Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškas kompiuteris, lietuvių kalba
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
RamuneM
QUOTE(Paja @ 2006 11 02, 22:38)
Sakyčiau, kad ir kaina ne tokia baisi, kai matai, kad vaikui ir patinka, ir įdomu, ir daug išmoksta. smile.gif

Aš apie kainą rašydama, tai galvojau, kad jei būtų pigiau, tai abiem atskirus būčiau pirkusi, nes kartais nepasidalina hihihi.gif Bet šiaip gal ir gerai, mokosi spręsti konfliktines situacijas ax.gif Pasakiau, kad abiem ir turi patys susitarti kada ir kiek kiekvienas žais. Tai jau kažkaip išmoko pasidalinti, nors dar visko pasitaiko.
arbuzgalvis
idekit kasnors nuotrauka to kompiuterio, o tai anksciau ax.gif patalpintos nerodomos kazkodel
Makarska
Kompiteriuko nuotrauką galima pamatyti įėjus į puslapiuką http://www.anvol.lt Paspaudus nuordą "kontaktai", išmeta firmos vadybininkus. Vienas iš jų sėdi prie kompiuteriuko biggrin.gif .
arbuzgalvis
dar noriu paklaust tas kompiuteris "kalba" lietuviskai ar tik raso ???
Filia
Kalba truputėlį, bet nelabai aiškiai (bent jau man taip pasirodė). Vakar išbandžiau, tai visai nieko įspūdį paliko, patiko kad keli lygiai yra. Žiūrėsiu, kaip šiandien dukra sureaguos.
Wiwa
O maniske turi ta kompiuteri nuo vasaros ir ko tai tik savaite gal pazaide ir dabar guli nelieciamas unsure.gif O labiausiai ja nervindavo, kad ten raides kaip mazosios, o ne dideles spausdintines, kaip ji moka, tai ir nemoka tu raidziu ir mokintis ju tingi verysad.gif doh.gif
Gal kai prades mokykla lankyt, labiau patiks g.gif
RamuneM
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 03, 11:18)
dar noriu paklaust tas kompiuteris "kalba" lietuviskai ar tik raso ???

Kalba lietuviškai ir rašo lietuviškai. Man irgi pasirodė, kad neaiškiai, bet vaikams viskas aišku, o tai ir svarbiausia.
mike_pukuotukas
Ačiū merginos už tokią išsamią info drinks_cheers.gif
dukra užsigeidė tokio daikčiuko, tai dabar tauposi pinigėlius smile.gif
oaze 2
QUOTE(mike_pukuotukas @ 2006 11 06, 17:45)
Ačiū merginos už tokią išsamią info  drinks_cheers.gif
dukra užsigeidė tokio daikčiuko, tai dabar tauposi pinigėlius  smile.gif
*

O mes sūnui anglu kalbos nupirkom.Kainavo 49 lt.Funkcijos tos pačios.Ir anglu mokosi ir dabar net versti nereikia,viska pats supranta ir atlieka.Iš anglu mokykloje vien tik A(10)parneša. thumbup.gif
Alambra
QUOTE(oaze 2 @ 2006 11 11, 21:30)
O mes sūnui anglu kalbos nupirkom.Kainavo 49 lt.Funkcijos tos pačios.Ir anglu mokosi ir dabar net versti nereikia,viska pats supranta ir atlieka.Iš anglu mokykloje vien tik A(10)parneša. thumbup.gif
*

A kur pirkot? Kaip atrodo?
ataniar
Vakar nuėjau į maxima pasižiūrėti tų kompiuteriukų, bet to kur už 149 litus nebuvo.Buvo kažkoks už 80 litų, bet ten tipo nenešiojamas, bet taip ir neišsiaiškinau jis lietuviškas ar ne doh.gif
Paja
QUOTE(ataniar @ 2006 11 15, 14:04)
Maximos katalogo 79 puslapyje pačiame viršuje labi jau panasus atrodo, bet aš nemoku idėti nuotraukos schmoll.gif http://www.maxima.lt/leidiniai/cia-praside...katalogas/1258/
Bet gal šitas ne lietuviu kalba g.gif
*

Tikrai ne lietuviškas. Šiuo metu LT yra vienas vienintėlis kompiuteriukas lietuvių kalba. 4u.gif
zuikelisv
o 4,5 metų vaikui jis tinktų? mano dukterėčia kliedi dėl kompiuterio ax.gif
Jeigu nepermaža tokiam, tai aš jungčiausi ax.gif tik, kad aš iš Kauno ax.gif
Jurlin
QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 16, 12:46)
o 4,5 metų vaikui jis tinktų? mano dukterėčia kliedi dėl kompiuterio ax.gif

Cia kaip tik tas aqmzius, kai jau reiketu pradetis mokintis skaiciuku, raidyciu ir t.t.
O Kauno mamytes irgi burkites, bet tik kaip su perdavimu? g.gif
Gal kas i Vilniu retkarciais atvaziuoja, o jei ne- gal autobusu? blink.gif
jurena
Mano vyresnėlei irgi labai norisi tokio kompiuteriuko. Aš net reklamos dar nemačiau, o ji jau sakė man : mama noriu tokio kompiuterio. Sakau, gal prie tikro nelabai veršia, nes vos galima atitraukti. Turės savo. Aš mama iš Kauno. Dar parduotuvėse Kaune nesidairiau, bet gal yra. Bent "Anvol" puslapyje žaislus surašyta kokiose parduotuvėse galima rasti.
iride
Norėčiau ir aš savo panelei tokio. bet jai 9 metai g.gif ax.gif . Ar ne per didelė tokiam? Turinčios, patarkite, prašau 4u.gif
snapi
Senukuose šiandien pirkom už 179 lt....manu bus puiki dovana smile.gif
O 9 m panelei manau jau netiks..ten užduotys ikimokyklinukui...manau 9 m jau galima pirkti tikrą normalų kompiuterį...arba leisti lysti prie tėvelių kompiuterio lotuliukas.gif
Kutuliukas
O maniškė šian užsinorėjo lotuliukas.gif
Martyna
QUOTE(holiday @ 2006 11 19, 22:55)
martyna, o kur tu pamatei? nes maniškei mažosios irgi turbūt nelabai  g.gif
*

http://www.anvol.lt/anvol/media/Kompiuteri...20Professor.pdf
Jurlin
QUOTE(holiday @ 2006 11 19, 23:55)
einu paskaitysiu kokia kaina, gal ir maniškei būtų gera dovana  ax.gif
Papildyta:
martyna, o kur tu pamatei? nes maniškei mažosios irgi turbūt nelabai  g.gif
*

bet knygelese tai mazosiom. ir mamu atsiliepimai tokie, kad tai vaikams netrukde, nes dar ir balsu sakomas pavadinimas

Aurėja

! 
Įspėjame, kad masiniai apsipirkinėjimai (kai susiburiate į grupę kartu pirkti pvz. vienos firmos žaislus arr kt. prekes) supermama.lt forume gali būti organizuojami vieninteliame skyrelyje – „Internetinės parduotuvės“, ir tik tuo atveju, kai atitinkamos prekės platintojai/pardavėjai paskelbia jame temą, įvykdę skyrelio taisyklėse numatytas sąlygas.

Jei prekių pardavėjai/platintojai supermama.lt forume neįsigijo teisės skelbti savo temą „Internetinių parduotuvių“ skyrelyje, siūlome Jums organizuotis grupinius apsipirkinėjimus ne čia, o atitinkamos parduotuvės, iš kurios ketinate pirkti prekes, forume.

Draudžiami komentarai iš temos šalinami be perspėjimo, o pasikartojus pažeidimui, dalyviams skiriami asmeniniai įspėjimai.

Supermama.lt administracija

Aurėja

i 
Supermama.lt forumo skyrelis "Žaislai" skirtas tik  žaislų/žaidimų aptarimui: kokybė, nauda, pliusai/minusai, vaikui patiko/nepatiko ir pan. Tėvų įspūdžiai ir patirtis. Šioje temoje, kaip ir kitose forumo temose,  nepageidaujami nei masiniai pirkimai, organizaciniai pasiplepėjimai, nei besaikis žaislų kainų aptarinėjimas.
ultraviolet
QUOTE(Wiwa @ 2006 11 03, 13:52)
O labiausiai ja nervindavo, kad ten raides kaip mazosios, o ne dideles spausdintines
*

o tai negalima padaryt Caps Lock pavyzdziui? biggrin.gif ax.gif
Jurlin
QUOTE(violetik @ 2006 11 22, 13:34)
o tai negalima padaryt Caps Lock pavyzdziui? biggrin.gif  ax.gif
*

Daug komentaru pasipils po Kaledu santa2.gif , nes vien siandien daug mamyciu pripirko kompiuteriuku. Buvau as savo ispakavus, tai labai fainas pasirode, o kai perskaiciau visa instrukcija, tai visai suzaveta likau thumbup.gif
Bet placiau po svenciu, nes dar vaikas neisbande mirksiukas.gif
Elenuška
man irgi taip knieti isbandyti, kai gabriele bus darzelyje, butinai ikisiu savo nagucius ax.gif ax.gif ax.gif
Alvydė
QUOTE(Jurlin @ 2006 11 22, 19:55)
Daug komentaru pasipils po Kaledu  santa2.gif , nes vien siandien daug mamyciu pripirko kompiuteriuku. Buvau as savo ispakavus, tai labai fainas pasirode, o kai perskaiciau visa instrukcija, tai visai suzaveta likau  thumbup.gif
Bet placiau po svenciu, nes dar vaikas neisbande  mirksiukas.gif
*

o kur pirkai? ar su lietuviška kalba? Nes Maximoj tai tikrai žinau, kad nėra lietuviškų.
Jurlin
Visur yra -rimi, maximoj xxx ir vaikisku prekiu parduotuvese, net senukuose. Kaina nuo 179-189. vadinasi jie LEXIBOOK ir jie vieninteliai lietuviski, tikri fainuoliai (man taip atrodo)
x failai
QUOTE(Jurlin @ 2006 11 22, 20:55)
Daug komentaru pasipils po Kaledu  santa2.gif , nes vien siandien daug mamyciu pripirko kompiuteriuku. Buvau as savo ispakavus, tai labai fainas pasirode, o kai perskaiciau visa instrukcija, tai visai suzaveta likau  thumbup.gif
Bet placiau po svenciu, nes dar vaikas neisbande  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Elenuška @ 2006 11 22, 21:10)
man irgi taip knieti isbandyti, kai gabriele bus darzelyje, butinai ikisiu savo nagucius  ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

Aš lauksiu irgi Kaledų newyear.gif Daba paslepiau tą thumbup.gif daikčiuką.Net pati nelendu ax.gif Bus įdomiau tongue.gif
jurena
Aš tai kol mažosios nematė irgi pasižiūrėjau. Įdėjau elementus ir truputį pabandžiau. Kalba lietuviškai gan aiškiai. Ir pelytė yra, kaip ir tikram kompiuteryje. Užduotėlės gal dar jei bus per sunkios, bet kartu išmoksim raideles. Daugiau visko išbandysim po Kalėdų. newyear.gif Manau turėtų dukrytei patikti.
O mažesnei nupirkau tokį kompiuteriuką irgi. Ten kelios raidės ir trys skaičiukai. Kai spaudi irgi angliškai pasako, taip pat muzikytė groja ir kelios lemputės mirgsi. Gal neatiminės sakau iš didžiosios sesės. smile.gif
MAMA2T&T
Kaip fainai 4u.gif Ir mes jau tokio norim thumbup.gif Turim angliskai visokiu, as laukiau laukiau, kol atsiras kas nors lietuviskai, ir sulaukiau pagaliau thumbup.gif

Jus ishbandykit visos, o mes kitoms kaledoms pirksim tongue.gif
ultraviolet
mamos, o kur pirkot?maximoj savaitgali neradau ax.gif gal jau ispirkot blink.gif doh.gif verysad.gif
Elenuška
QUOTE(violetik @ 2006 11 29, 15:35)
mamos, o kur pirkot?maximoj savaitgali neradau ax.gif gal jau ispirkot blink.gif  doh.gif  verysad.gif
*

Mes cia susikooperavom ir pirkom urmu, adresas, atrodo, Savanoriu 174a
http://www.anvol.lt/anvol/site/lit/
daza
Visur ju pilna.
As buvau labai susizavejus, bet po to nusprendziau, kad maniskis jau didokas, cia 5 m vaikui tai super. O saviskiui tai pagalvojau, kad geriau kompakta "Saltinelio" nupirkt ir tegu zaidzia, mokosi.
Gal buciau pirkusi, bet nepatiko, kad mazas ekranas, raides pasirode nepakankamai ryskios, klaviatura isdestyta ne kaip normaliam kompe ir pasirode, kad tyliai kalba. As vienoj parduotuvej Akropoly isbandziau, kur priesais Cipolina, ten baterkes idetos, tik isijunk ir bandyk.
Siaip mokomoji preimone tai liuks, gal ir be reikalo nepirkau ir vaika itikinau, kad geraiu prie tikro sedet... O dar kai paskaiciau, kad vaikams jis patinka, tai jau ir nervai ima, kad toki sprendima padaraiu, o gal butu ir jam patikes.
Kaina aisku tai didoka, bent jau 80 Lt kainuotu, tada pirkciau net nemastydama, juk naudingesnis daiktas negu visokie zaisliukai...
Kas ruosiasi pirkt, tai Maxima dabar iki gruodzio 4 d. zaislams taiko net 25% nuolaida, tai dar pigiau gaunasi... As baigiu visus zaislus supirkt.
Jurlin
Keistai skamba, kad garsas mazas. tai nejaugi jis turi rekti, kad ausu bugneliai sprogtu g.gif , ekranas standartinis, na bet jei norisi kaip tikro nesiojamojo, tai ir kaina bus ne 189, o 1890 lt lotuliukas.gif
daza
As gi ne namuose ji bandziau, o parduotuvej, tai triuksmas aplink, man gal tik taip pasirode, tiesiog issakaiu savo nuomone.
Dinozauras
O mes nupirkom dukrai tokį kompiuterį - super žaislas. Dukrai labai patinka. Mokosi ji ten skaičiuoti, klausosi muzikos, sprendžia logines užduotis.
augussandra
sveiki...siandien ir as nupirkau ta kompiuteri kriksto dukrai dovanu...pirkau maximoi uz 142lt...o kainuoja 189 lt...kadangi dabar nuolaida 25 % iki gruodzio 4d....tai apsimoka pirkt...
lolanta
QUOTE(Dinozauras @ 2006 12 01, 22:10)
O mes nupirkom dukrai tokį kompiuterį - super žaislas. Dukrai labai patinka. Mokosi ji ten  skaičiuoti, klausosi muzikos, sprendžia logines užduotis.
*

įdomu kiek tavo dukrai metų, nes maniškė labai nori jo ant kalėdų ir aš ruošiuosi pirkti bet bijau kad nebūtų ji jau per didelė g.gif . Nes jai 6metai bet puikiai skaito ir rašo, tai bijau kad 2 dienas pažais ir nebus kąveikti. schmoll.gif
Jurlin
QUOTE(lolanta @ 2006 12 08, 16:50)
įdomu kiek tavo dukrai metų, nes maniškė labai nori jo ant kalėdų ir aš ruošiuosi pirkti bet bijau kad nebūtų ji jau per didelė g.gif . Nes jai 6metai bet puikiai skaito ir rašo, tai bijau kad 2 dienas pažais ir nebus kąveikti. schmoll.gif
*

na jei puikiai moka sinonimus, antonimus, dalyba, daugyba, be problemu iraso praleistas raides ir.t.t , tai tada neverta, bet jis skirtas tik nuo 5 m
Cheburashka
QUOTE(jurena @ 2006 11 23, 16:37)
Aš tai kol mažosios nematė irgi pasižiūrėjau. Įdėjau elementus ir truputį pabandžiau. Kalba lietuviškai gan aiškiai. Ir pelytė yra, kaip ir tikram kompiuteryje. Užduotėlės gal dar jei bus per sunkios, bet kartu išmoksim raideles. Daugiau visko išbandysim po Kalėdų. newyear.gif  Manau turėtų dukrytei patikti.
O mažesnei nupirkau tokį kompiuteriuką irgi. Ten kelios raidės ir trys skaičiukai. Kai spaudi irgi angliškai pasako, taip pat muzikytė groja ir kelios lemputės mirgsi.  Gal neatiminės sakau iš didžiosios sesės.  smile.gif
*

Ziuriu tavo didzioji kaip mano mazoji bigsmile.gif O maniske irgi labai nori,bet ar ne per maza g.gif
Ka su juo gaalima daryt?Kaip aiskino parduotuvej,sinonimai-antonimai,dar ivairios gramatines uzduotys.O ar yra funkcija,kad paspaudi raide ir pasako,kokia ji? g.gif
ostė
Padovanojom dukrai kompiuteriuką 6 metų proga, bet jai dar neydomus, nes nemoka skaityti doh.gif
Jurlin
QUOTE(ostė @ 2006 12 09, 15:57)
Padovanojom dukrai kompiuteriuką 6 metų proga, bet jai dar neydomus, nes nemoka skaityti  doh.gif
*

Mano irgi gi nemoka, bet su ta mintim ir desiu po egle, kad atsirastu noras mokintis
addicted
QUOTE(augussandra @ 2006 12 02, 16:29)
sveiki...siandien ir as nupirkau ta kompiuteri kriksto dukrai dovanu...pirkau maximoi uz 142lt...o kainuoja 189 lt...kadangi dabar nuolaida 25 % iki gruodzio  4d....tai apsimoka pirkt...
*

kokios firmos?
Jurlin
QUOTE(addicted @ 2006 12 09, 21:47)
kokios firmos?
*

Jis vienintelis lietuviskas ir viskas apie ji sioje temoje, tiksliau kas is jos liko, kai pratryne doh.gif
Makarska
Jeigu vaikučiai gali naudotis PC, tikrai nėra reikalo pirkti vaikiško kompiuteriuko. Mano manymu, jis nevertas tokių pinigų. Užduotėlės primityvios, ekranas nespalvotas, grafinis vaizdas šiaip sau.
daza
Va ir as panasiai galvoju...
Jurlin
PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu, tik zaloja, nes pasidaro tik zaidimu manjakai doh.gif
Kiekvienas turim savu nuomoniu, o jei kam nepatinka, tai ir nepirkit, bet tai dar nereiskia, kad blogas daiktas, ypac kai jus jo neturit tongue.gif
daza
Na yra disku ir lavinamuju, ne tik zaidimu. Jei protingai leist vaikui naudotis PC, tikrai niekas nieko nesuzalos, kita kalba, jei vaikas prie kompo sedi nepriziurimas...
O kad yra skirtingos nuomones, tai nemanau kad menkina sio zaislo verte, manau, kad kiekvienas pries pirkdamas analizuoja ir svarsto, o tik po to perka ir nebutina zaisla turet, kad pasakytum ar jis tau patinka, ar ne...
Na as galvoju taip, gal ir klystu.
SuperMama
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 13, 22:31)
PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu,

O čia jau būtų visiškai atskira diskusija. bigsmile.gif
Mano vaikas kaip tik puikiai mokosi PC pagalba ir raidelių ir skaičiukų, lavina atmintį, reakciją, loginį mąstymą, spalvų/geometrinių figūrų pažinimą ir taip toliau.

Tik reikia mokėti parinkti tinkamas programas, kad ir angliškai yra daug tokių, kurių nereikalauja ypatingų tos kalbos žinojimo, kad atlikt užduotį.

Ir manjake kol kas netapo - praleidžia tik kelias valandas per savaitę prie kompo.
Naudos tikrai matau labai daug, nes daug sąvokų ir dalykų, kurių nemokėjau paaiškinti ant pirštų arba popierinių žaidimų, per kelis kartus puikiai įsisavino PC lavinamųjų žaidimų pagalba.
Makarska
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 13, 20:31)
PC tikrai nelavina nei gramatiniu nei kitu igudziu, tik zaloja, nes pasidaro tik zaidimu manjakai  doh.gif
Kiekvienas turim savu nuomoniu, o jei kam nepatinka, tai ir nepirkit, bet tai dar nereiskia, kad blogas daiktas, ypac kai jus jo neturit  tongue.gif
*

Turim turim, todėl ir išsakom savo nuomones. Sinonimus, antonimus, įrašyk raidę ir pan. gali žaisti ir be kompiuterio už ~180 Lt pagalbos biggrin.gif
Siaunu ta ta tata... pasirink ka zaisi... lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.