hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu?
o kam ta pagalvėlė? iki metų jos nereiks tikrai. Aš po galva tekloju sulankstytą merliuką, kad jei atpils ar apsiseilės, nesušlapintų paklodės ir galėčiau greit pakeisti.
O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta. Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį.
hmmm... aisku... nu kadangi mes gimstam tik rugsejo pradzioj tai mums toki jauciu storesni reiketu pasiziuret...
Mano dukrytė rugsėjį gimusi,tai dėdavau ploną adijaliuką,o kai į lopšiuką netilpdavo pvz.,žiemą kai apmauni kombinezoną ir pan.dėdavau specialų vežimukams skirtą mini čiužinuką ,vaiką įkišdavau į vilnoninį vokelį
O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta.
Mes taip pat taip darom Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį. O dabar ziemai silta kombinezona isisgijome ir manau bus liuks
Mano pipiras gimė spalio gale, tai nuo pirmos dienos lauke su kombinzonu buvo. Paklodavau falnelinę palą kaip dauguma, po galva irgi palą dėdavau, o apklodavau su adijaliuku. Kai atšalo, vilnonį adijaliuką klodavau, o po nugaryte dėdavau kitą ploną adijaliuką. Kai išaugo lopšį, nupirkau tokį voką-miegmaišį specialiai į vežimą. Šiltas toks. Užteks ir kitai žiemai
niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu...
As ikloju koki ranksluostuka, o apkloju kokiu apkloteliu, turiu ju ne viena, tas issiverciam:) O per karscius tik marliuku pridengiu, kad labai neidegtu mergina
į vežimėlį patiesti yra labai patogūs kokosiniai čiužinukai (tokie pat kaip į lovytę) tik atitinkantys vežimėlio išmatavimus, kaina berodas apie 16-18Lt. yra visuose didesnėse vaikų pr. parduoruvėse
niu joa, bet pas mus jau ir taip lopsys yra...
QUOTE(romanciuke @ 2006 07 27, 09:03) niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu... ne, paprastos flanelinės
Mes į vežimėlį klojam storesnį rankšluostį ir vystyklą. Užklojam pagal orą:storesniu ar plonesniu apklotu.
pas mus kadangi tik pirmas is vis gyvenimo sezonas, tai kol kas patirties turiu tik del ziemuzes. I vezimo apacia kloju vilnoni vaikiska pleduka (dvigubai sulenkta), o vaikiuka maunam i silta kombinzona.. ir viskas. O "vasariniams" sezonams naudosim 100%medvilnini megzta pleduka.Skamba lyg tai butu kazkas storo, o is tikro jis plonytis su retom skylutem, bet jaukiai siltas. Abu uzkloteliai spec. vaikisku dydziu, o gamintojas "Namu tekstile"(lietuviu
QUOTE(Buria @ 2007 01 24, 20:32) pas mus kadangi tik pirmas is vis gyvenimo sezonas, tai kol kas patirties turiu tik del ziemuzes. I vezimo apacia kloju vilnoni vaikiska pleduka (dvigubai sulenkta), o vaikiuka maunam i silta kombinzona.. ir viskas. O "vasariniams" sezonams naudosim 100%medvilnini megzta pleduka.Skamba lyg tai butu kazkas storo, o is tikro jis plonytis su retom skylutem, bet jaukiai siltas. Abu uzkloteliai spec. vaikisku dydziu, o gamintojas "Namu tekstile"(lietuviu Pritariu, tas medvilninis užklotukas Žiemą dedam tokį balto kailio miegmaišiuką, kaip tik skirtą vežimėliui, aprengiam kombinezoną su natūraliu kailiu, ir viskas. Visada šilta, kaip kleckiukas išlieka.
mums mociute padovanojo miegmaisiuka su kailiu.labai geras dalikas!!!!!!!!!
QUOTE(Kat @ 2007 01 24, 20:36) Pritariu, tas medvilninis užklotukas Žiemą dedam tokį balto kailio miegmaišiuką, kaip tik skirtą vežimėliui, aprengiam kombinezoną su natūraliu kailiu, ir viskas. Visada šilta, kaip kleckiukas išlieka. QUOTE(nika @ 2007 01 24, 20:53) mums mociute padovanojo miegmaisiuka su kailiu.labai geras dalikas!!!!!!!!! o mes taip storai rengtis nemegstam nes jei buna per karsta buna didelis kosmaras! tad apseinam kombinzonu zieminiu ir uzsiklojam kojytes ir tai jei salta lauke (maziau nei +5) QUOTE(papse @ 2007 01 25, 00:24) o mes taip storai rengtis nemegstam nes jei buna per karsta buna didelis kosmaras! tad apseinam kombinzonu zieminiu ir uzsiklojam kojytes ir tai jei salta lauke (maziau nei +5) Mes irgi labai nemegstam buti siltai aprengtai o i vezimeli ikloju vokeli,ant virsaus pledas siltas ir su tuo paciu uzkloju.
Dabar, kai salta (-6), tai uzdedu kombinezona silta, ir dedu i kailini miegmaisiuka. Ramu...
Miegmaisiukas nenaturalaus kailio, bet uztenka ir to. O anksciau kaldryte uzklodavau, ir kombinezona be pasiltinimo naudojau.
aš į vežimą dedu vilnonį vokelį. vaiką aprengiu nestoru tokiu kombinezonu, į vokelį ir užtenka, nesušąla.
Sveikos mamytės,Malonu buvo skaityti jūsų patarimus o jei dar kam nors jų trūksta tai mes darome taip
įdedu į maišą patiesiu flanelinį patiesaliuką.Užkloju su adijeliuku ir įdedu į vežimelį. Prie galvytės patiesiu 2 marliukus(Na jei atpiltų ar apsiseiliotų)Ir išvežu
As tai dedu i vezimo lopsi pagalvyte i leliu uzkloju adijaliuku
as tai dedu kailini vokeli ir aprengiu kombinzoniuku,tai vaikuciui buna tikrai silta.
Aš irgi dedu į kailinį vokelį, šiltą kombinzoną ir vežiman
Niu vas pasiskaicius Jusu galvoju ar ne per siltai vaikuti aprengiu
Dabar, kai lauke -6,7 C, tai i vezima dedu sulanstyta pleduka.Vaikiuka aprengiu siltu kombinezonu, uzkloju atskira lauko kaldryte ir dar ant virsaus uzdedu vezimelio komplekte esancia apsauga nuo vejo.
siaip as irgi manau, kad lovytes, kurioje vaikiukas miega, ir vezimelio, kuriam buna lauke, pataliukai t.b. atskiri. QUOTE(romanciuke @ 2006 07 26, 22:27) hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu? Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli. QUOTE(Emie @ 2007 07 13, 16:32) aš irgi tokį patį vokelį naudoju, man labai patinka jo pagalvytė, tokia nedidelė ir plonytė- pati ta į vežimėlį ir nebaisu net naujagimiuką ant jos guldyt, o vis galvytei minkščiau
Ziema naudojom vilnoni vokeli, bet ir dabar kartas jis pravercia nor ir rodos oras atsilo. Tik plonai pupa aprengiu ir
turim žiemai
vilnonį vokelį
pirkom vilnoni komplektuka.pagalvelia ir kaldryte is AVIKO
Pernai visa ziema naudojomes vilnoniu vokeliu
Man mama specialiai pasiuvo paklotėlį pagal vežimėlio formą.
Nusipirkau gražios medvilninės medžiagos, o močiutė pasiuvo paklodėlių. Tai pirmiausiai tiesiu ją, o po galvyte dedu papildomą sulankstytą paklodytę, kad atpylus, greitai pakeisčiau. Žiemą užkloju su kaldryte, o vasarą klojau su dekiu plonu.
Vasara ant dugno dedavom irgi vytykla flanelini,uzklodavome su adijaliuku
visa ziemuze naudojom kailini vokeli. nepamainomas dalykas
i vezimuka kloju ir vaika uzkloju flaneliniu vystyklu, jei karsta tai vaikucio tada nekloju
mums kolkas uztenka tik pleduko
Bet ar ne per kieta i lopsely itiesti tik paklodele? nereik kokio spec ciuzinuko?
pagalvės vežimuke nedėjau, o apklotėlių porą turėjau kuriai klojau tik vežimuke gulintį.
o mūsų lopšys su labai puikiu čiužinuku. ant kurio tik vystikliuką uždėdavau QUOTE(doviile @ 2009 06 05, 13:37) QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 08, 21:33) o maniskiam nera
Aš vezimą pirkau 2001 gruodį,jokių paminkštinimų nebuvo,nors vezimas buvo pats geriausias tais laikais,ir brangiausias
mes naudojam is lanos vilnos nuostabu dekiuka, kuri pirkom kotrynoj
vezime yra poroloninis ciuzinys
ant jo dedu dideli flanelini vystykla arba rankluosti jei buna karstos dienos, ant virsaus dedu plona medvilnini vystykla, kad butu malonu ir vesiau kunui jei vaikas miega apkloju ranksluosciu, flaneliniu arba medvilniniu vystyklu pagal orus
turiu patiesaliuka minksta stora (savos gamybos) ir adialiuka arba nerta uzklotuka
Musu lopsiukas jau su ciuzinuku, todel vezime tik silta vokeli naudojam. Vasaros pabaigoj uzteko pleduko
o as dedavau medvelnini plieduka kad ne prakaitodavo nes nuo sintetikos susila o kai isimi is vezimo perpucia vaika
nenaudojom
Ziema tik patiesiu ant dugno adialiuka, o vaikiuka sumuturiuoju i kombinezona ir viskas
|