ir man nuo pirmu nestumo dienu pradejo pusti pilva, iki vakaro taip ispucia tai atrodau lyg 4 men nescia
QUOTE(inguliuk2 @ 2011 05 04, 18:35) ir man nuo pirmu nestumo dienu pradejo pusti pilva, iki vakaro taip ispucia tai atrodau lyg 4 men nescia Aš irgi norėjau užduot tą patį klausimą. Kokius vaistus galima vartoti? Nes nuolat esu išsipūtus.... QUOTE(Laimiečka @ 2011 08 04, 10:41) Aš irgi norėjau užduot tą patį klausimą. Kokius vaistus galima vartoti? Nes nuolat esu išsipūtus.... Sveika, Aš vakar kai pas gydytoja buvau, sako turbūt pučia vidurius, ir turbūt kietėja viduriai, ir akurat, paskutinias dienas kažkoks košmaras, vakare baisiai išsipūtus esu, nors tik 5 sav bet vakare pilvas atrodo kaip kokiam 4 men. Tai gydytoja sakė į dieną išgerti ramunėlių arba melisų ne labai stiprios arbatos stiklinę. Dar nebandžiau, bet reiks nes jau sunku darosi, į žmones nebus galima išeiti jei taip ir toliau
Man tap pat pucia pilvuka,bet be uoboliu ir kriausiu gyventi negaliu siuo metu
Man irgi pucia vidurius ir pastebejau kad paskutines kelias dienas kieteja viduriai. Pilvas toks didelis, tiksliau jo apacia tokia atsikisus
Reikes pagerti kokios komynu ar ramuneliu arbatos, gal pades...
Man irgi pucia vidurius, pilvas atsikises ir ramuneliu arbata nepadeda
Sveikos
pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu... QUOTE(Jurmale @ 2011 12 09, 19:48) Sveikos pas mane 4-a savaite i pabaiga, o pilvo putimas siaubingas. Pas ginekologe tik kita penktadieni eisiu, paziures pirma karta ar viskas vietoj... o kolkas tai basiai neramu, kad nebutu kokio negimdiminio... nes dar ir ruzavu isskyru pasirodo kai tulike pasedziu... Jei teplioja, kuo greičiau lėk pas ginekologę, nelauk nieko, nes vėliau gali būti per vėlu. O pilvo pūtimas ir mane vargina, bet čia jau aš pati kalta, nes privalgau tai šio tai to, labai padeda kefyras
Sveikos. Man 11 sav prasidejo, ziaurei pucia pila, net jauciu dujos pilve duodasi, ir nekaip negaliu i vc dideliu reikalu nueiti, stipriai stumti bijau, nes turejau problemeliu su placenta.
|