Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė itališkai

Fiorelai – jaunai, bet nelaimingai italei, dar vaikystėje praradusiai mamą, tenka būti savo sesers Džianos, kuri kenčia nuo širdies ligos, augintoja ir pneumonija sergančio tėvo slaugytoja. Mergina nuo ryto iki vakaro dirba valytoja, bet pinigų pragyvenimui vis tiek nepakanka. Fiorelos tėvas, nepaisant jos slaugymo, netrukus palieka šį pasaulį. Jam mirus, Fiorela gauna laišką iš jo draugo, gyvenančio Meksikoje. Turtingas šešiadešimtmetis vyras, į laišką įdėjęs jaunystės nuotrauką, siūlo Fiorelai tekėti už jo. Mergina, vien dėl savo sesės sveikatos, nusprendžia palikti Italiją ir laimės ieškoti Meksikoje. Tačiau atvykus jai vis nepavyksta rasti jaunikio... Ją laikinai pasamdo turtinga mergina Tania. Fiorela, pamačiusi Tanios vaikiną Pedro, yra įsitikinusi, kad jau matė jį anksčiau, o gal net buvo įsimylėjusi... Pedro su Tania susikivirčija, įvyksta nelaimingas atsitikimas ir ši miršta. Pedro už tylėjimą naujajai tarnaitei pasiūlo pinigų, bet ji jų atsisako ir reikalauja darbo jo rančoje. Pedrui belieka priiimti jos sąlygas, bet jis pasistengs paversti Fiorelos ir Džianos gyvenimą pragaru... Kuo baigsis seserų viešnagė Meksikoje, ar joms pavyks surasti čia savo laimę, o gal likimo keliai ir vėl parves į Italiją?

Yra ziurinciu? :)
Atsakyti
Ziurejau ispaniskai, labai patiko. Miela istorija.
Atsakyti
Mat tai iskart uzkliuvo keletas logikos spagos, bet nieko apsimesiu kad nepastebiu. :) Po daug metu vel pradejau ziuretai taip vadinama "muilo opera". :) Siaip labai grazus pagrindiniai aktoriai. :)
Atsakyti
Na po truputi veiksmas vystosi. jau seniukas surado Fiorela. Bet kazkaip nuojauta ar sukaupta serialu ziurejimo patirtis ma snibzda, kad fiorela su seserimi isvaziuos ir isidarbins Anchelu rancoje. :)
Atsakyti
gal zinote kur galima paziureti internete i prieki ?
Atsakyti
kiek seriju yra is viso?
Atsakyti

Pasak interneto, 176

Atsakyti
Panašu jog po šio serialo rodys turkišką ir turkiški serialai atims vienintelį laiką likusį Lotynų Amerikos serialams.
https://www.youtube....h?v=6-lK0EOMhm4
Atsakyti