Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokias dietas esate išbandžiusi?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2
svaja*
va norejau suzinot kokias dietas dauguma yra isbande .... ax.gif smile.gif rolleyes.gif
Adorė
Visas minetus variantus ir dar daugiau
ponchka
Nesilaikiau is minetu ne vienos. 9 dienas pagal L. Vaikule pavalgiau ryzius, vistiena ir obuolius, beveik 3kg nukrito (tiek ir tereikejo iki pilnos laimes), o dabar prisiziuriu, kad neprisivalgyciau be saiko vien del to, kad skanu, po 18h nevalgau ir palaikau normalu savo svori (nors del maisto kiekio ribojimo ir po 18h nevalgymo dar 2kg nukrito). Tai va.
jamie
bandziau daug, padejo tik viena - nebevalgau bulviu, miltiniu, saldumynu. kartais nusizengiu, bet daugmaz laikausi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ponchka @ 2006 10 10, 13:08)
Nesilaikiau is minetu ne vienos. 9 dienas pagal L. Vaikule pavalgiau ryzius, vistiena ir obuolius.
*

saunuole, as tris dienas su ryziais istveriau, ketvirta issikepiau vistos, tai vien nuo kvapo bloga pasidare (vista gera buvo beje), nors siaip vistiena dievinu ir galiu valgyt kasdien.
ner_ko
Mano dieta buvo toks normų mažinimas, kad susirgau anoreksija... Na, taryb. laikais dar tokių diagnozių nebuvo, bet aš dabar pgl. visus požymius ją pati sau atgaline data nustačiau... ax.gif Organizmas tada labai supyko (metus pradingusios mėnesinės, mažakraujystė ir pan.), bet nekeršijo (kai pati iš savęs staiga supratau, kad darau nesąmonę, nes nebeliko ką rengtis – šonkauliai matėsi net per žieminį megztinį, ir kai pradėjau vėl valgyti, svoris nepašoko iki nenormalių aukštumų, o grįžo tik toks, koks buvęs prieš mano drastiškus eksperimentus).
Nuo tada – jokių dietų! Normalios sveiko ar beveik sveiko maisto porcijos, jokio alkio jausmo, judėjimas pgl. galimybes – ir jaučiuosi puikiai bei atrodau l. neblogai. biggrin.gif Kad atrodyčiau puikiai, norėčiau pasportuot, tik dabar neišeina, nes aštuntą mėnesį laukiuos. O geros savijautos ir išvaizdos esmė (tokia mano pačios išvada) – IŠ VISKO, KĄ DARAI, JAUSTI MALONUMĄ – jei jį jausi iš maisto, nepersivalgysi, jei iš sporto – neperspausi organizmo, kita vertus, ir „dėl akių“ nesportuosi savęs gailėdamas, jei jį jausi iš dirbamo darbo – nestresuosi, o nuo streso ir celiulitas, ir kitokios baisybės – galima gauti vėžį ir auglius smegenyse ohmy.gif (čia ne aš sugalvojau), na ir taip toliau...
Sėkmės visoms besilaikančioms dietų, linkiu, kad niekam nepakenktų taip, kaip kadaise man pakenkė, ar kaip nors kitaip...
4u.gif
manekene
As sportuoti labai nemegstu, taigi tenka rinktis, ka valgyti. Dieta - trumpalaikis dalykas, nebent jos laikytumeisi visa gyvenima, o tai, kaip zinia, neimanoma... Man padeda sveiko maisto rinkimasis - daugiausia darzoviu, vaisiu, kruopu, virtos mesos ir pan. Zinoma, koki karta per savaite ne nuodeme suvalgyti koki megstama riebu patiekala, kokiu siaip kasdien sau neleidziu valgyti - pvz., bulviniai blynai su grietine, bulviu traskuciai, misraine su daug majonezo ar pan. tongue.gif
himalaia
Mažinu suvalgomo maisto kiekį ir tiek. Jokių dietų niekada gyvenime nesiruošiu laikytis ir sau sveikatos gadintis. Ypač vieno produkto dietų. doh.gif
Sportas + neapsirijimas= pati geriausia išeitis. Bent man.
mergytia
mm nei vienos ish shitu.... viena diena sugalvojau kad reijkia pradet valgyt taj kas man patinka tik ne po daug ir kur nera daug kaloriju....

tai va maitinausi taip

[B][FONT=Arial][SIZE=7] pusryciai: dvi sumushtiniu batono riekeles paskrudintos(nieko viduj) ir puse puodelio joguto

pietus: 2 virti kiausiniai (antro trynio nevalgau, tik baltyma) su trupuciu majonezo, 2 obuoliai, kivis

vakariene: salotos uzhpiltos su aliejum

visaj nieko pati sugalvojau kiek perziurejau produktus yra visko ko reijkia organizmui, nesinori dar i saldytuwa zvilgciot lotuliukas.gif thumbup.gif

user posted image
Estrella...
Vienintelę dietą kurią išbandžiau,tai kcal skaičiavimas ax.gif man ji pati priimtiniausia ax.gif
mexx111
na as tai laikiausi beja dar ir daba laikausi kopustu sriubos dieta, numeciau 6kg
soera
as tai tik kolorijas esu skaiciavus, nes visos kitos dietos man nepriimtinos schmoll.gif
FataMorgana
jooo... išbadžiau ir visas šitas ir dar daugiau, bet ilgiausiai ištvėriau su grikiais 3 dienas... tai kaip įsivaidzuojat rezultatų nedaug buvo... blush2.gif
širma
Anksčiau bandžiau įvairų dietų laikytis, tačiau rezultatai buvo laikini. Dabar laikausi ,,smegenų" dietos (galvoju ką valgau ir kiek) thumbup.gif .
Tonydi
nei vienos, dietu laikytis nemoku, o ir esu begaline saldumynu megeja, as manau jei noreciau (o ir noriu tik vaios neturiu ) numesti svorio, tiesiog reiktu isjungt saldumynus is savo raciono ax.gif
Vėtružė
QUOTE(mergytia @ 2006 12 11, 18:50)
mm nei vienos ish shitu.... viena diena sugalvojau kad reijkia pradet valgyt taj kas man patinka tik ne po daug ir kur nera daug kaloriju....

tai va maitinausi taip
[B][FONT=Arial][SIZE=7] pusryciai: dvi sumushtiniu batono riekeles paskrudintos(nieko viduj) ir puse puodelio joguto

pietus: 2 virti kiausiniai (antro trynio nevalgau, tik baltyma) su trupuciu majonezo, 2 obuoliai, kivis

vakariene: salotos uzhpiltos su aliejum

visaj nieko pati sugalvojau kiek perziurejau produktus yra visko ko reijkia organizmui, nesinori dar i saldytuwa zvilgciot  lotuliukas.gif  thumbup.gif

*

Na aš tikrai iš bado numirčiau , jei tiek suvalgyčiau unsure.gif Bet kad sulieknėčiau, tai faktas............ Aš suvalgau trigubai, jei ne daugiau maisto per dieną, ir tai svoris krenta............

QUOTE(Tonydi @ 2007 03 31, 10:10)
nei vienos, dietu laikytis nemoku, o ir esu begaline saldumynu megeja, as manau jei noreciau (o ir noriu tik vaios neturiu ) numesti svorio, tiesiog reiktu isjungt saldumynus is savo raciono  ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Geriausia būtų, kad iš vis jų negamintų, ir nebūtų produktų pardėj, iš kurių jų pasigaminti galima......... hihihi.gif

Šiaip esu kolorijas skaičiavus........... Nelabai ką man padėjo........... Yra padėjęs sportas+ stengiaus iš visų jėgų riboti saldumynus ir mielinius saldžius ir nebūtinai patiekalus rezultatas -15 kg( nors -5 kg iš tų 15 nukrito galima sakyti dėl streso)
2006
laikausi sios dietos;
http://www.cooking.ru/cats/diets/diet_figure/diet_kima/
per 1.5 men. numeciau 7 kg ir jokio sporto biggrin.gif
renatikeg
bandziau po 18val.nevalgyti,bet nieko nesigavo,nes mano vyras grizdavo is darbo 19val,neiskesdavau ir pavakarieniaudavau su juo smile.gif
siaures meska
As pernai isbandziau kaloriju skaiciavima,tai gerai sekesi iki tol kol negrizau menesiui pailseti i lietuva. rolleyes.gif O ten atleidau vadeles ir grizusi nebesusiemiau. Neseniai isbandziau xazano dieta,tai gal men istempiau,paskui atsibodo ta pati valgyti. Na tiesa sakant ne visai ta pati kasdien,gan neblogas maistas ten. Bet kas vakara po maza puoduka misraines daryt,tai atsibodo.Paskui pastebejau kad vieno dalyko (pvz.vakare misraines)atsisakau,o vietoj to kitka suvalgau. Ir pastebejau kad visgi skaiciuoju kalorijas. Tad kaloriju skaiciavima manau yra geriausias budas. Na mano nuomone. Nes gali valgyti ka nori.Ir netgi saldumynu,bet nevirsyti kaloriju kiekio per diena.

O kudejime tai matematika paprasta. Jei zmogus per diena sunaudoja(ne suvalgo,o organizmas iseikvoja) 2000kcal. ,o ju reikia ir kvepavimui ir maisto kramtymui,ir jo virskinimui, ir vaiksciojimui ,ir ausies pasikasymui ir t.t. tai jei suvalgai 2000kcal.reiskias svoris laikosi vietoj,nes is niekur svoris neauga. O jei su valgai 1500kcal.tai vadinasi normaliai organizmui funkcionuoti reikia dar is kazkur gauti 500kcal.o tada jau ima is lasinuku.REISKIAS LIEKNEJAM!! Taip pat galima suvalgyti 2000kcal.ir dar uz 500kcal. pasportuoti.Tai jau sportuo tuos 500 ima organizmas vel is lasinuku. Ir vel reiskiasi LIEKNEJAM!! Manau cia matematika nesudetinga. Ir nemanau kad yra labai didelis skirtumas(manau daug kas gincysis) kada mes tas kalorijas suvartosim. Kad ir visas2000 nakties vidury ir vienu kartu. Bet tada jauciame alki visa diena ir tai nenormalu daryti.Koks skirtumas kad as nakti surijau vienu metu 2000kcal.juk kita diena nieko nevalgysiu visiskai o organizmas vistiek per diena ta 2000 iseikvos. Na nei as nei kiti taip nedaro, tik kaip pavyzdys cia.

Bet kiekvienam organizmui viskotoki kieki kcal.reikia suvartoti.Cia galima pasiskaiciuoti kmi puslapyje.
Zitlali
Geriausia dieta yra meilė darbui kurį dirbi, meilė savo vyrui, meilė gyvenimui ir be abejo SAU. Tuomet kai suvoki, kad myli net tą kuris tavęs nekenčia suvoki, kad ne dietos ir svoriai yra pirmame plane wink.gif
Zitlali
O išbandžiusi esu viską... Nu rimtai, kažkokių kopūstų sriubos dietą (nesuvokiamas savęs marinimas), tuomet jaučiu visą vaistinę 'liekninančių' papildų, grikių dietą, vištos dietą biggrin.gif Oj.. dar bado dietą ir savęs marinimo biggrin.gif Kai prisimenu, durnelė ir tiek tongue.gif
rienka
As pradejau laikytis 90 dienu maisto derinimo dietosir esu labai patenkinta thumbup.gif per 6 dienas - 5 kg, bet svarbiausia, kad nesijauti alkana ir jokio streso bigsmile.gif
pupciukas
Esu isbandziusi daugeli dietu, bet tai numesdavau ir vel priaugdavau. Laimei numeciau 21 kg kaloriju skaiciavimu( na net truputi persistengiau). Na siuo metu jau neskaiciuoju, bet kaloringo maisto nevalgau, mat esu sau pasamoneje isikalusi kad tai neskanu.
solo
QUOTE(pupciukas @ 2007 07 28, 21:31)
Esu isbandziusi daugeli dietu, bet tai numesdavau ir vel priaugdavau. Laimei numeciau 21 kg kaloriju skaiciavimu( na net truputi persistengiau). Na siuo metu jau neskaiciuoju, bet kaloringo maisto nevalgau, mat esu sau pasamoneje isikalusi kad tai neskanu.
*

Šaunuolė, puikus pasiekimas 4u.gif aišku, nežinau, ar tau reikėjo TIEK daug numesti, bet 21 kg jau yra labai daug,aišku, priklausomai nuo laiko tarpo. Niekada nebuvau stora, bet, sakykim, gražiai apvali. Bet 10 kg numečiau tiesiog mažindama porcijas, vienu metu skaičiavau kalorijas, kartais net badavau, bet bado dietos apklausos varianuose nėra biggrin.gif Šiuo metu džiaugiuos savo figūra, bet visgi per kelis metus kūdinimosi priėjau išvadą- gražaus kūno vien dietom be sporto neturėsi smile.gif
Ramune aukle
sveikos merginos. O vat as laikiausi labai paprastos dietos. Nemaisyt baltymu su angliavandeniais (jei ta diena valgau baltymus su darzovem, tai jokiu bulviu, jukiu makaronu ar ryziu. Ir atvirksciai), nevalgai jokiu matomu riebalu, o alieju naudojau toki purskiama, jei salotom reikia tai tik minimaliai. Bet tikrai valgiau pilna burna, makaronai su liesais, pacios pasigamintais padazais, bulves, ivairi mesa. Per 3 men numeciau 10 kg.
mairux
Aš jokių dietų neprisiverčiu laikytis, esu kažkada bandžiusi, bet tas specialus dietinis maistas strikdavo burnoj, (aišku, ne visas).Pavasarį buvau susiėmus, nevalgiau po šešių, valgiau mažiau kaloringą maistą, nesugebėjau atsisakyti tik saldumynų ir persivalgymo savaitgaliais.Per kokius 2,5 mėn šiaip ne taip numečiau 3 kg. Ką numesdavau per savaitę, tą per savaitgalį priaugdavau. Dabar vėl susiėmiau, atsisakiau saldumynų, na ne visiškai, suvalgau savaitgalį, bet nedidelį gabalėlį, o paprastom dienom nė kąsnelio. Sekmadienį nesugebėjau atsisakyti mamos virtų cepelinų, suvalgiau porciją apie trečią valandą ir tą dieną valgiau tik vaisius.Tai va, per tris savaitės numečiau 3 kg.Manau, rezultatas neblogas. Tik viena bėda: nežinau ar ilgam užteks ryžto taip išsilaikyti, nes saldumynais ir visokiais sausainiukais galėčiau maitintis nuo ryto iki vakaro. ax.gif
kristina0425
Bandziau noredama atsikratyti celiulito bedruske dieta.2savaites viska tik be druskos valgiau,aisku ir jokiu sokoladu, miltiniu,tai efektas thumbup.gif 85procentai celiulito nuejo,bet neistveriau ir prisivalgiau paskui. Dabar,kai meciau gerti kontraceptines, tai efektas tik50procentu verysad.gif
Vilkdage
esu skaiciavusi kcal man padejo numesti,o ir valgyti gali viska tik reikia pasiziureti kad nevirsytum dienos ckal. db bandysiu laikytis grikiu dietos,nes noriu greito rezultato blush2.gif o paskui prie ckal grisiu kad nepriaugciau to ka numeciau
pacukas
joki dieta nepades ilgame laike,
trumpam taip, o ilgam kad padetu reikai keisti gyvenimo buda,
riboto baigtinio laiko dietos laikymasis pades tik tuo momentu,
nes organizmas yra gudrus, jis pastebi kad jus maziau valgote, ir automatiskai maziau ir efektyviau degina kalorijas, jis persijungia i konservacini rezima,
ir tada jau nieko nenumesite:))

kaip organizmas yra konservaciniame rezime arba taip vadinamame "diet plaque"
kai jus baigiate dietos laikotarpi, ir pradedate normaliai miatintis
organizmas, kadangis jis yra gudrus, pradedal labai intensyviai kaupti atsargas
nes jis zino, kad kuri laika gavo mazai maisto, reiskia seiminikas neuztikrina pastovaus maisto tiekimo, reiskia reikia sukaupti atsargu juodai dienai,
stai kodel daugelis po dietos atgauna visa savo svori buvusi, ir dar priauga daugiau,

ne dietos reikai laikytis or organizma pergudrauti.

QUOTE(svaja* @ 2006 07 29, 21:01)
va norejau suzinot kokias dietas dauguma yra isbande .... ax.gif  smile.gif  rolleyes.gif
*

vm30
as sesta diena laikausi Vaikules dietos.Tai pameciau 4kg blink.gif KAIP ideti liniuote-niekaip nesuprantu g.gif
satoli
smile.gif laikiausi Niujorko dietos( yra tokia knygute) su receptukais labai skaniais thumbup.gif ji man zadejo,kad atsikratysiu 8 kg per 2 savaites, bet reikejo dar ir sportuoti(as nesportavau) tai ir atsikraciau 6 kg biggrin.gif
Lauragana
labai puiki ir efektyvi yra baltymine dieta suderinta su sportu. Kilogramai krenta jau po savaites, o valgyti reikia labai daug 4u.gif Alkana niekada nebunu, kartais net pagalviju, kad nebegaliu suvalgyti antro ant vandens troskintos liesos mesos patiekalo vakarienei doh.gif
Almantaitė
skaiciavau kalorijas ir kol skaiciavau tol svoris krito, nustojau skaiciuot, svoris ataugo o del seslaus gyvenimo budo dar daugiau priaugo sad.gif gal kas nors turit atliekamos valios? brangiai nupirkciau biggrin.gif
sytes
As siuo metu laikausi grikiu dietos ir kolkas neblogai sekasi, esu patenkinta, nes ir laikytis nera taip sunku.
satoli
kad negryztu numesti kilogramai labai naudinga skaiciuoti kalorijas, beje zinant patiekalu kaloringuma ir kiek tau ju reikia per diena galima koreguoti savo meniu, rinktis tiek pat skanu maista tik maziau kaloringa, mazinti kaloringo maisto porcijas, didinti maziau kaloriju turinciu patiekalu kieki......po Niujorko dietos taip ir darau. svoris negryzta, bet kol kas ir nekrenta, nes dar siek tiek palepinu save rolleyes.gif smile.gif
Bloom
teko nemazai laikytis, bet tos dvieju savaiciu tai nieko negelbedavo, svoris suinormalizavau, kai pradejau sveikai maitintis, nebegeriu KT ir siek tiek primetu kalorijas tai jau apie 2metus savo svoriu esu patenkinta smile.gif
indre*
Tiesiog sumažinau valgomo maisto porcijas.... thumbup.gif
Bet po pusmečio keli kg sugryžo doh.gif
MAILUTE
sveikutes laikaus chazano dietos kolkas esu labai patenkinta
bandanna
Man isejo labai puikiai numesti 9 kg. Viskas tesesi apie 1 men, ir dar iki siol neprisaugau tu kg ,nors ir puse metu praejo 4u.gif Laaabai daug citrinu sulciu geriau, kaip zinoma - jos neskatina apetito, atvirksciai - nuo ju visada jautiesi pavalgiusi, beto lieknina, palaiko gera kuno f-ma , ir viskas i gera smile.gif Zinokit siulau isbandyti visoms , beje negalima sedeti vienoje vietoje - daznai iki darbo eidavau pescia biggrin.gif Tai va ,jei bandysit, parasykit, kaip seksis ax.gif
0kristut0
pirma syki laikiausi dietos .. kadangi man sunku kazko atsisakyti, taij nevalgydavauj po 6 val, bet grieztai nieko, pradzioje buvo,sunku, po, to nieko., o diena viska valgau gal, siek tiek, maziau, per menesi nukrito, apie 4-5 kg. pradzioje nekrito nekrito, 2 savaijtes nesikeite , po to, per kitas 2 sav nukrito jie, dbr vel, pries sventes dar bandysiu pasikudinti, siek, tiek, jeij iseis
Cit
SVEIKUTES,
AS ESU ISBANDZIUS IR VIS DAR LAIKAUSI DIETOLOGES SUDARYTOS DIETOS ax.gif
GAL RASIU BENDRAMINCIU CIA ax.gif
*Pu-pa*
Labas,esu bandžiusi mažinti maisto normas,o vasara dariau išsivalyma,valgiau savaite tik arbūzus ir gėriau pasukas.Rezultatas-5.Savijauta nereali,valgyti nesinorėjo visai.Tai šia vasara vėl kartosiu. thumbup.gif
viktuti
Sveikos, nesu daug dietų išbandžiusi, bet jos man buvo sėkmingos.
1. Kalorijų skaičiavimas (ryškiai sumažėjo apimtys, ir -2kg, bet pasidaviau nes trunka ilgai).
2. Esmeraldos dieta (įveikiau vieną etapą, supratau, kad veikia ir pasikoregavus prisitaikiau sau, -2kg).
3. Avižinės košės dieta (per savaitę -3 kg, man tinka ir patinka) 4u.gif
Dabar tiesiog bandau maitintis sveikai ir nekaloringai ax.gif
Nifer
Delcios dieta thumbup.gif Apie 4kg nukrito po dietos. Ir truputi sportuoju,maista suderinau siek tiek. Atsisakiau saldumynu,kepto,pusfabrikacio,riebaus,miltinio maisto smile.gif
jolantamed
Dieta su dietologes pagalba. thumbup.gif O taip tai daug isbandziau,bet nenoriu buti alkana.
Virdzinija
Super-mega-arči dieta, per mėnesį negrįžtamai numesti 8 kg 4u.gif tai viena dieta, kurios niekaip negaliu laikytis iki galo - apsileidžiu ir vėl grįžtu prie pirmos savaitės meniu doh.gif
Pirma savaitė - jokių karbohidratų nei cukraus (nei vaisių!).
Antra savaitė - jokių karbohidratų, bet jau galima valgyti vaisius.
Trečia savaitė - jau galima ryžių bet nebegalima vaisių, ketvirtą - galima duonos, penktą šeštą septintą.... na nežinau, toliau trečios savaitės nesu nuėjusi, pasilieku prie varianto jokių miltų, ryžių nei bulvių bet valgau visus vaisius, kartais juodos duonos jei labai noriu, ir taip balansuoju ant savo pastovaus svorio, kol vėl nepradedu visko iš pradžių, ir taip palieku kažkur dar porą kg.
Pliusas - su šia dieta niekad nejaučiu alkio, nes vietoj bandelių ar šokolado galiu prisikirsti sūrio, o to ši dieta neriboja ax.gif
:)katyte:)
valio.as pirma. thumbup.gif taigi,laikiausi kopustu sriubos dietos.svoris gan nesunkiai krenta ir galima ne vien sriubyte valgyt.o stai griukiu dietos sunku laikytis,bent jau man.bet per 3d.2kg buvau pametus rolleyes.gif

klaara
Valio,antra lotuliukas.gif .O kas per sriubytes dieta,Katyte?
Is esmes nesu didele dietu salininke,esu uz tas,kurios ne tik svoriui mazinti skirtos,bet kartu ir valancios butu smile.gif
Vicia
Sveikos, mergytės!Laikiausi kopūstų sriubos dietos, šiuo metu kefyro dietos.. lotuliukas.gif Juoksitės iš manęs, kad aš lyg kokia dietų maniake lotuliukas.gif Drąsiai galiu teigt, kad kopūstų sriubos dieta-man asmeniškai lengviausia, nes galima "daug" valgyt, nesijaučia alkis, per savaitę numečiau-4KG.Manau tai daug....O apie kefyro dietą-jos gana sunku laikytis, kankina alkio jausmas..ir penkta diena, bet tik kolkas minus 2... blush-anim-cl.gif2:Beje kopūstų sriubos dieta kartu ir valanti, nes valgai daug ląstelienos ir kiekvieną dieną varai į..."WC". blush2.gif
Korni*
Aciu augulis uz temele 4u.gif
Tai va as laikiausi vaikules dietos , tik vietoj triju dienu obuoliu buvo taip viena diena obuoliai , kita krutinele, trecia ryziai pameciau 6 kg thumbup.gif ( obuoliai labai sukele rugstis)
augulis20
QUOTE(:)katyte:) @ 2011 01 15, 12:56)
valio.as pirma. thumbup.gif taigi,laikiausi kopustu sriubos dietos.svoris gan nesunkiai krenta ir galima ne vien sriubyte valgyt.o stai griukiu dietos sunku laikytis,bent jau man.bet per 3d.2kg buvau pametus rolleyes.gif
*

kaip malonu mergaites jus visas cia matyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif katyte,kada turesi laiko parasyk,kaip jos laikytis,gal kam pravers mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(augulis20 @ 2011 01 15, 21:39)
kaip malonu mergaites jus visas cia matyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif katyte,kada turesi laiko parasyk,kaip jos laikytis,gal kam pravers mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

as pati laikiausi grikiu dietos ir buvau pametus 12kg,su Vaikules dieta pameciau 3kg,bet laikiausi,tik iki obuoliu ir zadu pabandyti kopustu sriubos,bet niekaip neprisiruosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicia @ 2011 01 15, 16:21)
Sveikos, mergytės!Laikiausi kopūstų sriubos dietos, šiuo metu kefyro dietos.. lotuliukas.gif Juoksitės iš manęs, kad aš lyg kokia dietų maniake lotuliukas.gif Drąsiai galiu teigt, kad kopūstų sriubos dieta-man asmeniškai lengviausia, nes galima "daug" valgyt, nesijaučia alkis, per savaitę numečiau-4KG.Manau tai daug....O apie kefyro dietą-jos gana sunku laikytis, kankina alkio jausmas..ir penkta diena, bet tik kolkas minus 2... blush-anim-cl.gif2:Beje kopūstų sriubos dieta kartu ir valanti, nes valgai daug ląstelienos ir kiekvieną dieną varai į..."WC". blush2.gif
*

nesijuoksim Vicia,as ir pati kaip maniake,bet kefyro negaleciau laikytis,nes jo nemegstu,o kopustu,kaip minejau, pasilaikysiu thumbup.gif o tau daug reikia pamesti? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.