Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patalynė vežimukui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2
romanciuke
hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu? blush2.gif kazkajp mastau ar ka specialiai pirkt ar uztenka pagalveles ir adijaliuko? g.gif blush2.gif
Nuska
o kam ta pagalvėlė? iki metų jos nereiks tikrai. Aš po galva tekloju sulankstytą merliuką, kad jei atpils ar apsiseilės, nesušlapintų paklodės ir galėčiau greit pakeisti.
O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta. Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį.
romanciuke
hmmm... aisku... nu kadangi mes gimstam tik rugsejo pradzioj tai mums toki jauciu storesni reiketu pasiziuret... g.gif blush2.gif o antklodes geriausia tikriausiai medvilnines... g.gif nes cia bilekiek maciau polistiero, bet net bnesinori tokiu pirkt, kazkajp man taip sviecia, kad viena sintetika ten... schmoll.gif
*Lina*
Mano dukrytė rugsėjį gimusi,tai dėdavau ploną adijaliuką,o kai į lopšiuką netilpdavo pvz.,žiemą kai apmauni kombinezoną ir pan.dėdavau specialų vežimukams skirtą mini čiužinuką ,vaiką įkišdavau į vilnoninį vokelį smile.gif
Ingulik
O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta.

Mes taip pat taip darom smile.gif .

Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį.

O dabar ziemai silta kombinezona isisgijome ir manau bus liuks biggrin.gif
Isila
Mano pipiras gimė spalio gale, tai nuo pirmos dienos lauke su kombinzonu buvo. Paklodavau falnelinę palą kaip dauguma, po galva irgi palą dėdavau, o apklodavau su adijaliuku. Kai atšalo, vilnonį adijaliuką klodavau, o po nugaryte dėdavau kitą ploną adijaliuką. Kai išaugo lopšį, nupirkau tokį voką-miegmaišį specialiai į vežimą. Šiltas toks. Užteks ir kitai žiemai thumbup.gif
romanciuke
niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu... doh.gif hmmm... niu manau kombinzono dabar nepirksiu, bet reik tu adijaliuku paziuret.... blush2.gif g.gif o cia tos palutes yra kur dregmes nepraleidzia? tokios viena puse slydi, o kita pavydziui flaneline? blush2.gif doh.gif hmmm... joa... kaj pagalvoji kiek dar daug nieko nezinau... doh.gif unsure.gif
Jurgitukas1
As ikloju koki ranksluostuka, o apkloju kokiu apkloteliu, turiu ju ne viena, tas issiverciam:) O per karscius tik marliuku pridengiu, kad labai neidegtu mergina ax.gif
eimė
į vežimėlį patiesti yra labai patogūs kokosiniai čiužinukai (tokie pat kaip į lovytę) tik atitinkantys vežimėlio išmatavimus, kaina berodas apie 16-18Lt. yra visuose didesnėse vaikų pr. parduoruvėse mirksiukas.gif
romanciuke
niu joa, bet pas mus jau ir taip lopsys yra... blush2.gif tai nusipirkom adijaliuka ir jau kajp ir pasiruosem atrodo parsivezimui namo... g.gif 4u.gif
Isila
QUOTE(romanciuke @ 2006 07 27, 09:03)
niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu...  doh.gif  hmmm... niu manau kombinzono dabar nepirksiu, bet reik tu adijaliuku paziuret....  blush2.gif  g.gif  o cia tos palutes yra kur dregmes nepraleidzia? tokios viena puse slydi, o kita pavydziui flaneline?  blush2.gif  doh.gif  hmmm... joa... kaj pagalvoji kiek dar daug nieko nezinau...  doh.gif  unsure.gif
*

ne, paprastos flanelinės mirksiukas.gif
ramux
Mes į vežimėlį klojam storesnį rankšluostį ir vystyklą. Užklojam pagal orą:storesniu ar plonesniu apklotu.
Buria
pas mus kadangi tik pirmas is vis gyvenimo sezonas, tai kol kas patirties turiu tik del ziemuzes. I vezimo apacia kloju vilnoni vaikiska pleduka (dvigubai sulenkta), o vaikiuka maunam i silta kombinzona.. ir viskas. O "vasariniams" sezonams naudosim 100%medvilnini megzta pleduka.Skamba lyg tai butu kazkas storo, o is tikro jis plonytis su retom skylutem, bet jaukiai siltas. Abu uzkloteliai spec. vaikisku dydziu, o gamintojas "Namu tekstile"(lietuviu thumbup.gif beje), jie siaip ir patalynes uzvalkalus vaikiskus gamina. Tai kol kas, ka esu isbandzius, begalo patinka. Ypac geras tas medvilninis uzklotelis biggrin.gif . As ji dabar naudoju siaip lialka prikloti po kambarius rankose nesiojantis.
Gajux
QUOTE(Buria @ 2007 01 24, 20:32)
pas mus kadangi tik pirmas is vis gyvenimo sezonas, tai kol kas patirties turiu tik del ziemuzes. I vezimo apacia kloju vilnoni vaikiska pleduka (dvigubai sulenkta), o vaikiuka maunam i silta kombinzona.. ir viskas. O "vasariniams" sezonams naudosim 100%medvilnini megzta pleduka.Skamba lyg tai butu kazkas storo, o is tikro jis plonytis su retom skylutem, bet jaukiai siltas. Abu uzkloteliai spec. vaikisku dydziu, o gamintojas "Namu tekstile"(lietuviu thumbup.gif  beje), jie siaip ir patalynes uzvalkalus vaikiskus gamina. Tai kol kas, ka esu isbandzius, begalo patinka. Ypac geras tas medvilninis uzklotelis biggrin.gif . As ji dabar naudoju siaip lialka prikloti po kambarius rankose nesiojantis.
*

Pritariu, tas medvilninis užklotukas thumbup.gif . Ypač šiltuoju sezonu. smile.gif
Žiemą dedam tokį balto kailio miegmaišiuką, kaip tik skirtą vežimėliui, aprengiam kombinezoną su natūraliu kailiu, ir viskas. Visada šilta, kaip kleckiukas išlieka.
nika
mums mociute padovanojo miegmaisiuka su kailiu.labai geras dalikas!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nereikia daugiau nieko .labai patogu!
papse
QUOTE(Kat @ 2007 01 24, 20:36)
Pritariu, tas medvilninis užklotukas  thumbup.gif . Ypač šiltuoju sezonu. smile.gif
Žiemą dedam tokį balto kailio miegmaišiuką, kaip tik skirtą vežimėliui, aprengiam kombinezoną su natūraliu kailiu, ir viskas. Visada šilta, kaip kleckiukas išlieka.
*

QUOTE(nika @ 2007 01 24, 20:53)
mums mociute padovanojo miegmaisiuka su kailiu.labai geras dalikas!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nereikia daugiau nieko .labai patogu!
*

o mes taip storai rengtis nemegstam nes jei buna per karsta buna didelis kosmaras! tad apseinam kombinzonu zieminiu ir uzsiklojam kojytes ir tai jei salta lauke (maziau nei +5)
Nemarioji
QUOTE(papse @ 2007 01 25, 00:24)
o mes taip storai rengtis nemegstam nes jei buna per karsta buna didelis kosmaras! tad apseinam kombinzonu zieminiu ir uzsiklojam kojytes ir tai jei salta lauke (maziau nei +5)
*

Mes irgi labai nemegstam buti siltai aprengtai schmoll.gif .Kai budavo +5,tai maudavau kombinzona be kailio ir uzklodavau, net ziemines kepures neuzmaudavau.
o i vezimeli ikloju vokeli,ant virsaus pledas siltas ir su tuo paciu uzkloju.
belosneska
4u.gif na taip kaip gavau dovanu vezimeli su juo gavau ir kaili naturalu patiesiu i dugna lopsio kudikiui nugaryte visada silta smile.gif
Liumba
Dabar, kai salta (-6), tai uzdedu kombinezona silta, ir dedu i kailini miegmaisiuka. Ramu...
Miegmaisiukas nenaturalaus kailio, bet uztenka ir to.
O anksciau kaldryte uzklodavau, ir kombinezona be pasiltinimo naudojau.
*GAILĖ*
aš į vežimą dedu vilnonį vokelį. vaiką aprengiu nestoru tokiu kombinezonu, į vokelį ir užtenka, nesušąla.
Aš tiesiog aš
Sveikos mamytės,Malonu buvo skaityti jūsų patarimus o jei dar kam nors jų trūksta tai mes darome taip

įdedu į maišą patiesiu flanelinį patiesaliuką.Užkloju su adijeliuku ir įdedu į vežimelį.
Prie galvytės patiesiu 2 marliukus(Na jei atpiltų ar apsiseiliotų)Ir išvežu 4u.gif Ir dažniausiai būna thumbup.gif
jurgiuxm83
As tai dedu i vezimo lopsi pagalvyte i leliu uzkloju adijaliuku 4u.gif
Sigita-Dani
as tai dedu kailini vokeli ir aprengiu kombinzoniuku,tai vaikuciui buna tikrai silta.
neringuša
Aš irgi dedu į kailinį vokelį, šiltą kombinzoną ir vežiman mirksiukas.gif Ištraukus būna šiltutėlė rolleyes.gif
ojojoi
Niu vas pasiskaicius Jusu galvoju ar ne per siltai vaikuti aprengiu g.gif, nes pati salcio nemegstu mes prie dabartiniu oru iki -10rengiames, bodziukus,vilnones kojinytes, sliauztukus, siltesnius sliauztukus, silta megztini, kelnes siltasm kombinzoniuka (na jis pas mus plonesnis),2 kepurytes ir dvi pirstinytes (plonas ir stiresnes) o i vezima dedu silta dideli vilnoni adijala kuris gaunasi 4 sluoksniu ir idedu maziu kaip i vokeli, jis parsinesus buna siltas, bet ne slapias
Sevika
Dabar, kai lauke -6,7 C, tai i vezima dedu sulanstyta pleduka.Vaikiuka aprengiu siltu kombinezonu, uzkloju atskira lauko kaldryte ir dar ant virsaus uzdedu vezimelio komplekte esancia apsauga nuo vejo.

siaip as irgi manau, kad lovytes, kurioje vaikiukas miega, ir vezimelio, kuriam buna lauke, pataliukai t.b. atskiri.
Emie
QUOTE(romanciuke @ 2006 07 26, 22:27)
hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu?  blush2.gif  kazkajp mastau ar ka specialiai pirkt ar uztenka pagalveles ir adijaliuko?  g.gif  blush2.gif
*

Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli. thumbup.gif
Bahama mama
QUOTE(Emie @ 2007 07 13, 16:32)
Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai  mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli. thumbup.gif
*

aš irgi tokį patį vokelį naudoju, man labai patinka jo pagalvytė, tokia nedidelė ir plonytė- pati ta į vežimėlį ir nebaisu net naujagimiuką ant jos guldyt, o vis galvytei minkščiau thumbup.gif .Vėsesnėmis dienomis dar užkloju pleduku
rimulia12
Ziema naudojom vilnoni vokeli, bet ir dabar kartas jis pravercia nor ir rodos oras atsilo. Tik plonai pupa aprengiu ir thumbup.gif . o kai silta taai pleduka, nors maciau buna ir medvilniniu vokeliu, tokiu plonuciu.
miilunela
turim žiemai
vilnonį vokelį 4u.gif
laumir70
pirkom vilnoni komplektuka.pagalvelia ir kaldryte is AVIKO blush2.gif
Lineja 29
Pernai visa ziema naudojomes vilnoniu vokeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir siemet ji dar sportinuke naudojam,nepamainomas daiktas thumbup.gif
burbuliukas:)
Man mama specialiai pasiuvo paklotėlį pagal vežimėlio formą. thumbup.gif
Keiti
Nusipirkau gražios medvilninės medžiagos, o močiutė pasiuvo paklodėlių. Tai pirmiausiai tiesiu ją, o po galvyte dedu papildomą sulankstytą paklodytę, kad atpylus, greitai pakeisčiau. Žiemą užkloju su kaldryte, o vasarą klojau su dekiu plonu.
mejja
Vasara ant dugno dedavom irgi vytykla flanelini,uzklodavome su adijaliuku smile.gif

visa ziemuze naudojom kailini vokeli. nepamainomas dalykas thumbup.gif ir kita ziema pravers vezinant dukra su rogutemis thumbup.gif
Belatrikse
i vezimuka kloju ir vaika uzkloju flaneliniu vystyklu, jei karsta tai vaikucio tada nekloju ax.gif
Flinstoun'ai
mums kolkas uztenka tik pleduko smile.gif
doviile
Bet ar ne per kieta i lopsely itiesti tik paklodele? nereik kokio spec ciuzinuko? g.gif
Cukraus pudra
pagalvės vežimuke nedėjau, o apklotėlių porą turėjau kuriai klojau tik vežimuke gulintį.

o mūsų lopšys su labai puikiu čiužinuku. ant kurio tik vystikliuką uždėdavau
S.N.A.S
QUOTE(doviile @ 2009 06 05, 13:37)
Bet ar ne per kieta i lopsely itiesti tik paklodele? nereik kokio spec ciuzinuko?  g.gif
*

blink.gif juk vežimukų lopšiuose būna paminkštinimas.. pas mus yra toks ale čiužinukas.. o šiaip tiesiam ryškiaspalvę paklodėlę (susimurzinimo tikslais) ir pledu užsiklojam. tuoj jau vasara, tad užteks kokios plonos palutės pridengt kojas miegant. rolleyes.gif
doviile
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 08, 21:33)
blink.gif juk vežimukų lopšiuose būna paminkštinimas.. pas mus yra toks ale čiužinukas.. o šiaip tiesiam ryškiaspalvę paklodėlę (susimurzinimo tikslais) ir pledu užsiklojam. tuoj jau vasara, tad užteks kokios plonos palutės pridengt kojas miegant. rolleyes.gif
*

o maniskiam nera g.gif na senesnis modeliukas tutis gross tai isties tik kietas kartonas jauciasi lopselyje
Naminė
Aš vezimą pirkau 2001 gruodį,jokių paminkštinimų nebuvo,nors vezimas buvo pats geriausias tais laikais,ir brangiausias ax.gif tiesiog plono porolono ciuzinuka iskirpom ir cekoliuku smile.gif uzvilkau.Abiem vaikam uzteko ir vezimo ir ciuzinuko thumbup.gif
Mimyyyte
mes naudojam is lanos vilnos nuostabu dekiuka, kuri pirkom kotrynoj thumbup.gif
Pjaf
vezime yra poroloninis ciuzinys
ant jo dedu dideli flanelini vystykla arba rankluosti
jei buna karstos dienos, ant virsaus dedu plona medvilnini vystykla, kad butu malonu ir vesiau kunui
jei vaikas miega apkloju ranksluosciu, flaneliniu arba medvilniniu vystyklu
pagal orus
Medulis
turiu patiesaliuka minksta stora (savos gamybos) ir adialiuka arba nerta uzklotuka 4u.gif
Mikasiene
QUOTE(doviile @ 2009 06 05, 12:37)
Bet ar ne per kieta i lopsely itiesti tik paklodele? nereik kokio spec ciuzinuko?  g.gif
*

šiap daugumai lopšių čiužinuką reikia pirkti atskirai. O jiems ir tokios fainos frotines tampomos paklodytės būna. Aš kai Anglijoj buvau prisipirkau, nes LT nemačiau schmoll.gif
miix
Musu lopsiukas jau su ciuzinuku, todel vezime tik silta vokeli naudojam. Vasaros pabaigoj uzteko pleduko 4u.gif
afns78
o as dedavau medvelnini plieduka kad ne prakaitodavo nes nuo sintetikos susila o kai isimi is vezimo perpucia vaika
pukepuke
nenaudojom schmoll.gif Lopsiukai buvo minksti, sportinuke irgi yra paminstinimas smile.gif
slyva
Ziema tik patiesiu ant dugno adialiuka, o vaikiuka sumuturiuoju i kombinezona ir viskas tongue.gif Kai atsils ziuresim, kaip daryt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.