Aina, dziaugiames, kad nepailsti. ACIU
Labai tau dekui, kad stengiesi del musu mazyliu ir musu paciu
Nuostabios pasakeles - norisi dar ir dar
Aš tik šiandien užklydau čia, tai ne visas paskaites ir galiu parsisiųsti. Ten galiojimas jau pasibaigęs. Bet gal kas gali persiųsti per skype?
Prisijungiau jus abi, tai kuri duosite iš tos ir siūsiuosi
QUOTE(Aina @ 2006 08 09, 17:10) man praso slaptazodzio
Aina ne ta nuoroda nukopijavai Valinskienes pasakoms - niekas neparsisius
mums paskutine pasaka neveikia - praso registruotis
Vis tiek nesigauna - praso ivest failo pavadinima( irasiau), bet nesiuncia
Aina, neikeli Valinskienes pasaku
QUOTE(Aina @ 2006 08 11, 08:19)
Ačiū už pasakaites, labai patiko mažulei
gaila tik, kad teletabius pramiegojom
Saunios pasakaites
Gal kas turit Ilonos Balsytės"Kosto Kubilinsko eiliuotos pasakos"?
labai fainos pasakeles, bet gal kas galit dar ikelt teletabius?
sveikos deja as pavelavau i jusu traukini puslapio galiojimo laikas baigesi negaliu nieko atsisiusti
gal galite kaip nors padeti,gal butu nesunku ikelti kelis filmukus QUOTE(garbane1 @ 2006 08 19, 20:16) sveikos deja as pavelavau i jusu traukini puslapio galiojimo laikas baigesi negaliu nieko atsisiusti gal galite kaip nors padeti,gal butu nesunku ikelti kelis filmukus cia lietuviskai igarsintos pasakeles, ne filmukai cia ne kiek busimam vaikeliu nu aisku ir jam bet man paciai labiausiai reik ACIU LABAI ACIU
sveikutes mamytes,
praziopsojau teletabius
butu gerai,o kada laukti? ar cia kaip ir filmukai 7 dienas galioja?
labai noriu dekui is karto
geras jega pasakele
vakar pries miega klausiausi egle zalciu karaliene kaip patiko man atrodo buvau vaikystej macius filma nes tokie vaizdai pries akis plauke labai aciu dar karteli QUOTE(garbane1 @ 2006 08 20, 18:22) vakar pries miega klausiausi egle zalciu karaliene kaip patiko man atrodo buvau vaikystej macius filma nes tokie vaizdai pries akis plauke labai aciu dar karteli prasom |