Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meskucio gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
meska
Jau buvau pavargusi nuo savo pilvuzo, alinanciu karsciu ir nuolatiniu klausimu 'ar dar ne?' Gal todel mano meskutis nusprende islisti anksciau arba sumane padaryti man gimtadienio staigmena ir gimti ta pacia diena kaip ir as, t.y. liepos 30, nors gydytojai pranasavo meskino pasirodyma rugpjucio pradzioje.
Kai ankstyva pavakare del itartino putimo ir raizymo pilve, nuvykau su vyru i VGN, paaiskejo, jog esu nebe nescioji, o gimdyve. Apsidziaugiau ir net drebejau is jaudulio, kad pagaliau TAI vyksta. Kaip gerai, kad zmogui nelemta zinoti, kas jo laukia...Esu didele baile ir optimiste, slapcia vyliausi, jog galbut as busiu ta laimingoji, kuriai neskaudes, ar viskas greit praeis.
Skausmas buvo nedidelis, kai su vyru temstant klaidziojom po ligonines koridoriu ir stebejomes, jog visam Vilniuj gimdau as tik viena, visos gimdyklos tuscios, net nejauku.
Vidurnakti mano noras issipilde, gimdziau nebe viena, kaip grybu po lietaus gimdyklos prisipilde busimu mamyciu. Skausmas astreja, naktinis maratonas-skatinamieji, kaklelio apziura, migdomieji, vandenys-darosi sunkiai pakenciamas, o naujienos varo i nevilti: saremiai vyksta, o kaklelis neatsidarineja.
Prasvinta, apsvaigusi girdziu gretimose gimdyklose rekiancias gimdyves ir ju kudikius, kaip joms pavydziu...Pradeda vaidentis, kad jau niekada nepagimdysiu. Skausmas tiesiog veria, saukiuos epidura, igriuva stambiu gabaritu gruboka moteriske, aiskina man epiduro salygas ir pasekmes, net neklausydama suraitau parasa ir rieciu nugara kateteriui. Praejus valandai mano viltys apie ramybe sklaidosi, paaiskeja, jog epiduras paveike tik desiniaja kuno puse. 'Toks jau tavo organizmas' sako man ta moteriske, o man rodos, kad ji nepataike.
'man skauda, pjaukit!' rekiu is pykcio, o i palata ieina vis nauji veidai, kurie snabzdasi apie cezari, mano gydytoja protestuoja ir primygtinai praso laukti ir kenteti, nes jau greit tureciau gimdyti...pykstu, mane vel pamigdo, kad tureciau veliau jegu.
Pabundu nuo skausmo, pykstu, kad mane apsvaigusia ir silpna isvaro is lovos ir liepia sokineti ant kamuolio. Cia as ir apsivemiu, vel paguldo ir pagaliau po 20 val. pajuntu, jog kazkas vyksta, kazkas slenka manyje. Gydytoja pradeda dziaugsmingai rekti, kad jau jau jau. Tuo dziaugsmu uzsikreciu ir as, net nebeskauda, didvyriskai per pora kartu isstumiu juoda galvyte ir pajuntu toki lengvuma... Keista, nes negirdziu riksmo. Pavargo sunelis, sako daktarai, o as regiu pries save dideles melynas akutes ir krutanti rausva vabaliuka. Darosi taip gera, miela silta. Maniau, kad verksiu, bet tik guliu ir ramiai sypsaus: Labas meskiuk!
rusne
Net šiurpuliukai per kūna nubėgo beskaitant apie meskucio wink.gif gimimą... Aukit sveiki ir laimingi wub.gif
Ramunita
QUOTE (rusne @ 2004 08 25, 12:34)
Net šiurpuliukai per kūna nubėgo beskaitant apie meskucio wink.gif gimimą... Aukit sveiki ir laimingi wub.gif

man irgi smile.gif
augit sveikuciai ir diduciai
Lexana
Laaaaabai grazu!!!
bru
Sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif
Tai gal ir gime Tikras meskutis biggrin.gif
meska
aciu uz sveikinimus, o sunelis tikrai labai pukuotas kaip meskutis biggrin.gif
Daizy
Sveikinu su sūnelio gimimu clap.gif Aukit stipručiai ir sveikučiai biggrin.gif
SiDo
Meskute - tu tikra saunuole thumbup.gif O pas ka gimdei? anesteziologe as irgi prisimenu - ne pati geriausia ispudi paliko... unsure.gif
Meisy
heart.gif grazi meskucio gimimo istorija. sekmes jums augant ir stiprybes
meska
SiDo, as gimdziau pas Shkutaite, nors buvau susitarus su kitom gydytojom, bet nenkiek nesigailiu, kad gavosi taip kaip gavosi. Dar kart aciu uz sveikinimus!
Etina
Aukite sveiki ir laimingi! heart.gif
SIDDIQA
As irgi nuosirdziai prisijungiu prie sveikinimu tavo uzgimusiam meskinukui!!!! heart.gif wub.gif
Buvo labai idomu pasiskaityti, nes ir paciai jau ne uz kalnu tas didysis stebuklas! laugh.gif
Patriuki
Labai patiko istorija, bet dar labiau patiko komentarai, nes kaip ir daugeliui skaiciusiu ir man nubego siurpuliukai per kuna thumbup.gif
Ausriukas1
GRAZI ISTORIJA NORS IR SKAUSMINGA, BET SKAUSMAS PASIMIRSO IR LIKO NUOSTABUS MESKIUKAS. clap.gif clap.gif clap.gif
meska
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 09 17, 11:20)
GRAZI ISTORIJA NORS IR SKAUSMINGA, BET SKAUSMAS PASIMIRSO IR LIKO NUOSTABUS MESKIUKAS. clap.gif clap.gif clap.gif

Tikra tiesa! Ne t neprisimenu ka ir kaip ten skaudejo biggrin.gif
Nata
Grazi mazo meskucio gimimo istorija rolleyes.gif
Maciau nuotraukytes tai jau visas meskinas wub.gif
Aukite, stiprekite wub.gif wub.gif wub.gif
siaulietuke
Kaip miela. wub.gif
giedrute25
Grazi istorija wub.gif
happymama
graziai papasakota thumbup.gif
GudriLapė
thumbup.gif
zuika235
Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
Sarmine
Laimes Jusu seimai wub.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.