augulis20
2011 01 15, 21:08
Pirmiausia išsiverdame kopūstų sriubą, į kurią galime dėti tokius produktus: kopūstas pomidorų tyrė arba pomisoras svogūnai svogūnų laiškai paprika morka salieras ropė prieskonių nedarant didelės dietos, galima įmesti liesų spirgiukų bei bulvių ir veliau pabalinti su pienu arba liesa grietine. Geriausia išsivirti didelį puodą. Dietos stebuklas nėra didelis: virti kopūstai degina riebalus, todel kopūstas turi užimti apie 80-90 procentų visų daržovių. Kad ši dieta gerai suveiktu, reikia daugiausia savaitę laiko valgyti tik kopūstų sriubą. Geriausia yra tai, kad jos galima valgyti tiek, kiek norime, visada, kada jaučiame alkį. Nuo antros dienos galima pradėti valgyti vaisius, bei kitokių daržovių, nei yra sriuboje, tačiau po mažą porciją. Galima ir mėsos gabaliuką suvalgyti, bet ne anksčiau nei 5 dieną. Svarbu tarp sriubos maisto pakankamai gerti, tačiau tik vandenį arba vandenį sumaišytą su trupučiu grynų sulčių( be cukraus). Griežtai laikantis šios dietos galima numesti iki 7 kg per savaitę. Ilgiau jos laikytis nepatartina dėl galimo vitaminų ir mineralų stygiaus(tikiuosi,katyte neuzpyksi,kad tavo zinute parasiau)
:)katyte:)
2011 01 16, 09:35
QUOTE(augulis20 @ 2011 01 15, 22:08) Pirmiausia išsiverdame kopūstų sriubą, į kurią galime dėti tokius produktus: kopūstas pomidorų tyrė arba pomisoras svogūnai svogūnų laiškai paprika morka salieras ropė prieskonių nedarant didelės dietos, galima įmesti liesų spirgiukų bei bulvių ir veliau pabalinti su pienu arba liesa grietine. Geriausia išsivirti didelį puodą. Dietos stebuklas nėra didelis: virti kopūstai degina riebalus, todel kopūstas turi užimti apie 80-90 procentų visų daržovių. Kad ši dieta gerai suveiktu, reikia daugiausia savaitę laiko valgyti tik kopūstų sriubą. Geriausia yra tai, kad jos galima valgyti tiek, kiek norime, visada, kada jaučiame alkį. Nuo antros dienos galima pradėti valgyti vaisius, bei kitokių daržovių, nei yra sriuboje, tačiau po mažą porciją. Galima ir mėsos gabaliuką suvalgyti, bet ne anksčiau nei 5 dieną. Svarbu tarp sriubos maisto pakankamai gerti, tačiau tik vandenį arba vandenį sumaišytą su trupučiu grynų sulčių( be cukraus). Griežtai laikantis šios dietos galima numesti iki 7 kg per savaitę. Ilgiau jos laikytis nepatartina dėl galimo vitaminų ir mineralų stygiaus(tikiuosi,katyte neuzpyksi,kad tavo zinute parasiau)  labas rytas merginos.sotrry vakar dirbau labai ilgai,poto pas drauge i gimtadieni nuvariau tai negalejau parasyt receptuko.augulis aciu kad parasei,bet dadesiu biski informacijos apie sriubyte: 1. diena Kopūstų sriuba - kiek nori. Gardu. Vaisiai (išskyrus bananus) - kai tikrai labai nori. Vanduo, arbata, kava - be cukraus. 2. diena Kopūstų sriuba - kiek nori. Vis dar gardu. Šviežios, virtos ar troškintos daržovės. Pietums galima sau leisti keptą bulvę su sviestu. Vanduo, arbata, kava - be cukraus. 3. diena Kopūstų sriuba - kiek nori. Vaisiai (išskyrus bananus) - kai tikrai labai nori. Šviežios, virtos ar troškintos daržovės. Vanduo, arbata, kava - be cukraus. 4. diena Kopūstų sriuba - kiek įstengi. Vaisiai - tik bananai. Kiek nori. Neriebus pienas - kiek nori (jei nori). 5. diena Kopūstų sriuba - bent vieną kartą per dieną. Pietums galima tyliai sukrimsti 300-500 gramų jautienos arba vištienos (be odelės). Švieži pomidorai. 6 iš nei vienu daugiau (mažiau - galima). 6-8 stiklinės vandens. Privaloma. 6. diena Kopūstų sriuba - na, nors kartelį per dieną. 300-500 gramų jautienos ar vištienos su šviežiom daržovėmis arba salotomis - 3-4 kartus per dieną. Gerti daug. 7 diena Kopūstų sriuba - bent pora šaukštelių (lėkštutė). Rudieji ryžiai su daržovėmis - kiek nori. Nesaldintų vaisių sulčių - kiek nori. Visą dietos savaitę negalima jokių alkoholinių gėrimų ir duonos. Jei griežtai laikeisi kopūstų sriubos dietos, po savaitės turėtum netekti maždaug 5 kilogramų. Po savaitės dietos privaloma daryti bent dviejų savaičių pertrauką. Ši dieta skirta tik suaugusiems žmonėms, neturintiems sveikatos problemų. Dieta griežtai draudžiama vaikams ir paaugliams.
hondute
2011 01 16, 22:18
Sveikos mergytes, Na as cia matyt busiu rekordinike. Esu bandziu kopustu sriubos dieta per ja pameciau gal 5 kg, gryzus prie iprasto rezimo ataugo per pusmeti mazdaug. Delcios dieta (7dienu) nukrito 4 kg, ataugo is kart per pirmas savaites. Japoniska dieta pries penkis metelius pameciau 10 kg, ataugo 2 is kart like po metu paleidus sveiko maitinimosi vadeles, 2010m gruodi laikantis japoniskos nukrito tik 5 kg, kol kas per sventes ataugo 2, bet laikausi toliau ir metu svoriuka toliau. Dar esu laikiusis sutrumpintos vaikules dietos, jos laikausi pries kiekviena rimtesni baliuka (po viena diena valgau ryzius vista ir obuolius) pametu 3-5 kg, kurie greit atsistato. Siuo metu vel laikausi Japoniskos dietos, manau nukris maziau nei 5 kg, tik dabar jau zadu pirma pasiekt savo svorio tiksla (liko dar 5-6kg) iki galo ir keist mitybos iprocius. Mano beda didziausia valgymas vakarais. As cia pamasciau butu gerai mergaites kad ir jus pasidalintumet ne tik kiek numetet, bet kaip tas svoris gryzo ar negryzo ir t.t. Biski detaliau aprasykit  .
 sveikos, as esu taip pat isbandziusi kopustu sriubos dieta, tai svoris neblogai krito tik jau nebepamenu kiek tiksliai ir dabar ryt pradesiu jos laikytis ir kaip jau viena mamyte minejo keisti valgymo iprocius. bet man iskilo klausimas, esu vegetare, tai i ka butu galima pakeisti mesa is beroc 5,6dienos?(kopustu sriubos dietos)
wyturelis
2011 01 17, 11:36
Labas,dietininkės  Jaučiuos jau pilnai atsigavus po Vaikulės dietos,gal reikia pradėt kopūstintis irgi nes dar uoj kiek daug kg.nereikalingų turiu.O po Vaikulės negrįžo kol kas nei vienas kg,bet tai ir laiko dar visai nedaug praėjo-bus matyt vėliau turbūt..Kita vertus ir po jos kadangi svoris gerai pakrito,entuziazmo toliau jį mest yra,todėl ir prisikimšt bet ko nebėra noro.
Bodyfleksas tikrai geras dalykas-buvau juo susidomėjus prieš 10 metų dar,bet kad kaip tik domėjimosi įkaršty pastojau,tai teko ir užbaigt  .Gal reiktų vėl prisiminti ir dar norėčiau tas masažines taures pabandyti,apie kurias kalbėjot anoj temoj
Sveikos mergaites QUOTE(klaara @ 2011 01 17, 12:53) Labas,dietininkės  Jaučiuos jau pilnai atsigavus po Vaikulės dietos,gal reikia pradėt kopūstintis irgi nes dar uoj kiek daug kg.nereikalingų turiu.O po Vaikulės negrįžo kol kas nei vienas kg,bet tai ir laiko dar visai nedaug praėjo-bus matyt vėliau turbūt..Kita vertus ir po jos kadangi svoris gerai pakrito,entuziazmo toliau jį mest yra,todėl ir prisikimšt bet ko nebėra noro. Na man po pasivaikulinimo kolkas dar nieko negryzo bet kaip ir klaara sake mazai laiko praejo o be to laikau save suemus i naga  nenaudoju druskos ir cukraus savo racione, ir nesimaitinu po 18 val. Tikrai per Vaikules dieta pamesti kg didina ziauriai motyvacija nepasiduoti ir viska nukratyti iki galo. QUOTE(:)katyte:) @ 2011 01 17, 12:57) As kolkas nesilaikau jokios dietos.biski persalau  ...bet galvoju kokios pasilaikyt.gal ne del svorio,o del organizo valymo.dar biski sportuoju namie..reik pilvuka mazint Gal kita savaitele ir as pasikopustinsiu, nuotreciadienio nesijungsiu, nes penktadieni vyro gimtadienis tai jauciu prigriesysiu...  nors galvoju apie atskira meniu sau jo sventes proga  As irgi uzsiimu ir papildoma kudinimosi veikla ne tik dietinimusi, kaip sakaiu intensyviai naudoju tas taures o be to issitraukiau is rusio savo Ab roketa pilvukui, ir dar kazkokia manksta kojoms youtube radau kur 8 min. treniruotis reikia  Siaip as ne sportininke ziauriai, bet kai neeikvoju energijos "sunkaus maisto " virskinimui savaime norisi pasijudinti energingiau , ai dar tiesa kas ryta 5 min kontrastinio duso taip akis atmerkia kad Drauge pamate sako kas tau cia kaip cia taip greitai pasikeitei, sakau meciau gert kava  tikrai kai negeriu kavos , nesinori ir saldainiuko ar bandeles prie jos ir energijos kazkaip be kavos turiu zymiai daugiau . Tikiuosi po truputi prisijaukinsiu sveika gyvenimo buda ir nebereikes dietintis
KLEVELIS
2011 01 17, 21:57
Aš esu irgi kelias išbandžius. Japoniškos laikiausi labai seniai tai numečiau 8 kg 3-metus laikėsi numestas svoris, bet paskui viskas sugrįžo, bet tada buvau labai jauna. Paskui skaičiavau angliavandenius tai per 6 sav numečiau 8 kg svoris po 6 mėn pradėjo augti, nes atsipalaidavau viską valgydama. O dabar nevalgau po 18 val ir paskaičiuoju kalorijas per 8 mėn numečiau 15 kg.
MinusKg
2011 01 18, 23:37
QUOTE(hondute @ 2011 01 16, 22:18) Na as cia matyt busiu rekordinike. Esu bandziu kopustu sriubos dieta per ja pameciau gal 5 kg, gryzus prie iprasto rezimo ataugo per pusmeti mazdaug. Delcios dieta (7dienu) nukrito 4 kg, ataugo is kart per pirmas savaites. Japoniska dieta pries penkis metelius pameciau 10 kg, ataugo 2 is kart like po metu paleidus sveiko maitinimosi vadeles, 2010m gruodi laikantis japoniskos nukrito tik 5 kg, kol kas per sventes ataugo 2, bet laikausi toliau ir metu svoriuka toliau. Dar esu laikiusis sutrumpintos vaikules dietos, jos laikausi pries kiekviena rimtesni baliuka (po viena diena valgau ryzius vista ir obuolius) pametu 3-5 kg, kurie greit atsistato. Siuo metu vel laikausi Japoniskos dietos, manau nukris maziau nei 5 kg, tik dabar jau zadu pirma pasiekt savo svorio tiksla (liko dar 5-6kg) iki galo ir keist mitybos iprocius. Mano beda didziausia valgymas vakarais. As cia pamasciau butu gerai mergaites kad ir jus pasidalintumet ne tik kiek numetet, bet kaip tas svoris gryzo ar negryzo ir t.t. Biski detaliau aprasykit  . pacitavau tik vieną postą, bet man klaiku skaityti, kaip jūs save žalojat.... Jaunystėj esu bandžiusi milijoną dietą, ir po visų jų prisidėdavau bent po porą kg. (ne iškart, bet per laiką). Plius susivariau medžiagų apykaitą - nes po tokių cirkų ji lėtėja. Kiekviena drąstiška dieta lėtina medžiagų apykaitą, nes organizmas nesupranta, ką jūs su juo darot. Ir jis yra kerštingas.... Galvojat, kad per savaitę numetat 5 kg. iš riebalų? o ne, numetat skysčių ir raumenų sąskaita. O va, kai svoris pradeda augti - jis auga riebalų pavidalu... Aišku, dabar jums mano žodžiai atrodo kaip nesąmonė, bet kada nors, kai subręsit (nebūtinai tai atsitiks  ) suprasit, kokia aš buvau teisi  Aišku, jei man būtų kas sakę, kai buvau kokių 20-ies ir norėjau greito rezultato, aš turbūt būčiau ir neklausiusi... Paskaitykit čia, ir gal bent vienai prašviesės, kad formas dailinti reikia ne tokiais drastiškais būdais...
Asterija
2011 01 18, 23:54
Labas vakaras, trumpai mano istorija: visa gyvenima sveriau iki 50 kg, turejau nebloga darba, bet kuo auksciau kilau karjeros laiptais, tuo mano kg norejo suspeti kartu Istekejau, pastojau, priaugau 35 kg  Turejau 2 diagnozes, nesciuju hipertenzija (pakiles spaudimas) ir nesciuju diabetas... Gal del to ir svorio tiek turejau. pries gimdyma sveriau 110 kg Pagimdziau, po metu gryzau i darba, o svoros kaip stovi ties 89 kg, taip ir nesitraukia Nuo nauju metu pradejau 3 kart per savaite lankyt aerobika, atsisakiau bulviu, kiaulienos ir zinoma po 18 val ne kasnio : Na zodziu nekas Gal kas turit kokiu pasiulymu?
MinusKg
2011 01 19, 00:15
QUOTE(Asterija @ 2011 01 18, 23:54) Labas vakaras, trumpai mano istorija: visa gyvenima sveriau iki 50 kg, turejau nebloga darba, bet kuo auksciau kilau karjeros laiptais, tuo mano kg norejo suspeti kartu Istekejau, pastojau, priaugau 35 kg  Turejau 2 diagnozes, nesciuju hipertenzija (pakiles spaudimas) ir nesciuju diabetas... Gal del to ir svorio tiek turejau. pries gimdyma sveriau 110 kg Pagimdziau, po metu gryzau i darba, o svoros kaip stovi ties 89 kg, taip ir nesitraukia Nuo nauju metu pradejau 3 kart per savaite lankyt aerobika, atsisakiau bulviu, kiaulienos ir zinoma po 18 val ne kasnio : Na zodziu nekas Gal kas turit kokiu pasiulymu?  Jei gali sau leisti 250 Lt, nueik pas gydytoją dietologą - neeksperimentuok su savo svoriu ir sveikata - juk svarbu ne tik numesti, bet ir išlaikyti svorį.. O tam reikia išmokti valgyti. Ir - mėgautis tuo  Beje, man labai patiko, dietologijos klinikoje kabo užrašas - Džiaukis valgymu
Žaislų Karalienė
2011 01 19, 13:53
Nuo pirmadienio vel grizau prie M.Montinjako Po gimdimo ( tai buvo beveik pries 7m ) numeciau 30 Kg  kazkur per 1.5 m. Bet, kai meciau, jie jau beveik visi grizo
Simbulis
2011 01 19, 19:45
Sveikos dietininkes Is dietu esu bandziusi visu cia apkalbeta kopustu sriubos dieta. Ji man patiko ir tiko, bet as jos istisai nesilaikiau, pasilaikydavau kokias 2-3 dienas, valgydavau sriuba ir vaisius, paskui kokia diena ar dvi kopustiene dedavau i sona, valgydavau iprastai, svoris krito kol taip zaisdavau. tai krisdavo apie 5 kg. taip pat esu laikiusis ir grikiu dietos, bet man ji nepatiko, maksimum 2 dienas istempiau, buvo nukrites 1 kg. Dar esu laikiusis ir Japoniskos dietos, atsilaikiau 12 d., bet nukrito gana mazai, 3.5 kg  .Dabar kuri laika nesilaikiau, tai svoris vel gryzo i savo vezes. tai dabar nusprendziau, imtis Atkinso, numesti kiek reikia, o paskui skaiciuoti kcal. svoriui islaikyti. kai dar mokiausi 12 klasej, buvau priaugus nemazai svorio, kai stresas man kg soka i virsu  , tai kopustienes deka buvau pametus, paskaui skaicavau kcal. tai svoris kito 1-2 kg., tai dabar vel imsiuosi isbandyto budo
Aurosoma
2011 01 19, 20:03
labas mergaites. oi ir as bilenkiek, tiesiogine to zodzio prasme, dietu esu isbandziusi. labai daug, ne iki galo, nes vyras tik pamato, kad man silpna ir viskas, kategoriskai pries. pirma dieta, tai buvo isejimas mokytis i miesta. dingo kaimiskas maistas, tai per koki menesi nukrito 10kg, nors tikrai jokiu dietu nesilaikiau. po to pradejau stebeti ka valgau, nusipirkau treniruokli, maziau valgiau, numeciau jau per kokius metus, ar daugiau vel kokia 10kg. po to grizo, vel meciau: badavau 5 dienas, tai tris, tai pora, tai po viena kas savaite numesdavau to svorio kelis kilogramus, ir jei vel kimsdavau, tai grisdavo svoris. puse metu nevalgiau mesos, tai svorio tikrai neitakojo niekaip. buvo laikotarpis kai buvau visiska sveikuole, visiska vegerate, jokiu kiausiniu, mesos, zuvies, jokio kepto maisto, majonezu, cukraus ir t.t. derindavau maista ir netgi mazai valgydavau, tada svoris gal buvo maziausias per daugybe metu, visi gyre, bet ne tiek ir mazai sveriau 56kg, o ugis 156cm, norejau daugiau numesti, bet svoris niekaip nekrito, sustojo ir viskas. laikiausi kefyro dietos, savaite geri po 1l kefyro ir suvalgai viena diena bulve, kita 100g mesos, kita 100 zuvies ir t.t. tai tik 2kg nukrito, gal dar maziau, bet tada tai ejau nuo dietos prie dietos, tai organizmas jau sunkiai mete svori. Delcios dieta nera labai sunki, neblogai krenta svoris, apie 3kg per 4 dienas. bet man asmeniskai viena diena valgau iprastai ir svoris taip soka, net iki 3kg per diena. po to valgai toliau ka nori, bet jau kita diena rodo kokia 2kg maziau, zodziu kazkoki soka organizmui sukelia man. kol kad tiek prisimenu konkreciu rezultatu. esme tame, kad jeigu po dietos negali atsidziaugti, kad pagaliau baigesi ji, ir pradedi ragauti viska, tada svoris tikrai soks. o numetimas priklauso ir nuo antsvorio, ir nuo pripratimo prie dietu, ir nuo aktyvumo. Papildyta:ai tiesa, dar labai patiko modo dieta, kokias 3 dienas valgydavau arbuza, tai svoris pakrenta neblogai, arba krabu lazdeles geresnes, maziau kaloriju turincias, taip skaiciuodama minimaliai kalorijas pries 1.5m numeciau per kelias savaites 10kg vasara butinai dar darysiu iskrovas su arbuzu, juo labiau, kad labai naudinga sveikatai, groziui, taip pat valgydavau vynuoges irgi labai gerai moters groziui ir svoriui  gal dar ka prisiminsiu
Simbulis
2011 01 19, 23:08
[quote=augulis20,2011 01 19, 22:21] sekmes,tau,Simbuli,gal zadi ryt startuoti?as pradedu,siandien visko nusipirkau ir ryt is pacio ryto virsiu sriubyte  kiek noretum pamesti? Papildyta:Na su kopustiene jo, bet rimciau galvoju su Atkinsu uzsiimt. Bet jos pirmame etape 14 d. negalima jokio alkoholio, o kita savaite du baliukai nusimato, tai ir gerti aisku bus. Tai gal griebsiu kopustiene tada iki pirmadienio, o po visu baliusku, eiti pas Atkinsona
Ruggiagele
2011 01 23, 23:10
Sveikos, Gal kas bandė "sushi dietą" ? nežinau net ar tokia yra, bet va paskutines pusantros savaitės pietums ir vakarienei valgau sushi, dar sriubos kokios ir taip op - 4 kg nėra  gavosi visai netyčia toks maisto racionas, bet prie darbo atsidarė nauja sushi ir vyno vieta, o aplinkui nelabai yra kur greitai nubėgti skaniai pavalgyti, tai ir valgau ten. sushi žiauriai skanūs ir netikėtas rezultatas atsirado. Kadangi nieko neyprasto daugiau nedariau (nesportavau, nestresavau, pusryčiai liko tie patys - sumuštiniai, vakarienė irgi ta pati - sumuštiniai ir kas greitai šaldytuve randama be gamybos). tai vienintelė priežastis, kodėl nukrito taip ilgai nuo gimdymo užsilaikę kilogramai - sushi. Jau toks azartas, apėmė, kad jau laukiu rytdienos dienos pietų ir vėl lėksiu į savo sushyną  Ir kas fainiausia, kad valgau skaniai, kiek noriu ir kokius tik noriu sushi (su majonezu ar su kremu, netgi karštus sushi) Ai dar kartais vakarienei didelių keptų krevečių su vynu Dar toks pastebėjimas, kad ryte nebeįveikiu savo įprastos sumuštinių dozės ir apskritai skrandis susitraukė,nes mažesnes porcijas pradėjau valgyti. nors sushi, porcija atrodo nėra didelė, bet labai sotu (kas man labai patinka, kad ten valgau sushi su žuvimi, o ne vien ryžiai, kaip būna sushi baruose). įdomu būtų sužinoti ar kas bandė mesti svorį su sushi
Tai vis dietinatės?  Aš tai ne-kažko laukiu-gal tinkamo meto gal dar kažko..Noras visgi stiprus mažint svorį,bet stipriai dietintis nesinori..Kopūstų sriuba"nelipo",jau geraiu Vaikulės vėl kartočiau.O dabar stengiuos žiūrėti ką dedu į burną,aišku galėčiau ir mažiau ir liesiau dėti..Na bent jau vakarais nebekemšu kaip anksčiau .Dar pasiskaitinėjau apie taisyklingos mitybos dėsnius-irgi stengiuos kai ką pritaikyti-pvz kada valgyti vaisius,kada jau -geriau jų vengti ir pan.Ai,dar labai norėčiau naminės duonos išsikepti-po tos Vaikulės dietos nebeskani pasidarė jokia pirktinė..ir šiaip daug kas nebeskanu dabar(net tai,ką anksčiau kimšdavau pilna burna)
2011 02 02, 19:42
sveikos.kaip cia tylu  kaip kam sekasi?as tai nebesilaikau jokios dietos.sveikiau maitinuosi ir po truputi svoris pats krenta.
2011 02 09, 09:10
QUOTE(augulis20 @ 2011 02 07, 11:54) saunu,as irgi jau pajudejau,jau siek tiek maziau nei liniuotej sveriu,stengsiuos pasiekti tiksla  reikia kazkaip ir man tas taures isigyti tik niekaip neprisiruosiu ka dabar valgai?gal ka naujo isradai? man irgi idomu,kur visos dingo?  valgau viska po biski.mesa,zuvi jei valgau tai tik su darzovemis.(troskinti,kepti ar seip salotos)rytais butinai suvalgau avizines koses.o po 7val stengiuos nevalgyt.nebent vaisiu koki nedideli  kas savaite mazdaug 1kg krenta.
Liucike
2011 02 09, 10:09
o man pati geriausia deta GRIKIU, valanti... Greita, pigu ir paprasta...  tik is pradziu reikia valios, bet pamacius, kaip paprastai tirpsta lasinukai, tai tampa netgi malonu Papildyta:per savaitele atsikraciau apie 5kg, dar emiau sportoti tik  namu saligomis, atsilenkimai(labai daug atsilenkimu...) ir kiti lengvi pratimukai, nevalgiau is vis bulviu ir nuo 69,5kg beliko 48kg, o db sveriu 54kg, bet jau valgau viska ir sokaladuka ir bulvytes  ...jau pora metu svoris neatauga... REIKIA TIK NORO
Sveikos,merginos Darbais užsikasus buvau,tai dietos liko primirštos(bet per darbus ir maistas taip pat ne pirmoj vietoj būdavo  ).Praėjo lygiai mėnuo po Vaikulės dietos ir va-natūralus poreikis atsirado vėl kažko "imtis"-kelias dienas "kūdinuos" labai skaniai ir kaifuoju-pasiskaičiau apie bananų dietą ir ją prisitaikiau sau-valgau bananų perdien kiek noris(o noris kokių penkių)-jie pusryčiams ir vakarienei,o pietums-salotos su duona,be jokių aliejų daržovės,de druskos,tik su šiek tiek prieskonių(pvz.baziliko)-sotu ir skanu labai  .Po Vaikulės dietos supratau,ko ten man labiausiai trūko-ogi saldaus skonio,o šito bananuose-sočiai.Svertis dar nesisvėriau,rytoj pasisvert žadu ir jau bręstu japoniškai dietai-neatrodo stipriai baisi,o ir pamesti kilogramai merginų aprašymuose vilioja.Žodžiu žūt būt noriu iki šiltų orų pamest dar kokius 7kg...Parašykit jei kuriai teko susidurti su japoniška dieta-kokie įspūdžiai,rezultatai?
|
|