Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pediatrai Šiauliuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
dagge
Kokia nuomone apie A. Navickaite ir sesute ? gal kas pas ja lankotes? ar verta pas ja prisirasyti?
g.gif
reglana
QUOTE(dagge @ 2011 11 30, 16:41)
Kokia nuomone apie A. Navickaite ir sesute ? gal kas pas ja lankotes? ar verta pas ja prisirasyti?
g.gif
*

Mes lankomės. Kiek girdžiu iš aplinkinių, tai giria šią gydytoją. Na, mes lyg ir nesam nusivylę, bet jau eilės prie kabineto tai doh.gif Kai daug turi pacientų, tai ir laukiančių prie kabineto labai daug.
Kaip čia kitos yra rašiusios, kad prieš darželį ar mokyklą gydytojos siunčia bendrus tyrimus pasidaryt, mūsų ši gydytoja nesiunčia. Kartais mąstau, kad ji gera gydytoja ir gerai įvertina padėtį, gal dėl to nesiunčia tyrimams. Bet kartas nuo karto vis tiek tyrimų norisi... ax.gif
Gydytoja ir sesutė labai malonios, paskambinu jei reikia pasikonsultuot. Vaikai gerai nusiteikę eina pas gydytoją. Šiaip esam patenkinti... tik kad žmonių mažiau būtų.. ax.gif
jeliva
QUOTE(oksy @ 2011 04 04, 13:01)
Aš dažnai pakliūnu pas Sobuta, kai susergam o mūsų gyd. būna budinti. Mano vaikai jau nebemaži 12 ir 6m. bet aš ir su tokiais nesu patenkinta gyd. apžiūra. Apžiūrą atlieka labai greit, antibiotikai visada išrašomi...eilių pas jį niekuomet nebūna  ax.gif Manau kaip ir viska trumpai, bei aiškiai parašiau  blush2.gif
*

Mes irgi pakliuvome pas Sobuta(musu gyd.atostogauja). Tai doh.gif . Nieko neismano, kalba neuztikrintai. Nuo slogytes mums atsirado akiu uzdegimas. Tai nusiunte pas akiu gyd. Ten teko laukti dvi val. kol panele Sidlauskaite teikesi priimti, nes be talono. O tai kad vaikas karsciuojantis nei motais. Ir galu gale ji pasake, kad ta akiu uzdegima turi gydyti seimos gydytoja doh.gif JI cia ne prie ko. Esu baisiai pasipiktinusi.
Sontelis
Sveikos mamytes 4u.gif Suzinojau kad iki vaikelio gimimo turiu pasirinkti gydytoja pas kuri lankysimes. Gyvaname sentre, as ir vyras lankomes Varpo g. 27 bet musu gydytoja tik su suaugusiais dirba. Ten dirba dvi vaiku gydytojos Jolanta Celutkaite ir Lina Petrulyte. Gal kokiu atsiliepimu apie sitas gydytojas galite parasyti g.gif O gal rekomenduotumet kita gera gydytoja dirbanti centre g.gif Buciau labai dekinga uz patarimus. wub.gif Esu pasimetus ir visiskai neturiu jokios info apie vaikuciu gydytojus blush2.gif
persikiuks
QUOTE(Sontelis @ 2012 05 09, 06:05)
Sveikos mamytes 4u.gif Suzinojau kad iki vaikelio gimimo turiu pasirinkti gydytoja pas kuri lankysimes. Gyvaname sentre, as ir vyras lankomes Varpo g. 27 bet musu  gydytoja tik su suaugusiais dirba. Ten dirba dvi vaiku gydytojos Jolanta Celutkaite ir Lina Petrulyte. Gal kokiu atsiliepimu apie sitas gydytojas galite parasyti g.gif  O gal rekomenduotumet kita gera gydytoja dirbanti centre g.gif  Buciau labai dekinga uz patarimus.  wub.gif  Esu pasimetus ir visiskai neturiu jokios info apie vaikuciu gydytojus blush2.gif
*

tik ne Petrulyte schmoll.gif . o apie ta kita nieko nesu girdejus, tai negaliu pasakyt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.