Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Špoka
4u.gif Pasistengsiu uz Oskara skolinga nelikt drinks_cheers.gif
Čiunčia
KRISTUPAS, NOJUS, MATAS (šachmatas hihihi.gif ) , JUSTAS (bet ne Justinas) - aš rinkčiausi iš šitų ax.gif
SANTA
Man OSKARAS grazus vardas wub.gif
sssaule
Man labai gražūs berniukų vardai Florentinas, Aleksas, Joris, Eidas
ejeva
QUOTE(sssaule @ 2006 04 22, 12:05)
Man labai gražūs berniukų vardai Florentinas, Aleksas, Joris, Eidas
*

Mano didysis Eidas. thumbup.gif rolleyes.gif

Reikia išrinkt tokį vardą, kuris sutinkamas retai, mirksiukas.gif o tai susirenka klasėj 3 Dovilės, 2 Augustai ir t.t..... doh.gif biggrin.gif

Man kažkada buvo labai gražus vardas Ričardas - dabar neteko sutikti vaiko su tokiu vardu. ax.gif mirksiukas.gif
Erina
Man patinka Mantvydas.
stirniuke

man taip pat grazus vardas Oskaras, bet kaip vadinti svelniai, oskareliu, vaikams asociacijos - auskarelis.
Patys graziausi vardai, bent ma, Adomas ir Rokas - trumpi, nereikalaujantys sutrumpinimo, vyriski, aiskus, neiskraipomi, turintys gera reiksme
sssaule
QUOTE(ejeva @ 2006 04 22, 13:01)
Mano didysis Eidas.  thumbup.gif  rolleyes.gif
*

Bet Eidų tai man atrodo kad nėra daug.
ejeva
QUOTE(sssaule @ 2006 04 22, 21:01)
Bet Eidų tai man atrodo kad nėra daug.
*

Kol kas žinau tik vieną. biggrin.gif
Kofee
Vardas dar turi dereti ir prie pavardes 4u.gif Na man prie dušios lietuviškesni vardai... Kristijonas, Vėjas, Andrius, Nerijus.

P.s. Eidas - labai gražus vardas wub.gif

Beje vardą Vėjas galima pakeisti į Vėjūnas.
Nieko sau
QUOTE(Čiunčia @ 2006 04 22, 00:06)
KRISTUPAS, NOJUS, MATAS (šachmatas hihihi.gif ) , JUSTAS (bet ne Justinas) - aš rinkčiausi iš šitų  ax.gif
*

Turbūt vieni iš dažniausių vardų doh.gif . Autorė prašė siūlyti retesnius vardus mirksiukas.gif
Isila
Eil. Nr.
Berniukų
Mergaičių

1.
Lukas
Gabija

2.
Matas
Kamilė

3,
Nojus
Emilija

4,
Mantas
Gabrielė

5,
Rokas
Ugnė

6,
Dovydas
Austėja

7.
Dominykas
Viktorija

8.
Martynas
Evelina

9.
Nedas
Augustė

10.
Arnas
Rugilė

va populiariausi 2005 metų vardai. Tokiu atvrju, visi šitie atkrenta, nes autorė pageidauja reto vardo.
muminukas
KONRADAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nepažįstu nė vieno smile.gif
LT saulele
QUOTE(Čiunčia @ 2006 04 22, 00:06)
KRISTUPAS
*

man labai Kristupas thumbup.gif , sūnų juo pavadinom..

QUOTE(stirniuke @ 2006 04 22, 17:30)
Rokas
*

seniau kažkaip neatkreipiau dėmesio, bet kuo toliau tuo labiau thumbup.gif

QUOTE(gritte @ 2006 04 23, 10:08)
Turbūt vieni iš dažniausių vardų  doh.gif . Autorė prašė siūlyti retesnius vardus  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Isila @ 2006 04 23, 18:58)
Eil. Nr.
Berniukų
Mergaičių

1.
Lukas
Gabija

2.
Matas
Kamilė

3,
Nojus
Emilija

4,
Mantas
Gabrielė

5,
Rokas
Ugnė

6,
Dovydas
Austėja

7.
Dominykas
Viktorija

8.
Martynas
Evelina

9.
Nedas
Augustė

10.
Arnas
Rugilė

va populiariausi 2005 metų vardai. Tokiu atvrju, visi šitie atkrenta, nes autorė pageidauja reto vardo.
*

bigsmile.gif Kristupo čia nėra rolleyes.gif rolleyes.gif

Man dar gražus i skambus vardas - Rapolas smile.gif
Polė
O kaip jums vardas Airius g.gif ?( Turiu pusbrolį, kuriam jau gerokai virš 20, bet dar vieno žmogaus su tokiu vardu nesutikau).Man dar gražus Joris ir Nojus. Jei kada turėsiu dar vieną sūnelį tai rinksiuosi iš šitų dviejų blush2.gif .
muminukas
QUOTE(singarela @ 2006 04 24, 14:41)
O kaip jums vardas Airius  g.gif ?( Turiu pusbrolį, kuriam jau gerokai virš 20, bet dar vieno žmogaus su tokiu vardu nesutikau).Man dar gražus Joris ir Nojus. Jei kada turėsiu dar vieną sūnelį tai rinksiuosi iš šitų dviejų  blush2.gif .
*

Noju anaiptol nera retas liezuvis.gif Per metus 3 tarpusavyje nesusije pazistami savo sunums dave nojaus varda.
Oasis
kazkas siule Eidas - be galo grazus wub.gif labai originalus... norejau siulyt Rapola,jau kazkas minejo 4u.gif tai nuo saves,dar nemineta,pridedu Granta mirksiukas.gif sekmes autorei - galetum parasyt veliau koki varda isrinkai smile.gif
Gyvenimas yra gražus
Oskaras, Ąžuolas, Dovydas thumbup.gif
Bittersweet
man grazūs: Aras,Herkus,Matas,Bartas,Gustas,Kajus wub.gif kadanors busimas sunelis mano visgi matyt bus Aras smile.gif
Nieko sau
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 12:53)
man grazūs: Aras,Herkus,Matas,Bartas,Gustas,Kajus wub.gif kadanors  busimas sunelis mano visgi matyt bus Aras smile.gif
*

Labai gražius išvardinai wub.gif , man tik Bartas labiau primena šuns vardą, o Aras pats gražiausias iš šių vardelių mirksiukas.gif
Bittersweet
QUOTE(gritte @ 2006 05 05, 15:09)
Labai gražius išvardinai  wub.gif , man tik Bartas labiau primena šuns vardą, o Aras pats gražiausias iš šių  vardelių  mirksiukas.gif
*

kaip sykis mano suo ir yra bartas lotuliukas.gif bet man vistiek grazus kaip zmogui butu,kazkokios dizaineres berods zitos gustienes sunelis bartas-graziai skamba ax.gif
Kristtute
QUOTE(gritte @ 2006 05 05, 12:09)
Labai gražius išvardinai  wub.gif , man tik Bartas labiau primena šuns vardą, o Aras pats gražiausias iš šių  vardelių  mirksiukas.gif
*

Aras irgi asocijuojasi su šunimi... Tiesą pasakius žinau, net du šuniukus tokiu vardu lotuliukas.gif
Jorky
Siulau varda Henrikas, kaip ir mano sunaus. retas vardas, grazus, karaliskas 4u.gif
Bittersweet
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 16:07)
Aras irgi asocijuojasi su šunimi... Tiesą pasakius žinau, net du šuniukus tokiu vardu  lotuliukas.gif
*

as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .siaip tai yra zmoniu vardas ir nejausciau komplekso taip vadint vaika smile.gif pvz mano drauges suo aleksas lotuliukas.gif o ir suni pavadinau aru nes vardas baisiai grazus o vaikams dar ne laikas buvo,realizavau ant suns tongue.gif
Kristtute
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 13:14)
as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .siaip tai yra zmoniu vardas ir nejausciau komplekso taip vadint vaika smile.gif pvz mano drauges suo aleksas lotuliukas.gif o ir suni pavadinau aru nes vardas baisiai grazus o vaikams dar ne laikas buvo,realizavau ant suns tongue.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija doh.gif Gražiai gyvenam thumbup.gif
Bittersweet
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 17:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija  doh.gif  Gražiai gyvenam  thumbup.gif
*

mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi biggrin.gif ta ir norejau pasakyt duodama pavyzdi kad drauges suo aleksas,tai ka dabar nebevadint aleksu nes kazkas taip suni pavadino? lotuliukas.gif as nekomleksuota del to tongue.gif tongue.gif tongue.gif
EDITAFNGRL
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
Gyvenimas yra gražus
QUOTE(EDITAFNGRL @ 2006 05 05, 17:21)
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
*

Nu sorry, bet man šitas vardas wacko.gif dry.gif blink.gif Įsivaizduokit kokį Ingių lotuliukas.gif
Vika-

O mano sūnūs -Eividas,Modestas,Žilvinas.Dar man grazus vardas-Nėjus.
Ingaja
Man berniukui grazus Mažvydas
-niekas-
o man gražūs lietuviški vardai Povilas, Martynas, Matijus,Jokūbas
Kristtute
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 14:35)
mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi biggrin.gif ta ir norejau pasakyt duodama pavyzdi kad drauges suo aleksas,tai ka dabar nebevadint aleksu nes kazkas taip suni pavadino? lotuliukas.gif as nekomleksuota del to tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
*

O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia biggrin.gif Bet va reik jaust ribą viskam ax.gif

P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose" tongue.gif Mažas skirtumėlis ane.... bet taip jau gaunas, kad šie vardai kaip ir ne "gynai" žmoniški išeina g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pelene
QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 09:02)
KONRADAS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nepažįstu nė vieno smile.gif
*

Na tik ne KONRADAS, nes maniskis si varda jau uzemes tongue.gif Ir dar galeciau puiku varda pasiulyt, bet kad pati laukiuosi ir laikau vardeli savo vaikiukui ax.gif
Bittersweet
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 11:33)
O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia  biggrin.gif  Bet va reik jaust ribą viskam  ax.gif

P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose"  tongue.gif  Mažas skirtumėlis ane.... bet taip jau gaunas, kad šie vardai kaip ir ne "gynai" žmoniški išeina  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tu man jau atleisk bet nusneki gerokai biggrin.gif ,riba jauciu todel reksu ar pukiu vaiko nevadinciau,o jei sunis pavadino zmoniu vardais tai ka as dabar negaliu vaiko vadint?man atrodo cia kazkokie tavo kompleksai kuriu as aciu dievui neturiu tongue.gif o aras ir bartas yra ir visada buvo zmoniu vardai.
Papildyta:
ps
pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti g.gif lotuliukas.gif
kaimyne
Manau, kad renkant varda daug reiksmes turi vieta, kur gyveni, nes jei pvz.isrinksi grazu liet. varda, na tarkim Jokubas(labai norejau, kad mano sunus si varda turetu), o gyvesi Vok.Tai ji vadins Jakob.As nenoreciau, kad mano vaiko varda iskraipytu, del to daviau trumpa varda, kad bet kas galetu lengvai pasakyti ir neiskraipytu.
Helma
Man labai grazus vardas Napalius thumbup.gif
Kristtute
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 06, 15:26)
tu man jau atleisk bet nusneki gerokai biggrin.gif ,riba jauciu todel reksu ar pukiu vaiko nevadinciau,o jei sunis pavadino zmoniu vardais tai ka as dabar negaliu vaiko vadint?man atrodo cia kazkokie tavo kompleksai kuriu as aciu dievui neturiu tongue.gif o aras ir bartas yra ir visada buvo zmoniu vardai.
Papildyta:
ps
pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti g.gif  lotuliukas.gif
*

Tu manęs nepažįsti tiek, kad galėtum apie mano kompleksus kalbėt cool.gif
Ir "mano adresu" tokių frazių kaip "nušneki gerokai" nelaidyk cool.gif
Ir pagal mano "įstabią logiką", yra truputį kitaip, nei tau atrodo tongue.gif Mokėk skaityt "tarp eilučių" tongue.gif
P.S. Jeigu tau atrodo, kad tu neturi kompleksų, tai dar nereiškia, kad taip yra iš tikrųjų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Tiesą pasakius, ši tema ne tam skirta.
Todėl atsiprašau temos autorės už temos teršimą blush2.gif
kaimyne
Ei merginos nesipykit del tokiu nesamoniu"sunu", "zmoniu" vardai-dabar pasauly viskas susimaise.Ar zinot filmuka apie stirniuka, ar kas ten toks, gal elniukas RUDOLFAS, bet juk tai irgi taip paemus yra zmogaus vardas, nors ir ne lietuviskas.Lietuvoje nepriimtina, kad kas suni vadintu ASTA, bet Vok. ypac Pietu Vok.as pazystu net kelis kurie turi vilksunius ASTA.
Bittersweet
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 23:03)
Tu manęs nepažįsti tiek, kad galėtum apie mano kompleksus kalbėt  cool.gif 
Ir "mano adresu"  tokių frazių kaip "nušneki gerokai" nelaidyk  cool.gif
Ir pagal mano "įstabią logiką", yra truputį kitaip, nei tau atrodo  tongue.gif  Mokėk skaityt "tarp eilučių"  tongue.gif
P.S. Jeigu tau atrodo, kad tu neturi kompleksų, tai dar nereiškia, kad taip yra iš tikrųjų  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tiesą pasakius, ši tema ne tam skirta.
Todėl atsiprašau temos autorės už temos teršimą  blush2.gif
*

na is tikro frazes galiu laidyt kokias noriu.apie tavo kompleksus sprendziu is tavo postu ir viskas.moket skaityt tarp eiluciu?? lotuliukas.gif na ar jau visai nebuvo ka pasakyt?kompleksu as beabejo turiu bet tik ne kalbant apie vardus tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 23:29)
Ei merginos nesipykit del tokiu nesamoniu"sunu", "zmoniu" vardai-dabar pasauly viskas susimaise.Ar zinot filmuka apie stirniuka, ar kas ten toks, gal elniukas RUDOLFAS, bet juk tai irgi taip paemus yra zmogaus vardas, nors ir ne lietuviskas.Lietuvoje nepriimtina, kad kas suni vadintu ASTA, bet Vok. ypac Pietu Vok.as pazystu net kelis kurie turi vilksunius ASTA.
*

butent drinks_cheers.gif
Marile
QUOTE(Vika- @ 2006 05 05, 22:51)
O mano sūnūs -Eividas,Modestas,Žilvinas.Dar man grazus vardas-Nėjus.
*

Žinau mergytę Nėja thumbup.gif

Aš ir vis pagalvoju, kad norėčiau sūnelio, bet kai pradedu galvot apie vardus doh.gif Tad nieko negaliu pasiūlyt, nes ir pati nežinau jokio man patinkančio berniukiško vardo doh.gif
rena
Is cia vardintu man patiko Joris bigsmile.gif o nepatiko Oskaras, nes turejau klasioka tokiu vardu ir buvo neper maloniausias zmogelis schmoll.gif man patinka dar Gediminas arba Gedas ax.gif
fado
Man tai labai gražus vardas Lukas, bet, gaila, ne iš retųjų unsure.gif Bartu tai nevadinčiau, nes man asmeniškai per daug su Simpsonais asocijuojasi lotuliukas.gif
EDITAFNGRL
Man grazus: Gabrielis(bet ne Gabrielius), Elvinas arba Elvis, Aronas.
Laimuška
Man gražus Grantas 4u.gif
SUNO
doh.gif Oi tik ne Grantas,mano katinas vardu Grantas buvo.
edita_super
Sveikos mielos mamyles gal ir jus norite pasidalinti,savo vaikuciu vardais bei kaip juos sugalvojote.Manosios dukrytes vardukas Greta.
Astee
man gal dar per anksti galvot, bet jau galvoj sukasi iv. vardai bigsmile.gif
100% jauciu, kad bus berniukas smile.gif o berniukui atrodo, kad bus labai sunku isrinkti varda. jei nieko nesugalvosiu, bandysiu vartyt knygas - dievu, ugnikalniu pav. ax.gif
Isila
aš dar prieš pastodama galvojau apie šį vardą. Tiesiog kartą užkliuvo ir negalėjau pamiršt. KUo toliau, tuo labiau jis man patiko. Kai laukiausi, neliko jokių abejonių, kokiu vardu pavadinti savo mažylį wub.gif
rena
Ilgai galvojome, varteme knygas ir t.t. Labai nesutapo nuomone su vyru. Bet karta vel pasiemusi vardu knyga, atsiverciau aprasyma apie varda ŠARŪNAS. ia visai jis man patiko ir jei trumpins varda tai aisku kaip. Bet mano brangiausiam nepatiko schmoll.gif o kai pagimdziau, tai jis ta varda ir uzdejo maziui bigsmile.gif
Langoza
varciau visus vardynus, kurie turbut tik yra smile.gif tiesiog norejau vardo nebutinai kazkuo ypatingo, bet tokio, kuri perskaicius, "uzsikabinciau". taip ir buvo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.