Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktinis miegas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
K.KEITE
mano mazyle naktimis miega neramiai,prabunda keleta kartu,ir nors duodu gerti arbatytes ji vistiek zirziliuoja,sukinejasi,kol vel uzsnusta.net nezinau kodel taip. g.gif su vyresniuoju jokiu problemu nebuvo,buvo ramus nors diena miegodavo tik karta,o nuo 2,5metu visai nenoredavo miegoti.gal tai turi itakos g.gif mazyle diena miega 2kartus ir po geru pora valandu.ir labiai ramiai be jokiu zirziliavimu.net nezinau. doh.gif tikiuosi kad isauks.nes nei neurologes prirasyti vaistukai ,nei raminamos voneles,nei supavimas nepadeda.lauksime kol nakti galesime ramiai miegoti biggrin.gif

---------------------------------------------------------

user posted imageuser posted image
Irena S.
Labutis mamaikos mirksiukas.gif

Mums 1 m. 7 men., bet mes miegam pakankamai gerai naktimis, na nebent zinduko nerandam arba dantukai dygsta. Gal ir jums tos pacios problemos? Suprasciau, jei maitintumet pacios krutimi, tai tikrai miega blogai ir prabunda kas 2 val., man taip buvo. O gal pas vaikus gyvenime yra toks laiko tarpsnis, kur juos kankina kokie sapnai baisus, ar tiesiog blogai miegasi??? Vistiek su laiku tai praeis, bet as suprantu, kaip uzknisa naktimis keltis prie vaiko, juolab kad jis jau gana didelis ir turetu miegoti visa nakti. Svarbu, kad jis butu sveikas ir jo kelimasis nakti ne butu ligos priezastis.

Laikykites mamytes, viskas bus gerai, juk tai musu aukseliai, vistiek mes kelsimes prie ju ir nesvarbu kiek jiems metuku 2 ar 8 4u.gif mirksiukas.gif
Kasiopėja
Mes taip pat prastai miegam naktimis. Prabuvda naktį ir sako mamą, prisiglaudžiu apkabina ir vėl užmiega. Ir taip kelis kartus. Kartais atsigerti paprašo. Užmigdau visada savo lovytėj, nu bet ryte jau visada neišvėrus parsinešu į savąją. kartais išmiega visą naktį labai gerai, bet tokios šventės būna tik porą kartų per mėnesį. Kai ryte atsibundu puolu tekinom prie lovytės pažiurėt ar viskas gerai. Nes matyt įprotis išlikęs jog turi mane prikelt naktį.
laimav
mano mergina tai nuo pat gimimo gerai miega tik kai serga ar ka skauda dar kai buna pervargus tada buna sunkiau miegoti nakti o taip tai gerai miega visa nakti
ligiukss
Aš dabar pastebėjau labai keista dalyką.Kai tik pupa eina miegoti nuo 22-23val naktį prabudinėja kokia 3 ir iki 04.30val blaškosi. O kai tik einame miegoti 23.30val (žinau,kad vėlai),bet ji tda miega ramiai visą naktį iki pat 09.30val. g.gif
rafaelo
mes kankinomes iki 1metuku vakare nejo miegoti anksti tik apie 23h nakti keldavosi 2-4 kartus o diena pora kartu iki2 h ismiegodavo.
tai nusprendeme perkelti mazylia i kambary viena nupirkom normalia lova ir ka manot naktimis nesiblaskydavo ir neatsibusdavo bet buvo problema su velavimu miegoti tai nuo 1.6 metuku atsisakeme miegoti dienomis ir ka rezultatas thumbup.gif
mergyte aidavo miegoti 19.30 ir atsikeldavo 7.30 [nes i darzeli] ir atedavo pas mus i lovyte kad pranestu kad ji jau pasiruosisi nuveikti visus rytinius darbelius.
na is pradziu vakare reikedavo man atsigulti salia kad uzmigtu bet nupirkome meskiuka tedy (siuo metu mylimiausias zaisliukas) ir ka rezultatas puikus pasisneka, atsibuciuoja ir apsikabine abu uzmiega.

na tai galiu patarti itaisykite vaikui mylimiausia zaisliuka ir jis pakeis mamyte nakciai. ir atsisakykite pietu miegelio arba sustrumpykite laika ir vaikutis anksciau ais miegoti, o buteliuka su vandeniu visada padekite toje pacioje vietoje mazylis ismoks nakti pribudes neverkti kad nori gerti o pats susiras ir toliau miegos.
sekmes 4u.gif
ingeborga
Pas mus irgi ta pati problemele:keliasi nakti ne viena karta,miega neramiai,miega musu lovoje nakti,bet mano mazylis dar mano pienuka geria...Maniskiui 1 metai ir 7 menesiai.
Man sesute patare,kad kai maudysiu mazyli,tai i vonia ipilti valerijonu saknu nuoviro.Reikes pabandyti.
Jau taip noretusi,kad mazylis ismiegotu visa nakti,tai ir pati gerai issimiegociau,nes dabar jau esu pamirsusi,ka reiskia normailai issimiegoti....
ligiukss
QUOTE(ingeborga @ 2007 03 17, 14:53)
Pas mus irgi ta pati problemele:keliasi nakti ne viena karta,miega neramiai,miega musu lovoje nakti,bet mano mazylis dar mano pienuka geria...Maniskiui 1 metai ir 7 menesiai.
Man sesute patare,kad kai maudysiu mazyli,tai i vonia ipilti valerijonu saknu nuoviro.Reikes pabandyti.
Jau taip noretusi,kad mazylis ismiegotu visa nakti,tai ir pati gerai issimiegociau,nes dabar jau esu pamirsusi,ka reiskia normailai issimiegoti....
*

Paprašyki,kad vyras atsikeltų kokį rytą su vaikučiu,o tau leistu pamiegoti.
Maniškis ,tai pats man liepia. wub.gif
Hebe
Uzmiega lengvai, bet naktinis blaskymasis po lova doh.gif tau jau varginti pradejo doh.gif
Aistulis
Labukas mamytes, prasau pagalbos.. paskaciau kad tokiu problemu kaip pas mus yra pas daugeli, bet gal kas susiduret su tokia konkrecia situacija.. mano lialiukui dabar 7 men. nuo gimimo iki 3 men ismiegodavao puikiai- ir iki 6-8 val. nakti. diena visada mazai miegojo. nuo trecio menesio pradejo naktimis taippat sekmingai kas valanda- kas dvi keltis- verkti. nuraminimas tk vienas- krutis. maitinu iki siol. tikrai ne dantys, tikrai ne pilvas, tikrai ne dienos ispuziai (per situos bemiegius keturis men- atsekem jau viska). prabudusio nei uzsupsi, nei apraminsi, nei buteliuka iduosi. soskes isvis neima. bandem pries nakti ir pieneliu ir kosem ir tyrelem pamaitnti- nepadeda. bandem ir voneles su raminamaisiais aliejais. pandem ir silciau ir maziau renkti ir silciau ir maziau kloti, ir didinti ir mazinti kambaryje temperatura, ir ciuzini net kita badem.. nejau cia toks vaiko charakteris kad taip mamos artumo reikia?? tai kas tada bus jei nebeduosiu kruties- isviso nebemiegos?? planavau atjunkyti, bet kaip pasiskaiciau cia kad dar blogesnis variantas tai visai pasimeciau.. pasiskaiciau internete kad neramaus miego priezastis gali bui kirminau- tai gal bandysiu vaiko tyrimus nesti..
gydytoja israse acominimum, geriam jau trecia savaite, taciau nera jokiu net minimaliu pokyciu.. zodziu neskaitant to kad per visa diena bendroje sumoje ismiega tik pra valandu, naktys vat tokios man bemieges.. svyra rankos.. gelbekit..
simplemind
Aistule ,IKI skausmo pasystama situacija doh.gif Mums buvo lygiai taip pat.Ir mano vaikas neime soskes (iki 3
men) ir buteliuko!Nakti keldavausi maitinti kas val, dvi...Taip, tikriausiai toks vaikas ir nieko nepadarysi.Tik neatjunkinekit, juk jis dar toks mazius....As maitinau iki 10men, po to vaikas kruties pats atsisake, bet blogi iprociai naktimis keltis liko.Yra jusu situacijoje toks vienas sutapimas, gal vaikas pradejo blogai miegoti, kai ivedet kieta maista?Gal vaikui skrandukas sunkiai virskina?Pasitarkit su gyd, gal duokit probiotiku, ar pangrol pagerti.Na manau reikia dar viska ismeginti!Sekmes, laikui begant priprasit biggrin.gif
tinara26
as maniau ,kad cia tik mano tokia nerami tokio amziaus.kad islepinau ir nemoku augint,kad nakti nubunda ir pas mus i lova keliauja...kad keliasi po kelis kartus ir siaip labai blaskosi po lova.kad verkia ne is sio ne is to ir vel uzmiega...na,ne as viena vargstu...smile.gif blink.gif biggrin.gif
puciuko mamyte
QUOTE(ingeborga @ 2007 03 17, 13:53)
*

Uzuojauta 4u.gif , pas mane tokia pati situacija. Istisai naktim blaskosi, o po poros savaiciu, jau ziurek, dantukai baltuoja bigsmile.gif . Bet kartais taip sunku buna, nepamenu ir as kada jis visa nakty be prabudimo ismiegojes buvo verysad.gif . Va kai buvo 3 men., miegodavo be prabudimo...O dabar kosmaras: miega su mumis lovoj, na paguldau as ji mieganty i jo lovyte,bet pradeda duotis, uzsigauna, nes vietos ne marios, ir pradeda rekti, tenka pasiimti. Teks iskesti, kol tie 20 dantuku isdygs doh.gif , tenka pasitenkinti tuo,kad tai laikina, kad vistiek ateis ta diena, kuomet galesime pagaliau issimiegoti naktimis thumbup.gif .STIPRYBES biggrin.gif
princesa
Oi oi oi...kaip panašu viskas blink.gif Tik užmiega lengvai, o paskui naktelė nekokia ir jau net neatsimenu kada taip prasidėjo. Kai išdygo 6 dantys tai lygiai 3 naktis geriau miegojo ir vėl prasidėjo. Nuo tų dantukų išdygimo jau beveik du mėn praėjo, o kitų nė nematyt schmoll.gif Tai reiškias ne dantukai. Per alkanas irgi neatsigula, nes truputį stipriau pamaitintas išmiegoji tik pusvalandį (pilvuką skaudėjo) soskės neima , buteliuko net nerodyk, jokių skysčių negeria tik papą duok, pamatęs net keistus garsus pradeda leisti. Tai taip kad neišsiaiškinu dėl ko jis taip g.gif Daktarei sakiau kelis kartus, bet ji nereaguoja. Dabar einam pas LOR, uždegimo nėra, bet ten paraudę, sako lygtais niežėjimą tokį sukelia, bet jau gydomės daugiau kaip savaitė, o pasikeitimo jokio, bet ir paraudimas nenyksta, bijau kad nebūtų kas nors daugiau kas susiję su ausytėm g.gif Na žiūrėsim
Kaspare
QUOTE(zika1 @ 2004 03 25, 00:06)
sad.gif Na mano panelei taip buvo ,kai dantukai dygo ,keldavaus ir keldavaus ,budavo ,kad suklyks,po to po truputi nurimsta ir vel uzmigdavo
*

va todėl ir blaškiausi, ieškodama pristatomos lovelės kūdikiui.
jei kartais yra mamų, kurių vyrai ar tėvai nagingi - gal pavyktų ir patiems pasidirbti, nes Lietuvoj dar apie tokius dalykus niekas nekalba ir nežinau, ar žada prekiauti ateityje (parašiau į Kotryną, tai jokio atsakymo...)

tokių lovelių galima pasižiūrėti čia:
http://www.yatego.com/index.htm?sid=08Y117...p;x=16&y=10

o meistravimui gal pagelbės šitas puslapis (yra schemos)
http://www.maxis-babywelt.de/product_info....products_id/942

ir apskritai - kuo dažniau mūsų parduotuvėse klausinėsime - gal greičiau jų ir pas mus atsiras?
lotuliukas.gif
Yuzu
Princesa, nors dantuku dar nematyti, kaip tu sakai, bet jie jau gali dygti, todel vaikutis nakti ir neramus. Apskritai, man gydytoja sake, kad dantys pradeda is giliai giliai dygti, kai kudikiui buna tik 2 men, tada ir seiletekis prasideda. O tik issikala vieniems 4, kitiems 6 ar 8 men.
rika3
labas,visosms mamytem.Mes ir turime tokia problemele.Mano mazoji 1.2metu,taip pat miega neramei.Kai gyvenome Lietuvoje nuo gimimo iki sesiu menesiu miegojo kaip uzmusta,tik kaip is sikrausteme i Londona na ir viskas prasidejo,naktiniai blaskymaisi.Nepriklauso ar dantys dygsta ar nedygsta,verkia ir tiek.Nakti as jau jauciuosi kaip diena,ner kada akiu uzmergti.Nepadeda nei melisa,laukiu tik kol ji isaugs.
Gilute
Ir pas mus tas pats... gal kiek ramiau pasidare, zinant, kad ne mano vienos vaikas naktimis "durniuoja" - blaskosi, sedasi, ropoja, uzsikaria ant manes, pienuko praso. As net nezinau ar tai dantys, kai pirmieji dygo, tai temperatura buvo, verke naktimis... Vyras sako, kad gal ispudziu daug. Orai atsilo, lauke istisai buna, o ten ir suo prabega, ir kaimynas pakalbina, ir masina pravaziuoja...
Kaip ten bebutu, sedziu siandien darbe lyg musmiriu prisivalgiusi, o ji tokia zvalute atsikele, atrodo visa nakti kaip uzmusta miegojo...
Nerijura
Galiu pareikšti tik užuojautą visoms iškankintoms mamytėms ir nesitikėkite, kad jūsų džiaugsmeliai greitai išaugs, o jūs pamiršite nemigo naktis. Mano mažei jau 2,5 meto, bet kankinuosi lyg šiolei. I r taip buvo nuo gimimo. Negana to, kad šokinėju naktimis, tai maniškė jau visiškai nebemiega pietų miego. Jau toks vaikas. Ką gi padarysi. Belieka tik laukti kol pradės eiti į mokyklą... ax.gif ax.gif

Dovile B.

Pasiguosiu ir as 4u.gif iki metu nakimis maitinau krutim, tad jei nubusdavo duodavau kruti ir ramu (retsykiais reikdavo nesiot)...kai tik baigiau maitint prasidejo bemieges naktys doh.gif .Per nakti keliames po 6 kartus.Atrodo tik uzmiega po 5min. vel stojasi tiesia rankas ir pradeda verkt.Buna naktu kai nebeturim jegu..bet nieko nepadarysi..kaip suzinot ka daryt verysad.gif ,dienom su vyru vaikstom kaip zombiai.
Bet uztat kai mazius ryte atsikelia ir nusisypso taip gera pasidaro, wub.gif
reginute/rugile
Mano mergytė tai kaip kartais kartais išmiega visą naktį kartais atsikelia kokius 5 kartus. Manau čia kalti dantukai, ir vaikučio sapnai. Jai ka negražaus sapnuoja mano mergytė pradeda kukčioti, bet paglostau pilvuką ir nurimsta rolleyes.gif
DaliaG
QUOTE(Dovile B. @ 2007 05 04, 22:59)
Pasiguosiu ir as 4u.gif iki metu nakimis maitinau krutim, tad jei nubusdavo duodavau kruti ir ramu (retsykiais reikdavo nesiot)...kai tik baigiau maitint prasidejo bemieges naktys doh.gif .Per nakti keliames po 6 kartus.Atrodo tik uzmiega po 5min. vel stojasi tiesia rankas ir pradeda verkt.Buna naktu kai nebeturim jegu..bet nieko nepadarysi..kaip suzinot ka daryt verysad.gif ,dienom su vyru vaikstom kaip zombiai.
Bet uztat kai mazius ryte atsikelia ir nusisypso taip gera pasidaro, wub.gif
*

Pas mus lygiai tas pats, jau nebežinau ko griebtis doh.gif
Būtų visai smagu kada netolimoj ateity ir apie antrą pagalvoti, bet jei taip miega pirmas, tai... kol kas sunkiai schmoll.gif
Bulve
Pasakysiu kaip tikra lietuvė - kai gera girdėti, kad ne mums vieniems taip atsitiko, kad lialius dažnai keliasi naktimis...Jau galvojau, kad kiti vaikai tik ir parpia naktimis, o tėvai vaikšto dienomis patenkinti po visokias parduotuves, parkus, svečius ir pan. O mes norim tik ramybės ir miego...Tai guodžia blink.gif
Gydytojai sako,kad vaikas priprato valgyti naktimis ir reikia nebeduoti, bet pabandyk neduoti...Be to, nuo 4 ar 5 ryto prasideda dainavimas, kurio maisteliu ir nebeužkiši.
Ugn*Ine
dukrytė užmiega puikiai, bet naktį dažnai blašosi, pravirksta, papyksta, netgi cypteli, na ištisai turiu prie jos keltis, kažkodėl nerami verysad.gif nors priežastis man aiški unsure.gif
Pasišiaušęs
Mums už poros mėnesių bus du metai o miegam neramiai nuo pat gimimo doh.gif ir nežinau kada galėsiu ramiai išsimiegot nė karto neprabudus unsure.gif
lovely
Maniskiui 2 metai su trupuciu, o kaip nemiega naktimis taip nemiega.Neissimiegojimas---visa diena vaikstau pikta. Didysis iki 3 metu nemiegojo, jauciu ir su mazuoju bus taip pat. verysad.gif
espana
maniske irgi blaskosi nakti, ir ilgai vartos kol uzmiega g.gif
viovioleta
Mano vyresnioji kelesi nuo gimimo iki beveik dvieju metuku viena karta per nakti,gal kad ilgai pati maitinau,tai ji vis prasydavo pienuko,viskas baigesi kai pabaigiau maitinima.Mazasis keliasi zymiai dazniau,jam jau metukai,nepamenu kada buciau miegojusi ilgiau kaip tris valandas be prabudimo,maitinu tiek kiek nori doh.gif sunkiai sekasi atpratinti nuo naktiniu kelimusi.Visko buna,kartais ir papykstu uz bemieges naktis,bet vaikai uzauga,viskas pasimirsta.Paziuriu kaip ryte abu zaidzia,pagalvoju,kad gal tuoj baigsis bemieges mano naktis ir vel viskas gerai,iki kitos nakteles! blush2.gif
Daivulyte
Maniškis taip pat keliasi po kelis kart per naktį ,dar vis maitinu ,tai įkišu krūtį ir vėl miega.Tik bėda ta kad jis tik prabudęs iškart lipa iš lovos ,stojasi ar ropoja doh.gif , kiti pasimuisto ,pasimuisto ir poto vėl užmiega, o jis ne reikia lėkti doh.gif g.gif Taip duodamasis kartais bumt galva į lovos kraštą ,tada jau viskas ašaros . Ir taip kas nakt verysad.gif
Gitatuka
4u.gif su miegeliu nakti, kaip ir g.gif nesiskundziam. Tik buna, kad susapnuoja, tai pakalba, kad ciuces ner ir ant sono. Tikriausiai dienos emocijos rolleyes.gif
Dabar jau nakti nubunda sysiu ant puoduko padaryt, o kai iskeli is lovytes, tai tiesiu taikymu nuo puoduko pas mus i lova. Bet, kai uzmiega, buna iskeltas, nes spardosi labai.
*Spyglė*
Mano tai naktį išmiega neblogai ,tik va vis nusispardo kaldrytę,tai man tenka naktį po kelis kartus keltis apkloti.Kartais ir pati prabudus prašo soske.gif apklok
simplemind
4u.gif Sveikos nemiegaliu mamos!
As ilga laika priklausiau siam klubui biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti doh.gif O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.
Na ka mes isaugom ta kosmara!kantrybes ir sekmes jums 4u.gif
dzhina
QUOTE(vitalija... @ 2007 05 28, 15:43)
As ilga laika priklausiau siam klubui  biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti  doh.gif  O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif  Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.
*

Oi kaip pavydu...laukiu labai to momento kai nebereiks budeti... doh.gif
scorpione
maniskis irgi naktimis miega prastokai. blaskosi, muistosi, verkia ir pan. kartais geriau miega kartais blogiau, tik neaisku nuo ko tai priklauso g.gif dabar jau per 30 min 2 kartus ejau raminti ir migdyti. nieko gero nezada sia nakti kai tokia pradzia miego. verysad.gif taip nuo gimimo vargstam. todel miegam vienoj lovoj abu.
Mamusik
siame forume esu naujoke, sios temos ieskojau nuo pat uzsiregistravimo, galvojau kad nerasiu. mano suneliui jau 1m. ir 8 men, nuo 6 men. jis labai prastai miega naktimis. gera zinia ta, kad as esu ne viena (yra dar tokiu mamu, kurios naktimis nemiega, o budi prie vaiko naktimis). is mano pazistamu, kam nepasakau, visi stebisi, kad vaikas naktimis blaskosi, rekia, sako kad tai mano kalte. jau puoliau i nevilti, kad tikrai kalta as, jeigu taip yra tik mano vaikui.
mum tai MELISAL nepadeda. isbandem SEDALIA, irgi nepadejo. jau ir nezinau kuo griebtis, diena abu vaikstom pikti ir suirze.labai gaila vaiko, norisi jam padet ir nezinai kuo.
čiaudanti bitė
Mano dukrytė nuo metukų miega viena kambaryje, mes su vyru kitame. Manau taip geriau nes mes ir pavakarojame ir televizorių žiūrime ir taip mergaitei netrukdome miegoti. O ji miega gerai. Man retai tenka keltis ir eiti ją nuraminti jeigu pravirksta. Paduodu atsigerti vandens ir ji vėl užmiega.
*Spyglė*
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 07 06, 10:40)
Mano dukrytė nuo metukų miega viena kambaryje, mes su vyru kitame. Manau taip geriau nes mes ir pavakarojame ir televizorių žiūrime ir taip mergaitei netrukdome miegoti. O ji miega gerai. Man retai tenka keltis ir eiti ją nuraminti jeigu pravirksta. Paduodu atsigerti vandens ir ji vėl užmiega.
*

Tau gerai,o mano dukrytei tuoj 3 bus ir tai negaliu niekaip prisiversti iškraustyti ją į kitą kambarį doh.gif Ji ten viena tikrai neliks miegoti.Ir šiaip ji tokia maminukė ax.gif
_Ligitukas_
Gal pilviukas streikuoja, gal šalta vienam vaikui miegoti na ir dar n priežaščių gali būti blush2.gif
vilma*
mes nuo 1 menesio pradejo miegot visa nakti.
Tik va kazkas virs metu pasidare ir dabar dar buna kad atsikelia nakti, verkia, gert nenori, tai paguliu as su juo ir jis uzmiega.
O keista, nei dantys dygsta nei taip kas, gal prisisapnuoja g.gif
fishke
mano panelė jau metinė, bet aš dar nė vienos nakties nuo jos gimimo neišmiegojau ramiai. Miega labai blogai, keliasi per naktį n kartų, ne tik keliasi, bet ir verkia, nuramint neina. Išgeria beveik pusę litro vandenuko per visą naktį. O dieną vaikas be priekaištų: miega gerai, valgo, aktyvi, nezyzia. Nežinau g.gif Jokių SEDALIA dar nebandžiau. Vyresnėlei kažkada daviau MELISAN, tai išvis reikalai į kitą pusę pasisuko - nepadėjo visai. doh.gif
Šarlote
QUOTE(vitalija... @ 2007 05 28, 16:43)
As ilga laika priklausiau siam klubui  biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti  doh.gif  O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif  Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.
*

Kaip aš tau pavydžiu.... kaip aš noriu miegoti tol kol pati atsibusiu...
mamiux
QUOTE(Šarlote @ 2007 07 31, 15:45)
Kaip aš tau pavydžiu.... kaip aš noriu miegoti tol kol pati atsibusiu...
*

Visai kaip as verysad.gif .Neturejau dar ramybes nakti nei viena doh.gif .O dabar visai pasiuto,blaskosi be sustojimo doh.gif Pabunda daznai.noriu miego............ doh.gif smile.gif
kamiliuke
Sveikos mamytės patarkit ką daryti,Mergaitei mano dabar 1m.ir 2men.beveik.Metus laiko miegojo savo lovelėje,jos pas save net neisikeldavau nes ji norėdavo į savąją.Dabar pradėjo naktim keltis ir rėkt kad nori pas mane,ir verkia tol kol nepasiguldau šalia.Noriu perkelti į kitą kambarį,vaikų kambarį,pas brolį bet bijau kad naktį bijos ir nemiegos viena.Ką man daryti,patarkit...
mamiux
Ziuriu,kad daugumai vaikiukai po metu pradeda savo miegiuka drumstis doh.gif .Ojojoj g.gif Bet manau,kad isaugs greitai,nes jau pabodo smile.gif
DI
Kamiliuke, sunku ka nors patarti, kiekvienas atvejis individualus.. Mano zuikis irgi blogai miega sad.gif bet tai viskas aisku, dygsta dantukai, o dar kartais ir tie karsciai..

manau, labai svarbu geram vaiko miegui yra grynas oras. Mes praktiskai visada miegam atsidare langa (ne pilnai), isskyrus ziema blush2.gif
kamiliuke
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 03, 16:10)
Kamiliuke, sunku ka nors patarti, kiekvienas atvejis individualus.. Mano zuikis irgi blogai miega sad.gif bet tai viskas aisku, dygsta dantukai, o dar kartais ir tie karsciai..

manau, labai svarbu geram vaiko miegui yra grynas oras. Mes praktiskai visada miegam atsidare langa (ne pilnai), isskyrus ziema  blush2.gif
*

mes taipat miegame atviru balkonu,bet čia netai,aš visalaiką vėdinu ir mėgstu kad namuose būtų grynas neuždusęs oras.
Ji naktim pabaunda lyg ko išsigndusi,o va svetimoj vietoj tik su manm miega abu mano vaikai.
irchik
Pasiguosiu ir as,
mano zuikiui jau 2,5, bet nuo jo gimimo jis yra istysai ismiegojes vos viena nakti.
Kol maitinau, keldavosi sau 2 kartus per nakti, pavalgydavo ir vel uzmigdavo. Man atrode narmaliai (tuo labaiu, kad nedirbau tai galejau po to diena issimiegot).
O po to, kai nustojau nuo metu maitinti- prasidejo kosmaras. Sunus pakeldavi mus po 3- 5 kartus reikalaudamas gerti. Mama patere maitinti ji naktimis is buteliuko, atseit jis alkanas. Tai ir pradejau daryti- tai sunus keldavosi tik 2 kartus, pavalgydavo ir uzmigdavo. Bet sia vasara nusprendziau, kad jau gana ir reikia atpratint nuo naktiniu valgymu, tuo labiau, kad per karscius jis ir pats nebenorejo pienuko. Taigi duodavau tik vandenuko, liepos pabaigoje jis pradejo keltis tik po viena karta, viena nakti ismiegojo istysai. Mes su vyru jau apsidziaugem, kad pagaliau- vaikas isaugo, bet....

Rugpjucio pabaigoje pradejom eiti i darzeli ir nuo to momento, maniskis vel keliasi po 4-5 kartus per nakti ir dar su dydziuliais skandalais, su kaprizais, tai buteliukas ne tols, tai jam syulciu reikia, tai pieno, tai pasakos.
Nebezinau ka daryt, tuoj pavirsiu Zombiu verysad.gif
Meginsiu duot Sedalijos, jai nepades imsiuos drastisku priemoniu- paaiskinsiu vaikui, kad nuo siol gert nakti nebeduosiu ir ziuresiu kas bus, gal po kokiu 3-4 naktu skandalu jis su tuo susitaikys???

Sadovile
Maniskiui 1,9 metukai. Bet ramiai miegam gal kokias 2 savaites. O atejo ramybe i musu namus tuomet, kai nustojau duoti jam kruti. Iki to nakti keldavosi bent 2 kartus ir prasydavo papo. As pabandziau tokia taktika - kai nubusdavo ir pradedavo zirsti, as labai grieztu tonu ir pakankamai garsiai jam liepdavau gultis ir miegoti, nes nakti niekas nevalgo, visi miega. Nezinau, ar tai is tiesu padejo, ar cia tik sutapimas, bet dabar vaikas tikrai gerai miega (spjaunu 3 kartus...)
virugie
Mudu iki metų miegojom kartu pati maitinau ir man taip buvop patogiau, o ir sūnelis miegojo ramiau. Baigiau maitint perkėliau į lovelę lyg ir priprato, nuo tada ėmiau išmiegot visą naktį, bet džiaugsmas truko neilgai dabar miegodamas ima verkt truputį pasupu lyg ir užmirga, bet ar tai normalu g.gif
gintuks
Mum 1m1men, iki kokiu 9men taip gerai miegodavo...keldavosi viena kart pavalgyti ir parpdavo be atsibudimu iki ryto. Bet kuo toliau tuo prasciau miega, jau metuku mes valgydavom po 4 kartus per nakti, plius kokie 3-4 atsibudimai su zirzimais...Jau tikrai nusibodo kaip zombiui nakti begioti i virtuve misinuko, sugalvojau nustoti maitinti, pakeitem misinuka arbatyte ar vandenuku. Na atrode kad ir nesunkiai atpratinsim, bet jau pora savaiciu nebepamenu ar ilgiau kaip valanda nakti ismiegojau....nezinau ar tai sutapo su naktinio valgymo nutraukimu, gal dantukai tuoj dygs nezinau....bet kas valanda prasideda "dainavimas", bandai nekreipt tai koki pusvaladi dainuoja, veliau jau su riksmo protrukiais, galiausia kol visai issiverkia. Ir taip iki ryto, nezinau net kaip maziulis issimiega nakti, nors diena neatrodo piktas? Sakau gal koki sirupiuka reiktu pagert ar ka nezinau....bet jau baigiu nuo koju visai issimust... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.