aha, senukuose tikrai pigiau.
Isila, paslėpkit iki kitų metų
aha, senukuose tikrai pigiau. Jei kur matet Kaune, parasykit aciu QUOTE(simba3 @ 2010 12 09, 14:40) Nemaciau ir as Power Professor Bet žinokit funcijos tos pačios
mes uzsisakeme pc vaikiska, kaip laukia, daugiau as laukiu, nei mano mazute
sveikos
gal kur skaitet kokiu straipsniu ta tema, na apie mazylius ir kompiuterius tuos vaikiskus?
Viena turejom anglu kalba, bet buvom dar per mazos kai gavom dovanu, tai suzaide nesulaukus atitinkamo amziaus
Gal kas turite atsiliepimų apie TOP LAPTOP? Yra galimybė naują įsigyti už 129 Lt, ar verta? Kaip suprantu, ten kompiuteris daugiau skaičiavimui ir rašymui, ne žaidimams, tai mano priešmokyklinukui būtų kaip tik.
Įsigijom mes TOP Laptop ir labai džiaugiamės, nes iki šiol visi matyti kompiuteriukai buvo mažesniems vaikams, o šis kaip tik septynmečiui
Gal kas nors galetu mums pagelbeti
Aciu
sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas.
Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio
QUOTE(Sange @ 2011 04 08, 13:49) sie kompiuteriukai skirti vaikams kurie bent siek tiek supranta raides, skaicius. gamintojai raso, kad tinka nuo 5 metu, bet manau cia kiekvienam vaikui labai individualus dalykas. Mano drauge savo mergaitei nupirko si kompiuteriuka, kuris yra 100% lietuviskas. mergaitei buvo 6 metukai tai ji su malonumu leisdavo laika prie SAVO kompiuterio ![]() O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 11, 16:22) O kokiu zaidimu yra siame kompiuteryje? Saudo gaudo ar kazkokiu idomesniu, kurie moko kazka vaiko ir nezaloja ju psichologijos Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia. Teisingi atsakymai vertinami balais QUOTE(Sange @ 2011 04 12, 13:47) Nea, sis kompiuteris skirtas lavinti vaiko raidziu, zodziu pazinima, skaiciu, atminties, reakcijos pamokeles. O zaidimai tai reikia pakartoti zodi, sudaryti zodi is pasirodziusiu raidziu, anglu kalbos pamokeles yra, irasyti trukstama raide reikia. Teisingi atsakymai vertinami balais O kur si kompiuteri galima nusipirkti? sudomino jisai mane QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 13, 19:08) As ji pirkau CIA
Patarkit prašau:
Kokį lietuvišką kompiuterį geriau pirkti mažesniam vaikui:(trys paršeliai jau išaugom nors mums dar tik trys) Power profesor ar kažkoks naujas top lap top? Kur daugiau žaidimų, nes mes dar maži( raideles pažinti, skaičius ir pan.)/ O gal kas žino kuo žmogus voras pranašesnis už Power profesor? Laukiu atsakymo, nes ryt išpardavimas. Dėkui
Aciu uz informacija. Pirksim mes iri si kompiuteriuka
QUOTE(dangis @ 2011 04 18, 19:09) Mes turim Zmogaus voro kompiuteri (per Kaledas gavo), uzduotys tokios pat kaip ir Power. Suneliui siuo metu "ant bangos" zmogus voras", tai yra juo lb patenkintas. Nera nei vienos dienos, kad jis su juo nezaistu. Yra ir lengvesniu uzduociu, kurias iveikia pats, kitas riekia padeti. Esu lb patenkinta, nors pradzioje ziurejau skeptiskai
skaitau jūsų pasisakymus ir nežinau ką daryti: dukrai bus 3m, paršelius jau seniai mintinai išmoko, nes gavo juos neturėdama 2m. Nežinau kokį dabar jai pirkti, tie su barbe man atrodo dar jai per sunkūs, nors raides pažįsta ir skaičiuot iki kokių 30 sugeba, bet sudėti atimti ir pan dar nebandėm mokyti. Negi nėra jokio tarpinio tarp paršelių ir tų vorų/barbių?
QUOTE(Kačia @ 2011 04 19, 00:13) Mes turim Zmogaus voro kompiuteri (per Kaledas gavo), uzduotys tokios pat kaip ir Power. Suneliui siuo metu "ant bangos" zmogus voras", tai yra juo lb patenkintas. Nera nei vienos dienos, kad jis su juo nezaistu. Yra ir lengvesniu uzduociu, kurias iveikia pats, kitas riekia padeti. Esu lb patenkinta, nors pradzioje ziurejau skeptiskai O Žmogaus voro ir Power lietuvių kalba?
Gal zinot, kur galima pigiau nusipirkti kompiuteri "Trys parseliai"? Aciu
O penkeriu metuku mergaitei kuris is siu lietuvisku kompiuteriu labiau tinkamas?
http://beta.lt/lt/vilnius/akcija/4341624/v...-zaislu-planeta
Gal kas zinot ar sis kompiuteris geras. tik va beda nespejau nusipirkti tokia kaina. Gal zinot kur galima butu gauti panasia kaina? Galvoju apie trijų paršelių kompiuterį? Nuo kelių metų jūsų mažieji pradėjo juo domėtis?
sveiki gal kas galetu is patirties papasakoti apie situos du kompiuteriukus.
http://www.zaislaivaikams.lt/zaislinis-kom...ofessor-lt.html https://www.babymarket.lt/lt/prekes/kaledin...p-30/,prid.5712 norim 5 metu mergaitei kuri moka suskaiciuoti iki 10 ir skaicius iki tiek zino ir keles raides pazysta norim kompiuteriuko mokintis raidynui ir skaiciams o ismokus juos galima butu toliau mokytis. Labao laukiam nuomoniu. QUOTE(Bobauža @ 2011 11 30, 15:37) Gavom kalėdom, aki 2metai buvo. Buvo jega. Tikrai mielai žaisdavo. Bet... Man nepatiko labai mazas ekranas ir.... dziaugemes tikrai neilgai. Po 7mėn parėjo elektronika. Paaiškino man, kad tai yra specifinis gedimas ir nieko padaryti nebeišeina. reikėtų mikroschemas perrašyti. Tai labai nusiminiau. Taip saugojom, prižiūrėjom, o čia va kaip... Vtech angliskas panašaus stiliaus kompas be problemų dirba jau 2 metus, o tas nei metų neišlaikė QUOTE(Mičiko @ 2012 01 28, 18:25) Gavom kalėdom, aki 2metai buvo. Buvo jega. Tikrai mielai žaisdavo. Bet... Man nepatiko labai mazas ekranas ir.... dziaugemes tikrai neilgai. Po 7mėn parėjo elektronika. Paaiškino man, kad tai yra specifinis gedimas ir nieko padaryti nebeišeina. reikėtų mikroschemas perrašyti. Tai labai nusiminiau. Taip saugojom, prižiūrėjom, o čia va kaip... Vtech angliskas panašaus stiliaus kompas be problemų dirba jau 2 metus, o tas nei metų neišlaikė Jiems 2 metai garantija. Mums po metu naudojimo (Zmogaus voro) keli klavisai pradejo daryti ne ta ka reikia, tai paeme taisyti. Jei be garantijos tai ju taisymas 30 lt O del ekrano tai visai normalus, skaiciam ir raidems rasyti, nes tos raides ar skaiciai tai gan dideles rasosi QUOTE(Kačia @ 2012 01 28, 18:40) Jiems 2 metai garantija. Mums po metu naudojimo (Zmogaus voro) keli klavisai pradejo daryti ne ta ka reikia, tai paeme taisyti. Jei be garantijos tai ju taisymas 30 lt O del ekrano tai visai normalus, skaiciam ir raidems rasyti, nes tos raides ar skaiciai tai gan dideles rasosi Programinei įrangai garantijos netaiko QUOTE(Mičiko @ 2012 01 29, 14:18) Programinei įrangai garantijos netaiko Ot "grazu", o jus i Anvol kreipetes As ir galvoju kazka panasaus saviskiui nupirkti, bet dar neapsisprendziau ka. Tas lietuviskas tai mano suneliui lb patiko, ir i keliones pasiimdavo ir namuose kiekviena diena zaisdavo ...
Sveiki,
o kur pirkote innotab? |