Šiame puslapyje yra taip pat juokų kampelis, kuris didės ne tik mano, bet ir jūsų pastangomis.
Juokas daro žmones laimingais, patenkintais, nuima ar bent sumažina skausmą bei...juokas yra geriausias vaistas nuo žieminės depresijos. Kai mes juokiamės, tikrai nuoširdžiai juokiamės, įtempiame daugybę raumenų, padažnėja širdies ritmas ir mūsų kūnas gamina daugybę laimės hormonų. Gerai pasijuokę žmonės jaučiasi nuostabiai atsipalaidavę bei laimingi.
Šiame puslapyje yra taip pat juokų kampelis, kuris didės ne tik mano, bet ir jūsų pastangomis. Besijuokent gaminasi vitaminas C...ar tai tiesa? ar tik teiginys toks?
Juoktis tai juoktis... Nzn del vitamino C, bet man regis, naturalus procesai visi sveika
Ir verkt labai sveika, kas megsta Ir pasikoliot sveika, laveja balso stygos O dabar nesugalvoju, kam sveika bumbet?
O jums taip nebūna, kad pražvengiat puse nakties (bet čia be alkoholio), o kitą ryta taip galvą skauda kaip nuo pagirių...
QUOTE(nouvelle @ 2004 08 28, 19:07) O jums taip nebūna, kad pražvengiat puse nakties (bet čia be alkoholio), o kitą ryta taip galvą skauda kaip nuo pagirių... Nu naktį tai nelabai, bet esu kelis ilgus vakarus prasikvatojus su chebryte, ir taip smarkiai, kad į pabaigą juoktis sunku buvo, nes skaudėjo žandus
Nu kai pražvengiu pusę nakties, man ne tik žandikauliai, bet ir pilvo presas skauda. Taigi dar viena kaivaizdi juoko nauda - formuojasi pilvo presas. Nu bet tam reikia labai daaaaug ir laaabi ilgai juuoooooktis
Iš anksto atsiprašau jei yra panaši tema, neperskaičiau visų puslapių.
Problema tame, kad negaliu dėvėti vasarą jokių trumpų suknelių ir pan. nes mano blauzdos atrodo kaip nušalusios, melsvos, su baltais plėmais. Ir kuo toliau tuo blogiau, nuo kokių 17 metų prasidėjo. Terapeutė pareiškė, kad kraujagyslės kojų labai siauros dėl to taip yra, išrašė vaistus plečiančius, bet nuo jų labai blogai jaučiausi, silpnesni nepadėjo, nusivyliau žodžiu. Dar šala dažnai pėdos. Gal kas susidūrė su tuo ir galėtų patarti ką nors? Jau 7 metus tik kelnes vasarą nešioju
pirkis vitaminus stiprinti kraujagyslėms, tiesa, ne visose vaistinėse jų yra, teks pasiieškoti, neseniai kažkokia nauji išleisti, iš senesnių žinau Anthogenol'į
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 27, 16:44) pirkis vitaminus stiprinti kraujagyslėms, tiesa, ne visose vaistinėse jų yra, teks pasiieškoti, neseniai kažkokia nauji išleisti, iš senesnių žinau Anthogenol'į ačiū, pasiklausiu vaistinėj ar savo viršininkės. Bus sveikatos - bus ir pinigų Tik įdomu ar išoriniai defektai irgi pranyks? Vasara ar žiema visvien pamėlusios tos kojos, kaip pas vištą baleriną ar kaip jas ten vadino
o koks poveikis soliariumu? saulej idegus?
nemacius, aisku, sunku kazka kalbeti, bet kazkodel atrodo, kad pas Jus silpna, plona oda - o tie plemeliai tai tiesiog persisvieciantis kapiliaru tinklas... gal uztektu tik pasideginti sauleje? QUOTE(Loram @ 2008 04 27, 21:08) o koks poveikis soliariumu? saulej idegus? nemacius, aisku, sunku kazka kalbeti, bet kazkodel atrodo, kad pas Jus silpna, plona oda - o tie plemeliai tai tiesiog persisvieciantis kapiliaru tinklas... gal uztektu tik pasideginti sauleje? blauzdos labai sunkiai įdega. Šiek tiek gresnis vaizdas būna. Tie balti plėmeliai jau virš kelių atsiranda. Dar ir sutrūkinėjusių kapiliarų pastebėjau
Kraujotakai suaktyvinti geriausi vaistai yra sportas. Pati savęs negalėjau pažinti kai pradėjau į sporto salę eiti du kartus per savaitę. Po treniruotės dar įšokdavau į ledinį baseinėlį. Grįžusi namo galėdavau šunį gyvą suvalgyti-taip pagerėjo apetitas. O anksčiau valgydavau tik iš reikalo.Vyras negalėdavo atsistebėti,kad kambary šaltoka,o aš su maike sėdžiu.Man karšta. Iš tikro tiek energijos atsirado.Jokie vitaminai,jokie papildai tiek nepadėjo kiek normalus,geras sportas. Ir dar masažas gerai padeda- porą kartų per metus reikia skirti tam du kursus po 10 dienų.
O apie sutrikusią kraujotaką plačiau galima pasiskaityti skyrelyje"Vegetacinė distonija".Nežinau kodėl ,bet visos su sutrikusia kraujotaka ten prisijungė. Sakau tai todėl,kad radau bendrų sutrikimų. QUOTE(DEIMUTE @ 2008 04 28, 15:54) Kraujotakai suaktyvinti geriausi vaistai yra sportas. Pati savęs negalėjau pažinti kai pradėjau į sporto salę eiti du kartus per savaitę. Po treniruotės dar įšokdavau į ledinį baseinėlį. Grįžusi namo galėdavau šunį gyvą suvalgyti-taip pagerėjo apetitas. O anksčiau valgydavau tik iš reikalo.Vyras negalėdavo atsistebėti,kad kambary šaltoka,o aš su maike sėdžiu.Man karšta. Iš tikro tiek energijos atsirado.Jokie vitaminai,jokie papildai tiek nepadėjo kiek normalus,geras sportas. Ir dar masažas gerai padeda- porą kartų per metus reikia skirti tam du kursus po 10 dienų. O apie sutrikusią kraujotaką plačiau galima pasiskaityti skyrelyje"Vegetacinė distonija".Nežinau kodėl ,bet visos su sutrikusia kraujotaka ten prisijungė. Sakau tai todėl,kad radau bendrų sutrikimų. labai ačiū už atsakymą, apsilankysiu. Šiaip mano darbas nėra sėdimas, o ir namuose nelinkusi gulinėti.
Sveikos
QUOTE(Elvinaa @ 2008 05 12, 15:49) Sveikos pasiskaityk, jau yra tema: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...262241&st=0
na va ir as susiduriau su tokia problema
QUOTE(naujute @ 2008 05 23, 10:53) na va ir as susiduriau su tokia problema Man buvo,malonumas menkas
Man po gimdymo buvo tokiu problemu. Naudojau Hemoral atrodo..zvakutes.Gydo viduriu uzkietejima.
Prašau nesijuokti iš manęs, bet turiu tokį klausimą: ar įmanoma tamponą įstūmti ne į tą vietą?? Nežinau kas pas mane yra,bet kelis kart įstūmus tamponą jis prisigerdavo o vėliau būdavo jį labai sunku ištraukti, pas mane makštis tarsi suaugus, su tokiom dviem mažom skylutem? ar gali taip buti??
QUOTE(kamilez @ 2008 05 25, 17:08) Prašau nesijuokti iš manęs, bet turiu tokį klausimą: ar įmanoma tamponą įstūmti ne į tą vietą?? Nežinau kas pas mane yra,bet kelis kart įstūmus tamponą jis prisigerdavo o vėliau būdavo jį labai sunku ištraukti, pas mane makštis tarsi suaugus, su tokiom dviem mažom skylutem? ar gali taip buti?? Manau, tikrai galėsi
knarkimas
Tikriausiai vaistu nuo to nera
Gal padetu ismokti miegoti ant pilvo?...
Skaiciau sena tema, bet manau, kad gal nauju vaistu yra? patarrkit, kas ka naudojat? nestumo metu buvo dinge, o dabar vel atsirado
Jau senokai juokiausi iki ašarų.Juokiuosi dažnai,bet ne taip,kad pilvą skaudėtų.Pasiilgau to nuostabaus jausmo,kai nuo juoko kvapą užima ir pritrūksta jėgų
yra atskira tema Zvyneline ten ir pasiklauskite
visos temos kiek matau jau uzdarytos
man zvyneline pasirode pries pora menesiu
bandziau sulsena, kerasal tirpala, elacon tirpala
|