prikabinau siame puslapyje pasaka apie bebenciuka ir kvailute. dukrai labai patinka klausytis
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4EF5F94596F0D51
galeciau ir daugiau paieskoti
lyg ir nebuvo tokios temeles. tai rasau cia
prikabinau siame puslapyje pasaka apie bebenciuka ir kvailute. dukrai labai patinka klausytis http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4EF5F94596F0D51 galeciau ir daugiau paieskoti
gal kas norit parsisiusti lietuviskai igarsinta filmuka gaidys ir spalvos
QUOTE(fleita @ 2006 07 31, 12:32) gerai būtų ar ta pasaka zinuteje pirmoj siunciasi siaip tai per asiliuka siunciantis reikia kantrybes. tikrai ne per viena diena ir ne per dvi parsisiuncia QUOTE(Aina @ 2006 07 31, 12:36) ar ta pasaka zinuteje pirmoj siunciasi siaip tai per asiliuka siunciantis reikia kantrybes. tikrai ne per viena diena ir ne per dvi parsisiuncia Aha, pasaka siunčiasi. Būčiau labai dėkinga, jei teletabius visu tris čia prikabintum, o tai man ten kažkaip per sudėtinga
Labai graži pasaka
stai cia lietuviskas filmukas gaidys ir spalvos
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...1FD4A0440CCBE60 veliau ikelsiu dar 1 pasaka stai ir ji http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...AC0EE8B7D3BAB8B dabar teletabiai keliasi
tiesa, nuoroda veikia tik septynias dienas
Papildyta: keliu pasaka gaidelis ir vistele Pasaka vaikams - gaidelis ir vistele- cia
Pasaka vaikams - vilkas ir ozkyciai [URL=Pasaka vaikams - vilkas ir ozkyciai]cia[/URL]
Nesuprantu kaip jas ten siūsti reik Aina
Aina, o teletabių tik šita serija. Štai ateina teletabiai. Gal yra kitos?
QUOTE(Aina @ 2006 08 01, 12:02) yra yra beje, parasykit ar sklandziai parsisiuntimas vyksta Mano mažei tai teletabiai laaabai patinka QUOTE(Samanta @ 2006 08 01, 13:08) Mano mažei tai teletabiai laaabai patinka ieini i nuoroda, ieskai pasakos pavadinimo, tokio koks zinuteje, tada spaudi po juo esanti melyna mygtuka download now
vilko uodega
Papildyta: QUOTE(Samanta @ 2006 08 01, 13:25) vienoje mano nuorodoje tik viena pasaka! iejus, mazdaug centre lapo paryskintai juodai uzrasytas pasakos pavadinimas, po kuriuo atsiranda mygtukas Download now . pas mane veikia teletabiai siunciasi tikrai ilgai, apie puse paros QUOTE(Aina @ 2006 08 01, 12:30) vilko uodega Papildyta: vienoje mano nuorodoje tik viena pasaka! iejus, mazdaug centre lapo paryskintai juodai uzrasytas pasakos pavadinimas, po kuriuo atsiranda mygtukas Download now . pas mane veikia teletabiai siunciasi tikrai ilgai, apie puse paros Aš jau kelias atsiunčiau dukrytei
O man teletabių nesiunčia, rašo, kad nėra tokio puslapio
pasakele katinelis ir gaidelis
QUOTE(Samanta @ 2006 08 01, 13:02) Aš turiu teletabių 3 filmus: teletabiai ir sniegas, pašokime su teletabiais, ir dar kažkokį........ galiu atsiūsti per skype........ O mainais norėčiau kitų serijų......... Bo man iš tų nuorodų ko tai nesidownloadna........ Gal ar nemoku ko? QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 01, 16:47) Aš turiu teletabių 3 filmus: teletabiai ir sniegas, pašokime su teletabiais, ir dar kažkokį........ galiu atsiūsti per skype........ O mainais norėčiau kitų serijų......... Bo man iš tų nuorodų ko tai nesidownloadna........ Gal ar nemoku ko? tose nuorodose reikia paspausti melyna mygtuka su zodeliais download now, tada turetu issokti lentele, ten paspausti save ir siunciasi abejoju ar per skypa nueis 700 megu katik pati pabandziau, is tiesu dabar neleidzia. manau taip yra del to kad kas nors uzsistate siuntima QUOTE(Aina @ 2006 08 01, 15:52) tose nuorodose reikia paspausti melyna mygtuka su zodeliais download now, tada turetu issokti lentele, ten paspausti save ir siunciasi abejoju ar per skypa nueis 700 megu Tai vat ir spaudžiu aš aną, o reakcijos jokios, tarsi mygtas neaktyvus būtų........... O per skypą eina, man anuo tabisu irgi per skypą atsiuntė......... Mano skype rimarol gal pabandyk? Kokį filmuką? QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 01, 16:55) Tai vat ir spaudžiu aš aną, o reakcijos jokios, tarsi mygtas neaktyvus būtų........... O per skypą eina, man anuo tabisu irgi per skypą atsiuntė......... Mano skype rimarol gal pabandyk? Kokį filmuką? taip ir yra mano skype labai letas eina tik 1kb per sek
Pora pasakaiciu atsisiunciau
Man irgi tik pasakeles leidzia, o filmuku ne.
Bet labai grazios, aciu labai. Tiesiog saunuole
neleidzia siustis
Valio, atsisiunciau filmukus "Gaidys ir spalvos", "Teletabiai"
Ir nakties laukt nereiks
Valio man irgi pavyko parsisiusti "Gaidys ir spalvos"
Ir paciai taip smagu paziureti Aciu tau labai Aina
Atsisiunčiau ir aš, ačiū.... gal ten galima kaip nors naujų susirasti?
Labai aciu
siandien parsisiunciau eiliuota pasakele apie grybu kara
stai ir ji - grybu karas
kaip cipolinas pravirkde sinjora pomidora - pasaka cia
Aciu, Aina, kad rupiniesi ne tik savo mazyliais, bet ir VISAIS VISAIS SUPERVAIKIUKAIS
Ar čia jums visom pasaka apie gaidelį su vaizdu, ar aš kažko nesupratau. Pas mane tik garsas
p.s. Aina, didelis dėkui. Malačius, kad pasidalini
O as tai teletabius palikau darbe siustis
tikiuosi siandien ryte jau rasti parsiustus Sefas pamatytu Aciu
apie 11 valanda isikels nomedos pasakos, jei yra norinciu isirasyt
|