Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Fever Ray
Isila, paslėpkit iki kitų metų biggrin.gif

aha, senukuose tikrai pigiau.
Isila
QUOTE(darganos @ 2010 12 08, 11:24)
Isila, paslėpkit iki kitų metų biggrin.gif

aha, senukuose tikrai pigiau.
*

kur ten paslėpsi, jau metus laiko jį turi irnesakyk.gif
Fever Ray
QUOTE(Isila @ 2010 12 08, 12:00)
kur ten paslėpsi, jau metus laiko jį turi irnesakyk.gif
*

kantrus vaikis, jei metus laiko nervinasi ir dar vis tiek pasiima, nemeta šonan biggrin.gif
Isila
QUOTE(darganos @ 2010 12 08, 12:08)
kantrus vaikis, jei metus laiko nervinasi ir dar vis tiek pasiima, nemeta šonan biggrin.gif
*

labai nori išmokti, tik niekaip nesupranta, ko tas kompiuteris iš jo nori biggrin.gif
vzilma
g.gif musu Kaledu senelis iesko barbisko kompiuterio, bet nerandam... gal jau maximos jais nebeprekiauja??
Jei kur matet Kaune, parasykit mirksiukas.gif
aciu 4u.gif
Kačia
QUOTE(vzilma @ 2010 12 08, 15:01)
g.gif  musu Kaledu senelis iesko barbisko kompiuterio, bet nerandam... gal jau maximos jais nebeprekiauja??
Jei kur matet Kaune, parasykit  mirksiukas.gif
aciu  4u.gif
*

Barbisku kompiuteriu maximoje neteko matyt (anksciau budavo). Kazkokioje zasilu pard. maciau, bet be nuolaidos pirkti brangu unsure.gif
jagoda
QUOTE(darganos @ 2010 12 08, 12:01)
nu net iš naujo atsiverčiau pažiūrėt. kur parašyta, kad išpirktas, ir kad su nuolaida? jokios nuolaidos nematau  g.gif  aš čia apie profesorių, ne apie žmogų - vorą.
*

Na gal blogai paziurejau, bet ten be nuolaidos, brangokas ax.gif
simba3
QUOTE(jagoda @ 2010 12 09, 08:52)
Na gal blogai paziurejau, bet ten be nuolaidos, brangokas ax.gif
*

Maximoj sia savaite su 40% nuolaida, tai gaunasi apie 150 lt.
Bet nera Triju parseliu verysad.gif verysad.gif
jagoda
QUOTE(simba3 @ 2010 12 09, 13:03)
Bet nera Triju parseliu verysad.gif  verysad.gif
*

manasis uzsispire ir nori POWER PROFESSOR, o maximoj nera, tik zmogus voras
simba3
QUOTE(jagoda @ 2010 12 09, 12:20)
manasis uzsispire ir nori POWER PROFESSOR, o maximoj nera, tik zmogus voras
*

Nemaciau ir as Power Professor schmoll.gif Bet man atrodo Zmogus-voras dar fainesnis g.gif
Kačia
QUOTE(simba3 @ 2010 12 09, 13:03)
Bet nera Triju parseliu verysad.gif  verysad.gif
*

Maciau maximoje, bet su nuolaida ir pries sventes greit isperka rolleyes.gif
snieguoliuke_123
QUOTE(simba3 @ 2010 12 09, 14:40)
Nemaciau ir as Power Professor schmoll.gif Bet man atrodo Zmogus-voras dar fainesnis g.gif

Bet žinokit funcijos tos pačios smile.gif smile.gif tik tiek kad žmogus voras smile.gif , na mes turim jau 2m Power Professor tai labai patinka, o šeis metais užsiprašė iš Kalėdų senelio žmogaus voro kompiuterio, tai nupirko krikštotėveliai, bet tik anglišką smile.gif
mopsiaa
mes uzsisakeme pc vaikiska, kaip laukia, daugiau as laukiu, nei mano mazute
bim-bam
sveikos 4u.gif

gal kur skaitet kokiu straipsniu ta tema, na apie mazylius ir kompiuterius tuos vaikiskus?
luna
Viena turejom anglu kalba, bet buvom dar per mazos kai gavom dovanu, tai suzaide nesulaukus atitinkamo amziaus lotuliukas.gif dabar dukrytei 5m turi vokieciu kalba, ten ivairiausios uzduotys, tai ji jas sprendzia ir kalba jai netrukdo... net moka jau pora zodziu vokiskai lotuliukas.gif man asmeniskai nera skirtumo kokia kalba ... kalba zaislai ax.gif
Varene
Gal kas turite atsiliepimų apie TOP LAPTOP? Yra galimybė naują įsigyti už 129 Lt, ar verta? Kaip suprantu, ten kompiuteris daugiau skaičiavimui ir rašymui, ne žaidimams, tai mano priešmokyklinukui būtų kaip tik.

Įsigijom mes TOP Laptop ir labai džiaugiamės, nes iki šiol visi matyti kompiuteriukai buvo mažesniems vaikams, o šis kaip tik septynmečiui thumbup.gif
rloreta
Gal kas nors galetu mums pagelbeti blush2.gif reiketu kompiuteriuko "Trys parsiukai" instrukcijos.Gal kas zinot kur butu galima rasti internete? O gal kas galetu atsiusti atskenuota. blush2.gif
Aciu 4u.gif Lauksim AZ 4u.gif
Akvilchikas
QUOTE(Isila @ 2010 11 30, 12:12)
tubūt bus, nes jei vaikas neskaito, nerašo, neskaičiuoja, su tuo kompu nebus, ką veikti. Na, sėdėsit kartu ir "žaisit".  maniškiui 5, bet dar per mažas jis tokiam žaisliniam pc...
*

sutinku 100proc drinks_cheers.gif
Sange
sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas.
Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio lotuliukas.gif Siaip labai geras daiktas thumbup.gif
user posted image user posted image
_Ice_Tee_
QUOTE(Sange @ 2011 04 08, 13:49)
sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas.
Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio  lotuliukas.gif  Siaip labai geras daiktas  thumbup.gif
user posted image user posted image
*

O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos g.gif
Sange
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 11, 16:22)
O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos  g.gif
*

Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia.
Teisingi atsakymai vertinami balais smile.gif
_Ice_Tee_
QUOTE(Sange @ 2011 04 12, 13:47)
Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia.
Teisingi atsakymai vertinami balais smile.gif
*

O kur si kompiuteri galima nusipirkti? sudomino jisai mane smile.gif
Sange
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 13, 19:08)
O kur si kompiuteri galima nusipirkti? sudomino jisai mane smile.gif
*

As ji pirkau CIA smile.gif bet tu kompiuteriu yra daugybe rusiu, tik turbut zaidimai skirtingi ir gamintojai smile.gif
dangis
Patarkit prašau:

Kokį lietuvišką kompiuterį geriau pirkti mažesniam vaikui:(trys paršeliai jau išaugom nors mums dar tik trys)

Power profesor ar kažkoks naujas top lap top?

Kur daugiau žaidimų, nes mes dar maži( raideles pažinti, skaičius ir pan.)/

O gal kas žino kuo žmogus voras pranašesnis už Power profesor?

Laukiu atsakymo, nes ryt išpardavimas. Dėkui
_Ice_Tee_
Aciu uz informacija. Pirksim mes iri si kompiuteriuka drinks_cheers.gif
Kačia
QUOTE(dangis @ 2011 04 18, 19:09)

O gal kas žino kuo žmogus voras pranašesnis už Power profesor?

*

Mes turim Zmogaus voro kompiuteri (per Kaledas gavo), uzduotys tokios pat kaip ir Power.
Suneliui siuo metu "ant bangos" zmogus voras", tai yra juo lb patenkintas.
Nera nei vienos dienos, kad jis su juo nezaistu. Yra ir lengvesniu uzduociu, kurias iveikia pats, kitas riekia padeti.
Esu lb patenkinta, nors pradzioje ziurejau skeptiskai 4u.gif
Užsispyrėlė
skaitau jūsų pasisakymus ir nežinau ką daryti: dukrai bus 3m, paršelius jau seniai mintinai išmoko, nes gavo juos neturėdama 2m. Nežinau kokį dabar jai pirkti, tie su barbe man atrodo dar jai per sunkūs, nors raides pažįsta ir skaičiuot iki kokių 30 sugeba, bet sudėti atimti ir pan dar nebandėm mokyti. Negi nėra jokio tarpinio tarp paršelių ir tų vorų/barbių?
perla69
QUOTE(Kačia @ 2011 04 19, 00:13)
Mes turim Zmogaus voro kompiuteri  (per Kaledas gavo), uzduotys tokios pat kaip ir Power.
Suneliui siuo metu "ant bangos" zmogus voras", tai yra juo lb patenkintas.
Nera nei vienos dienos, kad jis su juo nezaistu. Yra ir lengvesniu uzduociu, kurias iveikia pats, kitas riekia padeti.
Esu lb patenkinta, nors pradzioje ziurejau skeptiskai 4u.gif
*

O Žmogaus voro ir Power lietuvių kalba? blink.gif g.gif
SIVERIJA
QUOTE(perla69 @ 2011 10 18, 18:18)
O Žmogaus voro ir Power lietuvių kalba?  blink.gif  g.gif
*

Taip. lietuvių kalba 4u.gif
dar mačiau pirkti lietuvišką littlest pet shop kompiuterį mirksiukas.gif
niam:)
Gal zinot, kur galima pigiau nusipirkti kompiuteri "Trys parseliai"? Aciu mirksiukas.gif
AGNI_1979
O penkeriu metuku mergaitei kuris is siu lietuvisku kompiuteriu labiau tinkamas? g.gif
pakasaite
QUOTE(perla69 @ 2011 10 18, 18:18)
O Žmogaus voro ir Power lietuvių kalba?  blink.gif  g.gif
*

sveikos, o siokompiuterio Power ekranelis toks mazas ar cia taip tik atrodo? kokie matmenys ekranelio?
Kačia
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 11 21, 22:17)
O penkeriu metuku mergaitei kuris is siu lietuvisku kompiuteriu labiau tinkamas? g.gif
*

Power (jis toks universalus) arba Littlest pet shop mirksiukas.gif
pakasaite
QUOTE(Kačia @ 2011 11 26, 21:38)
*

Gal zinot kur galima nusipirkti pigiausia?
mergicka393
http://beta.lt/lt/vilnius/akcija/4341624/v...-zaislu-planeta
Gal kas zinot ar sis kompiuteris geras. tik va beda nespejau nusipirkti tokia kaina. Gal zinot kur galima butu gauti panasia kaina?
Kačia
QUOTE(pakasaite @ 2011 11 27, 13:42)
Gal zinot kur galima nusipirkti pigiausia?
*

Pigiausiai tai prekybos centruose kai buna zaislams (pvz. maximoje) 40% mirksiukas.gif
AGNI_1979
QUOTE(Kačia @ 2011 11 26, 21:38)
*

O gal galite kas nors imesti kokia nuorodele Power kompiuteriuko? beje jis lietuviskas? blush2.gif
Bobauža

Galvoju apie trijų paršelių kompiuterį? Nuo kelių metų jūsų mažieji pradėjo juo domėtis? ax.gif
Sirduliuke
sveiki gal kas galetu is patirties papasakoti apie situos du kompiuteriukus.
http://www.zaislaivaikams.lt/zaislinis-kom...ofessor-lt.html
https://www.babymarket.lt/lt/prekes/kaledin...p-30/,prid.5712
norim 5 metu mergaitei kuri moka suskaiciuoti iki 10 ir skaicius iki tiek zino ir keles raides pazysta norim kompiuteriuko mokintis raidynui ir skaiciams o ismokus juos galima butu toliau mokytis. Labao laukiam nuomoniu.
SoJa
Mergaites, o gal kas netycia turit tokio kompiuteriuko instrukcija?
user posted image
user posted image
Atsiprasau uz skonintas foto.
Mičiko
QUOTE(Bobauža @ 2011 11 30, 15:37)
Galvoju apie trijų paršelių kompiuterį? Nuo kelių metų jūsų mažieji pradėjo juo domėtis?  ax.gif
*

Gavom kalėdom, aki 2metai buvo. Buvo jega. Tikrai mielai žaisdavo. Bet... Man nepatiko labai mazas ekranas ir.... dziaugemes tikrai neilgai. Po 7mėn parėjo elektronika. Paaiškino man, kad tai yra specifinis gedimas ir nieko padaryti nebeišeina. reikėtų mikroschemas perrašyti. Tai labai nusiminiau. Taip saugojom, prižiūrėjom, o čia va kaip... Vtech angliskas panašaus stiliaus kompas be problemų dirba jau 2 metus, o tas nei metų neišlaikė schmoll.gif
Kačia
QUOTE(Mičiko @ 2012 01 28, 18:25)
Gavom kalėdom, aki 2metai buvo. Buvo jega. Tikrai mielai žaisdavo. Bet... Man nepatiko labai mazas ekranas ir.... dziaugemes tikrai neilgai. Po 7mėn parėjo elektronika. Paaiškino man, kad tai yra specifinis gedimas ir nieko padaryti nebeišeina. reikėtų mikroschemas perrašyti. Tai labai nusiminiau. Taip saugojom, prižiūrėjom, o čia va kaip... Vtech angliskas panašaus stiliaus kompas be problemų dirba jau 2 metus, o tas nei metų neišlaikė  schmoll.gif
*

Jiems 2 metai garantija. Mums po metu naudojimo (Zmogaus voro) keli klavisai pradejo daryti ne ta ka reikia, tai paeme taisyti. Jei be garantijos tai ju taisymas 30 lt mirksiukas.gif
O del ekrano tai visai normalus, skaiciam ir raidems rasyti, nes tos raides ar skaiciai tai gan dideles rasosi mirksiukas.gif
Mičiko
QUOTE(Kačia @ 2012 01 28, 18:40)
Jiems 2 metai garantija. Mums po metu naudojimo (Zmogaus voro) keli klavisai pradejo daryti ne ta ka reikia, tai paeme taisyti. Jei be garantijos tai ju taisymas 30 lt mirksiukas.gif
O del ekrano tai visai normalus, skaiciam ir raidems rasyti, nes tos raides ar skaiciai tai gan dideles rasosi mirksiukas.gif
*

Programinei įrangai garantijos netaiko verysad.gif O ji būtent ir užlūžo pas mus. Viskas kitas veikia. Reikia perkrauti būtent programinę įrangą... O jų garantijos meistrai mums jos nekrovė. Sakė, čia ne mechaninis gedimas, todėl nieko padaryti negalime. Vat ir tokia liūdna ta mūsų istorija sad.gif Daugiau gyvenime nepirksiu jokių lietuviškų kompų. Nusipirkom dabar innotab, o į jį instaliuoti gali bet ką. Vaikas su malonumu ir edukacinius žaidimus žaidžia, ir muzikos klausosi, ir spalvina, ir filmukus žiūri, rašo, skaičiuoja ir t.t. Kaina net pigesnė gaunasi, diegi į jį ką pats nori, o kokybė nesulyginama.
Kačia
QUOTE(Mičiko @ 2012 01 29, 14:18)
Programinei įrangai garantijos netaiko  verysad.gif O ji būtent ir užlūžo pas mus. Viskas kitas veikia. Reikia perkrauti būtent programinę įrangą... O jų garantijos meistrai mums jos nekrovė. Sakė, čia ne mechaninis  gedimas, todėl nieko padaryti negalime. Vat ir tokia liūdna ta mūsų istorija sad.gif Daugiau gyvenime nepirksiu jokių lietuviškų kompų. Nusipirkom dabar innotab, o į jį instaliuoti gali bet ką. Vaikas su malonumu ir edukacinius žaidimus žaidžia, ir muzikos klausosi, ir spalvina, ir filmukus žiūri, rašo, skaičiuoja ir t.t. Kaina net pigesnė gaunasi, diegi į jį ką pats nori, o kokybė nesulyginama.
*

Ot "grazu", o jus i Anvol kreipetes unsure.gif Bet jai yra garantija, tai turetu pinigus grazinti unsure.gif
As ir galvoju kazka panasaus saviskiui nupirkti, bet dar neapsisprendziau ka.
Tas lietuviskas tai mano suneliui lb patiko, ir i keliones pasiimdavo ir namuose kiekviena diena zaisdavo ...
rciux
Sveiki,
o kur pirkote innotab?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.