Žm@nytė
2007 10 22, 19:44
mus abu pasirodo vargina šita blogybė kieti viduriai, ir dar išsipūtę  ir man ir mažiukui pas mane
Vilmoshka
2007 10 23, 07:37
Kankina vidurių pūtimas... Ir dar kaip  Bet jeigu vakare pučia, tai jau ryte -nebe... Labai greit praeina (tfu tfu tfu)
zaliaake25
2007 10 25, 13:53
Labutis brangiosios viduriu putimas ir man buvo, taciau activia labai padeda kiekviena ryta jau naudoju 1 metai ir sios problemos nebeturiu pabandykite ti nesimuliuokite kiekviena ryta pries pusrycius ir po kokiu 10 minuciu galite valgyti normalius pusrycius be to gana sotu man uztenka arbatos ir activios iki pietu dar koki obuoliuka sugriauziu.
zaliaake25
2007 10 25, 14:14
jaukuciukas
2007 10 26, 11:03
Na turbut si problema kiekviena  kankina, pas mane irgi tas pats, sedi sedi wc ir nieko o pilvuka tai pucia ir raizo baisus jausmas, man nuo pat pirmos nestumo savaites prasidejo ta kankyne daba jau antras trimestras tuoj ipuses o bedos neatsikratau, ir ko tik nebandziau slyvos, vaisiai, burokeliai ir visa kita, nieko, gine sako pabamdyk ryte ant tuscio skrandzio kefyro stikline su saukstu aliejaus, ir tai nepadeda, pazystama sako gerk semenu alieju ryte vakare, bet slykstyne kokia tai sauksteli prarijus taip sutrauke skrandi kad vos atgal neispyliau, tai kita ryta maisiau su kefyru ir ka nieko, na vakar kirpeja patare pabandyti rytais puse stiklines kefyro su vandeniu skiesti puse kefyro puse vandens bus matyt ale gal pamacys sakau. Oi nu ka laikykites visos ir jei zinot dar koki buda rasykit manau visoms bus naudinga
thunder-ltu
2007 12 12, 00:18
Kad nepūstų pilvo reikia valgyti subalansuotą maistą, t.y. nepersivalgyti vaisių, daržovių, pieno ir panašių produktų. Judėjimas - bus geriausias būdas atsikratyti šio nemalonaus jausmo. O šiaip jei norite išsamesnės informacijos apie pilvo pūtimą rasite čia. Manau padės  Sėkmės
noraxxx
2007 12 20, 11:59
Baisiai kankina, ypatingai pavalgius kokio nesveiko maisti: picu, sumustiniu, sokolado.. pati zinau kad negalima, bet ka padarysi
dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema  Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai  Ką daryt..slopinu kaip galiu
Vilmoshka
2007 12 20, 20:20
QUOTE(Mirka @ 2007 12 20, 15:50) dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema  Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai  Ką daryt..slopinu kaip galiu  Oi, neslopink, paskui gi dar blogiau būna
Oi, labai kankino pačioj nėštumo pradžioj  Bet kokią 12 savaitę baigėsi tas nemalonumas
Kucheriashka
2007 12 21, 17:22
Ir dar kaip kankino  Galvojau,kad sprogsiu  .Ir kankino gan ilgai.
Ir mane kankina...
kariatide
2007 12 29, 20:38
bet kodel ir nuo ko cia taip vyxta  ...as isvis su viduriais nebesusitvarkau  ...
Vaje, kaip kankina...Nebezinau jau ko ir griebtis. Pastebejau,kad padetis pagereja, kai sriubos pavalgau.Bet labai jau retai ja verdu (nesu sriubu megeja).
brukniukas
2008 01 06, 00:44
Man irgi labai preadejo pusti vidurius, nors dar tik menuo, bet bezdu is peties  (aisku kai niekas nemato  )
ernestacingiene
2008 01 07, 11:29
pirmus 3 menesius vargino viduriu uzkietejimas  dabar man 17 savaitele, tai dabar viduriukai kiek laisvesni
sraiges
2008 01 07, 18:02
Kazkaip ne toks jau baisus tas viduriu putimas palyginti, kad kas ketvirta penkta diena su skausmais rimto einu daryti. Na nuo siandien slyvom bandau taisyti situacija, ziuresim kas gausis
Erkesta
2008 01 08, 12:17
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos  MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu...
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt.  o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas
-->BLOOONDINKA<--
2008 01 09, 11:25
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 08, 12:17) Niu man su oro gadinimu irgi bėdos  MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu...  Jo jo man irgi lygiai tas pats  bet tai tik ant pabaigos, siaip per nestuma tokiu problemyciu nebuvo
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28) o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas  ko tik nedariau  pradzioj, jokios koses ar seklos nepadejo  vienakart taip pradejo raizyt pilva, jog issigandau, kad persileidimas prasideda  ir nieko cia nepadarysi, reikia islaukt velesnio nestumo, tada viduriai susitvarko. man susitvarke iki kokiu 16 sav. ar veliau. o mano auksine gydytoja patare- jei pus pilva, valgyti aktinidijas, kuriu, deja, ilgai ieskojau turguj ir soduose, bet neradau, o beieskant ir pilvo putimas praejo
*Blanche*
2008 01 17, 12:23
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28) merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt.  o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas  uzpiltas linu seklas dar reik prisiverst gert  as apie kisieliu bijau pagalvot,o cia dar baisiau
pukuotukas
2008 03 12, 18:13
bet padeda tos siemenys  ir jei remuo griauzia neblogai, man tik jos padejo  ir nera jau taip baisu...jokio skonio bet jau man...isgeri ir tiek tik veikimo ju reikia palaukti...ir ne viena diena gerti  na sekmes jums man jau nedaug beliko  tad tikiuos tuo visos bedos ir pasibaigs
sveikutes. man irgi daugiausiai rupi viduriu uzkietejimas.labai ko naudingo suzinojau is jusu repliuku, bet iskilo klausimas - yra tokia arbatyte SENU lapai, ka esat girdeje nestumo metu ar galima? man ,kai nebuvau nescia - padedavo.
Secesija
2008 03 19, 14:20
Aha, tas nėštuminis vidurių pūtimas - baisus daiktas  Ir ne tiek pūtimas, kiek jo rezultatas bezdulių pavidalu  Kai namie, tai dar nieko, galima ir į kitą kambarį nulėkti pafugasinti, nors MB kartais jau irgi pašpilkuoja, kad namai 'su kvapeliu'  Bet kokia kančia darbe... Juk nelėksi kaskart į koridorių, tai ir kenti, kiek įmanoma  Man padeda aktyvuota anglis: ištirpinu kelias tabletes stiklinėje vandens, išgeriu, o tada einu MB gasdinti juodais dantimis  Tik tiek, kad nuolat vartojama ta anglis gali kietinti vidurius... O dėl vidurių kietėjimo, tai pastebėjau, kad šitie reikalai man susitvarko, kai per dieną išgeriu daugiau nei du litrus vandens. Bet retai taip būna, nes ir tie privalomi 2 l man yra sunki užduotis  Kitose SM temelėse nėštukės rekomendavo ryte ant tuščio skrandžio suvalgyti porą kivių. Nors ir nelabai tuo tikėjau, bet šiandien man suveikė
ir man siaubiiingai vydurius pucia ,jau net namuose nezinau kur detis  dabar stengiuos vakare nevalgyt ir espumuzana geriu. palengvejo,bet 'liga' nedingo. gerai kad dar viduriai neuzketeje,tai visai nezinociau ka daryt
man pilvuką pučia bet ką suvalgius Jei nori nieko nevalgik O dėl vidurių užkietėjimo pastebėjau, kad daugiau vandens gerti reikia. Pradejau net į darbą neštis buteliuką negazuoto mineralinio (kitaip neišeina išgerti reikiamo skysčių kiekio), ir rezultatas - reguliarus tuštinimasis
Waidilute
2008 04 01, 17:16
Man tas pats Nors nevalgyk nieko...
Spangalytė
2008 04 23, 14:12
Jau kaip jis mane kankino pirmus tris menesius  , isipucia pilvas kaip arbuzas, o skausmelis tai nors susiriesk kaip razydavo, tai guldavausi ant pilvuko ir pukus leisdavau  tai po kurio laiko geriau pasidarydavo. Ir nors ziurejau ka valgau, kad neduok dieve nepasikartotu, bet vistiek neisvengdavau sito "malonumo". Dabar man 19 sav. ir jau senokai taip buvo nutike:)
Nusipirkau pankoliu arbatos nuo viduriu putimo. Parasyta, kad nesciosios gali gerti. Tai truputi padeda. Vis geriau nei nieko
o man nuo magnio labai uzkieteje viduriai ir labai juos pucia  jau kaip sonus skauda  vaistinej tik espumizano pasiule,o o nuo kietejimo,tipo negerti magnio.bet kad man rankos tirpsta ir kojas traukia,tai magnio negaliu atsisakyti...neisivaizduoju ka daryt
Tas vidurių pūtimas baigia užkankinti, visada man juos pūsdavo, bet kaip pastojau tai jėzau jėzau  iš ryto kai nieko dar nevalgius tai viskas ok, tik pavalgai ir vsio, pilvūzas kaip balionas išsipūčia  iš tikrųjų niekaip su tuo nekovoju nes tabletyčių kažkokių nesinori gerti  tai kai namie atsiguli, geriau būna, bet vat kai darbe pvz kartais suskausta pilvą
mane irgi kankina tas putimas  ypac vakarais atsigulus y lova  o nuo uzkietejimo padejo kai per diena isgeri daugiau nei 2 litrus vandens
aiduciukas
2008 07 28, 11:35
Kazkoks siaubas tas pilvo putimas  Ar visa nestuma jis tesiasi?
aladeke
2008 07 31, 19:47
QUOTE(aiduciukas @ 2008 07 28, 12:35) Kazkoks siaubas tas pilvo putimas  Ar visa nestuma jis tesiasi? Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo  Drauge sake, kad po gimdymo irgi prastai, nes nestumo metu iprotis nelaikyti niekur nedingsta.....
CODE [url=http://www.supermama.lt][img]http://www.supermama.lt/liniuote/nestumas/line_nest2-9966CC.gif_beg_kang_slank.gif_time_1237240800_text_Mano+pilvukui+jau.gif[/img][/url]  Sveikutes,man ir ta bedele,pucia ir dar kaip pucia :fart:na kai namie tai MB niekada nepasakytu uzlaikyk,bet kai mieste tai sorry,nesmagu manyciau jam butu jei pakviptu  Paciai taippat,o kuo ji numalsint net neisivaizduoju Papildyta:Oi,na ir prispaudziau ir visai ne ta ka reikia  sorry uz ta virsuje nesamone
labukas nestukes, jau kaip mane nuraminot  . As net i darba siandien nejau, nes issigandau, kad jau kelios dienos labai ispusti ir pakieteje viduriai bei skauda kairi sona. Jau galvojau reikes pas gydytoja begti ar cia nera labai blogai, bet pirmiau nusprendziau paskaitineti cia. Ir tikrai labai jums aciu uz tiek informacijos  . galesiu dabar ramiai eiti dziovintu slyvu pirkti
manjana
2008 10 24, 10:31
Man tai vienintelis nėštumo nemalonumas - tas velniškai išpūstas pilvas... Blogiausia, kad užsilaiko ten viskas, niekaip nesugebu pirstelėti  Tai jau kai pavyksta, tai varau nesivaržydama, nes toks palengvėjimas būna  Aišku darbe negaliu sau to leisti, o kol iki tualeto nubėgu, tai vėl kažkur "užstringa" tos dujos pakeliui  Vienu žodžiu, vargas. Namie tai kai tik galiu, tai ir pirsčioju - ir šunis kaltinu, kad čia jie, ne aš  Gatvėj irgi nepasikuklinu, aišku tyliai (nors vieną kartą tai apsigėdinau, kai gavosi garsiai bet ką darysi, man tai nelaimė ) - grynam ore greit išsivėdina
ojojjoj ne tas zodis kaip kankina
mama ciole
2008 10 27, 08:54
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 27, 08:54) ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks  O siaube  o aš taip tikėjausi, kad čia tik nėštumo pradžioj toks "malonumas" tenka  . Kažkaip su pirmu nėštumu nepamenu, kad taip kankintų vidurių pūtimas
burbuliuxbum
2008 10 27, 16:18
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes  O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti
mama ciole
2008 10 27, 21:58
QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 10 27, 17:18) Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes  O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti  taip taip butent...man irgi taip pat bet viskas turetu baigtis su mazuju stebukliuku atejimu
o lelius viska girdi
*Drugelio-sparnai*
2008 11 08, 22:09
O man kažkaip nebuvo jokio pūtimo
Sveikos, mano nestumas trunka jau 9 savaites, taciau pilva pucia ir raizo neretai.  net p[radejau savo mityba reguliuoti ir vakarais nebevalgau, taciau vis neatrandu tokiu produktu, kad nepustu pilvo...
Aš irgi "džiaugiuosi" šia problema  Ryte užvalgau arbatos su kokiais sausainiais, tai nieko. Nu bet po pietų - nesvarbu ką suvalgyčiau - šakės. Pilvas iš pradžių kaip balionas pasidaro, baisiausiai skaudėt pradeda, o paskui jau laikykitės.. Darbe labai sunku sėdėt.  Išsigandau iš pradžių, galvojau čia pilvo skausmai, gal leliui negerai kažkas, bet vis dėl to ne patį pilvą o žarnyną skauda.
zirziliux
2008 11 27, 17:00
QUOTE(Agė @ 2008 11 06, 17:27) o lelius viska girdi  Kaip juokingai nuskambejo! Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne
Medulis
2009 01 11, 00:40
kankina  padeda gal kažkiek karšta vonia
|
|