Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar nekankina vidurių pūtimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Žm@nytė
mus abu pasirodo vargina šita blogybė verysad.gif
kieti viduriai, ir dar išsipūtę blink.gif ir man ir mažiukui pas mane verysad.gif
Vilmoshka
Kankina vidurių pūtimas... Ir dar kaip blush2.gif Bet jeigu vakare pučia, tai jau ryte -nebe... Labai greit praeina (tfu tfu tfu) mirksiukas.gif
zaliaake25
Labutis brangiosios viduriu putimas ir man buvo, taciau activia labai padeda kiekviena ryta jau naudoju 1 metai ir sios problemos nebeturiu pabandykite ti nesimuliuokite kiekviena ryta pries pusrycius ir po kokiu 10 minuciu galite valgyti normalius pusrycius be to gana sotu man uztenka arbatos ir activios iki pietu dar koki obuoliuka sugriauziu.
zaliaake25
nestuke.gif
jaukuciukas
Na turbut si problema kiekviena nestuke.gif kankina, pas mane irgi tas pats, sedi sedi wc ir nieko o pilvuka tai pucia ir raizo baisus jausmas, man nuo pat pirmos nestumo savaites prasidejo ta kankyne daba jau antras trimestras tuoj ipuses o bedos neatsikratau, ir ko tik nebandziau slyvos, vaisiai, burokeliai ir visa kita, nieko, gine sako pabamdyk ryte ant tuscio skrandzio kefyro stikline su saukstu aliejaus, ir tai nepadeda, pazystama sako gerk semenu alieju ryte vakare, bet slykstyne kokia tai sauksteli prarijus taip sutrauke skrandi kad vos atgal neispyliau, tai kita ryta maisiau su kefyru ir ka nieko, na vakar kirpeja patare pabandyti rytais puse stiklines kefyro su vandeniu skiesti puse kefyro puse vandens bus matyt ale gal pamacys sakau. Oi nu ka laikykites visos ir jei zinot dar koki buda rasykit manau visoms bus naudinga mirksiukas.gif
thunder-ltu
Kad nepūstų pilvo reikia valgyti subalansuotą maistą, t.y. nepersivalgyti vaisių, daržovių, pieno ir panašių produktų. Judėjimas - bus geriausias būdas atsikratyti šio nemalonaus jausmo. O šiaip jei norite išsamesnės informacijos apie pilvo pūtimą rasite čia.

Manau padės smile.gif
Sėkmės
noraxxx
Baisiai kankina, ypatingai pavalgius kokio nesveiko maisti: picu, sumustiniu, sokolado.. pati zinau kad negalima, bet ka padarysi ax.gif
Mirka
dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema g.gif Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai blink.gif Ką daryt..slopinu kaip galiu lotuliukas.gif blush2.gif
Vilmoshka
QUOTE(Mirka @ 2007 12 20, 15:50)
dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema  g.gif  Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai  blink.gif  Ką daryt..slopinu kaip galiu  lotuliukas.gif  blush2.gif
*

Oi, neslopink, paskui gi dar blogiau būna lotuliukas.gif
žibutė
Oi, labai kankino pačioj nėštumo pradžioj doh.gif Bet kokią 12 savaitę baigėsi tas nemalonumas ax.gif
Kucheriashka
Ir dar kaip kankino doh.gif Galvojau,kad sprogsiu doh.gif lotuliukas.gif .Ir kankino gan ilgai.
Lasyte
Ir mane kankina... blush2.gif
Lasyte
Jau baigia ir visai nukankinti blush2.gif doh.gif doh.gif
kariatide
bet kodel ir nuo ko cia taip vyxta g.gif ...as isvis su viduriais nebesusitvarkau doh.gif lotuliukas.gif ...
puuupi
Vaje, kaip kankina...Nebezinau jau ko ir griebtis. Pastebejau,kad padetis pagereja, kai sriubos pavalgau.Bet labai jau retai ja verdu (nesu sriubu megeja).
brukniukas
Man irgi labai preadejo pusti vidurius, nors dar tik menuo, bet bezdu is peties blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (aisku kai niekas nemato cool.gif )
ernestacingiene
pirmus 3 menesius vargino viduriu uzkietejimas verysad.gif dabar man 17 savaitele, tai dabar viduriukai kiek laisvesni smile.gif
sraiges
Kazkaip ne toks jau baisus tas viduriu putimas palyginti, kad kas ketvirta penkta diena su skausmais rimto einu daryti. Na nuo siandien slyvom bandau taisyti situacija, ziuresim kas gausis ax.gif
Erkesta
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos smile.gif MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu... rolleyes.gif
doris
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. smile.gif
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt. smile.gif

o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. smile.gif
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas smile.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 08, 12:17)
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos smile.gif MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu...  rolleyes.gif
*

Jo jo man irgi lygiai tas pats blush-anim-cl.gif bet tai tik ant pabaigos, siaip per nestuma tokiu problemyciu nebuvo
MO
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28)
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas smile.gif
*

ko tik nedariau nestuke.gif pradzioj, jokios koses ar seklos nepadejo doh.gif vienakart taip pradejo raizyt pilva, jog issigandau, kad persileidimas prasideda unsure.gif ir nieko cia nepadarysi, reikia islaukt velesnio nestumo, tada viduriai susitvarko. man susitvarke iki kokiu 16 sav. ar veliau. o mano auksine gydytoja patare- jei pus pilva, valgyti aktinidijas, kuriu, deja, ilgai ieskojau turguj ir soduose, bet neradau, o beieskant ir pilvo putimas praejo rolleyes.gif
*Blanche*
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28)
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. smile.gif
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan.  todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt. smile.gif

*

uzpiltas linu seklas dar reik prisiverst gert mastau.gif as apie kisieliu bijau pagalvot,o cia dar baisiau doh.gif
pukuotukas
bet padeda tos siemenys ax.gif ir jei remuo griauzia neblogai, man tik jos padejo 4u.gif ir nera jau taip baisu...jokio skonio bet jau man...isgeri ir tiek tik veikimo ju reikia palaukti...ir ne viena diena gerti smile.gif na sekmes jums man jau nedaug beliko nestuke.gif tad tikiuos tuo visos bedos ir pasibaigs smile.gif
vekoni
sveikutes. man irgi daugiausiai rupi viduriu uzkietejimas.labai ko naudingo suzinojau is jusu repliuku, bet iskilo klausimas - yra tokia arbatyte SENU lapai, ka esat girdeje nestumo metu ar galima? man ,kai nebuvau nescia - padedavo.
Secesija
Aha, tas nėštuminis vidurių pūtimas - baisus daiktas doh.gif Ir ne tiek pūtimas, kiek jo rezultatas bezdulių pavidalu blush2.gif Kai namie, tai dar nieko, galima ir į kitą kambarį nulėkti pafugasinti, nors MB kartais jau irgi pašpilkuoja, kad namai 'su kvapeliu' wacko.gif Bet kokia kančia darbe... Juk nelėksi kaskart į koridorių, tai ir kenti, kiek įmanoma g.gif Man padeda aktyvuota anglis: ištirpinu kelias tabletes stiklinėje vandens, išgeriu, o tada einu MB gasdinti juodais dantimis lotuliukas.gif Tik tiek, kad nuolat vartojama ta anglis gali kietinti vidurius...

O dėl vidurių kietėjimo, tai pastebėjau, kad šitie reikalai man susitvarko, kai per dieną išgeriu daugiau nei du litrus vandens. Bet retai taip būna, nes ir tie privalomi 2 l man yra sunki užduotis smile.gif Kitose SM temelėse nėštukės rekomendavo ryte ant tuščio skrandžio suvalgyti porą kivių. Nors ir nelabai tuo tikėjau, bet šiandien man suveikė thumbup.gif
jul
ir man siaubiiingai vydurius pucia ,jau net namuose nezinau kur detis blush2.gif dabar stengiuos vakare nevalgyt ir espumuzana geriu. palengvejo,bet 'liga' nedingo. gerai kad dar viduriai neuzketeje,tai visai nezinociau ka daryt schmoll.gif
Meduvė
man pilvuką pučia bet ką suvalgius verysad.gif
Jei nori nieko nevalgik
O dėl vidurių užkietėjimo pastebėjau, kad daugiau vandens gerti reikia. Pradejau net į darbą neštis buteliuką negazuoto mineralinio (kitaip neišeina išgerti reikiamo skysčių kiekio), ir rezultatas - reguliarus tuštinimasis 4u.gif
Waidilute
Man tas pats drinks_cheers.gif
Nors nevalgyk nieko... verysad.gif
Spangalytė
Jau kaip jis mane kankino pirmus tris menesius doh.gif , isipucia pilvas kaip arbuzas, o skausmelis tai nors susiriesk kaip razydavo, tai guldavausi ant pilvuko ir pukus leisdavau blush2.gif tai po kurio laiko geriau pasidarydavo. Ir nors ziurejau ka valgau, kad neduok dieve nepasikartotu, bet vistiek neisvengdavau sito "malonumo". Dabar man 19 sav. ir jau senokai taip buvo nutike:)
Meduvė
Nusipirkau pankoliu arbatos nuo viduriu putimo. Parasyta, kad nesciosios gali gerti. Tai truputi padeda. Vis geriau nei nieko
Olaiva
o man nuo magnio labai uzkieteje viduriai ir labai juos pucia g.gif jau kaip sonus skauda doh.gif vaistinej tik espumizano pasiule,o o nuo kietejimo,tipo negerti magnio.bet kad man rankos tirpsta ir kojas traukia,tai magnio negaliu atsisakyti...neisivaizduoju ka daryt unsure.gif
Lu Lu
Tas vidurių pūtimas baigia užkankinti, visada man juos pūsdavo, bet kaip pastojau tai jėzau jėzau doh.gif iš ryto kai nieko dar nevalgius tai viskas ok, tik pavalgai ir vsio, pilvūzas kaip balionas išsipūčia wacko.gif iš tikrųjų niekaip su tuo nekovoju nes tabletyčių kažkokių nesinori gerti g.gif tai kai namie atsiguli, geriau būna, bet vat kai darbe pvz kartais suskausta pilvą verysad.gif
sonaja
mane irgi kankina tas putimas verysad.gif ypac vakarais atsigulus y lova verysad.gif o nuo uzkietejimo padejo kai per diena isgeri daugiau nei 2 litrus vandens thumbup.gif
aiduciukas
Kazkoks siaubas tas pilvo putimas fear.gif Ar visa nestuma jis tesiasi?
aladeke
QUOTE(aiduciukas @ 2008 07 28, 12:35)
Kazkoks siaubas tas pilvo putimas fear.gif  Ar visa nestuma jis tesiasi?
*

Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo g.gif Drauge sake, kad po gimdymo irgi prastai, nes nestumo metu iprotis nelaikyti niekur nedingsta..... rolleyes.gif
treks
CODE
[url=http://www.supermama.lt][img]http://www.supermama.lt/liniuote/nestumas/line_nest2-9966CC.gif_beg_kang_slank.gif_time_1237240800_text_Mano+pilvukui+jau.gif[/img][/url]
4u.gif Sveikutes,man ir ta bedele,pucia ir dar kaip pucia :fart:na kai namie tai MB niekada nepasakytu uzlaikyk,bet kai mieste tai sorry,nesmagu manyciau jam butu jei pakviptu blush2.gif Paciai taippat,o kuo ji numalsint net neisivaizduoju g.gif
Papildyta:
Oi,na ir prispaudziau ir visai ne ta ka reikia doh.gif sorry uz ta virsuje nesamone blush2.gif
ccc
labukas nestukes, jau kaip mane nuraminot smile.gif . As net i darba siandien nejau, nes issigandau, kad jau kelios dienos labai ispusti ir pakieteje viduriai bei skauda kairi sona. Jau galvojau reikes pas gydytoja begti ar cia nera labai blogai, bet pirmiau nusprendziau paskaitineti cia. Ir tikrai labai jums aciu uz tiek informacijos thumb_yello.gif thumb_yello.gif . galesiu dabar ramiai eiti dziovintu slyvu pirkti smile.gif
manjana
Man tai vienintelis nėštumo nemalonumas - tas velniškai išpūstas pilvas... Blogiausia, kad užsilaiko ten viskas, niekaip nesugebu pirstelėti biggrin.gif Tai jau kai pavyksta, tai varau nesivaržydama, nes toks palengvėjimas būna lotuliukas.gif Aišku darbe negaliu sau to leisti, o kol iki tualeto nubėgu, tai vėl kažkur "užstringa" tos dujos pakeliui doh.gif Vienu žodžiu, vargas. Namie tai kai tik galiu, tai ir pirsčioju - ir šunis kaltinu, kad čia jie, ne aš lotuliukas.gif Gatvėj irgi nepasikuklinu, aišku tyliai (nors vieną kartą tai apsigėdinau, kai gavosi garsiai blush2.gif doh.gif bet ką darysi, man tai nelaimė lotuliukas.gif ) - grynam ore greit išsivėdina lotuliukas.gif
Agė
ojojjoj ne tas zodis kaip kankina sad.gif blush2.gif
mama ciole
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks doh.gif
Buba
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 27, 08:54)
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks doh.gif
*

O siaube doh.gif o aš taip tikėjausi, kad čia tik nėštumo pradžioj toks "malonumas" tenka doh.gif . Kažkaip su pirmu nėštumu nepamenu, kad taip kankintų vidurių pūtimas g.gif
burbuliuxbum
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes ax.gif O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti verysad.gif
mama ciole
QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 10 27, 17:18)
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes ax.gif O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti verysad.gif
*

taip taip butent...man irgi taip pat bet viskas turetu baigtis su mazuju stebukliuku atejimu ax.gif
Agė
o lelius viska girdi blush2.gif
*Drugelio-sparnai*
O man kažkaip nebuvo jokio pūtimo unsure.gif
rka
Sveikos, mano nestumas trunka jau 9 savaites, taciau pilva pucia ir raizo neretai. verysad.gif net p[radejau savo mityba reguliuoti ir vakarais nebevalgau, taciau vis neatrandu tokiu produktu, kad nepustu pilvo... smile.gif
l-aura
Aš irgi "džiaugiuosi" šia problema unsure.gif Ryte užvalgau arbatos su kokiais sausainiais, tai nieko. Nu bet po pietų - nesvarbu ką suvalgyčiau - šakės. Pilvas iš pradžių kaip balionas pasidaro, baisiausiai skaudėt pradeda, o paskui jau laikykitės.. Darbe labai sunku sėdėt. blink.gif Išsigandau iš pradžių, galvojau čia pilvo skausmai, gal leliui negerai kažkas, bet vis dėl to ne patį pilvą o žarnyną skauda.
zirziliux
QUOTE(Agė @ 2008 11 06, 17:27)
o lelius viska girdi  blush2.gif
*

Kaip juokingai nuskambejo! thumbup.gif lotuliukas.gif

Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne mirksiukas.gif 4u.gif
Medulis
kankina doh.gif padeda gal kažkiek karšta vonia thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.