Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ape
Kad nebutu virtuvinis kombainas, bet patogus ir nebaisiai brangus

Aciu
aifa
Aš turiu du. Vienas yra antgalis prie mikserio, toks įsukamas. Tas mikseris kainavo 40 Lt. Normalaus kietumo produktus (virtą mėsą, daržoves, vaisius) trina labai gerai. Net nepertrindavau per sietelį. Labai patogus kai reikia mažo kiekio. Gali gerai sutrinti nors ir pora valgomųjų šaukštų.
Kitą pirkau specialų smulkintuvą. Toks plastikinis, į kurį statosi peiliukai ir ant viršaus dedasi varikliukas. Smulkina labai gerai. Kompaktiškas, lengvai plaunamas, galima paruošti apie puslitrį tyrės vienu smulkinimu. Irgi nei karto nepertryninėjau per sietuką, nes ilgiau pasukus gabaliukų nelieka. Bet kaina 180 Lt doh.gif
Abu prietaisai daugiausia iš plasmasės, tik patys peiliukai nerūdijančio plieno. Su jais dviem ruošti kūdikiui košeles labai lengva.
vauga
man padovanojo "moulinex", toks kotas, ant galiuko du peiliukai su dangteliu. thumbup.gif dalykas!!!!neatsidziuagiu!!!. ji man partveze is Vokietijos, bet ir gariunuose maciau. kainos nezinau, bet pasidomek - tokios skanios piure gaunasi, kad ne tik mazasis, bet visa seimyna kirsdavo ir dar prasydavo! neturetu buti brangus.
Skorpione
Mums taip pat jau prireike tokio daikciuko.Gal , kas zino kur ju galima nuspikirkt ir kokios ju kainos?
Ape
Nusipirkau Braun firmos, Akropolyje (su maziuliu ten l. patogu apsipirkt, isisodini i vezima:)

Labai patenkinta. Kaina 88 Lt. Moulinex - truputi pigesnis, apie 75 Lt. Bet, galvoju, dizainas grazesnis, ir mazesnis:)

Mano anyta kaime nusipirko uz 25 Lt. kazkoki, bet tikrai geras:)
Jos gera ideja - uogienes su tokiu trint, labai liux, kaip as anksciau nepagalvojau!

Dabar visokias kremines sriubas, sakiau, gaminsiu, receptu "kulinarinese idejose" ieskau.
Iracka
As turiu "Binatone" smulkintuva, kainavo 58 Lt. Pirkau maximoj. Siaip labai geras daiktas thumbup.gif Stiklini to smulkintuvo inda galima naudoti mikrobangineje krosneleje. Naudojam ji ir vietoj salotines.
dovesa
Mano lelius rekomenduoja daktarė primaitinti jau nuo 4 mėnesio. Mat mažai priiauga svorio ir šiaip melabai užtenka mano pienelio, tad gauna mišinukų.
Ruošiuosi košių gamybos etapui. Kai kurios mamytės rekomendavo įsigyti mikserį tokiį paiilgą. Ar kuri naudojat? Ar verta jį pirkti? ar tikrai gerai sumala? Kokios firmos Naudojat?
Pasidalinkite patirtimi
Martyna
Tikrai verta wink.gif
Tik as pirkau ne toki kur tik tas kotas, bet kur su indu ir uzdaromas, toks man patogiau, nes nesitasko niekas rolleyes.gif
Mur
smile.gif
Daiktas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Augindama pirmaji kazkaip pagailejau pinigeliu, tai dabar sunku net isivaizduoti kaip be jo apsiejau g.gif
Kosyte galima paruosti per minute, ne taip kai mes su vyru visa pusvalandi viska smulkindavom, o ypac mesa blink.gif
Mano visai paprastas, toks ilgas kotas, pacios paprasciausios Vido firmos, Topo centre jis tik 28 lt. thumbup.gif
Tikrai verta isigyti, pigesni ar brangesni, cia pagal kisene, ir iki tol, kol vaikiukui reiks pratintis kramtyti bus pats geriausias pagalbininkas wink.gif
Arinva
g.gif tikrai verta kol jus dar mazuciai ir dantuku tikriausiai neturit rolleyes.gif
nes pas tokio amziaus vaikiukus dar nera reflekso kramtyti tad bet koks maistelis turi buti homogenizuotas o manau kad trynimas per visokius sietelius ir laiko daugiau atims ir kose atsals blink.gif
thumbup.gif mes tai turim visa virtuvini kombaina tai su juo ir smulkinom, bet dabar kai turim tris dantukus tai jau su sakute tiktai kosyte darom tipo kramtyti mokomes
na o jus i parduotuve ir pagal kisene koks iseina toki pirkit tikrai nepasigailesit
Čili
mes naudojam Philips kombaina,tai atskiras indas skirtas kokteiliams ir tyrelems,labai liuks
ikis
Mes turim BRAUN blenderi uz 250lt, mokejom tik 10 lt, nes gavom dovanu kuponu uz 240 clap.gif Daug antgaliu, viska daro - beveik kaip kombainas. Neisivaizduoju kaip kitaip daryciau koseles ir tyreles blink.gif
Limcamca
Mes irgi turim, manau, kad toki pat apie kuri Ikis kalba. Tik bulviu kosei jis nelabai tinkamas, mat per tirsta padaro, ir jis limpa prie gomurio. Bet siaip viskas liuks.
kavke
O mes koselems gaminti naudojam chicco spec prietaisa, kazkuo panasus i mesmale tik kosele per virsu islenda. Turiu ir kombaina, su tuo chicciniu kazkaip daugiau patinka rolleyes.gif
Meinarda
as va lygiai toki pati Brown nusipirkau, kainavo 16£ su nuolaida. Esu labai patenkinta, viskas greit ir easy.
krika
aš dabar smulkinu viską (ty kol kas bulvę ir morkas) per sietelį. bet va kitą savaitę žadu įvesti kopūsta. tai irgi svajoju apie smulkintuvą, o tai labai labai norėčiau Braun rolleyes.gif
dovesa
Na mes jau įsigijome mikseri- pirkom Philips, dar plius buvo stambus smulkintuvas( pvz. riesutams) Na labai patenkinta, net neisivaizduoju kaip reiktų košeles smulkintuvu padaryti( ir isivaizduokit kiek man reiktu vargti, kol dviem sutrinciau)
*valdonė*
O gal zinot kur galima butu nusipirkti nebrangu mikseri?
krika
aišku jei mano noras įsigyti padoresnį smulkintuvą ar kombainą nwišsipildys, tai turguj pas mus mačiau 3 in 1: mikseris su smukintuvu ir dar dviem antgaliais kaip įprasta mikseriui - bet kaina 80 litų. jau geriau dar truputį pataupius nusipirkti ką nors geresnio rolleyes.gif
Jurasius
Maxsimoi yra nebrangiu mikseriu su kotu as mokejau 28 lt. manau uzteks ir tokio, juk kai vaikas paaugs jo maziau reikes.
Mumm
o toks kvailas klausimas o galima su tuo smulkintuvu ka nors suplakti ar vienintele jo funkcija yra piure, koseles daryti? Pvz ar butu galima su juo pasidaryt pieno gerima su vaisiais, ar galima tesla su juo ismaisyt? va turiu omeny toki smulkintuva user posted image
DODAITE
Mes taip pat naudojam tokį jau senokai. pasirinkimas jų tirai didelis, viskas priklauso nuo firmos ir barškamų pinigėlių kiekio kišenėje. biggrin.gif Visada buvau už brangesnius, bet geros firmos daiktus, deje teko nusivilti porą sykių, todėl nuomonę pradedų keisti dėl kai kurių daiktų. Aš pirkau šį smulkintuvą Senukuose, mokėjom apie 35 lt, firmos Germantic,nors ji man ir nieko nesako... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gavom 3 metų garantiją, manau, kad musų kleckui jo tikrai užteks, o ir kaina visai nesikandžioja, laiko puikiai, atlieką viską be priekaištų. Bet čia tik mano nuomonė, jūsiškė gali būti visai kitokia. biggrin.gif smile.gif
meduksi
sveikutes!gavau smulkintuva dovanu,beda ta,kad as net nenutuokiu ka su juo daryti,instrukcija italu kalba,ant jo uzsimauna peiliukai ju kokie 6!nezinau kokius produktus smulkinti ir su kuriuo blink.gif gal zinot koki puslapiuka,kur butu galima ka nors issiaiskint!aciu
Akvija
QUOTE(Varvara @ 2004 12 27, 15:16)
o toks kvailas klausimas o galima su tuo smulkintuvu ka nors suplakti ar vienintele jo funkcija yra piure, koseles daryti? Pvz ar butu galima su juo pasidaryt pieno gerima su vaisiais, ar galima tesla su juo ismaisyt? va turiu omeny toki smulkintuva  user posted image
*

NA kiaušinius su juo išplakiau, plakiua obuolius su trupučiu sulčių ir bananais, dažnai plaku bananus su pienu thumbup.gif , o va tešlą tirštą bandžiau plakt - tai nelabai schmoll.gif
ziuziukas
Nu va o as jau astuonis menesius kaip per sieteli trinu, galejau ir anksciau paskaityti jusu pasisakymus sad.gif . Jauciu dabar jau ir nebeapsimoka pirkti nes karamtyti reikes mokintis, bet nuo kada reikia pradeti mokintis mes dar tik po du dantukus turim? smile.gif O gal nusipirkti?

user posted image

laguna
Smulkintuvas geras dalykas. As ji pirkau gal uz kokius20 lt. O tarnauja jau 1.5 m. yai tikrai. Zinoma dabar ji naudoji tik padazams ar siaip kokia mandresne sriuba issivirti. Gerai plaunasi. As tik uz ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pastaba
Geras dalykas. Dabar vasara su jo pagalba kokteilius is vaisiu ir uogu gaminam.
Tik man bulviu kose tai gaudavos kaip klijai, nelabai kokia...
Dew drop
Mes nusipirkom toki nediduka Tefal, kaip tik gera porcija sutrina biggrin.gif
Arnika
Aš naudoju BRAUN, tai tikrai trečia ranka ne tik vaiko košei - mala mėsą, bulves blynams, smulkina morkas, svogūnus, riešutus, šokoladą, plaka baltymus ir kokteilius - tarnaus ilgai thumbup.gif
ziuziukas
As ir paklausiau jusu ir nusipirkau, ir zinokite labai dziaugiuosi. Nusipirkau Braun firmos, Tai dabar ir svieziu vaisiu tyreles malu ir kosytes visokias.Zodziu patariu visoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
guce
4u.gif nusipirkom siandien ta blenderi, siaio buciau nepirkus pati jo, nes truputuka gaila pinigeliu, bet vyras tingi tai pasisiule nupirkt. tai net pati netikiu, kad taip gerai jis veikia. kosyte kaip is parduotuves kokio Hippo gavosi.
ger
thumbup.gif
pasidalinkit savo patirtim.
nepykit jei tokia tema jau buvo, bet kiek cia praverciau tai neradau.
jei ka tai mums bus labai blush2.gif
astajan
Mes irgi labai patenkinti siuo daiktu. Susismulkinam visas koses ir darzovinę ir kruopines. Dar ir vaisius prasuku, pvz bananus, kivi, žodziu thumbup.gif
Jicky
Tikrai labai geras daiktas! thumbup.gif Kai sunelis dar buvo mazas, tik taip ir maldavau mesyte ir kitus produktus. O kol neturejom kombaino, tai vyras ir kokteilius taip plakdavo, ir grietinele smile.gif
DODAITE
Puikus daiktas vaiko auginime. thumbup.gif Vasarą, aš su juo susitryniau visas uogas ir pasidariau daug tyrelių žiemai, tai dabar mažius tik lapnoja ir dažiaugiasi. Tikrai nesigailėk, kad tokį daiktą nusipirkai. Tiesa, mano draugė pasigimdė neperseniausiai vaikelį, tai aš jai dovanų nupirkau BLENDERĮ. Manau vis geriau ir naudingiau nei rūbeliai, žinant, kad ji jo neturi thumbup.gif
Frosted
O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas... blush2.gif Bet lengviau butu kaip su mikseriu - ikisai, paspaudei knopkyte - ir viska uz tave padaro tongue.gif
alles
niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina? blush2.gif gal kas galit nuotraukele ideti tokioms kaip as? ax.gif
guce
QUOTE(Busta @ 2005 03 09, 09:03)
niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina? blush2.gif gal kas galit nuotraukele ideti tokioms kaip as? ax.gif
*

http://www.moulinex.com/img/int/images_pro...x225/ADG1R4.jpg
niu nezinau ar cia ismes jo nuotraukyte ar teks nueiti siuo adresu ir pasiziureti. mes tai vat toki pati turim tikrai labai fainas.
siap tai taip geruose kombainuose tox daiktas buna prikomplektuotas. biggrin.gif

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 08, 22:57)
O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas...  blush2.gif  Bet lengviau butu kaip su mikseriu - ikisai, paspaudei knopkyte - ir viska uz tave padaro  tongue.gif
*

4u.gif taip mes turim elektrini, manau tikrai patogiau nei rankinis. idejai kareikia ikisia ta smulkintuva knopkute paspaudi ir visas tavo vargas baigiasis. thumbup.gif
jolitav
Mes nuo pat pradziu naudojam Braun Multimix 3 in 1 thumbup.gif Kiekviena karta darydama kose juo dziaugiuosi ir mintyse uzjauciu mamas, kurios turi trinti per sieteli sad.gif Su juo ir blynus, ir pyragus, ir kokteilius gaminam biggrin.gif
Ambro
Va ir man prireikė nusipirkti naują smulkintuvą, nes manasis sugędo cry.gif

Kokį patartumėte maždaug iki 50 Lt ir kur pirkti? Gerai būtų su garantija rolleyes.gif
Gold Man
Mes pirkom GAMMA mazdaug uz 30 lt. MAXIMOJ bet uztat su 2 peiliais smulkiam ir stambiam pjaustimui. Jau apie metus naudojam ir visai gerai. O kokios BRAUN firmos toks apie 150 lt kainuoja, tad manau neverta permoketi smile.gif
Vaidulė
As irgi uz si daikta thumbup.gif thumbup.gif Tik per klaida uzsiprasiau palankynom, o po to atradau namie blink.gif doh.gif Va ir stovi dabar vienas nenaudojamas Severin su spec indeliu, kad nesitaskytu doh.gif o juk galejau koki naudingesni daikta isigyt verysad.gif
a79
QUOTE(Jurasius @ 2004 12 18, 22:47)
Maxsimoi yra nebrangiu mikseriu su kotu as mokejau 28 lt. manau uzteks ir tokio, juk kai vaikas paaugs jo maziau reikes.
*

Na taip, ir aš turėjau tą pigujį mikserį iš Maximos.... Tai eina jie.....nusikeikiau mintyse, per pusę naudojimo metų du kartus keičiau, o vakar atsiėmiau litukus už tą šlamštą. Nors tryniau tik vaikui košeles pirmasis suskilo ir viduj ten kažkas svilt pradėjo, jau antrą naudojimo savaitę, jo pakaitalas veikė jau "daug ilgiau" net du mėnesius. Taip, kad neveltui sakoma, skūpas moka du kartus. Tik mano atveju, tai kainavo laiko ir nervų, nes patrynus košes su mikseriu, paskui porą savaičių vargt su sieteliu (tiek laiko taiso arba nusprendžia, kad jau nebetaisoma) ... tai kažkas baisaus... blink.gif
bitemajagsm
Aš jau tris mėnesius naudoju Braun smulkintuvą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Be jo nežinau, kaip sugebėčiau greitai ir labai smulkiai sumalti košelę savo mažylei. O sumala kuo puikiausiai. Pirkom Topo centre, mokėjom - jei gerai prisimenu - 67 Lt. Taigi, nemėtykit pinigų pigiems daiktams, geriau nusipirkit brangesnį, bet rimtos, žinomos firmos - tikrai nesuges, be to duoda garantiją.
Tiesa, dabar jis jau nėra toks reikalingas, nes maistelio jau nereikia labai smulkiai malti.
Viktute
as nusipirkau Braun smulkintuva (blenderis). laaaabai patenkinta, kosytes gaunasi tokios svelnios, su juo galima ir kokteilius plakti, ir tesla, ir seip kitus produktus smulkinti. daiktas tikrai vertas thumbup.gif
Tučka
Mes naudojom paprasta is Gariunu uz 30 Lt. Bet tikrai liuks dalykas. Dabar jau vaikui nenaudojam seniai, bet vyras su juo salotas daro, tai irgi labai thumbup.gif thumbup.gif
Ambro
QUOTE(Gold Man @ 2005 03 21, 01:16)
Mes pirkom GAMMA mazdaug uz 30 lt. MAXIMOJ bet uztat su 2 peiliais smulkiam ir stambiam pjaustimui. Jau apie metus naudojam ir visai gerai. O kokios BRAUN firmos toks apie 150 lt kainuoja, tad manau neverta permoketi  smile.gif
*

Garantiją davė?
bitemajagsm
Mes turim Braun - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikras pagalbininkas ruošiant kūdikio košeles. Ir šiaip yra kam pritaikyti buityje.
madrid
mano sesula buvo nusipirkus gamma, ar kita kazkoki, is maximos. dave garantija 6 men. jis nepagedo, kainavo apie 49lt. bet jau burzge!!! tai seubas, shalia tikrai nesusikalbesi, ir jei vaikas kitam kambary miegos, tai pazadinsi. todel paskui pirko tuperwarini, rankini, begarsi ir kainuojanti 22lt smile.gif bet manau tas braun tikriausiai tyliau dirba? ir dar - kai tikrinsit kaip garsiai dirba, tai be maisto jis dar noramaliai, bet jei jau ka idesi, tai ishkart barshkalas pasidaro...
Raseta
hmmm... As labai atsiprasau uz nemoksiskuma, nes dar nesusiduriau su kosyciu darymu, bet tas laikas arteja, tad noreciau pasiteiraut, ar vietoj smulkintuvo nebutu vertingiau nusipirkti virtuvini kombaina? blush2.gif Juk ir ten lygtais imanoma susmulkinti iki kosyciu produktus...
madrid
gal ir verta, bet ar vienos koses padarymui kursi visa kombaina? paskui plovimo daugiau nei pachios koshes, nu nebent ta koshe visa sheimyna maitint zadi biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.