Kad nebutu virtuvinis kombainas, bet patogus ir nebaisiai brangus
Aciu
Kad nebutu virtuvinis kombainas, bet patogus ir nebaisiai brangus
Aciu
Aš turiu du. Vienas yra antgalis prie mikserio, toks įsukamas. Tas mikseris kainavo 40 Lt. Normalaus kietumo produktus (virtą mėsą, daržoves, vaisius) trina labai gerai. Net nepertrindavau per sietelį. Labai patogus kai reikia mažo kiekio. Gali gerai sutrinti nors ir pora valgomųjų šaukštų.
Kitą pirkau specialų smulkintuvą. Toks plastikinis, į kurį statosi peiliukai ir ant viršaus dedasi varikliukas. Smulkina labai gerai. Kompaktiškas, lengvai plaunamas, galima paruošti apie puslitrį tyrės vienu smulkinimu. Irgi nei karto nepertryninėjau per sietuką, nes ilgiau pasukus gabaliukų nelieka. Bet kaina 180 Lt Abu prietaisai daugiausia iš plasmasės, tik patys peiliukai nerūdijančio plieno. Su jais dviem ruošti kūdikiui košeles labai lengva.
man padovanojo "moulinex", toks kotas, ant galiuko du peiliukai su dangteliu.
Mums taip pat jau prireike tokio daikciuko.Gal , kas zino kur ju galima nuspikirkt ir kokios ju kainos?
Nusipirkau Braun firmos, Akropolyje (su maziuliu ten l. patogu apsipirkt, isisodini i vezima:)
Labai patenkinta. Kaina 88 Lt. Moulinex - truputi pigesnis, apie 75 Lt. Bet, galvoju, dizainas grazesnis, ir mazesnis:) Mano anyta kaime nusipirko uz 25 Lt. kazkoki, bet tikrai geras:) Jos gera ideja - uogienes su tokiu trint, labai liux, kaip as anksciau nepagalvojau! Dabar visokias kremines sriubas, sakiau, gaminsiu, receptu "kulinarinese idejose" ieskau.
As turiu "Binatone" smulkintuva, kainavo 58 Lt. Pirkau maximoj. Siaip labai geras daiktas
Mano lelius rekomenduoja daktarė primaitinti jau nuo 4 mėnesio. Mat mažai priiauga svorio ir šiaip melabai užtenka mano pienelio, tad gauna mišinukų.
Ruošiuosi košių gamybos etapui. Kai kurios mamytės rekomendavo įsigyti mikserį tokiį paiilgą. Ar kuri naudojat? Ar verta jį pirkti? ar tikrai gerai sumala? Kokios firmos Naudojat? Pasidalinkite patirtimi
Tikrai verta
Tik as pirkau ne toki kur tik tas kotas, bet kur su indu ir uzdaromas, toks man patogiau, nes nesitasko niekas Daiktas - Augindama pirmaji kazkaip pagailejau pinigeliu, tai dabar sunku net isivaizduoti kaip be jo apsiejau Kosyte galima paruosti per minute, ne taip kai mes su vyru visa pusvalandi viska smulkindavom, o ypac mesa Mano visai paprastas, toks ilgas kotas, pacios paprasciausios Vido firmos, Topo centre jis tik 28 lt. Tikrai verta isigyti, pigesni ar brangesni, cia pagal kisene, ir iki tol, kol vaikiukui reiks pratintis kramtyti bus pats geriausias pagalbininkas nes pas tokio amziaus vaikiukus dar nera reflekso kramtyti tad bet koks maistelis turi buti homogenizuotas o manau kad trynimas per visokius sietelius ir laiko daugiau atims ir kose atsals na o jus i parduotuve ir pagal kisene koks iseina toki pirkit tikrai nepasigailesit
mes naudojam Philips kombaina,tai atskiras indas skirtas kokteiliams ir tyrelems,labai liuks
Mes turim BRAUN blenderi uz 250lt, mokejom tik 10 lt, nes gavom dovanu kuponu uz 240
Mes irgi turim, manau, kad toki pat apie kuri Ikis kalba. Tik bulviu kosei jis nelabai tinkamas, mat per tirsta padaro, ir jis limpa prie gomurio. Bet siaip viskas liuks.
O mes koselems gaminti naudojam chicco spec prietaisa, kazkuo panasus i mesmale tik kosele per virsu islenda. Turiu ir kombaina, su tuo chicciniu kazkaip daugiau patinka
as va lygiai toki pati Brown nusipirkau, kainavo 16£ su nuolaida. Esu labai patenkinta, viskas greit ir easy.
aš dabar smulkinu viską (ty kol kas bulvę ir morkas) per sietelį. bet va kitą savaitę žadu įvesti kopūsta. tai irgi svajoju apie smulkintuvą, o tai labai labai norėčiau Braun
Na mes jau įsigijome mikseri- pirkom Philips, dar plius buvo stambus smulkintuvas( pvz. riesutams) Na labai patenkinta, net neisivaizduoju kaip reiktų košeles smulkintuvu padaryti( ir isivaizduokit kiek man reiktu vargti, kol dviem sutrinciau)
O gal zinot kur galima butu nusipirkti nebrangu mikseri?
aišku jei mano noras įsigyti padoresnį smulkintuvą ar kombainą nwišsipildys, tai turguj pas mus mačiau 3 in 1: mikseris su smukintuvu ir dar dviem antgaliais kaip įprasta mikseriui - bet kaina 80 litų. jau geriau dar truputį pataupius nusipirkti ką nors geresnio
Maxsimoi yra nebrangiu mikseriu su kotu as mokejau 28 lt. manau uzteks ir tokio, juk kai vaikas paaugs jo maziau reikes.
o toks kvailas klausimas o galima su tuo smulkintuvu ka nors suplakti ar vienintele jo funkcija yra piure, koseles daryti? Pvz ar butu galima su juo pasidaryt pieno gerima su vaisiais, ar galima tesla su juo ismaisyt? va turiu omeny toki smulkintuva
Mes taip pat naudojam tokį jau senokai. pasirinkimas jų tirai didelis, viskas priklauso nuo firmos ir barškamų pinigėlių kiekio kišenėje.
gavom 3 metų garantiją, manau, kad musų kleckui jo tikrai užteks, o ir kaina visai nesikandžioja, laiko puikiai, atlieką viską be priekaištų. Bet čia tik mano nuomonė, jūsiškė gali būti visai kitokia.
sveikutes!gavau smulkintuva dovanu,beda ta,kad as net nenutuokiu ka su juo daryti,instrukcija italu kalba,ant jo uzsimauna peiliukai ju kokie 6!nezinau kokius produktus smulkinti ir su kuriuo
QUOTE(Varvara @ 2004 12 27, 15:16) o toks kvailas klausimas o galima su tuo smulkintuvu ka nors suplakti ar vienintele jo funkcija yra piure, koseles daryti? Pvz ar butu galima su juo pasidaryt pieno gerima su vaisiais, ar galima tesla su juo ismaisyt? va turiu omeny toki smulkintuva ![]() NA kiaušinius su juo išplakiau, plakiua obuolius su trupučiu sulčių ir bananais, dažnai plaku bananus su pienu
Smulkintuvas geras dalykas. As ji pirkau gal uz kokius20 lt. O tarnauja jau 1.5 m. yai tikrai. Zinoma dabar ji naudoji tik padazams ar siaip kokia mandresne sriuba issivirti. Gerai plaunasi. As tik uz ji
Geras dalykas. Dabar vasara su jo pagalba kokteilius is vaisiu ir uogu gaminam.
Tik man bulviu kose tai gaudavos kaip klijai, nelabai kokia...
Mes nusipirkom toki nediduka Tefal, kaip tik gera porcija sutrina
Aš naudoju BRAUN, tai tikrai trečia ranka ne tik vaiko košei - mala mėsą, bulves blynams, smulkina morkas, svogūnus, riešutus, šokoladą, plaka baltymus ir kokteilius - tarnaus ilgai
As ir paklausiau jusu ir nusipirkau, ir zinokite labai dziaugiuosi. Nusipirkau Braun firmos, Tai dabar ir svieziu vaisiu tyreles malu ir kosytes visokias.Zodziu patariu visoms
ger pasidalinkit savo patirtim. nepykit jei tokia tema jau buvo, bet kiek cia praverciau tai neradau. jei ka tai mums bus labai
Mes irgi labai patenkinti siuo daiktu. Susismulkinam visas koses ir darzovinę ir kruopines. Dar ir vaisius prasuku, pvz bananus, kivi, žodziu
Tikrai labai geras daiktas!
Puikus daiktas vaiko auginime.
O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas...
niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina?
QUOTE(Busta @ 2005 03 09, 09:03) niu, as turbut tikra tundra, bet neisivaizduoju, kaip tas blenderis atrodo (pats zodis man nieko nesako)- ar tai kokia virtuvinio kombaino atmaina? http://www.moulinex.com/img/int/images_pro...x225/ADG1R4.jpg niu nezinau ar cia ismes jo nuotraukyte ar teks nueiti siuo adresu ir pasiziureti. mes tai vat toki pati turim tikrai labai fainas. siap tai taip geruose kombainuose tox daiktas buna prikomplektuotas. QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 08, 22:57) O pas jus blenderiai elektriniai? as turiu, bet mano tai rankytem pasukt reikia, nors daiktas tai visai nesenas...
Mes nuo pat pradziu naudojam Braun Multimix 3 in 1
Va ir man prireikė nusipirkti naują smulkintuvą, nes manasis sugędo
Kokį patartumėte maždaug iki 50 Lt ir kur pirkti? Gerai būtų su garantija
Mes pirkom GAMMA mazdaug uz 30 lt. MAXIMOJ bet uztat su 2 peiliais smulkiam ir stambiam pjaustimui. Jau apie metus naudojam ir visai gerai. O kokios BRAUN firmos toks apie 150 lt kainuoja, tad manau neverta permoketi
As irgi uz si daikta
QUOTE(Jurasius @ 2004 12 18, 22:47) Maxsimoi yra nebrangiu mikseriu su kotu as mokejau 28 lt. manau uzteks ir tokio, juk kai vaikas paaugs jo maziau reikes. Na taip, ir aš turėjau tą pigujį mikserį iš Maximos.... Tai eina jie.....nusikeikiau mintyse, per pusę naudojimo metų du kartus keičiau, o vakar atsiėmiau litukus už tą šlamštą. Nors tryniau tik vaikui košeles pirmasis suskilo ir viduj ten kažkas svilt pradėjo, jau antrą naudojimo savaitę, jo pakaitalas veikė jau "daug ilgiau" net du mėnesius. Taip, kad neveltui sakoma, skūpas moka du kartus. Tik mano atveju, tai kainavo laiko ir nervų, nes patrynus košes su mikseriu, paskui porą savaičių vargt su sieteliu (tiek laiko taiso arba nusprendžia, kad jau nebetaisoma) ... tai kažkas baisaus...
Aš jau tris mėnesius naudoju Braun smulkintuvą
Tiesa, dabar jis jau nėra toks reikalingas, nes maistelio jau nereikia labai smulkiai malti.
as nusipirkau Braun smulkintuva (blenderis). laaaabai patenkinta, kosytes gaunasi tokios svelnios, su juo galima ir kokteilius plakti, ir tesla, ir seip kitus produktus smulkinti. daiktas tikrai vertas
Mes naudojom paprasta is Gariunu uz 30 Lt. Bet tikrai liuks dalykas. Dabar jau vaikui nenaudojam seniai, bet vyras su juo salotas daro, tai irgi labai
Mes turim Braun -
mano sesula buvo nusipirkus gamma, ar kita kazkoki, is maximos. dave garantija 6 men. jis nepagedo, kainavo apie 49lt. bet jau burzge!!! tai seubas, shalia tikrai nesusikalbesi, ir jei vaikas kitam kambary miegos, tai pazadinsi. todel paskui pirko tuperwarini, rankini, begarsi ir kainuojanti 22lt
hmmm... As labai atsiprasau uz nemoksiskuma, nes dar nesusiduriau su kosyciu darymu, bet tas laikas arteja, tad noreciau pasiteiraut, ar vietoj smulkintuvo nebutu vertingiau nusipirkti virtuvini kombaina?
gal ir verta, bet ar vienos koses padarymui kursi visa kombaina? paskui plovimo daugiau nei pachios koshes, nu nebent ta koshe visa sheimyna maitint zadi
|