Šiandien pagalvojau, gal jau laikas saviškes mokyt pačias lygintis drabužius (na, pradžioj stovint šalia, aiškinant), kaip manot , kada laikas
as saviskiams tai leidziu nuo kokiu 5 bet aisku tik pazaisti o ne rimtai lyginti(nors galetu)bet zinoma kaip ir visi neapsiejome be traumu
Ka nors nesunkaus islygina, bet va svarka lyginosi, nusidegino, nes pastate lygintuva, o ne pakabino ant lentos.
Moket tai moka
Maniske dar rankose lygintuvo neturejus (neskaitant atvejo,kai 1.5 metuku nusidegino ranka ).Turbut jau butu laikas sio to pamokint
Mano 7m. vaikinas vieną vakarą labai susidomėjo lyginimu
Pusšeštų mergučė lygina rankšluosčius man prižiūrint. Žinoma, žino, kad laidynė karšta, kad negalima ilgai laikyti ant skalbinio, kad reikia saugoti savo pirštukus. Bet pati savarankiškai nieko kol kas nelygina, nebent su vaikiška laidyne lėlių rūbelius.
Kai buvo dveji tėtis parnešė mažiuką, kelioninį lygintuvą,nuo tada ir lygina. Žinoma pradžioje lygino tik lėlių drabužius, bei nosines. Nudegusi buvo kelis kartus, bet tai išėjo į naudą, kitą kartą būdavo atsargesnė. Ji ne tik lygino nuo mažų dienų, Dar labai mėgo siūti. Būdavo velkiesi kokį drabužį, ogi žiūri rankovės užsiūtos. Žirklės, degtukai visada buvo prieinami ir kai tik reikėdavo galėjo jais pasinaudoti. Ketverių metų iškepė pyragą. Pati susirado receptą Ir surašė ką nupirkti. Kepant aš slapta jai šiek tiek padėjau, nes pagalbos visai nepripažindavo.
Nuo septyniu metu.Bet tik kokias paklodes,ranksluoscius,uzvalkaliukus.Siaip tai lygina su didziuliu azartu,bet as vis tiek labai bijau,kad nenusidegintu.Todel stengiuosi lyginti pati .
Pasiskaiciau as jusu, tai pasirodo mano vaikas islepintas
gerai, žinau, nebarkit...
Nu aš tai moku,bet mama neliepia. Seniau labai patikdavo
vaikų 16m ir 14m rūbų nebelyginu
Moku.
mano mažoji jau seniai pati sau rūbus lygina, gal nuo kokių 10m , oaivisai maža buvo tai pradėjo nuo rakšluoščių ir nosinių
as tai pati jai lyginu,nes bijau kad zioplinedama nepaliktu ijungto.yra tikra MERLINA.kaip ta kur filme be namu negerai buvo.tai prisiveikia,viska uzmirsta.jai 12m.bet tikrai neleidziu paciai lygint.visad esu namie tai ir islyginu.bet jei noretu duociau lyginti kai esam namie.
DUKRAI 11 BET AS PATI STENGIUOSI VISKA ISLYGINT, BET JI PATI TAIPPAT REIKALUI ESANT PASINAUDOJA LYGINTUVU.
maniskei astuoneri,bet nei karto apie tai net nesusimasciau
AS TIK PRASAU KAD KAI BUNA VIENA NESINAUDOTU LYGINTUVU. LERIDZIU KAI ESU SALIA. MAN KAZKODEL BAISU
Moku nuo devynerių metų.
Mokėt moku, bet nelyginu...
OOO taip, tik manoji lygina prie manes. maza kas nutiks,, vis delto elektros prietaisas
RANKU DARBO ATVIRUKAI http://picasaweb.google.lt/loreta.atvirutes
Maniškiai nemoka
Neduodu.
as irgi neduodu,dar mazi yra,paskui daugiau bedos
Pati aš nuo 4.5 metų lygindavau nosinaites kai mama duodavo ir patenkinta be proto būdavau,bet vieną kartą užkrito man lygintuvas ant riešo.Ašarų pakalnė buvo didžiausia,o ir randas liko iki šiol,toks smailėjantis,kaip lygintuvo galas...Savo vaikams neduočiau lyginti,kol jie nebus pakankamai dideli...
QUOTE(lengvute @ 2004 08 24, 17:14) Šiandien pagalvojau, gal jau laikas saviškes mokyt pačias lygintis drabužius (na, pradžioj stovint šalia, aiškinant), kaip manot , kada laikas maniskei 8 metai bet dar nemokam lyginti ,tiesiog net nemokinau nors dabar jau galvoju kad reiketu pamokyti
Maniskei 14m,bet dar neteko lygint
Aš pati tą lygintuvą į mėnesį kartą paimu, šiais laikais patalynių, rankšluosčių niekas jau nebelygina (įrodyta, kad negerai, nesugeria prakaito), rūbuose visuose truputis sintetikos yra, tai nesiglamžo , nesuprantu, kam jis mažam vaikui reikalingas??? Šiaip, gana pavojingas daiktas..
Maniškiai tai dideli, lygina dukra retkarčiais kokią medvilninę bliuzę , na o sūnui tai nereikia, jam viskas lygu visada
vyresne - aisku, jau tris metus.
Aš dar pati būdama 23-jų nemoku normaliai išsilygint
Mano tai sugalvojo kazkada kelnes isilygint,tada jam 9 buvo metai,tai pridejo karsta lygintuva tai taip ir liko, nes treningines kelnes norejo lygint is gerosios puses, tas "cezancias" tokias
Viena dukrytė nuo 6 m. noriai lygina nosines, rankšluostukus ir kt. smulkmenas. Kita 11 m. nelygina, nenori, nors kažkada yra bandžiusi. Neverčiu, nenori - nereikia. Bet ir mažesniosios iniciatyvos nežlugdau.
Man atrodo dar per anksti tokio amžiaus naudotis lygintuvu
Moka.
as nuo 9 moku,nė karto nenusisvilinau.
Moku, bet man to visiškai neprireikia.Esu tokia nevykelė, tad mama išlygina
maniškei 10m ir šią vasarą teko pirmą kartą į rankas paimti ligintuvą, na sekėsi ne kaip, tačiau ko norėt, juk pirmą kartą
Moka jau nuo 8 metų.
Vyresnioji jau moka ir lyginasi pati na nebent nelieka laiko tai as palyginu
Mano bachūriukas dar nemoka
nemoku... man tuoj keturiolika... bijau išmokt, nes po pirmo mokinimosi randą turiu...
as tai lyginti ismokau kokiu 7tyneriu metuku
moku nuo 8-nerių.
nemoka
Nemoka
as ismokau gal 9eriu nelabai atsimenu kiek buvo metu kai buvau viena namie skambina mama ir sako ruoskis as atvaziuoju taves i sokius paiimt nu nulekiau ziuret aprangos ziuriu bliuskute visa susiglamzius tai isijungiau lygintuva ir issilyginau. apsejau be randu...
Dar ne
|