten toks, gal elniukas RUDOLFAS, bet juk tai irgi taip paemus yra zmogaus vardas, nors ir ne lietuviskas.Lietuvoje nepriimtina, kad kas suni vadintu ASTA, bet Vok. ypac Pietu Vok.as pazystu net kelis kurie turi vilksunius ASTA. butent
Is cia vardintu man patiko Joris
Man tai labai gražus vardas Lukas, bet, gaila, ne iš retųjų
Man grazus: Gabrielis(bet ne Gabrielius), Elvinas arba Elvis, Aronas.
Man gražus Grantas
Sveikos mielos mamyles gal ir jus norite pasidalinti,savo vaikuciu vardais bei kaip juos sugalvojote.Manosios dukrytes vardukas Greta.
man gal dar per anksti galvot, bet jau galvoj sukasi iv. vardai
100% jauciu, kad bus berniukas
aš dar prieš pastodama galvojau apie šį vardą. Tiesiog kartą užkliuvo ir negalėjau pamiršt. KUo toliau, tuo labiau jis man patiko. Kai laukiausi, neliko jokių abejonių, kokiu vardu pavadinti savo mažylį
Ilgai galvojome, varteme knygas ir t.t. Labai nesutapo nuomone su vyru. Bet karta vel pasiemusi vardu knyga, atsiverciau aprasyma apie varda ŠARŪNAS. ia visai jis man patiko ir jei trumpins varda tai aisku kaip. Bet mano brangiausiam nepatiko
varciau visus vardynus, kurie turbut tik yra
|