Įkraunama...
Įkraunama...

Linkmenų ežerai

Sveiki,

Pasirodė naujas projektas Linkmenų ežerai. Kokios nuomonės? Įdomu būtų palyginimas su Ozo parko namais. Renkuosi tarp dviejų variantų. Šitie truputį brangesni, įdomu kodėl?
Parašykite prašau kas turite informacijos
Atsakyti
yra vienintelis niuansas - gelezinio vilko kalnas.

pabusi ir uzmigsi su masinu gaudesiu. o grazia diena pakvepuosite dar ir smalkemis nuo greta esancio nuolatinio kamscio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 09 12, 22:18)
yra vienintelis niuansas - gelezinio vilko kalnas.

pabusi ir uzmigsi su masinu gaudesiu. o grazia diena pakvepuosite dar ir smalkemis nuo greta esancio nuolatinio kamscio smile.gif


O kaip su Ozo namais? Kokia Jūsų nuomonė, Jus lyg ten įsigiję esate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 13 rugsėjo 2016 - 08:04
Įsigijau butą Linkmenų ežeruose. Ko gero, vienintelis minusas – tai Geležinio vilko gatvė. Buvau nuvažiavęs praeitą pirmadienį po darbo (apie 18 val.) į vietą, tai ūžesys nuo gatvės tikrai girdisi. Iš esmės dėl triukšmo rinkausi butą vidiniame kieme. Kol kas dar nebuvau buto viduje, bet tikiuosi, kad triukšmo nesigirdės. Aišku, šiuose butuose yra galimybė įsirengti rekuperacinę sistemą (kaina apie 2000 eurų), kas turėtų išspręsti triukšmo problemą.

O šiaip, daugiau minusų kol kas nematau. Vieta gera – geras susisiekimas automobiliu bei viešuoju, arti Konstitucijos pr., senamiestis. Pagal patvirtintą detalųjį planą šį rajoną turėtų sutvarkyti. Prieš perkant būtą (kovo mėn.) rašiau į Miesto plėtros departamentą, kuris patvirtino, kad detalusis planas galioja ir bus įgyvendintas. Vėliau žiniasklaidoje pasirodė info, kad greitu metu yra planuojama pradėti aplinkos tvarkymo darbus.

Šiuo metu detalusis planas atrodo taip: https://www.vilnius....;DocId=30160397
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nvm: 13 rugsėjo 2016 - 09:17
Šaligatvių problema ten kol kas neišspręsta, nes rajonas buvęs grynai pramoninis su pavieniais išbarstytais individualiais namukais, tai mamoms ir vaikams gali kelti nepatogumų, ypač jei teks kulniuoti pėščiomis iki artimiausios VT stotelės, bet gal ateityje šią problemą išspręs.
Šitie brangesni turbūt dėl to, kad arčiau centro ir konkurento, panosėje statančio kitą gyv.namų kvartalą kaip Oze nėra biggrin.gif beje, Linkmenų gal dar paskirtis visų butų gyvenamoji, ne kaip OP g.gif
Atsakyti
del busto paskirties pergyvena tik tie, kurie neturi pakankamai informacijos arba neturi proto suvirskinti pateikta informacija internete.
Atsakyti
Sveiki,
Kas domitės šituo projektu, o gal net buvote apsižiūrėti gyvai, prašau nuomonės apie jų namus "Asveja", "Sartai", "Dusia", "Vištytis", "Dūkštas". Kurie yra geresni triukšmo nuo gatvių, panoramos ir kt. atžvilgiais. Labai norėčiau nuomonių.
Atsakyti
Sveiki, taip pat domiuosi šiuo projektu. Įdomu viskas nuo butų kokybės, triukšmo pačiuose butuose, statytojo. Gal kas buvote apžiūrėti koks įspūdis? Pasidalinkite nuomonėmis, pastebėjimais žiniomis. Mane asmeniškai labiausiai domina butai pirmuosiuose aukštuose su tarasomis ir kiemeliais. Gal žinote kaip jais bus galima naudotis ir ar jie bus aptverti ir pan? Ačiū labai visiems už atsakymus smile.gif
Atsakyti