Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuviškai įgarsintos pasakos
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vardė
Labas 4u.gif
Kažkada lrt. vakaro pasakoje skaitė G. Morkūno ,,Blusynų pasakas". Gal turite kuri išsisaugojusi? Būčiau labai dėkinga 4u.gif ax.gif Arba kokį kitą Morkūno veikalą (pvz.,,,Grįžimo istorija")?
vėtrė
Blusyno pasakojimai

Grizimo istorija
vardė
QUOTE(vėtrė @ 2010 05 08, 12:35)

O bigsmile.gif Ačiū vėtre, thumbup.gif
vildži
QUOTE(vardė @ 2010 05 08, 14:49)
O bigsmile.gif Ačiū vėtre, thumbup.gif
*

vau, net nežinojau, kad tokie yra.Nors grįžimo istoriją mes turime g.gif
emma
Gal kas galėtų įkelt pasaką kaip gaidelis pono dvarą naikino.
dzin budizmas
Gal kas turit - Vytautas V. Landsbergis Kiškis Pranciškus, senos nuorodos nebeveikia. Iš anksto dėkoju
Lobelija
Grazios pamokancios pasakos ir daineles cia:
www.zvaigzdele.lt

Siustis per kairi klavisa "Save targes as"
kipse
Gal kas turite parsisiuntę iš LRt archyvų pjesę ,,3 paršiukai" 1968metų? nes tas tinklapis to spektakliuko nebeduoda siųstis. verysad.gif
vėtrė
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 09, 15:02)

Trys parsiukai yra 11 dalyje smile.gif

QUOTE(kipse @ 2010 07 17, 18:27)
Gal kas turite parsisiuntę iš LRt archyvų pjesę ,,3 paršiukai" 1968metų? nes tas tinklapis to spektakliuko nebeduoda siųstis.  verysad.gif
*

Dar pakroviau atskirai, bus greičiau, tikriausiai šitas smile.gif

LRT spekt Trys paršiukai
kipse
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 19, 10:47)

labai ačiū. 4u.gif
Rosandra
Gal kas turi:
Gražiausios pasaulio tautų pasakos
V.V.Lansbergis Arklio Dominyko meilė?
vėtrė
QUOTE(Rosandra @ 2010 08 30, 12:33)
Gal kas turi:
Gražiausios pasaulio tautų pasakos
V.V.Lansbergis Arklio Dominyko meilė?
*

savo kompe turėjau, tai ir pasidalinau smile.gif

V.V.Landsbergis.Arklio Dominyko meilė
Axxa
Gal kas galit paaiškinti, kaip parsisiųsti tas pasakas, čia reikia būti užsiregistravus ar kaip? Nes prašo mob.tel ir pan.
vėtrė
QUOTE(Axxa @ 2010 09 01, 12:53)
Gal kas galit paaiškinti, kaip parsisiųsti tas pasakas, čia reikia būti užsiregistravus ar kaip? Nes prašo mob.tel ir pan.
*

Nereikia niekur registruotis, jokių mobilių telefonų ir t.t. ten visur reklamos - failų saugyklos sponsoriai, pasiskaityk čia 2 žinutę ir suprasi kaip siųstis, ar filmą, ar pasakas, ar dainą, nesvarbu ką, tvarka siuntimo ta pati mirksiukas.gif
Besame
Gal kas Sigutę galit įkelt? Kiek žiūrėjau nuorodų jau nebeveikia..
vėtrė
QUOTE(Besame @ 2010 09 07, 19:10)
Gal kas Sigutę galit įkelt? Kiek žiūrėjau nuorodų jau nebeveikia..
*

Prašom mirksiukas.gif Sigutė - iš LRT archyvo
*Nerutė *
Pasakos
Vladas Bagdonas – «Gražiausios Jūrų Pasakos» – 2005
01. Malūnėlis jūros dugne (Lietuvių pasaka) 6:53
02. Undinės jaunikis (Italų pasaka) 4:59
03. Undinių paslaptys (Estų pasaka) 5:07
04. Jūros močios dovana (Estų pasaka) 4:24
05. Dorai pelnytas pinigas (Norvegų pasaka) 7:51
06. Išmintingas senelis laive (Lietuvių pasaka) 3:41
07. Trys vėjo mazgai (Latvių pasaka) 7:29
08. Neringos žvejų pasaka (Lietuvių pasaka) 2:57

Atrodo kad nebuvo įkeltų g.gif
_vetra_
Perziurejau tema, bet taip ir nepavyko rasti nuostabiu Keistuoliu teatro pasaku Kita karta. Gal kas turite? Labai noretume labai 4u.gif
vėtrė
QUOTE(_vetra_ @ 2010 10 11, 22:19)
Perziurejau tema, bet taip ir nepavyko rasti nuostabiu Keistuoliu teatro pasaku Kita karta. Gal kas turite? Labai noretume labai  4u.gif
*

Aš seniai ieškau šito disko. Matyt, kad niekas neturi, net pirkt tokio nemačiau parduotuvėse, internete tik ko gero gal ir yra:ax:
_vetra_
QUOTE(vėtrė @ 2010 10 12, 15:00)
Aš seniai ieškau šito disko. Matyt, kad niekas neturi, net pirkt tokio nemačiau parduotuvėse, internete tik ko gero gal ir yra:ax:
*

vienoj internetinėj parduotuvėj yra. Kažką reiks galvot.... Nostalgija nereali tom pasakom, labai noriu, kad ir vaikas tokias girdėtų smile.gif
vėtrė
QUOTE(lapiuksss @ 2010 11 22, 18:33)
ax.gif  Ar aš ko nemoku, ar veikia tik pirmos dalies nuoroda??? cray.gif
Labai prašau padėkit aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif, nes mano mažylis dabar tik šias pasakas (iš pirmos dalies) ir klauso...
*

Siūlau parsisiųsti ir 1-ą, kurią turi, bet ten nėra Aštuonetas iš Trepsės namų 2 dalies

Vaikų Radijo Teatras, vakaro pasakos iš LRT archyvo 4u.gif

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
Darmin
Ar galima butu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita? parsiunte vyras man, bet puse neatidaro g.gif gal kuri turite ir galite ideti 4u.gif
Greiciuke
QUOTE(eegle @ 2009 11 29, 19:34)
bet jis galioja tik nuorodoms, idetoms is my opera. com puslapio, jei reikes slaptazodzio is kito puslapio - reikia eiti i ta puslapi ir susirasti mirksiukas.gif
*

bet tai, jei aš noriu i dvd diska persirasyti, tai nepasileis, nes reikes paswordo ?

vėtrė
QUOTE(Greiciuke @ 2010 11 29, 16:52)
bet tai, jei aš noriu i dvd diska persirasyti, tai nepasileis, nes reikes paswordo ?
*

Pasvordas reikalingas tik išarchyvuojant atsisiųstą WinRAR o tomą, t.y. atsisiųstą jūsų suspaustą dainų ar pasakų rinkinį. Kai paprašo slaptažodžio, eilutėj reikia jį įrašyti. Ne visi archyvai būna su slaptažodžiais, tiesiog kai kas nori savo dedamus į internetą failus apsaugoti, tam ir deda slaptažodžius.
Kad suprastum apie ką kalbu, skaityk 1 žinutę, kur kalbama apie failo išarchyvavimą

Kai išskleisi pasakas į atskirą papkę, į diską įrašysi kaip paprastai.
vėtrė
Pamačiau ir sentimentai sukilo, man dar pasakų maža laugh.gif

iš senosios plokštelės pasakos

Gal kas jau turit nusipirkę, labai įdomūs būtų atsiliepimai apie vilko ir lapės draugystę ir vėjo botagėlį 4u.gif
Smėlinukė
Peržiūrėjau dalį temos, bet neradau.Gal kas turite "Trijų paršiukų " pasaką įgarsintą aktorių. Būtų gerai tik MP3 versija. Vaizdo nereikia. ax.gif
kipse

QUOTE(Smėlinukė @ 2010 12 06, 13:10)
Peržiūrėjau dalį temos, bet neradau.Gal kas turite "Trijų paršiukų " pasaką įgarsintą aktorių. Būtų gerai tik MP3 versija. Vaizdo nereikia. ax.gif
*

nu bet šita superinė
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 19, 09:47)

Smėlinukė
QUOTE(kipse @ 2010 12 06, 15:16)
nu bet šita superinė
*

Ačiū. 4u.gif
Gold Man
QUOTE(Nolta @ 2010 11 24, 18:18)
Ar galima butu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita? parsiunte vyras man, bet puse neatidaro  g.gif gal kuri turite ir galite ideti  4u.gif
*

Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite 4u.gif
*Nerutė *
QUOTE(Gold Man @ 2010 12 27, 14:47)
Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite  4u.gif
*

Pelytė Zita
Prašom mirksiukas.gif 4u.gif
Kananga
Pasakos

kasiopeja
Merginos, gal kas turite įrašą iš plokštelės Mažylis ir karlsonas (berods 2 plokštelės buvo, bet gal ir klystu)? ax.gif
twicsi
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 12 27, 16:36)
Pelytė Zita
Prašom  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Gal galetum pakartotinai ideti 2-aja pasaka is sio CD, nes kazkaip neatsisiuncia,t.y. nepasileidzia ji

Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU
vėtrė
QUOTE(twicsi @ 2011 01 17, 02:14)

Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU
*

Kai kas ir yra

terapines pasakos
CervusDama
QUOTE(_vetra_ @ 2010 10 11, 23:19)
Perziurejau tema, bet taip ir nepavyko rasti nuostabiu Keistuoliu teatro pasaku Kita karta. Gal kas turite? Labai noretume labai  4u.gif
*

QUOTE(vėtrė @ 2010 10 12, 15:00)
*

Turiu sita Keistuoliu CD wink.gif Tik kaip man juo su jumis pasidalinti? blush2.gif
Beje, ju pirkti yra KEistuoliu teatro kasose wink.gif
Žvaigždėja
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos? blush2.gif
Angelosparnas
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 01 29, 23:00)
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos? blush2.gif
*

per googla radau
Vaikų ir paauglių psichologės Marijos Molickos knyga „Terapinės pasakos“ skirta vaikams bei jais besirūpinantiems žmonėms - tėvams, auklėtojams, mokytojams, psichoterapeutams ir pan. „Terapinės pasakos“ padės vaikams įveikti baimę ir nerimą keliančias situacijas: kai baisu eiti į darželį, nesinori į mokyklą, kai kiti tyčiojasi, kai atsiduri ligoninėje...
*Nerutė *
QUOTE(twicsi @ 2011 01 17, 02:14)
Gal galetum pakartotinai ideti 2-aja pasaka is sio CD, nes kazkaip neatsisiuncia,t.y. nepasileidzia ji

ACIU
*

Pelytė Zita 2 pasaka
4u.gif turėtų būti šita g.gif
vėtrė
QUOTE(Fregata @ 2011 01 29, 00:16)
Turiu sita Keistuoliu CD wink.gif Tik kaip man juo su jumis pasidalinti?  blush2.gif
Beje, ju pirkti yra KEistuoliu teatro kasose wink.gif
*

Tai aš jas su mielu noru nusipirkčiau, tik Vilniuje nebūnu smile.gif
Jei norit pasidalinti, kai paleidžiat per kompiuterį diską, išmeta lentele, kur pasirenkat veiksmą: groti su su tokia programa, atidaryti aplankalą peržiūrėti ir būna parašyta kopijuoti su Windows Media Player va toks ratukas programos user posted image

Pasirinkus kopijuoti su Windows Media Player, automatiškai bus nukopijuotos jūsų pasakos, paskui galima pasirinkti įrašyti į CD.Visą aplankalą pvz pas mane automatiškai sukuria dokumentų aplankale, mano muzika skiltyje.Automatiškai pagamina wma formatą. (man nesvarbu koks formatas, galiu jį pertaisyt į MP3) Su WinRAR-u suspausti ir pakrauti į internetą smile.gif
Kaip suraruoti pasakas (tik reikia pasirinkti sukurti vientisą archyvą) ir pakrauti į internetą, viskas surašyta štai čia smile.gif
Jei turi ūpo ir noro, gali pamėginti mirksiukas.gif
vėtrė
arba, jei turit NeroBurning programą, galima kai paleidi diską, iš meniu pasirinkt Convert Audio CDs to Audio Files naudojan nero Burning Rom. Dokumentų aplankale iš kart pagamina MP3 formatą smile.gif
arinija
Sveiki,labai prasau Jusu pagalbos. 4u.gif Gal kas turite Terapiniu pasaku 2,3,4, 5 ir 6 CD, kitas nuorodas, nes nuorodos jau nebeveikia, o as rasau projekta ir bakalauro darba apie pasaku terapija
ACIU
renxtx
Gal kas turit Ilonos Balsytės"Kosto Kubilinsko eiliuotos pasakos"?
Labai noretume pasakos Gaidelis ir katinelis 4u.gif
vėtrė
QUOTE(renxtx @ 2011 04 02, 13:32)
Gal kas turit Ilonos Balsytės"Kosto Kubilinsko eiliuotos pasakos"?
Labai noretume pasakos Gaidelis ir katinelis  4u.gif
*

Yra 2Sharedo saugykloje

O Katinėlis ir Gaielis kokiame rinkinyje - Pasakos mažiesiems?

Štai radau kitame paieškos puslapyje smile.gif

atkreipkit dėmesį, kažkas pridėjo naujų pasakų archyvų, gal bus ir jau daug turimų, kas naujokai, galit susisiųsti mirksiukas.gif

pasakos

pasakos
renxtx
QUOTE(vėtrė @ 2011 04 05, 22:01)
Yra 2Sharedo saugykloje

O Katinėlis ir Gaielis kokiame rinkinyje - Pasakos mažiesiems?

Štai radau kitame paieškos puslapyje  smile.gif
*

Aciu uz nuorodeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vėtrė
QUOTE(vėtrė @ 2011 04 05, 22:01)

Vaje, kaip faina, čia visa Kalvis ir fėjos audio knyga bigsmile.gif skaito Bernadeta Lukošiūtė clap_1.gif Kas nežino, tai teta Beata, kur dabar radijo viktorinas vaikams veda, anksčiau labanakt vaikučiams vesdavo smile.gif
gitapita
Gal kas gali imesti Obuoliu pasakas. Nerandu niekaip. Aciukas
vėtrė
QUOTE(gitapita @ 2011 04 13, 15:50)
Gal kas gali imesti Obuoliu pasakas. Nerandu niekaip. Aciukas
*

Čia

pasword:slaptazodis :
my.opera.com/shedeuw

Patikrinau, viskas veikia(obuolių pasakos)
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.