Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kai radau Tave...
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
NerLin
QUOTE(Michaska @ 2006 07 30, 00:36)

nepatikesit... bet ne tik kine buna tokiu akimirtku, kai laikas regis sutoja ir tu viska matai suletintai...

*

Patikėsim thumbup.gif . Buvo ir mane aplankęs toks stiprus jausmas. Linkiu kiekvienam tai patirti thumbup.gif !
kristinka
kaip grazu wub.gif tik gaila,kad pabaiga bloga verysad.gif
Liucija77
Ak tie jausmai....vat iš jų ir gimsta romanai 4u.gif
Sela:)
4u.gif thumbup.gif
kisiune
4u.gif
jurgute91
Na labai grazi istorija wub.gif
jurgiuks
Liuks istorija thumbup.gif
Labai panasi i manaja lotuliukas.gif Tik as taip graziai ir lyriskai tikrai nebuciau sugebejusi aprasyti schmoll.gif
Mes su vyru labai panasiai susitikome ir esame jau 14 metu kartu wub.gif is ju 9 vede wub.gif Turim 3 puikias atzalas wub.gif Ir vis dar sirdis nenustoja taip keistai spurdeti esant kartu bigsmile.gif
Jurguška
cry.gif wub.gif
werute007
smile.gif na gana idomi ir ispudinga istorija
ingere
Labai graži istorija...Pirma meilė, pirmas bučinys, viskas taip vaizdingai ir lyg tai būtų atsitikę vakar papasakota....Žinoma, istorijos pabaiga liūdna...liūdnas ir jos pratęsimas...bet metai bėga, tas pirmas jausmas išlieka....bet mes keičiamės...ir po mūsų pasikeitimų keičiasi jausmai.... wub.gif wub.gif wub.gif

Susigraudino istorija ir mane cray.gif
portobella
Nereali istorija wub.gif
Astron
good: wub.gif wub.gif wub.gif cray.gif : cry.gif cry.gif cry.gif verysad.gif
na neturiu zodziu... puiki istorija... jaudinanti verysad.gif wub.gif 4u.gif
labai gaila, kad Jums nk neisejo kartu... verysad.gif
te verde
Nuostabi istorija... wub.gif wub.gif wub.gif Skaitant visu kunu siurpuliukai lakste, nes puikiai zinau, ka reiskia, kai sustoja viskas aplink...kai jauti, kad tu ir Jis - esame vienas. wub.gif Ir nesvarbu kad metai bega, lieki su tuo zmogumi ar issiskiri, tai niekada nepasimirsta, lieka amzinai sirdyje... wub.gif
tikroji meile
wub.gif 4u.gif
Š.irD.I.S.
wub.gif

tema verta dėmesio thumbup.gif
Vanilė
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
aaaita
lakste kunu siurpuliukai skaitant sita pasakojima 4u.gif wub.gif
Mimixa
gaila, kad laimingos pasakos nelaiminga pabaiga..skaitant atrode, kad jūs amžinai būsit kartu cray.gif tikrai gražiai papasakojai 4u.gif wub.gif
**Gin**
super istorija smile.gif cray.gif
*furnikuca*
cry.gif grazi istorija, beskaitant net siurpuliukai begiojo...
raskejan
faina paskaityt tokias istorijas, tikiuosiu viskas susitvarke ir jus kartu lotuliukas.gif
&Barbara
Nuostabi istorija... Tik noretusi suzinoti, kodel Jus issiskyrete?
Aš.
QUOTE(&Barbara @ 2010 01 07, 18:15)
Nuostabi istorija... Tik noretusi suzinoti, kodel Jus issiskyrete?
*

Paskaitykit komentarus, yra parašyta mirksiukas.gif
Įdomu buvo skaityti, sėkmės autorei:)
Black Queen
Si istorija tikrai ispudinga wub.gif labai primena mano istorija kaip as susipazinau su savo vyru wub.gif
camilla31
labai grazi istorija,super wub.gif wub.gif wub.gif tik labai gaila kad tokia pabaiga unsure.gif
S.A.T.I.N.E
nuostabi istorija tokia nebanali,o aprasyta su smulkmenom ir jausmais rolleyes.gif labai grazu 4u.gif
Alsė
Nuostabi istorija wub.gif tik gaila, kad jūs nebe kartu verysad.gif
wipppx
labai grazi istorija wub.gif tik gaila kad jus nekartu...
Ylarija
nereali istorija wub.gif
cray.gif
evrema
niu labai grazu ir prisiminiau savo tikraja pirma meile,kurios net ir iki siol negaliu pamirst,bet gaila jo jau nebera wub.gif huh.gif
Burbuliuke2010
Gražu... wub.gif
Haske
Super istorija thumbup.gif
Marina_007
unreal blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.