Juodaplaukė
2010 07 08, 20:04
QUOTE(linneka @ 2010 07 05, 20:12) gal kas ka zino apie ''agotos grycia'' seskineje? ar verta ten vaziuoti pavalgti, kaip kainos? atrodo turetu buti neprastai, ten visada daug masinu salia stovi. noreciau realios nuomones kas ten buvo  agotos grycia kai gyvenau seskineje buvo mano kelio galas  ejau ir ejau,gamina sakniai,nebrangiai,porcijos didelessss del Palangos,labai labai rekomenduoju "ukrainietiska virtuve" Restoranas taip ir vadinasi,nerealus maistas,ne standartinis karbonadas,o super duper tuper skanus patiekalai,idomus,nerealus! Kainos labai prieinamos.As kas antra diena valgiau ten paprika idaryta vistiena ir ryziai su grybukais,nu zinokit skanumelis neispasakytas,visokiu uzkepeliu,zuvis nerealiai skani,apie 15 lt porcija. beje ten gamina nerealaus skonio barscius,didele porcija ( didziule tiesigo 12lt) puse porcijos,uztenka ir sau ir vaikui 7 lt.
jolaxus
2010 07 09, 09:32
Sveikutės, žinovės Gal žinote, ar galima kažkur rasti kavinių ar barų, kur būtų žaidžiami kažkokie komandiniai proto mankštos žaidimai? Užkabino štai šita informacija, bet kaip suprantu, čia jau pasibaigęs reikalas... O gal kažkur kitur tokią mintį kas realizuoja?
mmartaa
2010 07 09, 09:35
as ir visu 100%uz ,,ukrainieciu virtuve,,  maistas superinis,kainos prieinamos,meniu nesikeicia jau daug metu,bet uztat viskas kaip ir buve,neismandrejo,rekomenduoju visiems,nenusivilsit tikrai
laukinuk_e
2010 07 21, 15:57
Sveiki, aš čia kaip ir naujas vartotojas, tad radau įdomia tema, norėjau pasidalinti, kad aš vis dažniau savo mėgiama pica iškeičiu į skanius Panemunės eglės čeburėkus (kaunas). Nesu didele mėgėja faršo, tad pradžioje skeptiškai žiūrėjau, bet pasirodo ju būna visokiu ir mano mėgstamiausi su sūriu.... mmmm... ten galima rasti ir su vištiena, aviena, kalakutiena net su strutiena  kas mėgsta saldžiai yra ir su varške
laukinuk_e
2010 07 22, 10:13
Noriu užvesti temą apie visiem puikiai žinomus čeburekus, kiek ieškojau, visur randu tik receptus ir patarimus kaip juos pasigaminti, bet ką daryti tinginiams, kurie nori greitai  praleidžiant gamybos procesą  nesu mėgėja gaminti  kebabai jau nusibodo, pica irgi, o sushi labai jau "liesas maisteli"  tad o kodel i ne čeburekai?  pasidalinkit savo patirtim ir nuomone apie čebureku taškus
Kaune Urmo bazej ir prie Autobusu stoties
Man Kaune labiausiai patinka "Migdolas" savanoriu prospekte, porcijos tikrai nemazos, maistas begalo skanus, kainos stebina savo mazumu, ir baroko stilius ispudingas  dar patinka "Ramzis II", "Pas Stenley" bet ten labai ilgai gamina, jei vakarop uzsuki, dar smagu pasedet "Senamiescio vyninej", daznai einu pietaut "Pas Ali" dienos pietus 12,50 o rinktis galima is 12 pagrindiniu patiekalu ten kai pavalgau tai nebepaeinu  interjieras man ten nepatinka, bet maistas skanus  Dar patinka "Svarstykles" maistas neblogas ir aptarnavimas malonus. Ir "Milano" nors maistas jau truputi atsibodes
laukinuk_e
2010 07 23, 08:08
Na urmo bazėj būtinai pabandysiu  o prie stoties buvau, tai ten daug tešlos ir mažai mėsos, tešla tai skani, bet mėsos tai stipriai pagailėjo ir dar tiek svogūnų  apie bazes čeburekus teko girdėti, bet sakė ten ir eiles būna nemenkos
Jurgutėlė
2010 07 29, 16:06
QUOTE(smart'as @ 2010 03 25, 22:17) Kaune man patiko "Pas Stanley", senamiesty, jauki aplinka, maistas nebrangus bet kartu ir paprastas, tai jei norisi ko nors prašmatesnio, tada reikėtų kažko kito pasieškoti.  Dar "Skliautas", prie Rotušės, tik ten jau triukšmingiau. Dar viena iš vietų, kurios įsiminė, kepsnių restoranas savanorių prospekte "Steak House Master Grill", tik gan seniai lankiausi, bet kai buvau, buvo labai jauku ir skanu  ačiū ,ryt važiuojam ,tai gal kur užsuksim
agnerojus
2010 09 18, 15:14
Pavalgyti wisi labai skaniai megsta musu seimoje  ) Vakar buvome naujai atsidariusioje kavineje Vilniuje. Berods wadinasi "Piazzetta Italia". Rotuses aiskteje,kur anksciau buwo helios klubas. Nu super,sviezios bandeles,seimininkai patys aptarnauja.jausmas lyg namie butum. ir maistas labai skanus, sviezias. kainos nera labai mazos,sriuba lyg 10Lt. bet vaikams patiko,nes didelis ekranas yra,rodo visokius filmukus,muzikinius klipus. Reiks kuria diena vel nueiti  )
Sveiki, galbūt kasnors šventėte gimtadienį ar kokią kitą šventę Skrajos kavinėje? Įdomu būtų sužinoti ar jums patiko,aplinka, maistas ir pan..Iš anksto dėkoju už atsiliepimus
O kaip Jums japonu virtuve ir sushiukai? nes mes paragavom ir uzsikretem sushi liga...  )) buvom kelis kart uzsisake maisto is sushi bariuko Go! sushi jogailos g. Vilniuje..  ) Tai tikrai likom patenkinti.
liliok1982
2010 10 04, 10:39
Sveikos gal galit pasiulyti koki gera restoraneli ar jaukia kavine vilniuje, na kad ir kainos nelabai kandziotusi  . Noretume su vyru kur nors jaukiai pasedeti, o ka zinom tai jau siek tiek pabode. Pagelbekit prasau
QUOTE(liliok1982 @ 2010 10 04, 11:39) Sveikos gal galit pasiulyti koki gera restoraneli ar jaukia kavine vilniuje, na kad ir kainos nelabai kandziotusi  . Noretume su vyru kur nors jaukiai pasedeti, o ka zinom tai jau siek tiek pabode. Pagelbekit prasau  Kalvarijų Nr.1 puiki vietele, ji mums miela:)
Man tai patinka "Būsi trečias" virtuvė - čia Vilniuj, Totorių gatvėj. Beje, draugė ką tik rašė, kad Klaipėdos Čili kaime dabar galima ir gyvos muzikos paklausyti: http://on.fb.me/d8oK2v
mergyna su sijonu
2010 10 07, 20:55
gal kas parekomenduotu kinietiksa virtuve Vilniuje arba kur butu fondiu?
Mistica
2010 10 07, 21:20
Bent mes kai Vilniuj būnam ir norim į kiniečius, tai "Rytai"
Eglantina
2010 10 08, 10:10
Labai suprasteje tie "Rytai". Kainos kosmines, o kokybes ner. Turbut "Kinu roze" geriausia is kinieciu beliko. Papildyta:QUOTE(agneisha @ 2010 05 08, 12:40) Esse restoranas - puikus aptarnavimas, o ir maisto kokybe nepriekaistinga.. Paantrinsiu, kad Esse tikrai puiki vieta. Skanu, kokybiska, o jau personalas  Visada siltai sutiks ir islydes. Ir net sypsosi, kad Lietuvoj gan neiprasta
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 10 07, 21:55) gal kas parekomenduotu kinietiksa virtuve Vilniuje arba kur butu fondiu?  QUOTE(Mistica @ 2010 10 07, 22:20) Bent mes kai Vilniuj būnam ir norim į kiniečius, tai "Rytai"  Ar suprantat, kad valgydami pas kiniečių kavinėse, skatinat jų paplitimą ir pagausėjimą vilniuje?
Mistica
2010 10 08, 15:08
QUOTE(juraga @ 2010 10 08, 12:20) Ar suprantat, kad valgydami pas kiniečių kavinėse, skatinat jų paplitimą ir pagausėjimą vilniuje? tai? Jūs pirkdama produktus parduotuvėj irgi žiūrit kokia kilmės šalis? Nes situacija gaunasi ta pati tada.
Evelincik
2010 10 09, 00:06
QUOTE(juraga @ 2010 10 08, 12:20) Ar suprantat, kad valgydami pas kiniečių kavinėse, skatinat jų paplitimą ir pagausėjimą vilniuje? Tai gal valgom tik vedarus ir cepelinus Katpedelese?ar pries pvz italu virtuve jus neturit nieko pries?jusu postas nuskambejo labai jau rasistiskai  sorry uz
Kas mėgsta kiniškus patiekalus - Vilniuje veikia "kiniško maisto pristatymo į namus" paslauga.  Skambinkite arba užsisakykite internetu kinieciai.lt . Facebook'o grupe: kinieciai.lt (aptarimai/nuomones/pageidavimai)
Wild Cherry
2010 10 19, 15:34
Sveikos  as su tokiu klausimu... Drauge lankesi kazkokioje kavineje uzupyje prie upes. sake, kad interjere labai dau nukstuku ir siaip labai jauku ir miela viskas . Sake, kad pavadinimo ant jo nera parasyta ir adreso nezino .  Gal as gali pasufleruot kas cia per kavine? Aciu
Inga741
2010 10 22, 21:12
Kinietiskas maistas labai apgaulingas  atrodo, kad prisivalgei siaubingai, o uz 20 min viskas susivirskina. Negalvokit, kad tai del kokybisko maisto. Toks efektas ivyksta del didelio kiekio krakmolo  kuris tiesiog issipucia skrandyje. O poreikis kinietiskam maistui atsiranda, nes jie daug deda gliukomato (jo valgant vis norisi ir norisi tokio maisto) Jie ta gliukomata tiesiog deda saujom  Taciau nera ko pergyventi, visas maistas siais laikais pastatytas ant dideles chemijos ir kuo jos daugiau, tuo skaniau  Man labiausiai patinka KINU ROZE kauno gatveje. Jei ka
vilnele
2010 10 22, 23:48
gal kas zinote jaukia kavine Vilniuje, kur galima butu pasiklausyti dziazo, fortepijono, saksofono ar pan...?
Inga741
2010 10 26, 19:44
Zodziu kaip suprantu ta tema apie barus ir rstoranus visai nepadeda. Nes yra beprasmiska. Pvz man nepatinka nei gringo baras, nei gorky. Nes ab yra tiesiog kavines nykstukas (vaikams) O kazkam patinka ir kazkas siulo. Zodziu taip gaunasi, kad tai yra skonio reikalas kas kam patinka ir kas kam nepatinka  todel kazka siulyti kitam yra mano nuomone nesamone...
linneka
2010 10 26, 21:18
visiskai teisingai parasei, tai skonio reikalas
QUOTE(Inga741 @ 2010 10 26, 20:44) Zodziu kaip suprantu ta tema apie barus ir rstoranus visai nepadeda. Nes yra beprasmiska. Pvz man nepatinka nei gringo baras, nei gorky. Nes ab yra tiesiog kavines nykstukas (vaikams) O kazkam patinka ir kazkas siulo. Zodziu taip gaunasi, kad tai yra skonio reikalas kas kam patinka ir kas kam nepatinka  todel kazka siulyti kitam yra mano nuomone nesamone... Tai aisku kiekvienam savo, bet cia tik siulo zmones ir raso, kur kas patiko  Del Gringo ir Gorky, tai ten ivairi publika siaip renkas, na bet mazdaug 20-30m. As tai La Boheme vakarais megstu su draugais pasedet, vyno isgert, ten ir publika gal kiek vyresne renkas, nors irgi kaip kada
rock muse
2010 11 27, 13:11
Dievinu In vino. Dar nera lygiu...
sandra_53509
2010 11 29, 13:35
Sveikos! Praeitą penktadienį vakare su draugais buvome "Barcelona" restorane. Tai laaabai patiko  plius dar netikėtai patekome į flamenco pasirodymą  kiek pavyko sužinoti, tai pas juos dažnai penktadieniais planuojami tokie renginukai. tikrai kažkas kitokio!
krisstukas
2011 01 05, 15:37
Sveiki Kas megsta paskanauti ir pavalgyti japonisko maisto (sushi ir kita), tai Kaune atradau visai nesenai atsidariusi restoraneli "DAO SUSHI" (Gedimino gatveje, tik adreso nezinau, bet netoli Akropolio, berods priesais Medicinos universiteta). Nedidukas, bet labai jaukus ir siltas, o maistas superinis  Siulau pasilankyti tikrai
Reikalingas jaukus restoraniukas Panevėžy jaukiai ir pigiai praleisti vakarą
Viena mėgstamiausių kavinių - žvėryne įsikūrusi "Jalta" puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarui. Medinis namas, savotiškas interjeras ir puikus meniu Dar sushius mėgstam, Ganbei (panoramoje), puikus maistas, aptarnavimas ir vaizdas pro langą. Jei senamiesty, tai sushi express, visus kartus labai skanu buvo. O jei belgiško alaus (8%  ) tuomet į Rene Antokolskio gatvelėje, ant stalų klojamas popierius ir besišnekučiuojant/begurkšnojant galima paišyti kas šauna į galvą. +malonus aptarnavimas
sveikos, gal Kaune atsirado jaukių vietelių su jazz'o muzika?
reikalinga informacija apie Klaipedos kinieciu restoranus?  kainos,maista ir aptarnavima?
laurarrr
2011 02 02, 10:09
mum su vyru patinka kavine "Balti drambliai" Vilniuje
Partena!
2011 02 05, 13:18
QUOTE(laurarrr @ 2011 02 02, 12:09) mum su vyru patinka kavine "Balti drambliai" Vilniuje  Jooo, ten super
im_mamamia
2011 02 14, 19:41
Sveikos, mamytės, vyras 2 metų santuokos proga vežasi mane į Lokio restoraną, aš tokiose vietose retai lankausi  nusprendžiau jūsų paklausti, ar jauki ten aplinka? Kaip dėl stalo įrankių etiketo? Kokius įrankius ir kada naudoti? Labai laukiu atsakymo
aura_pieva
2011 02 22, 13:06
As irgi Baltu Drambliu fane, bet mano draugas skundesi gaves ten ledu, kurie aiskiai buvo pjaustyti svogunuotu peiliu, tai daugiau ne kojos ten nekele  bet kam nepasitaiko!
siulome apsilankyti www.andrista.lt
simona13
2011 03 21, 12:28
o kur Kaune megstate apsilankyti?
QUOTE(Versmė @ 2011 01 21, 23:13) Viena mėgstamiausių kavinių - žvėryne įsikūrusi "Jalta" puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarui. Medinis namas, savotiškas interjeras ir puikus meniu Dar sushius mėgstam, Ganbei (panoramoje), puikus maistas, aptarnavimas ir vaizdas pro langą. Jei senamiesty, tai sushi express, visus kartus labai skanu buvo. O jei belgiško alaus (8%  ) tuomet į Rene Antokolskio gatvelėje, ant stalų klojamas popierius ir besišnekučiuojant/begurkšnojant galima paišyti kas šauna į galvą. +malonus aptarnavimas Neseniai atradom Rene. Tikrai puikus! O kurioje vietoje Zveryne "Jalta"?
Vilniuje visiems rekomenduoju restorana Meksika Skanu, jauku, puikus aptarnavimas, normalios kainos
QUOTE(Foxė @ 2011 03 21, 18:05) Neseniai atradom Rene. Tikrai puikus! O kurioje vietoje Zveryne "Jalta"? Jei patiko Rene, tai turėtų patikti ir restoranas Balzac, kainos panašios ir patiekalai tikrai labai gardų ir galima paragauti šviežių austrių. O Jalta puiki vieta, o kai oras leidžia sėdėti lauke, tai nežinau geresnės vietos  Jų adresas Vykinto g. 17A, FB yra jų puslapis. Yra tema kurioje aptariami tik Vilniaus miesto restoranai Kur ir kas skaniausia Vilniuje?
Vakarė12
2011 03 22, 10:47
Prašom apsilankyti"Senas bebras" Karmėlavoje- labai super aplinka, aptarnavimas, kokybė.
Cat-Blue
2011 03 24, 16:49
"Kišenė" Šiauliuose
Jurevaga
2011 03 25, 21:18
QUOTE(simona13 @ 2011 03 21, 12:28) o kur Kaune megstate apsilankyti? Dievinu vieteles, kur galima pabūti ramiai be šurmulio ir grūsties gražioje aplinkoje ir aptanaujant puikiam , savo darbą išmanančiam personalui. Taigi trumpa apžvalga mano mėgiamiausių vietelių: Pačius skaniausius žuvies patiekalus valgau "Babilone". Ir kiti patiekalai ten puikūs. (OI, senokai ten bebuvau .)Jauki kamerinė aplinka, malonus aptarnavimas, gera muzika. Tik svečiams iš kitų miestų sunkoka nupasakoti kaip jį rasti, tačiau tai priduoda savotiško žavesio. 55 - tinka romantiškam vakarui ir iškilmingai vakarienei,nei aplinka , nei personalas, nei patiekalai nepadarys gėdos Jūsų pakviestiems svečiams. Galima rasti gurmaniškų patiekalų. Kai norisi žvėrienos, traukiame į "Medžiotojų užeiga". Tikrai gera vietelė, tik... man kažkodėl jame trūksta privatumo. "Perkūno namai" patinka šio restorano aplinka, skanus maistas. Jaukus žaliakalnio kampelis. "Daugirdas" labiausiai mėgstu pasėdėti terasoje ant stogo. Čia atradome pirmąjį Kaune fondiu. Kai yra laiko ir nuotaikos ir jei nesate labai alkani, galima taip pažaisti. Po pasivaikščiojimo Rotušės aikštėje arba šalia vykstančių renginių visada turime užsukti į "Antį". Čia dirbama tol, kol yra klientų. Čia atėję visada jaučiamės tarsi būtume labai laukiami. Jauku, skanu. "Pas Stenley" dažniausiai traukiame jaunimo pageidavimu. Įdomus interjeras, Tik... man norisi didesnės maisto įvairovės, tačiau sprendžiant pagal tai, kad tuščių vietų čia beveik niekada nebūna ir pagal tai, kad čia dažnai galima pamatyti Vilniaus auksinio jaunimo atstovus , ši vietelė turi kažką tokio. Pradžiai tiek
masinelel
2011 06 01, 19:45
O kur dingo Palangoje, ta grazi tradicija, kai jaunimas siulydavo pirkti gelytes, ieje i kavine?  Negi VMI visus isgaude?
Bananamio
2011 06 02, 10:46
Apie pora idomesniu vieteliu Kaune: http://maistodiletante.blogspot.com/
dovidali
2011 06 04, 20:59
|
|