Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Paja
Tai dar pakankamai naujas daiktas rinkoje, bet gal kas jau turite ir galite pasidalinti įspūdžiais. smile.gif Mes šiandien kaip tik pamatėm Akropolio Maximoje ir galvojam nusipirkti. Kaina nėra maža (apie 180 Lt.), bet mano akim žiūrint puiki mokymosi priemonė. ax.gif
linaj
dar yra ir hyper Rimi mirksiukas.gif kainos nezinau, tik zinau kad yra biggrin.gif
Paja
QUOTE(linaj @ 2006 08 01, 16:25)
dar yra ir hyper Rimi mirksiukas.gif kainos nezinau, tik zinau kad yra biggrin.gif
*

Ačiū, mes jau rytoj važiuosim pirkti ir galėsim papasakoti daugiau. smile.gif Tikėjausi nors vieno atsiliepimo, bet...nėra. ax.gif
spyglele
Labai įdomu būtų sužinoti smulkiau apie šį kompiuterį. Kiek ir kokių užduočių yra, koks valdymas. Lauksime žinių
Paja
QUOTE(linaj @ 2006 08 01, 16:25)
*

beje, o kurioje hyper Rimi matei?

QUOTE(spyglele @ 2006 08 01, 20:24)
Labai įdomu būtų sužinoti smulkiau apie šį kompiuterį. Kiek ir kokių užduočių yra, koks valdymas. Lauksime žinių
*

Ir mane labai daug kas domina, bet, matyt, pati rytoj ir galėsiu papasakoti. biggrin.gif Jis toks vaikiškas laptopas ir parašyta, kad tai pirmasisi kompiuteriukas vaikams lietuvių kalba. Gerai neapžiūrinėjau, nes nenorėjau erzinti vaikų (neturėjau pasiėmusi daugiau pinigėlių). ax.gif Visos žinios rytoj. mirksiukas.gif
dopa
Laukiam ziniu labai rolleyes.gif
Paja
Daiktas tikrai fainas thumbup.gif , bet galėtų kiek mažiau kainuoti smile.gif
spyglele
Gal galėtum smulkiau papasakoti apie kompiuterį?
Špokas
Tikrai būtų labai įdomu daugiau sužinoti apie šį kompiuterį,ar ten viskas tik lietuvių kalba ir kokios ten užduotėlės?
Paja
QUOTE(spyglele @ 2006 08 02, 19:29)
Gal galėtum smulkiau papasakoti apie kompiuterį?
*

QUOTE(Špokas @ 2006 08 02, 19:45)
Tikrai būtų labai įdomu daugiau sužinoti apie šį kompiuterį,ar ten viskas tik lietuvių kalba ir kokios ten užduotėlės?
*

Galiu, galiu. smile.gif Taigi, yra 29 rūšių mokomosios užduotėlės, kaip pvz.:sudėtis, atimtis, daugyba, dalyba, antonimai, pagauk raidelę ir kt. Yra mokytis anglų kalbos, vaikas už beveik kiekvieną užduotį gauna taškus, jei neteisingai, pasako, kad neteisingai. Ir viskas lietuvių kalba. thumbup.gif Maniškė, būsimoji pirmokė, tai negali atsitraukti, sakė, kad labai patinka. Yra tokia funkcija, kad gali žaisti du žaidėjai (va, ir sesei gerai), klaviatūra lietuviškom raidėm, bet mažosiomis. Net nežinau kas čia dar, nes dar vis patys nagrinėjam instrukciją. smile.gif Iš pat pradžių kiek gailėjausi, kad pirkau: atrodė toks nedidukas ir tokia kaina nemenka, bet pamačiusi, kad jis tikrai šaunus, jau taip nebegalvojau. Turim mes ir Vtech kompiuterį vaikams, ir dar kitokį vaikišką, bet šitas toks fainas, kad vaikui viskas suprantama, nereikia pastoviai šalia būti. thumbup.gif Kol kas tiek. mirksiukas.gif
Špokas
Nu maniškei tai būtų labai geras daikčiukas,tuo labiau kad viskas lietuvių kalba thumbup.gif teks taupyti pinigėlius mastau.gif
Paranormali
QUOTE(Paja @ 2006 08 02, 21:02)
Galiu, galiu. smile.gif  Taigi, yra 29 rūšių mokomosios užduotėlės, kaip pvz.:sudėtis, atimtis, daugyba, dalyba, antonimai, pagauk raidelę ir kt. Yra mokytis anglų kalbos, vaikas už beveik kiekvieną užduotį gauna taškus, jei neteisingai, pasako, kad neteisingai. Ir viskas lietuvių kalba. thumbup.gif Maniškė, būsimoji pirmokė, tai negali atsitraukti, sakė, kad labai patinka. Yra tokia funkcija, kad gali žaisti du žaidėjai (va, ir sesei gerai), klaviatūra lietuviškom raidėm, bet mažosiomis. Net nežinau kas čia dar, nes dar vis patys nagrinėjam instrukciją. smile.gif Iš pat pradžių kiek gailėjausi, kad pirkau: atrodė toks nedidukas ir tokia kaina nemenka, bet pamačiusi, kad jis tikrai šaunus, jau taip nebegalvojau. Turim mes ir Vtech kompiuterį vaikams, ir dar kitokį vaikišką, bet šitas toks fainas, kad vaikui viskas suprantama, nereikia pastoviai šalia būti. thumbup.gif Kol kas tiek. mirksiukas.gif
*

rolleyes.gif Mes tokius du pansiu turim tik anglu kalba, bet noreciau lietuvisko,,,,,,,,, Nes jau ir taio Justas daug zodziu ipina i klaba anglisku. unsure.gif
puzzle
ar 2metu mergaitei jis tiktu?? gal per maza???
IRR
O kokio amziaus vaikams jis tinka g.gif Mano vaikas siemet eina i pirma klase, jis 7 metu, bet jis jau ir skaito, ir skaiciuoja ax.gif kazin ar nebus per lengvos uzduotys jam? unsure.gif Bet jei dovanot Kaledoms, tai jis dar visko daugiau mokes doh.gif
Paja
Mano vyresnioji irgi eis į pirmą klasę, moka ir skaityti, ir rašyti, ir skaičiuoti, bet veiklos randa sau daug. O sesė (trimetė) dar nelabai ką turi su juo veikti. smile.gif Kompiuteriukas skirtas nuo 5 m., bet vaikas vaikui nelygus. O veikti tikrai yra ką, pasukti galvelę irgi reikia, kai, tarkim, reikia parašyti priešingą reikšmę žodžiams (gilus-seklus). Atrodo, paprasta, bet maniškė dabar tik ir daro šią užduotėlę. Ai, pilna gerų dalykų, o tokiu oru pats tas. mirksiukas.gif
Raganėlė
parodykit prašau, kaip tas žaislas realiai atrodo, pasižiūrėčiau ko parduotuvėj ieškot, kad apžiūrėt
ačiū
Paja
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 09, 13:38)
įdėsiu ir pati žažiūrėsiu, nes kaune pasivaiksčiojau po pardes ir likau nesuprasta
*

Nuotraukytes išsiunčiau. 4u.gif Ir dar:šiandien atsitiktinai užklydau į IKI ir mačiau kompiuteriukus, jie ten kainuoja 10 Lt. pigiau, t.y. 179 Lt. ax.gif
Raganėlė
nuotraukėlės
user posted image
user posted image
user posted image

NENGA
As saviskei atiduosiu kita savaite, kazin kaip jei seksis g.gif
Makarska
Merginos, kurių vaikai jau turi šitą stebuklą, parašykit ar verta jį pirkti. Labai įdomu būtų sužinoti ar vaikams patinka, kokios programėlės, kieno gamybos ir pan. Būsiu labai dėkinga, nes jūsų nuomonės padėtų apsispręsti dėl dovanos šešiamečiui 4u.gif .
Džinė
QUOTE(Makarska @ 2006 08 25, 07:38)
Merginos, kurių vaikai jau turi šitą stebuklą, parašykit ar verta jį pirkti. Labai įdomu būtų sužinoti ar vaikams patinka, kokios programėlės, kieno gamybos ir pan. Būsiu labai dėkinga, nes jūsų nuomonės padėtų apsispręsti dėl dovanos šešiamečiui  4u.gif .
*

Aš saviškei dar nepirkau, nes nuspręndžiau kad ji dar per maža, bet galiu pacituoti ką rašo mamytė Paja, nes ji nupirkusi jau buvo:

" Taigi, yra 29 rūšių mokomosios užduotėlės, kaip pvz.:sudėtis, atimtis, daugyba, dalyba, antonimai, pagauk raidelę ir kt. Yra mokytis anglų kalbos, vaikas už beveik kiekvieną užduotį gauna taškus, jei neteisingai, pasako, kad neteisingai. Ir viskas lietuvių kalba. Maniškė, būsimoji pirmokė, tai negali atsitraukti, sakė, kad labai patinka. Yra tokia funkcija, kad gali žaisti du žaidėjai (va, ir sesei gerai), klaviatūra lietuviškom raidėm, bet mažosiomis. Net nežinau kas čia dar, nes dar vis patys nagrinėjam instrukciją. Iš pat pradžių kiek gailėjausi, kad pirkau: atrodė toks nedidukas ir tokia kaina nemenka, bet pamačiusi, kad jis tikrai šaunus, jau taip nebegalvojau. Turim mes ir Vtech kompiuterį vaikams, ir dar kitokį vaikišką, bet šitas toks fainas, kad vaikui viskas suprantama, nereikia pastoviai šalia būti. Kol kas tiek. "

jau iš tiek, galima susidaryti nuomonę, manau ax.gif mirksiukas.gif
RamuneM
Mano vaikai dar negavo to gėrio, nes žadu rugsėjo 1 proga dovanoti. Tačiau jie su kažkuo panašaus žaidė užsienyje, tik ten viskas buvo angliškai, tai tikrai labai svaigo ir jiems patiko. Tuomet jie labai apgailestavo, kad mes negalim tokio ir jiems nupirkti. Todėl tikrai žinau, kad patiks.

Dabar mano pačios pastebėjimai. Aš tyliai, kai vai kai miegojo išbandžiau. Aišku visko nespėjau, bet šiaip turiu tik vieną minusą pastebėtą, kad nelabai aiškios man tos raidės, kurias piešia kompiuteris. Mano jos tai aiškios, bet vaikams turėtų b9ti gal kai kurių nesusipratimų. Tačiau, čia tik mano spėjimas. Gal aš labai klystų.
Anka
Aš savo pnytei jau padovanojau, neišlaukiau rugsėjo 1. Žaidžia jau 3 dienas be sustojimo. Vakare atsisveikina, labanakt mano kompiuteriuk ir pasideda prie lovos. Užduotėlės tikrai labai geros ir mano dukra labai jomis domisi, nors šiaip yra vaikas sunkiai susikaupiantis veiklai, kur reikia pamąstyt. man irgi, kaip RamuneiM pasirodė šriftas neaiškus, bet Gabė puikiai susigaudo ir jai tas nekliūva.
renax
QUOTE(Anka @ 2006 08 25, 17:55)
Aš savo pnytei jau padovanojau, neišlaukiau rugsėjo 1. Žaidžia jau 3 dienas be sustojimo. Vakare atsisveikina, labanakt mano kompiuteriuk ir pasideda prie lovos. Užduotėlės tikrai labai geros ir mano dukra labai jomis domisi, nors šiaip yra vaikas sunkiai susikaupiantis veiklai, kur reikia pamąstyt. man irgi, kaip RamuneiM pasirodė šriftas neaiškus, bet Gabė puikiai susigaudo ir jai tas nekliūva.
*

Vadinasi ir maniskei tiks tik mes gimtadieniui , amziai panasus smile.gif
Bet cia matyt po rugsejo reikes visu klausineti .
SUPER HERA
net nedvejodama pirkčiau,bet kad 21 a man per toli,gyvenu visai kitame lietuvos užkampėlyje.iki šiol apie tai net negirdėjau,bet esu tikra trims mano atžaloms būtų didelė nauda
sonatar
Laba diena! Noriu pas Jus pasiterauti, kur galeciau nupirkti kompiuteri lietuviu kalba vaikui? Skaiciau kazkur zurnale, kad Lietuvoje jau jais prekiauja. Mano berniukui 5 metai. Gal kas jau susiduret, ar vertas demesio ir ar lavinasi vaikas su juo zaisdamas? Aciu
spyglele
Tokių kompiuterių yra Maximose, Rimi žaislų skyriuose. Neseniai buvo tema "Vaikiškoje technikoje" apie šiuos kompus. Paieškok. Sako, kad dalykas geras. Turiu nupirkus tokį kompą, bet dar laukiam dukros gimtadienio, taip kad nebandytas. Pati paspaudinėjau pasislėpus, tai man visai patiko. Yra daug skirtingų užduočių.
Paja
QUOTE(RamuneM @ 2006 08 25, 13:13)
  šiaip turiu tik vieną minusą pastebėtą, kad nelabai aiškios man tos raidės, kurias piešia kompiuteris. Mano jos tai aiškios, bet vaikams turėtų b9ti gal kai kurių nesusipratimų. Tačiau, čia tik mano spėjimas. Gal aš labai klystų.
*

Tiesa, man ir kažkaip bandė kliūti tas šriftas, bet panelė nė sykio neužsiminė, kad ji nesupranta ar pan. Dar paklausiau ar raidės aiškios, tai tik akis išpūtė, maždaug " o tau ar neaišku? juk paprasta". Pasirodo, jai nekylo net panašių minčių. biggrin.gif Kompiuteriukas (kaip nei vienas žaislas pas mus) naudojamas kiekvieną dieną. thumbup.gif
RamuneM
Tai gi, mano mergina ir vaikinas neatsitraukia nuo jo, visi laimingi ir patenkinti. Tačiau atsirado viena bėda: jau du klavišai nebeveikia. Vis dar tikiuosi, kad elementai baigiasi (neprisiruošiu pakraunamų nupirkti) ir kai kurie klavišai neveikia, bet jei ir elementus pakeitus problema neišnyks, tai tuomet bus labai net labai gaila. O šiaip jiems net nereikėjo nieko aiškinti. Patys susirado kaip ką daryti.
Paja
Jei jau kas neveiks, tai jam dar garantija turi būti.
RamuneM
QUOTE(Paja @ 2006 09 02, 20:42)
Jei jau kas neveiks, tai jam dar garantija turi būti.

Garantija tai yra, bet turbūt kreiptis tektų į Vilnių ir dar reikia turėti įsigijimo dokumetus. Dar nepanikuoju, bet jei rytoj pakeitus elementus ir toliau neveiks, tai reiks kažką galvoti. Tikiuosi, kad tik man taip nepasisekė.
Liorka
geras, ash apie tokius nebuvau girdejusi g.gif priesh menesy nupirkom vokishka, nejau be reikalo? smile.gif reikes pasizhiuret. mazhei dar dvieju metuku nera, bet a raide ishmoko parodyt po keletu dienu smile.gif manau kad geras zhaislas smile.gif
renax
Su garantiniu parastai reiks tik nuvezti si savonoriu gatve i ju bustine , vienas tik kad pasiimti ceki reiks pas mane ( bendra saskaita visiems gi ) pasinaudojus saskaita reiktu grazint nes neduok die kazkam dar . ax.gif
Tik paziurekit garantinio salygas as dar neskaiciau smile.gif
Paja
Aš ne tik, kad skaičiau, bet tik nusipirkusi kompiuteriuką iškart skambinau į platintojo ofisą. Iš pat pradžių sakė, kad reikia su čekiu kreiptis ten, kur pirkau, bet galiausiai nutarė, kad geriausia bėdai atsitikus skambinti jiems. smile.gif Kol kas rami, nes kompiuteriukas mylimas ir gerbiamas. biggrin.gif
renax
QUOTE(Paja @ 2006 09 03, 16:02)
Aš ne tik, kad skaičiau, bet tik nusipirkusi kompiuteriuką iškart skambinau į platintojo ofisą. Iš pat pradžių sakė, kad reikia su čekiu kreiptis ten, kur pirkau, bet galiausiai nutarė, kad geriausia bėdai atsitikus skambinti jiems. smile.gif Kol kas rami, nes kompiuteriukas mylimas ir gerbiamas. biggrin.gif
*

As iskart paklausiau sake pas juos nes kitaip kaip ir pirkimo vietos nera lotuliukas.gif
Paja
Niu, taip, jums nėra, o aš tai gi Akropolio Maximkoj pirkau. ax.gif Ale gi patikino, kad nepaliks bėdoj ir manęs (jei jau kas). mirksiukas.gif
Anka
o mum labai nepasisekė. Apipylė Gabrielė klaviatūrą sultimis verysad.gif Gal žinot ar juos taiso, jei taiso, tai kur g.gif
renax
QUOTE(Anka @ 2006 09 05, 14:38)
o mum labai nepasisekė. Apipylė Gabrielė klaviatūrą sultimis verysad.gif Gal žinot ar juos taiso, jei taiso, tai kur g.gif
*

Cia jau pas elektronikus matyt bet bijau kaip ir visai elektronikai vanduo ir sultys mirtinas dalykas , nes tokiam dalykui garantinis jau nepriklausys verysad.gif
MELDA
o kur man su nuolaida nusipirkti?
inuska
Mes kaledom labai noretume sito kompiuterio rolleyes.gif Prasysim kaledu senio ax.gif Kas uzmatys kur kaledines nuolaidas jam, bukit geros praneskit mirksiukas.gif
Shirshe
Koks tas kompiuteris? Gal kas parodytu?... Is aprasymo-super... bet as nemciusi... sad.gif
Paja
Paversk kelis puslapius atgal ir tikrai rasi. 4u.gif
myma
Niu va įveikiau visą šią temą perskaičiau nuo pat pradžių, nes jau labai mane domina tas stebuklingas kompiurteriukas ax.gif
Ir iškylo toks klausimas, o kodėl buvo tik vienkartinis pirkimas, o ką jei dar kartelį susiburtų keletas mamyčių daugiau niekas netaikytų jokios nuolaidos? g.gif Nes labai norėtume tokio daikčiuko mirksiukas.gif Jei Būtų labai malonu , jei RENAX atsakytų blush2.gif 4u.gif
Filia
Perskaičiaus visą temą, Nuotraukytės neužsikrauna. Šiaip kaip supratau vertinimai yra geri ir kompiuteriuką verta pirkti? Manau saviškiai gal šiandien ir nupirksim, bus lauktuvių po atostogų kaime tongue.gif
Filia
Na va, kompiuteriukas jau namuose. Grįžus iš darbo "studijuosiu" thumbup.gif Beveik jau išsivaizduoju koks bus siurprizas dukrai, juk jai nė puse žodelio apie tai neužsiminėm tongue.gif

Beja, lenkų kalba kompiuteriukas 64 Lt kainuoja, anglų - 83 su 25 programėlėm. Va koks kainų skirtumas verysad.gif
RamuneM
QUOTE(Rucikas @ 2006 11 02, 15:55)
Beja, lenkų kalba kompiuteriukas 64 Lt kainuoja, anglų - 83 su 25 programėlėm. Va koks kainų skirtumas verysad.gif

Oho, kiek daug lietuviai užsideda.
Paja
QUOTE(RamuneM @ 2006 11 02, 19:58)
Oho, kiek daug lietuviai užsideda.
*

Taigi, pirmasis lietuviškas, negali jis mažai kainuoti, negali. mirksiukas.gif biggrin.gif
myma
QUOTE(Paja @ 2006 11 02, 20:43)
Taigi, pirmasis lietuviškas, negali jis mažai kainuoti, negali. mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

Niu ir kaip jums sekasi su juo naudotis ar dar veikia? g.gif ax.gif Ar pateisno kokybė kainą rolleyes.gif
RamuneM
QUOTE(myma @ 2006 11 02, 21:51)
Niu ir kaip jums sekasi su juo naudotis ar dar veikia?  g.gif  ax.gif Ar pateisno kokybė kainą  rolleyes.gif

Šiaip tai tikrai geras daiktas. Vaikai daug dalykų išmoko naujų. Bet kaina galėtų būti ir mažesnė ax.gif
Paja
QUOTE(myma @ 2006 11 02, 20:51)
Niu ir kaip jums sekasi su juo naudotis ar dar veikia?  g.gif  ax.gif Ar pateisno kokybė kainą  rolleyes.gif
*

Jau RamuneM parašė, kad daiktas tikrai geras. drinks_cheers.gif Viskas veikia puikiai, kaip nebūtų keista ir nenusibodo, aišku, būna, kad ir neliečiamas kelias dienas. thumbup.gif Sakyčiau, kad ir kaina ne tokia baisi, kai matai, kad vaikui ir patinka, ir įdomu, ir daug išmoksta. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.