Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas iš kopūstų
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3
kaprizas
SVEIKI smile.gif
Esu nauja sio forumo dalyve.
Netycia  uzklydau,ir ish kart labai patiko.Todel nutariau nedelsiant uzsiregistruoti.

Buciau labai dekinga,jei parasytumet kokiu shedevru sugebate sukurti is paprastu paprasciausio kopusto.Juk tai viena ish sveikiausiu darzoviu,turinti labai mazai kaloriju,bei labai daznai vartojama norint sulieseti.Zinau net keleta dietu,kuriu metu valgoma tik kopustienes,ar kiti patiekalai ish kopusto.

Ish anksto dekoju.
Springlet
Man tai patinka mielines teslos pyragas su kopustu ir lasisos idaru, jei butu idomu galeciau parasyti wink.gif
O kokias salotas su kopustais darote?
une
Man tai patinka mielines teslos pyragas su kopustu ir lasisos idaru, jei butu idomu galeciau parasyti wink.gif

Springlet, butinai parasyk  ;)
kika
Labai megstu paprika idaryta kopustais. Reikes: paprikos, kopusto, morkos, svoguno. Reikia nupjaut paprikos koteli ir isvalyt seklas, po to jas nuplikyti verdanciu vandeniu. Kopustus ir svogunus supjaustyti , morkas sutarkuoti ir viska pakepinti ant aliejaus, po to prikimsti i paprika. Dar reikia is morku (tarkuotu), svogunu ir paprikos galiuku, kurie liko nupjovus su kotuku, padaryti padaza: viska sukepinti ir ant galo ipilti tomatu padazo arba keciupo. Viska uzpilti ant sustatytu i puoda kimstu papriku ir patroskinti.
Jei neaisku klauskit, patikslinsiu.
Labai skanu  ir atsale.
sharka111
Siaip tai as ir mano seimyna megsta tokia kaiusiniene su kopustais.Kopusta sutarkuoji burokine tarka,dedi prieskoniu,imusi kelis kiausus,apkepi,i lekste isideda kiekvienas ketcupo,majonezo.Labai liuks.daug iseina ir "po pigiaja" ;D
kika
man skanu, kai i kopustu sriuba pries gala idedama kepintos morkytes su paprika, svoguneliais (galima ir nedet) ir saukstu tomato.
Migele
Mano vyras irgi nemegsta svogunu, o man tai pagrindine prieskonine darzove  ;D. Drauge man patare i sriuba det visa galva svoguno, o sriubai isvirus ja isimti  ;)
Lašelis
Mano vyras irgi nemegsta svogunu, o man tai pagrindine prieskonine darzove  ;D. Drauge man patare i sriuba det visa galva svoguno, o sriubai isvirus ja isimti  wink.gif

As irgi dedu galva ir isimu, o  saviskius apgaunu dar taip: pakepinu svoguniukus, po to padedu sieteli virs sriubos, supilu ta sunkyte nuo svoguniuku ir ta sieteli su svoguniukais pamirkau sriuboje ;D ;D. Skonis yra , bet svogunai neplaukioja, tai mano vyrai ne nesusigaudo , kad ju dejau ;D ;D ;D
Springlet

O dar sudetingiau,kai antra puse nevalgo nieko,kur buna ideta bent truputi svogunu:)) Ir pagamink tu kad gudrus skanu patiekala be svogunu!!smile.gif

O jei pabandytum pora? wink.gif I darzoviu sriuba labai tinka ant sviesto pakepintas poras smile.gif
Springlet
Une, esme to pyrago ta, kad kopustu daug, o va lasisos mazai, bet skanu. Na kaip mieline tesla daryti neaprasinesiu wink.gif O idarui troskini supjaustyta kopusta, pridedi jau apkeptu morku su svogunu, galima paprikos, prieskonius dedi tokius kurie ir troskinant kopustus tinka wink.gif Pagal recepta reiketu majonezo keliu saukstu, taciau as nededu. Iskocioji tesla, tada dedi kopustu idara, o ant virsaus lasisos papilviu truputeli, susuki, virsu patepi kiausinio tryniu, galima kmynais pabarstyti.  
Springlet
Kika, butinai pabandysiu tavo paprikas idarytas kopustu wink.gif
kaprizas
Su porais lygiai tas pats kaip ir su svogunais sad.gif

Vakar pjausciau svoguna,tai ispejau,kad nesiartintu.Bet manes nepaklause ir atejo paziuret kaip tai atrodo.Ir tada taip susirauke,kad vos su saukstu per makaule negavo:)

Tiesa dariau vakar troskintus kopustus su darzovemis.Laabai megstu,ir svarbiausia LAABAI SKANU,BETO NEKALORINGAS MAISTAS.Galiu valgyti diena nakti,ir jokios mesos nereikia.
kika
Su porais lygiai tas pats kaip ir su svogunais sad.gif

Vakar pjausciau svoguna,tai ispejau,kad nesiartintu.Bet manes nepaklause ir atejo paziuret kaip tai atrodo.Ir tada taip susirauke,kad vos su saukstu per makaule negavo:)

Tiesa dariau vakar troskintus kopustus su darzovemis.Laabai megstu,ir svarbiausia LAABAI SKANU,BETO NEKALORINGAS MAISTAS.Galiu valgyti diena nakti,ir jokios mesos nereikia.

o kaip tu juos darai?
kaprizas

KIKA,

nesvarbu kaip gaminu,svarbiausia jis zino,kad dejau ir kekviena kasneli ishnarsho tikedamas rasti menkiausiu irodymu.Mane tai siutina:)
Keberiokšt
As panasu pyraga kaip Springlet darau, tik be lasisu. Patroskinu kopustu su morkom, svogunais, prieskoniais,saukstu majonezo ir pomidoru padazo, galima rukytos sonines dar prideti  ir dedu ant teslos. Ant virsaus tesla juostelem supjaustyta. Tik teslos as pati tingine nedarau, perkau parduotuvej saldyta sluoksniuota [smiley=1000.gif]
zapuks
As i kopustu sriuba visada dedu gabaliuka sviesto - labai pagerina skoni. O pries isjungiant itarkuoju pomidora. O del svogunu - galima patarkuoti smulkia tarka. As i farsa tik tarkuoju - pati nemegstu kotlete rasti svoguno.
Dar prisiminiau - mano anyta i kopustu sriuba deda sauksta miltu - pabaigoje.
Springlet
Vepla, tai tos lasisos ten mazai reikia wink.gif tik del kvapo smile.gif
Riva
As ne kopustine kiausiniene, o kopustinius blynus kepu.
Reikia per smulkesne burokine tarka sutarkuoti kopustus, tada ispausti pora galvuciu cesnako, prieskoniu, kiausiniu pora ar tris - cia jau nuo kiekio priklauso ir miltu. Sumaisyt ir kept, ir saugot nuo seimynos, kad per karstu nevalgytu, nes labai pakvimpa...
Nora
O ka jus turit omeny, kai rasot kad kopustus troskinat su prieskoniais? Tai cia tais gatavais, kur mesai, zuviai, bulvems? Kazkaip neteko matyti prieskoniu kopustams...
Keberiokšt
Nora, as prieskoniais vadinu pipirus, druska ir universalius prieskonius ( siuo metu vegetos ). Skirtus ne bulvems ar kiaulienai, o universalius.. nors tiesa sakant, kai darau paukstiena ir neturiu jos prieskoniu, arba kepu kiauliena ir neturiu jos prieskoniu, ramiai sau dedu kokius turiu- kad ir makaronu prieskonius [smiley=soka2.gif]
Springlet
O ka jus turit omeny, kai rasot kad kopustus troskinat su prieskoniais? Tai cia tais gatavais, kur mesai, zuviai, bulvems? Kazkaip neteko matyti prieskoniu kopustams...

Na prieskoniu kopustams man dar irgi matyti neteko wink.gif o i pyraga as dedu pagal nuotaika prieskonius, kai kepinu svogunus su morkom tai idedu juodu pipiru ir druskos, o i bendra troskini dar megstu ideti santa Marios pipiru misinio smile.gif
Lašelis

Na prieskoniu kopustams man dar irgi matyti neteko wink.gif o i pyraga as dedu pagal nuotaika prieskonius, kai kepinu svogunus su morkom tai idedu juodu pipiru ir druskos, o i bendra troskini dar megstu ideti santa Marios pipiru misinio smile.gif

Specialiai kopustams as irgi nemaciau , bet neseniai pirkau prieskoniu troskintom darzovem.Labai tinka kopustam!Bet va kokios firmos, tai nepamenu :smile.gif :smile.gif :smile.gif.Ar tai  Aviva, ar dar kitaip....Tokie sviesiuose permatomuose marguose pokeliuose, kur dar buna ne tik misiniu , bet  ir visokiu dziovintu darzoviu ....
Nora
Gavosi fantastiskas kopustu pyragas! (dekui rasiusioms recepta ). Buvau pamirsusi, kad druska ir pipirai taip pat yra prieskoniai... o kitokiu ir nereikia - liuks skonis, kai idedi siek tiek rukytos sonines... Dar ir siandien seiles varva tongue.gif
Linda
Nu zinote..... Siaip kopustu visai nemegstu, bet kai paskaiciau, taaaip uzsinorejau valgyti, nezinau, kaip darbo pabaigos sulauksiu  :D
luka
[/color]
Svieziu kopustu salotos :
[color=Black]

kopustai
morkos
pomidorai
paprika
grietine
majonezas.

P.S.Kopustus reikia pjaustyti siaudeliais.
Arba dar receptukas: pagrindinis ingridientas kopustas, o priedai viskas ka turite saldytuve (ir kas dera prie kopustu:zirneliai,kukuruzai,agurkai tiek rauginti,tiek sviezi ir t.t.)
kaprizas
Dekui luka uz recepta.Butinai ishmeginsiu wink.gif
kaprizas
O stai receptas is ziediniu kopustu.Ish produktu isheina m.d. 4 porcijos.Taigi jums reikes  300g šviežių žiedinių kopūstų,
200g ankštinių pipirų,200g šviežių agurkų,150g majonezo,
100g rūkytos kiaulienos nugarinės,100g konservuotų kukurūzų,salotų lapelių papuošimui,druskos, prieskonių - pagal skonį.

Žiedinius kopūstų žiedinėlius nupjaustyti nuo stiebų. Ankštinius pipirus, agurkus, rūkytą nugarinę supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyt su majonezu, pagal skonį įdedet prieskonių. Papuošti  salotų lapais, petražolių šakelėmis. tongue.gif
kaprizas

Arba dar labai skanu ziediniai kopustai tesloje.Si patiekala manau moka pasigaminti kekviena,bet jei dar nemokate,parasysiu:      
1,5 stiklinės miltų,
1 stiklinė pieno,
(1 stiklinė baltojo sauso vyno,bet nebutinai)
1 kiaušinis,druskos, pipirų.
Įmušti kiaušinį, įpilti stiklinę pieno, stiklinę vyno, suberti 1,5 stiklinės miltų, įberti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
     Žiedinį kopūstą nuplauti ir išskirstyti šakelėmis. Į šaltą 3,5 l talpos puodą įpilti 4-5 valg. šaukštus vandens, sudėti žiedinius kopūstus, uždengti dangčiu ir virti Kai puodas įkais, sumažinti kaitrą iki minimumo. Išvirtus žiedinius kopūstus ataušinti, pavilgyti tešloje ir apkepti įkaitintame aliejuje 2-4 min. Papuošti citrinos griežinėliais ir daržovėmis.

Mymy
Na mano seimynai labai patinka stai tokios salotos:
kopustas,
paprika,
morka,
svogunas,
obuoliu acto,
aliejaus.
Kopusta smulkiai supjaustom, paprika supjaustom siaudeliais, morka sutarkuojam, svoguna supjaustom kubeliais. Viska sumaisom, ipilam siek tiek obuoliu acto ir aliejaus. Laabai skanu.
kvapas
tongue.gif Žinau kad yra kažkoks greitas kopūstų rauginimo būdas su šaltu vandeniu.
Gal kas žino tikslų receptą.
Elena
Troškintas kumpis su šviežiais kopūstais

Ingredientai

kumpis arba mentė 750 g
švieži kopūstai 1 kg
pomidorų košė 100 g
svogūnas 1 vnt
morka 1 vnt
petražolės
riebalai 60 g
miltai 20 g
pipirai

Paruošimas

Kopūstai smulkiai supjaustomi ir šutinami puode, užpylus truputį sultinio. Po 10 min sudedama pomidorų košė ir šutinama dar 10 min. Tada sudedama paruošta mėsa, smulkiai pjaustytos daržovės, pipirai ir įpilama druskos pagal skonį. Mėsa supjaustoma 1,5 cm kubeliais ir riebaluose pakepinama, kol pagelsta. Tada sudedama į kopūstus ir patroškinama, kol suminkštėja (apie 20 minučių). Prieš troškinimo pabaigą sudedami su riebalais pakepinti miltai. Patiekiama su bulvių košė.
maziuk
As tai darau toki "shamurliaka" is kopustu ir kt darzoviu. mums labai skanu, tik biski laiko uzima darzoviu valymas ir pjaustymas, nes l greit susivalgo ir reikia dideli puoda visada virt..

pagal skoni, nora ir puodo dydi reikia:

zalio kopusto, raugintu kopustu (as tai dedu abieju rusiu daugmaz po lygiai); morku;svoguno, (galit nedet, jei nemegstat) smulkiai pjaustyto cesnako;, bulviu, paprikos (nebutinai), ar dar kokiu darzoviu (cukinija, moliugas, baklazanas, poras etc) ,kokio kumpio ar desrigalio, ivairiausiu prieskoniu (negailekit) , druskos, grietines, vandens ir aliejaus l nedaug..

visas darzoves ir kumpius supjaustyti taip, kaip jums atrodo graziau:) ant puodo dugno ipilt aliejaus (kad neprisviltu), det viska sluoksniais (as pradedu nuo bulviu) darzoves visas, pabarstyt prieskoniais (nepamirskit pipiriuku). I puoda man telpa kokie trys kartai tokiu sluoksniu. ant virsaus vel prieskoniai, uzpilt viska vandeniu, kad butu kur darzovytem troskintis, ir virt kol issitroskins.
man l skanu su grietine.. ir mano heart.gif shamurliakas patinka:) Tinka, kai truksta pinigeliu, arba noris heart.gif "pasodint ant dietos" biggrin.gif
Lona
Aš irgi darau tokį troškinį su kopūstai tik aliejaus nededu ir dar ten labai tinka karis. Toks fainas skonis gaunasi.
nercyte
Gal kas parašytų kaip gaminami '' netikri'' balandėliai.
Krisla
Dievinu troskintus raugintus kopustus - sudedu juos i puoda, ipilu siek tiek vandens, iberiu druskos truputi, cukraus ir troskinu pora valandu. Niam niam, labai skanu, nes skonis toks saldziarugstis. Labai tinka prie parukytu desreliu su bulviu kose thumbup.gif
Akvija
QUOTE (nercyte @ 2004 04 30, 07:39)
Gal kas parašytų kaip gaminami '' netikri'' balandėliai.

Tinginių balandėliai
Reikia:Kopūsto, ryžių, faršo, prieskonių, morkų, pomidorų padažo, grietinėlės, miltų.
Kop[ūstą sumalti prieš tai apvirus apie 10 mni.Paskui įdėti virtų ryžių, sumaišyti su faršu, įdėti prieskonių ir suformavus koteltukus apkepti keptuvėje.Tada dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir troškinti.KAd apačia neprisviltų, puodo dugną iškloti pjaustytom morkytėm, užpilti pomidorų padažu, o kai baigs troškintis įpilti grietinėlės maišytos su miltais.
Skanaus
thumbup.gif
Elena
Aš netikrus biški kitaip darau tongue.gif
Sumalu mėsa, sutarkuoju su burokine tarka kopūstą, žalia, morką, pridedu daug prieskonių, imušu kiaušinį, svoguniuko, česnakiuko, viską labai kruopščiai išmaišau. Tada formuoju tokius kaip kotletus, apvoliuoju džiuveseliuose, sudedu į kepimo forma, ant dugno priededu morkų, įpylu sultinio, ant viršaus irgi dedu morkų ir svogūnų, ir kepu orkaitėje. Prieš pabaiga užpylu ketčupo maišyto su grietinė, ir pabarstau žalūmynais tongue.gif tongue.gif Man skanu thumbup.gif
Zydre
gal zinote ka dar galima daryti su raugintais kopustais iskyrus sriuba ir troskinti?
na gerai, tiks ir troskiniai - kad tik nebutu tie tradiciniai - bulvytes, rukytos desreles ir kopustai biggrin.gif

nes kaip tik siandien atradau visa uzsilikusi stiklaini...
ulaa
QUOTE (Zydre @ 2004 05 01, 10:25)
gal zinote ka dar galima daryti su raugintais kopustais iskyrus sriuba ir troskinti?
na gerai, tiks ir troskiniai - kad tik nebutu tie tradiciniai - bulvytes, rukytos desreles ir kopustai biggrin.gif

Daryk zemaitiskus blynus,tik vietoj mesos dek troskintus raugintus kopustus,pamatysi - pirstus iki alkuniu nusilaizysit. laugh.gif
Lona
QUOTE (ulaa @ 2004 05 01, 22:17)
QUOTE (Zydre @ 2004 05 01, 10:25)
na gerai, tiks ir troskiniai - kad tik nebutu tie tradiciniai - bulvytes, rukytos desreles ir kopustai  biggrin.gif

Daryk zemaitiskus blynus,tik vietoj mesos dek troskintus raugintus kopustus,pamatysi - pirstus iki alkuniu nusilaizysit. laugh.gif

Mes juos vadinam kokorais. Labai skanu.
SANI26
QUOTE (Riva @ 2003 09 09, 07:40)
As ne kopustine kiausiniene, o kopustinius blynus kepu.
Reikia per smulkesne burokine tarka sutarkuoti kopustus, tada ispausti pora galvuciu cesnako, prieskoniu, kiausiniu pora ar tris - cia jau nuo kiekio priklauso ir miltu. Sumaisyt ir kept, ir saugot nuo seimynos, kad per karstu nevalgytu, nes labai pakvimpa...

Isbandziau tuos blynus... thumbup.gif
Tikrai labai skanus.... o svarbiausia, kad mano vyras net nepatikejo, kad cia blynai biggrin.gif , pagalvojo, kad tai zuvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aciu uz receptuka thumbup.gif
meska
Super kopustu kotletai
1 kopustas
4 bandeles
dziuveseliai
3 svogunai
2 kiausai
1 stikline grietines
druskos
prieskoniu
Kopusta apvirti, nuvarvint ir sumalt kartu su piene ar vandeny mirkytom bandelem. Sudeti pakepintus svogunus, imust kiausus, prieskonius ir viska ismaisyt.Suformuot kotletus ir kept riebaluose.
Skaniai valgosi net ir salti, su majonezu.
NIAM NIAM
Kozete
QUOTE(Springlet @ 2003 09 04, 00:03)
Une, esme to pyrago ta, kad kopustu daug, o va lasisos mazai, bet skanu. Na kaip mieline tesla daryti neaprasinesiu wink.gif O idarui troskini supjaustyta kopusta, pridedi jau apkeptu morku su svogunu, galima paprikos, prieskonius dedi tokius kurie ir troskinant kopustus tinka wink.gif Pagal recepta reiketu majonezo keliu saukstu, taciau as nededu. Iskocioji tesla, tada dedi kopustu idara, o ant virsaus lasisos papilviu truputeli, susuki, virsu patepi kiausinio tryniu, galima kmynais pabarstyti.  
*

O patį pyragą kokį darai?
Ar iškloji tešla skardą, ar kaip?
ToBeOrange
iš visų kopūstų labiausiai mėgstu žiedinius kopūstus. tai juk irgi kopūstas, ar ne? blush2.gif
mėgstamiausiai patiekalas - troškinys iš žiedinių kopūstų
žiedinius kopūstus truputį apkepti, įpilti vandenuko ir troškinti, įdėti susmulkintą papriką, rūkytą kumpį (galima ir nedėti arba vietoj jo įdėti grybų), o pačioje pabaigoje tarkuoto sūrio, pagardinti galima baziliku ir pipirais. kitas variantas - vietoj sūrio neriebi grietinė. jeigu įpilti daugiau vandens, galima troškinį traktuoti ir kaip sriubą, taip pat tinka kaip garnyras prie vištienos ar kitos mėsos mirksiukas.gif
Zunkelis
4u.gif As tai gaminu tokia salotas 4u.gif man labai patinka ir maniskis sveicia kaip pakvaises ax.gif

Reikia ziedinio kopusto (galima apvirti, o galima ir ne - visaip labai skanu, kas megsta traskias salotas, tai nevirkite) 3 - 4 virtu kiausiniu, raudonojo svoguno arba svogunu laisku ir majonezo, labai paprasta ir labai skanu! Viska supjaustom, pridedam prieskoniu, druskos, pipiru ir ismaisom! Skanau biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Dar vienos salotos su ziediniais kopustais, visada gaminu prie mesos labai tinka lotuliukas.gif

Reikia ziedini kopusta apvirti, isskirstyti ziedynais ir apkepti sviestuki smile.gif Po to ideti agurko, pomidoro ir svoguno viska ismaisyti su grietine thumbup.gif

user posted image
Antrininkė
O aš gaminu kopūstų-faršo maltinukus:
nedidelis kiekis(kokie 8 nedideli maltinukai) ax.gif
300g faršo,
300g burokine tarka tarkuoto kopūsto,
galima šiek tiek morkyčių smulkiau tarkuotų
2 kiaušiniai
2-3 šaukštai džiuvėsėlių
pipirų, druskos, kitų mėgstamų prieskonių

Viską sumaišyti ir kepti. Kai gražiai apkeps, šiek tiek patroškinti. Valgom su daržovėm, bulvytėm virtom, ar kaip kas mėgsta. Labai švelnus skonis bigsmile.gif
Skanaus!!!
maripe
Sveikos wink.gif pasireikšiu ir aš smile.gif

Man laaaaabai skanios šios salotos:

Šviežio kopūsto
Šviežių pievagrybių
Paprikos
Kumpio
Ementalio sūrio (aš dedu picarelą, irgi labai tinka)

Kopūstą supjaustyti ar sutarkuoti, šviežius pievagrybius supjaustyti plokštelėm, paprikas, kumpį ir sūrį kubeliais. Proporcijos iš akies, maždaug visko po lygiai. Tada prieskoniukų, kas kokius vartojat ir galima sumaišyti su majonezu arba su aliejum ir vyno actu wink.gif
Laaaabai skanu ir sotu, ir nėr labai kaloringa wink.gif
yyla

Kopūstų kotletai

Nedidelis pekino kopūstas viena morka,didelis svogūnas,puse puodelio manų kruopų,du kiaušiniai,jautienos faršo apie pusę kg.galima ir mažiau nesvarbu.Daržoves smulkiai sutrkuojam,viską sumaišom dedam mėgstamų prieskonių .Darom kotletukus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje smile.gif user posted image
Cikadelė
QUOTE(zapuks @ 2003 09 09, 00:20)
As i farsa tik tarkuoju - pati nemegstu kotlete rasti svoguno.
Dar ir dabar pamenu kaip mane versdavo vaikystėje valgyti kotletą, o tada randi ilgiausią svogūną scare.gif feeee, taip kad įgavau savotišką kompleksą- ilgus metus išvis negalėdavau valgyti nieko, kur rasdavau, užuosdavau ar pamatydavau svogūnų, tyrinėdavau visus patiekalus lens.gif o paskui pati išmokau gaminti taip, kad tų svogūnų nematydavau arba jie prarasdavo kvapą, kuris manęs neerzindavo- dabar svogūnas vienas iš pagrindinių mano daržovių ax.gif
QUOTE(maripe @ 2007 03 08, 09:17)
Sveikos wink.gif pasireikšiu ir aš smile.gif
Man laaaaabai skanios šios salotos:
Šviežio kopūsto
Šviežių pievagrybių
Paprikos
Kumpio
Ementalio sūrio (aš dedu picarelą, irgi labai tinka)
Kopūstą supjaustyti ar sutarkuoti, šviežius pievagrybius supjaustyti plokštelėm, paprikas, kumpį ir sūrį kubeliais. Proporcijos iš akies, maždaug visko po lygiai. Tada prieskoniukų, kas kokius vartojat ir galima sumaišyti su majonezu arba su aliejum ir vyno actu wink.gif
Laaaabai skanu ir sotu, ir nėr labai kaloringa wink.gif
turputį nesupratau g.gif paprastus žalius pievagrybius supjaustyti ir sudėti? nei kepti nereikia nieko? g.gif ar čia marinuoti pievagrybiai? g.gif

O man labiausiai patinka patiekalai su paprastu kompūstu, žiediniai nelabai patinka, o va briuselio kopūstų negaliu pakęsti unsure.gif
Antrininkė
Gaminau šiandien mielinį kopūstų-lašišų pyragą - apsivalgyt galima wub.gif . Receptas yra ČIA. Labai paprasta. O tešlą gaminau Sonatinos Močiutės mielinę
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.