Kokia nuomone apie A. Navickaite ir sesute ? gal kas pas ja lankotes? ar verta pas ja prisirasyti?
QUOTE(dagge @ 2011 11 30, 16:41) Mes lankomės. Kiek girdžiu iš aplinkinių, tai giria šią gydytoją. Na, mes lyg ir nesam nusivylę, bet jau eilės prie kabineto tai Kaip čia kitos yra rašiusios, kad prieš darželį ar mokyklą gydytojos siunčia bendrus tyrimus pasidaryt, mūsų ši gydytoja nesiunčia. Kartais mąstau, kad ji gera gydytoja ir gerai įvertina padėtį, gal dėl to nesiunčia tyrimams. Bet kartas nuo karto vis tiek tyrimų norisi... Gydytoja ir sesutė labai malonios, paskambinu jei reikia pasikonsultuot. Vaikai gerai nusiteikę eina pas gydytoją. Šiaip esam patenkinti... tik kad žmonių mažiau būtų.. QUOTE(oksy @ 2011 04 04, 13:01) Aš dažnai pakliūnu pas Sobuta, kai susergam o mūsų gyd. būna budinti. Mano vaikai jau nebemaži 12 ir 6m. bet aš ir su tokiais nesu patenkinta gyd. apžiūra. Apžiūrą atlieka labai greit, antibiotikai visada išrašomi...eilių pas jį niekuomet nebūna Mes irgi pakliuvome pas Sobuta(musu gyd.atostogauja). Tai
Sveikos mamytes
QUOTE(Sontelis @ 2012 05 09, 06:05) Sveikos mamytes tik ne Petrulyte |