Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar nekankina vidurių pūtimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
inguliuk2
ir man nuo pirmu nestumo dienu pradejo pusti pilva, iki vakaro taip ispucia tai atrodau lyg 4 men nescia doh.gif o dar ir viduriu uzkietejimas duoda savo 4u.gif gal kas zino ar nestumo metu galima gerti espumizana ir mezima??? g.gif
Laimiečka
QUOTE(inguliuk2 @ 2011 05 04, 18:35)
ir man nuo pirmu nestumo dienu pradejo pusti pilva, iki vakaro taip ispucia tai atrodau lyg 4 men nescia  doh.gif  o dar ir viduriu uzkietejimas duoda savo  4u.gif  gal kas zino ar nestumo metu galima gerti espumizana ir mezima??? g.gif
*

Aš irgi norėjau užduot tą patį klausimą. Kokius vaistus galima vartoti? Nes nuolat esu išsipūtus.... doh.gif
Rasucci
QUOTE(Laimiečka @ 2011 08 04, 10:41)
Aš irgi norėjau užduot tą patį klausimą. Kokius vaistus galima vartoti? Nes nuolat esu išsipūtus....  doh.gif
*

Sveika,

Aš vakar kai pas gydytoja buvau, sako turbūt pučia vidurius, ir turbūt kietėja viduriai, ir akurat, paskutinias dienas kažkoks košmaras, vakare baisiai išsipūtus esu, nors tik 5 sav bet vakare pilvas atrodo kaip kokiam 4 men. Tai gydytoja sakė į dieną išgerti ramunėlių arba melisų ne labai stiprios arbatos stiklinę. Dar nebandžiau, bet reiks nes jau sunku darosi, į žmones nebus galima išeiti jei taip ir toliau doh.gif
Dun2lis2
Man tap pat pucia pilvuka,bet be uoboliu ir kriausiu gyventi negaliu siuo metu doh.gif ,taigi klausiau daktares ar gliu gerti espumizana,tai sake kasdien ne,bet kai uzeina spazmai glima isgerti, o siaip kmynu arbata man tap pat padeda smile.gif
Simbulis
Man irgi pucia vidurius ir pastebejau kad paskutines kelias dienas kieteja viduriai. Pilvas toks didelis, tiksliau jo apacia tokia atsikisus doh.gif . Dazniausiai pucia kai suvalgau vaisiu, bet be ju irgi negaliu, tai ir vaikstau tokia visa kaip balionas unsure.gif

Reikes pagerti kokios komynu ar ramuneliu arbatos, gal pades...
naujokas998
Man irgi pucia vidurius, pilvas atsikises ir ramuneliu arbata nepadeda doh.gif Bet nepanikuoju, nes zinau, kad anksciau ar veliau susitvarkys ax.gif
Jurmale
Sveikos

pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu... verysad.gif
Zuiketukas
QUOTE(Jurmale @ 2011 12 09, 19:48)
Sveikos

pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu...  verysad.gif
*

Jei teplioja, kuo greičiau lėk pas ginekologę, nelauk nieko, nes vėliau gali būti per vėlu. O pilvo pūtimas ir mane vargina, bet čia jau aš pati kalta, nes privalgau tai šio tai to, labai padeda kefyras smile.gif
zenzara
QUOTE(Zuiketukas @ 2011 12 14, 14:34)
Jei teplioja, kuo greičiau lėk pas ginekologę, nelauk nieko, nes vėliau gali būti per vėlu. O pilvo pūtimas ir mane vargina, bet čia jau aš pati kalta, nes privalgau tai šio tai to, labai padeda kefyras  smile.gif
*

nu nieks nepadeda uzkieteja ir viskas verysad.gif
lialiusia
Sveikos. Man 11 sav prasidejo, ziaurei pucia pila, net jauciu dujos pilve duodasi, ir nekaip negaliu i vc dideliu reikalu nueiti, stipriai stumti bijau, nes turejau problemeliu su placenta.
zenzara
QUOTE(lialiusia @ 2012 04 18, 09:36)
Sveikos. Man 11 sav prasidejo, ziaurei pucia pila, net jauciu dujos pilve duodasi, ir nekaip negaliu i vc dideliu reikalu nueiti, stipriai stumti bijau, nes turejau problemeliu su placenta.
*

slyvos kai kam padeda
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.