Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktinis miegas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Melajja
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 06 05, 18:43)
O pati maitinai? Nes kazkaip susiduriau su tokiais pavyzdziais, kad kurie misinelius valgo, tai nuo kudikystes gerai miega, o kai pati maitini - tai ir ilgai tenka nemiegoti  doh.gif
*

as irgi ta pastebejau, kad misininiai daug geriau miega.
Maniskis blaskosi nakty persisuka i kita lovytes puse as tiesiog nustojau keltis ir eit prie jo, jis paniurzga, pasivarto ir toliau miega, ir tie niurzgejimai vis reteja.
vaida L
O aš galvojau kad tik mano mergytė tokia nerami, duodasi naktimis pilnumoj doh.gif Aš net lovą jau didesnę pirksiu nes tarp tų grotelių jau įsipina, sakau bet vaikas tegu turi vietos kur suktis mirksiukas.gif Tik gaila kad ir man tenka neramiai miegoti dėl jos, nes nėra galimybių į kitą kambarį perkelti verysad.gif
Dalyte:)
as irgi siandien eilini karta neissimiegojau, tai pikta, bet tu miksturu pirkti neskubu, vaistas bet kuriuo atveju nera naturalu, kazkaip tikiuiosi kad praeis, nes budavo ir ramesniu naktu
ohoho
Auga dukra, nuo men iki 9 miegojo visa nakti neprabusdama, o uztat paskui kad prasidejo! Kartais net kas pusvalandi-nebemaitinau, tai igrusdavau buteliuka ir taip per nakti igerdavo litra pieno blink.gif mirksiukas.gif
Prabudimai retejo, kol 2 metuku sulaukem. Dabar(3 metai) kartais prabunda, ji i tualeta nori, ar atsigerti(bent pati taip sako smile.gif
Tikejaus,kad sunus bus ramesnis- bet kur tau! Nuo 7 men pradejo keltis 2-3 kartus per nakti ir neuzmiega, kol negauna kruties unsure.gif O dabar is viso kosmaras- kas 2 -3 val!!!! schmoll.gif Jauciu, tuoj isprotesiu....Atsistoja lovyteje, mato kad su juo niekas nezaidzia, ir zirzia, kol nepamaitini. Glostymai, raminimai nepadeda. O su ciulptuku, jei ka, ir tai miega visa nakti(baisu, bet kitaip nepavyksta blush2.gif Ir diena valgyt duodu tiek, kiek nori, ir koses ir mesos su darzovemis ir jogurto, nors cia kazkas apie per maza maisto kaloringuma snekejo. doh.gif Zodziu, nusiteikiau, kad teks vargt. Bent jau i darba ilgeliau gali neiti- nereikia begt nakti nemiegojusiai kaip su pirmagime biggrin.gif
Jurgiedra
Maniškė jau 4 mėn., o naktimis vis dar nemiegam kada tai baigsis doh.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 10, 22:01)
*

manajam jau greit 11men , niekada gerai nemeigojo,irgi laukiu kada tai baigsis g.gif
raimundux
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 10, 21:01)
*

Juokinat lotuliukas.gif Maniskei tuoj 1,5 metuku, o retai kada ismiega ramiai visa nakti, t.y. iki 6val ryto doh.gif Buna, kad bludija vidury nakties 1-2 val, bet gerai kad tokios naktys vienetines.
LoveIs
Mes ramiau miegot pradejom tik nuo 2 metuku doh.gif
Na ir sdabar dar kartais prabunda ir atkeliauja pas tevelius i lova tongue.gif , bet bent jau nezyzia ir nereikia buteliuko nakti bigsmile.gif
iinnggaa
mes nuo pat gimimo neramus blaskomes nakti ,turbut galeciau suskaiciuo ant pirstu kai visa nakti ismiegojo be prabudimu ax.gif ,o rytais keliasi 6,30 doh.gif
virgutej
reikia nustatyti priezasti kodel blaskosi ir tada spresti kaip gydyti smile.gif
galima duot melisu arbatos ji ramina....
jei jis labiau isdykauja po pietu, stengtis vakarejant nuraminti, ramius zaidimus pazaisti ar kokios muzikos ramios paklausyti thumbup.gif
mamute1988
musu mazius niekada nepasizimejo geru miegojimu,bet paskutines savaites kas darosi doh.gif
prabunda laaaabai daznai,atsisea ir verkia...viena nakti neradau lovoje ,prie duru atsistojas verkia..norejau mat vaikis pasivaikscioti doh.gif ...nezinau siaubas kazkoks cry.gif
natuliona
maniske tai gerai miega, retai buna kada prabunda nakti (jai dabar 2.5) kazkur nuo 1m ismiegam puikiai visa nakti. Kai 5-7 men buvo tai keldavosi kas 1-2val, bet paskui apsiramino rolleyes.gif
Grigė
Mums 1,2 metų. Naktimis mažoji nebevalgo nuo 3 mėn., bet miegas nuo to negeresnis. Būna, kad bunda kas valandą ar pusvalandį doh.gif. Nepadeda nei miegojimas kartu, nei sirupai, nei žvakutės, žodiu, niekas. Nesulaukiu, kada visa tai pasibaigs...
gaga*
musu maziausiam kleckiui 1m 8 men ir kokias 3 sav labai prastai miega naktimis, klykia ne savo balsu neimanoma susisneketi nereaguoja, mane stumia... ir uzmiega siaubingai, pati esu jau isitempusi ir sunkiai uzmiegu
rgintare
QUOTE(gaga1 @ 2008 12 14, 21:14)
musu maziausiam kleckiui 1m 8 men ir kokias 3 sav labai prastai miega naktimis, klykia ne savo balsu neimanoma susisneketi nereaguoja, mane stumia... ir uzmiega siaubingai, pati esu jau isitempusi ir sunkiai uzmiegu
*

mums irgi 1 metai ir 8 menesiai, miegojo nuo 3 men iki kokiu 1 metu 5 men kuo geriausiai, be prabudimu pe arbatu ar pieno gerimu, dabar jau geru pora menesiu siaubas, rekia blaskosi i nieka nereguoja, turi sedeti prie lovytes, bet vis tiek nemiega, pas mus lovoj irgi nemiega, tai puse naktis blaskomes po visus namus vedziojam visur kad neverktu nklyktu, siandien uzmigom tik 5 val ryto, jau net nz ka galvoti, bet be priezasties irgi negali taip buti ?! g.gif
LoveIs
QUOTE(rgintare @ 2008 12 17, 13:33)
mums irgi 1 metai ir 8 menesiai, miegojo nuo 3 men iki kokiu 1 metu 5 men kuo geriausiai, be prabudimu pe arbatu ar pieno gerimu, dabar jau geru pora menesiu siaubas, rekia blaskosi i nieka nereguoja, turi sedeti prie lovytes, bet vis tiek nemiega, pas mus lovoj irgi nemiega, tai puse naktis blaskomes po visus namus vedziojam visur kad neverktu nklyktu, siandien uzmigom tik 5 val ryto, jau net nz ka galvoti, bet be priezasties irgi negali taip buti ?! g.gif
*

Dar buna, kad tokio amziaus vaikuciams raumenukus skauda verysad.gif Kadangi jie stipriai auga, tai kai kuriems ir skausmai prasideda unsure.gif Kai kuriems padeda kojyciu ar rankyciu glostymas, bet aisku ne visiems..
__snowflake
Mano mažylė iki metų visą naktį išmiegodavo puikiai, po 12 val. Dabar pradėjo prabudinėti, atsistoja, verkia, kartais net nepabudus, pasupu ir užmiega, net po keliskart per naktį. Dygsta krūminiai dantukai. Manau dėl to.
Peliukas
Mano mažėlis irgi labai prastai naktį miega. pamiega iki kokių 12 val, o tada tai jau kas valandą keliojasi, tai jam gerti tai dar ne=žnia ko, kui2iasi , lipa, verkia. bandžiau SEDALIA sirupą, bet nė velnio nepadėjo. Žiauru, kai neišsimiegojus reikiaį darbą eiti. g.gif
O ir vyresnėlis dar kartais naktį prabunda.
Eva 777
4u.gif mums jau 1m.9men. nuo pat gimimo iki dabar nera ismiegojas visos nakties nepabudes. doh.gif ir seip jis nera is tu miegaliuku biggrin.gif naktineja ilgiauei o ryte neimanoma pazadinti doh.gif daba eina miegoti apie 3val nakties nakti 3-4 kartus pabunda pazirze as ji panesioju ir vel miega.o ryte pabunda 11-12val diena miega pora valandeliu(po lauko)kaip angelelis biggrin.gif
nenumanau kaip ta rezima pakeisti g.gif apie ramu nakties miega jau net nesvajoju. wub.gif

user posted image
user posted image
odalija
QUOTE(LoveIs @ 2008 06 05, 18:43)
O pati maitinai? Nes kazkaip susiduriau su tokiais pavyzdziais, kad kurie misinelius valgo, tai nuo kudikystes gerai miega, o kai pati maitini - tai ir ilgai tenka nemiegoti  doh.gif
*

mano jaunesnė dukrytė ir MP gėrė , ir miegojo kuo puikiausiai nuo gimimo. o va berną irgi po šiai dien maitinu ir nežinau kur jį dėt-čia mamos rašo kad po 3-6 kartus atsikelia. man kai tik tiek atsikelia , tai sakau ,kad laaaabai gerai miegojo . nuo 11 mėn. tai 15min miega , 10-15žaidžia ar cypia.visa laimė , kad man ne aštuoniolika , ir miego jau užtenka kiek pavyko numikt . būna ir visai nepavyksta.
Kinderiukas
user posted image
magan
Oi mamaitės, kaip gerai, kad radau šią temelę. Žiūriu, kad ne aš viena tokia, kuri baigia nuprotėti nuo vaiko zirzimo ir nemiegojimo. Jau maniau, kad su manim kažkas negerai, nes ir pikta būnu, ir nesusitvarkiusi, ir troba apkuista, o daryti jau nieko nebesinori. O paskaitai žurnalą - Liepa Kiauleikytė-Rimkevičienė - švyti, Beata Nickolson - švyti, Jurgita Krivickienė - švyti, pažiūri kokį filmą - ten vaiką ramiausiai pavalgydina (aš su valgymu vargstu lygiai taip pat kaip su miegu) ir tas patenkintas miega pusę filmo, o paskui lovytėje patenkintas vartosi. Vienžo, visi vaikai kaip vaikai - auga patys, o tik aš čia kaip blūdstva blaškausi. Bet dabar jau raminuosi, kad yra pasaulyje ir tokių kaip mano mažiukų.
saturno_sesely
mūsų vaikas taip pat nemiega, nuo gimimo nėra išmiegojęs ilgiau 5 val... paskaičius jūsų post'us tapo ramiau, kad nors ne vieni taip vargstam 4u.gif stiprybės nemiegalių mamoms 4u.gif supermama.gif
huga
Labas mamytes 4u.gif . Ziuriu, kad tokiu kaip as daug ax.gif . Net palengvejo, o maniau, kad kazkas nenormalaus pas mus. Nuo vaiko gimimo dar nemiegojau nei vienos nakties ramiai, vis laukiu, laukiu, sakau, gal isaugsim kada nors g.gif ,
jutela
QUOTE(__snowflake @ 2008 12 17, 15:22)
Mano mažylė iki metų visą naktį išmiegodavo puikiai, po 12 val. Dabar pradėjo prabudinėti, atsistoja, verkia, kartais net nepabudus, pasupu ir užmiega, net po keliskart per naktį. Dygsta krūminiai dantukai. Manau dėl to.
*

maniskis irgi iki metu miegojo kuo puikiausiai.Dabar kaip jam uzeina, kartais visa nakti ismiega, o kartais keliasi po kelis kartus ir klykia kaip skerdziamas.Nezinau kas jam darosi.
scholastika
as per metus laiko gal pora naktu esu ismiegojus po visa nakti. buvom jau lyg susitvarke ir pradeje ramiau miegoti, kad tik 1-2 kartus reikdavo keltis, o dabar ziuriu vel kazkas pasidare, nenori mano vaikis miegoti nors tu ka, na jis miega, bet verkia per miegus, vartosi siaubingai, mes miegam kartu su paulium, tai ziurek jau ir ritasi ant manes, tai sianakt esu tokia be miego...o reikia budeti iki 20 val...
Eleni
Pas mane tas pats! nezinau ir ka pedaryti! kazkoks siaubas doh.gif Buvom dabar pas neurologe sake viskas gerai mamyte prasom apsisarvuoti kantrybe ir viskas! israse vaistuku hemoopatiniu nu gal geriau siek tiek! g.gif
Papildyta:
Rasiau cia Evai 777 4u.gif
odalija
mano vaikinas gal kiek jau bandys naktimis miegoti. jau tik kokius 5-6 kartus prabunda. ir prabudęs jau ne visada krūties reikalauja. o nuo jo nemiegojimo jau buvau taip pervargusi , kad jei jis miega , tai aš vistiek nebegaliu užmigt.paskui čia vienam forume paskaičiau , kad visi raminantieji , nors ir homeopatiniai preparatai nėra labai gerai , nes slopina emocinį ir protinį vaiko vystymąsį , nusiteikiau nieko nedaryti , ir kantriai laukt , kada gi mes išaugsim ir pradėsim miegot . bet pati pradėjau nakčiai gerti melisų arbatos . rezultatas toks , kad prie vaiko keldavausi tokia neprabudus , bet vaikui nemiegant , išsimiegoti spėdavau . viduj aprimau pati , aprimo ir mano žmogutis . dieną jau beveik nemaitinau , o dabar vėl duodu jei matau , kad nori . o kai tik buvau pradėjus rengt planus , kad nutraukt maitinimą , tai su miegu buvo košmaras.turbūt dar ne laikas...bet jau paskutines naktis tik paryčiais pienelio norėjo.
kvaksiux
Sveikutes!Ir as i jusu kompanija ax.gif ,nezinau ka reiskia ismiegoti visa nakti be prabudimu,be supimu ir t.t... doh.gif Mazylei jau du metukai,bet vistiek ja supt reikia ir nakti po kelis kartus verkia verysad.gif ,pripratau,kad taip turi but ir save raminu,kad kazkada visa tai pasibaigs blush2.gif
O del vaistuku,tai duodu lb retai,manau kad ir homeopatiniai vaistai,vistiek jie yra vaistai,ir tai nera lb gerai g.gif
youste
QUOTE(ugnyte @ 2004 03 20, 16:38)
Mano sūnus pradėjo naktį klykti-verkti.Toks jausmas,kad jam kažką skauda,bet parėkęs 5minutes vėl užmiega,ir taip iki 10kartų per naktį.Nuo 5savaičių jis išmiegodavo visa naktį neprabusdamas,bet paskutini mėnesį pradėjo taip  keltis(jam 6,5mėn).Gal galit ką patart?Kaip jūsų vaikai miega?
*

Mano mažoji kelias naktis per mėnesį taip blūdija, bet po to iškart dantukas išdygsta thumbup.gif Tai mūsų atveju dantukus kaltinam... ax.gif
Donja
Mums virs metuku, bet jau pora savaiciu siaubingai neramiai miega, blaskosi, ropoja, vartosi, sedasi, dazniausia pries ryta doh.gif Nezinau, gal dantukai, gal pilvukas, gal alkana g.gif Bet jau sakiau po savaites kitos reiks gydytojui parodyt...
Riante
Pasirodo ne pas mus vienus mergyte nakti blaskosi doh.gif kai paskutiniu metu uzverkdavo vis naktimis,tai 2 dantukai islindo,buvo aprimus,bet dabar vel kelios naktys,kai verkdama ateina pas mus i lova,itariu ir dantukas lenda,nes ir pirstukai burnytej daznai kazka veikia,lyg kasytusi ax.gif vaikuciai lb reaguoja i pilnati,pastebekit mamytes tai mirksiukas.gif
giedre g
musu vyrukas kartais nakti susneka ka ar surinka, bet greiciausiai sapnuoja. jei prabunda, tai atsikrausto pas mus i lova ir padaves man rankyte vel ramiai miega.
viena kart tik kosmariska naktis buvo, kai sirgo ir temperatura kilo, blaskes visa nakti, zyze, rode kad ten ir ten popa. baisoka buvo, kai nzn kur jam tikrai skauda.bet tai buvo tik vienintelis kartas nuo gimimo. siaip naktys auksines.

user posted image

user posted image

jukraa
O as tai nuo pat gimimo nezinau kas yra rami vaiko naktis doh.gif Su bet kokiu miegu pas mus problema, ramiai tik kokia valandele isgali pamiegoti, pradeda zysti daznai iki verksmu,tada duodu atsigert ar tai arbatos ar tai pienuko, kartais padeda ir miega toliau,kartais toliau sekmingai zyzia ciulpdamas savo soske-pirsta doh.gif visiems gydytojams vezem rodyt,skundemes, ir isvada tik viena- vaistu mums nera (nes jokie nepadejo). tai palinkejo apsisarvuot kantrybe ir laukt kol isaugs unsure.gif
odalija
na gal gi mes jau ir kaip normalūs žmonės miegot pradėsim biggrin.gif iš niekur nieko dingo pienelis , kelias naktis pavargom- na ką ten tampyt , jei nieko nėr-o dabar žiūriu ir keltis naktį nebereikia. užmiega vakare apie 10 ir pabunda apie 6ryte. tada paniurzga , paniurzga ir dar iki 9 pamiega. niekaip nenorėjau patikėt , kad tos bemiegės naktys- tai pienelio ieškojimas , bet turbūt visgi taip buvo. sėkmės ir kantrybės visoms , maitinančioms naktinius nenuoramas. 4u.gif
bus_ka
Mums, pagaliau, pavyko atprasti nuo pienuko 5-6 ryto. Kokia savaite jau nevalgom thumbup.gif , bet paryciui prabunda, tai duodu soskyte, apkloju ir miega toliau.O kai dantukai dygsta, tai kartais ir nuskausminamaja zvakute dedu, kad vaikas nesikankintu. Ir buteliuko kazkaip jau nereikia kadangi nakti nevalgom, lengvai atsisveikinom, pienukas nakciai is puoduko thumbup.gif Dabar jau galima ir misinuko atsisakyt, o normalu piena duot nes ruost patamsy nereik ax.gif
ngabrielyte
Nakti kaip ir visa jau ismiega nuo 1,5m nebereikia nei pienuko nei atsigerimo kartais i ryta duodu kompoto ,tik buna naktu kai blaskosi
Amil'a
Maniskis ir dar labai blaskosi nakti. Dar nera buve nakties kas uzmigtu vakare ir ryte atsikeltu...
Numenor
QUOTE(ngabrielyte @ 2009 03 29, 11:06)
Nakti kaip ir visa jau ismiega nuo 1,5m nebereikia nei pienuko nei atsigerimo kartais i ryta duodu kompoto ,tik buna naktu kai blaskosi
*

Gal geriau duokit vandenuko, jei butinai reikia, dantukams geriau.
Emilytė:)
Užmiega mano mažiukas lengvai, nes jis dieną tik kartą miega. Tačiau naktimis, nuo to laiko kai pradėjo dygti dantukai, reikalauja atsigerti ir vėl miega toliau. Keliuosi kažkur pora kartų per naktį, kad duoti atsigerti.
pukuotukas
buna naktu kad blaskosi labai stipriai po visa lovyte malasi , bet gyd sako kad cia dantukai tikriausiai 4u.gif nors itare kirminus bet dare tyrima sake nera, nes pagal ja neramus miegas gali but kirminukai brrr doh.gif
Mano mazylis
Sveikos,
nu man kantrybe truko ir pradejau ziureti ka cia protingos mamos sako biggrin.gif
Mano sunus iki 1 m 4 menmiegojo lyg ir puse velnio- keldavosi kleiskart,bet atsigerdavo vandens ir liuliuku toliau,o dabar doh.gif prabunda ir rekia klykia lyg pkaunamas, nieko negaliu oadaryti. maniau alkanas duodu pieno,isgeria ir toliau rekia, kartais padeda ir uzmiega bet tikrai ne is kart ir neramiai toliau blaskosi.
Nesuprantu kodel ne is sio ne is to vel valgyti naktimis pradjeo prasytis.bet kai ci apaskaiciau,matau kad gal turim kirmelyciu-reiks pas gydytoja pasiteirauti ir gal ta sirupa koki pabandyti g.gif o del raumenu skausmo tai isvis geras blink.gif , o kaip tai nustatyt- gal cia tada vaikui riekia kokio magnio,kad neskaudetu raumenuku verysad.gif
brunera
ir man jau truko kantrybe unsure.gif mazoji nuo kokiu 4 men pradejo keldinetis dazniau nei kudikystei... na tiek to galvojau, isaugs... tas isaugimas tesiaisi iki siol blink.gif jai metai ir 3 men 4u.gif nakti atsikeldavo, pagerdavo pienuko ir viskas. (taip po 4 mazdaug kartus...) bet pastarasias 2 sav, visai neramiai miega, muistosi, verkia, blaskosi ir pan unsure.gif gal patartumet koki vaistuka homeopatini ar sirupiuka? sedalios bandem prie 3 men duot, poveikio jokio schmoll.gif
laukiu mazo stebuklo
ax.gif mes jau taip gal kokius 4 menesius blaskomes, bet to blaskymosi pasekme drinks_cheers.gif - iltinis dantukas, dabar isvis pabunda pradeda verkti ir toks vaizdas kad nesupranta kur randasi, dairosi issigandes. isdygsta dantukas, savaitele pamiega gerai o paskui ir vel prasideda. Bet man atrodo, kad tai reikia atkenteti. Kaip mes su vyru juokaujam - sakom, kad jau neprisimenam kada normaliai miegojom ir pan. ir paguodziam save - kai sueis vaikui 18 metu lotuliukas.gif
alincikita
sveikos mamos 4u.gif
mano maziukui jau 2m ir 2men,bet vis atsikelia nakti atsigerti doh.gif gal galit pasakyti kada tai baigsis verysad.gif kolkas duodu kompoto ar arbatytes blush2.gif paprasto vandens nenuori nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif
LoveIs
QUOTE(alincikita @ 2010 01 09, 22:04)
sveikos mamos 4u.gif
mano maziukui jau 2m ir 2men,bet vis atsikelia nakti atsigerti doh.gif gal galit pasakyti kada tai baigsis verysad.gif kolkas duodu kompoto ar arbatytes blush2.gif paprasto vandens nenuori nors tu ka doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Mes ir ilgai kelemes, o davem paprasta veandeni, aisku irgi nepatiko schmoll.gif
Taip pora nakteliu papyko, aisku paverkslendavo, bet uzmigdavo. Kazkaip po to ir nustojo keltis rolleyes.gif
alincikita
QUOTE(LoveIs @ 2010 01 09, 22:15)
Mes ir ilgai kelemes, o davem paprasta veandeni, aisku irgi nepatiko  schmoll.gif
Taip pora nakteliu papyko, aisku paverkslendavo, bet uzmigdavo. Kazkaip po to ir nustojo keltis  rolleyes.gif
*

reik ir mums pasikankinti blush2.gif
vijana
QUOTE(Mano mazylis @ 2009 04 07, 15:34)
Sveikos,
nu man kantrybe truko ir pradejau ziureti ka cia protingos mamos sako  biggrin.gif
Mano sunus iki 1 m 4 menmiegojo lyg ir puse velnio- keldavosi kleiskart,bet atsigerdavo vandens ir liuliuku toliau,o  dabar  doh.gif  prabunda ir rekia klykia lyg pkaunamas, nieko negaliu oadaryti. maniau alkanas duodu pieno,isgeria ir toliau rekia, kartais padeda ir uzmiega bet tikrai ne is kart ir neramiai toliau blaskosi.
Nesuprantu kodel ne is sio ne is to vel valgyti naktimis pradjeo prasytis.bet kai ci apaskaiciau,matau kad  gal turim kirmelyciu-reiks pas gydytoja pasiteirauti ir gal ta sirupa koki pabandyti  g.gif  o del raumenu skausmo tai isvis geras  blink.gif , o kaip tai nustatyt- gal cia tada vaikui riekia kokio magnio,kad neskaudetu raumenuku  verysad.gif
*

Ir mums tas pats ir as pradejau ieskoti protingu patarimu, oi...iki 1m 4men. puse bedos, atsikelia 1-2kart pieno pagert, o dabar 4-5 kart piena ar vandeni geria arba nieko negeria, verkia rekia , nuramint neimanoma, valanda-pusantros. Tecio nenori, tik pas mane ant ranku, nors ikitol tetis tikdavo vienodai. Oi, pavargau issekau, dirgli...nuo ko cia ir kada praeis, ka darot, MAMOS? verysad.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.