Tai dar pakankamai naujas daiktas rinkoje, bet gal kas jau turite ir galite pasidalinti įspūdžiais.
dar yra ir hyper Rimi
Labai įdomu būtų sužinoti smulkiau apie šį kompiuterį. Kiek ir kokių užduočių yra, koks valdymas. Lauksime žinių
QUOTE(linaj @ 2006 08 01, 16:25) beje, o kurioje hyper Rimi matei? QUOTE(spyglele @ 2006 08 01, 20:24) Labai įdomu būtų sužinoti smulkiau apie šį kompiuterį. Kiek ir kokių užduočių yra, koks valdymas. Lauksime žinių Ir mane labai daug kas domina, bet, matyt, pati rytoj ir galėsiu papasakoti.
Laukiam ziniu labai
Daiktas tikrai fainas
Gal galėtum smulkiau papasakoti apie kompiuterį?
Tikrai būtų labai įdomu daugiau sužinoti apie šį kompiuterį,ar ten viskas tik lietuvių kalba ir kokios ten užduotėlės?
QUOTE(spyglele @ 2006 08 02, 19:29) QUOTE(Špokas @ 2006 08 02, 19:45) Tikrai būtų labai įdomu daugiau sužinoti apie šį kompiuterį,ar ten viskas tik lietuvių kalba ir kokios ten užduotėlės? Galiu, galiu.
Nu maniškei tai būtų labai geras daikčiukas,tuo labiau kad viskas lietuvių kalba
QUOTE(Paja @ 2006 08 02, 21:02) Galiu, galiu.
ar 2metu mergaitei jis tiktu?? gal per maza???
O kokio amziaus vaikams jis tinka
Mano vyresnioji irgi eis į pirmą klasę, moka ir skaityti, ir rašyti, ir skaičiuoti, bet veiklos randa sau daug. O sesė (trimetė) dar nelabai ką turi su juo veikti.
parodykit prašau, kaip tas žaislas realiai atrodo, pasižiūrėčiau ko parduotuvėj ieškot, kad apžiūrėt
ačiū
nuotraukėlės
![]() ![]() ![]()
As saviskei atiduosiu kita savaite, kazin kaip jei seksis
Merginos, kurių vaikai jau turi šitą stebuklą, parašykit ar verta jį pirkti. Labai įdomu būtų sužinoti ar vaikams patinka, kokios programėlės, kieno gamybos ir pan. Būsiu labai dėkinga, nes jūsų nuomonės padėtų apsispręsti dėl dovanos šešiamečiui
QUOTE(Makarska @ 2006 08 25, 07:38) Merginos, kurių vaikai jau turi šitą stebuklą, parašykit ar verta jį pirkti. Labai įdomu būtų sužinoti ar vaikams patinka, kokios programėlės, kieno gamybos ir pan. Būsiu labai dėkinga, nes jūsų nuomonės padėtų apsispręsti dėl dovanos šešiamečiui Aš saviškei dar nepirkau, nes nuspręndžiau kad ji dar per maža, bet galiu pacituoti ką rašo mamytė Paja, nes ji nupirkusi jau buvo: " Taigi, yra 29 rūšių mokomosios užduotėlės, kaip pvz.:sudėtis, atimtis, daugyba, dalyba, antonimai, pagauk raidelę ir kt. Yra mokytis anglų kalbos, vaikas už beveik kiekvieną užduotį gauna taškus, jei neteisingai, pasako, kad neteisingai. Ir viskas lietuvių kalba. Maniškė, būsimoji pirmokė, tai negali atsitraukti, sakė, kad labai patinka. Yra tokia funkcija, kad gali žaisti du žaidėjai (va, ir sesei gerai), klaviatūra lietuviškom raidėm, bet mažosiomis. Net nežinau kas čia dar, nes dar vis patys nagrinėjam instrukciją. Iš pat pradžių kiek gailėjausi, kad pirkau: atrodė toks nedidukas ir tokia kaina nemenka, bet pamačiusi, kad jis tikrai šaunus, jau taip nebegalvojau. Turim mes ir Vtech kompiuterį vaikams, ir dar kitokį vaikišką, bet šitas toks fainas, kad vaikui viskas suprantama, nereikia pastoviai šalia būti. Kol kas tiek. " jau iš tiek, galima susidaryti nuomonę, manau
Mano vaikai dar negavo to gėrio, nes žadu rugsėjo 1 proga dovanoti. Tačiau jie su kažkuo panašaus žaidė užsienyje, tik ten viskas buvo angliškai, tai tikrai labai svaigo ir jiems patiko. Tuomet jie labai apgailestavo, kad mes negalim tokio ir jiems nupirkti. Todėl tikrai žinau, kad patiks.
Dabar mano pačios pastebėjimai. Aš tyliai, kai vai kai miegojo išbandžiau. Aišku visko nespėjau, bet šiaip turiu tik vieną minusą pastebėtą, kad nelabai aiškios man tos raidės, kurias piešia kompiuteris. Mano jos tai aiškios, bet vaikams turėtų b9ti gal kai kurių nesusipratimų. Tačiau, čia tik mano spėjimas. Gal aš labai klystų.
Aš savo pnytei jau padovanojau, neišlaukiau rugsėjo 1. Žaidžia jau 3 dienas be sustojimo. Vakare atsisveikina, labanakt mano kompiuteriuk ir pasideda prie lovos. Užduotėlės tikrai labai geros ir mano dukra labai jomis domisi, nors šiaip yra vaikas sunkiai susikaupiantis veiklai, kur reikia pamąstyt. man irgi, kaip RamuneiM pasirodė šriftas neaiškus, bet Gabė puikiai susigaudo ir jai tas nekliūva.
QUOTE(Anka @ 2006 08 25, 17:55) Aš savo pnytei jau padovanojau, neišlaukiau rugsėjo 1. Žaidžia jau 3 dienas be sustojimo. Vakare atsisveikina, labanakt mano kompiuteriuk ir pasideda prie lovos. Užduotėlės tikrai labai geros ir mano dukra labai jomis domisi, nors šiaip yra vaikas sunkiai susikaupiantis veiklai, kur reikia pamąstyt. man irgi, kaip RamuneiM pasirodė šriftas neaiškus, bet Gabė puikiai susigaudo ir jai tas nekliūva. Vadinasi ir maniskei tiks tik mes gimtadieniui , amziai panasus Bet cia matyt po rugsejo reikes visu klausineti .
net nedvejodama pirkčiau,bet kad 21 a man per toli,gyvenu visai kitame lietuvos užkampėlyje.iki šiol apie tai net negirdėjau,bet esu tikra trims mano atžaloms būtų didelė nauda
Laba diena! Noriu pas Jus pasiterauti, kur galeciau nupirkti kompiuteri lietuviu kalba vaikui? Skaiciau kazkur zurnale, kad Lietuvoje jau jais prekiauja. Mano berniukui 5 metai. Gal kas jau susiduret, ar vertas demesio ir ar lavinasi vaikas su juo zaisdamas? Aciu
Tokių kompiuterių yra Maximose, Rimi žaislų skyriuose. Neseniai buvo tema "Vaikiškoje technikoje" apie šiuos kompus. Paieškok. Sako, kad dalykas geras. Turiu nupirkus tokį kompą, bet dar laukiam dukros gimtadienio, taip kad nebandytas. Pati paspaudinėjau pasislėpus, tai man visai patiko. Yra daug skirtingų užduočių.
QUOTE(RamuneM @ 2006 08 25, 13:13) šiaip turiu tik vieną minusą pastebėtą, kad nelabai aiškios man tos raidės, kurias piešia kompiuteris. Mano jos tai aiškios, bet vaikams turėtų b9ti gal kai kurių nesusipratimų. Tačiau, čia tik mano spėjimas. Gal aš labai klystų. Tiesa, man ir kažkaip bandė kliūti tas šriftas, bet panelė nė sykio neužsiminė, kad ji nesupranta ar pan. Dar paklausiau ar raidės aiškios, tai tik akis išpūtė, maždaug " o tau ar neaišku? juk paprasta". Pasirodo, jai nekylo net panašių minčių.
Tai gi, mano mergina ir vaikinas neatsitraukia nuo jo, visi laimingi ir patenkinti. Tačiau atsirado viena bėda: jau du klavišai nebeveikia. Vis dar tikiuosi, kad elementai baigiasi (neprisiruošiu pakraunamų nupirkti) ir kai kurie klavišai neveikia, bet jei ir elementus pakeitus problema neišnyks, tai tuomet bus labai net labai gaila. O šiaip jiems net nereikėjo nieko aiškinti. Patys susirado kaip ką daryti.
Jei jau kas neveiks, tai jam dar garantija turi būti.
QUOTE(Paja @ 2006 09 02, 20:42) Jei jau kas neveiks, tai jam dar garantija turi būti. Garantija tai yra, bet turbūt kreiptis tektų į Vilnių ir dar reikia turėti įsigijimo dokumetus. Dar nepanikuoju, bet jei rytoj pakeitus elementus ir toliau neveiks, tai reiks kažką galvoti. Tikiuosi, kad tik man taip nepasisekė.
geras, ash apie tokius nebuvau girdejusi
Su garantiniu parastai reiks tik nuvezti si savonoriu gatve i ju bustine , vienas tik kad pasiimti ceki reiks pas mane ( bendra saskaita visiems gi ) pasinaudojus saskaita reiktu grazint nes neduok die kazkam dar .
Tik paziurekit garantinio salygas as dar neskaiciau
Aš ne tik, kad skaičiau, bet tik nusipirkusi kompiuteriuką iškart skambinau į platintojo ofisą. Iš pat pradžių sakė, kad reikia su čekiu kreiptis ten, kur pirkau, bet galiausiai nutarė, kad geriausia bėdai atsitikus skambinti jiems.
QUOTE(Paja @ 2006 09 03, 16:02) Aš ne tik, kad skaičiau, bet tik nusipirkusi kompiuteriuką iškart skambinau į platintojo ofisą. Iš pat pradžių sakė, kad reikia su čekiu kreiptis ten, kur pirkau, bet galiausiai nutarė, kad geriausia bėdai atsitikus skambinti jiems. As iskart paklausiau sake pas juos nes kitaip kaip ir pirkimo vietos nera
Niu, taip, jums nėra, o aš tai gi Akropolio Maximkoj pirkau.
o mum labai nepasisekė. Apipylė Gabrielė klaviatūrą sultimis
o kur man su nuolaida nusipirkti?
Mes kaledom labai noretume sito kompiuterio
Koks tas kompiuteris? Gal kas parodytu?... Is aprasymo-super... bet as nemciusi...
Paversk kelis puslapius atgal ir tikrai rasi.
Niu va įveikiau visą šią temą perskaičiau nuo pat pradžių, nes jau labai mane domina tas stebuklingas kompiurteriukas
Ir iškylo toks klausimas, o kodėl buvo tik vienkartinis pirkimas, o ką jei dar kartelį susiburtų keletas mamyčių daugiau niekas netaikytų jokios nuolaidos?
Perskaičiaus visą temą, Nuotraukytės neužsikrauna. Šiaip kaip supratau vertinimai yra geri ir kompiuteriuką verta pirkti? Manau saviškiai gal šiandien ir nupirksim, bus lauktuvių po atostogų kaime
Na va, kompiuteriukas jau namuose. Grįžus iš darbo "studijuosiu"
Beja, lenkų kalba kompiuteriukas 64 Lt kainuoja, anglų - 83 su 25 programėlėm. Va koks kainų skirtumas QUOTE(Rucikas @ 2006 11 02, 15:55) Beja, lenkų kalba kompiuteriukas 64 Lt kainuoja, anglų - 83 su 25 programėlėm. Va koks kainų skirtumas Oho, kiek daug lietuviai užsideda. QUOTE(myma @ 2006 11 02, 21:51) Niu ir kaip jums sekasi su juo naudotis ar dar veikia? Šiaip tai tikrai geras daiktas. Vaikai daug dalykų išmoko naujų. Bet kaina galėtų būti ir mažesnė QUOTE(myma @ 2006 11 02, 20:51) Jau RamuneM parašė, kad daiktas tikrai geras. |