Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaudija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Kristina-P
Ka manot apie Klaudijos varda? ax.gif
mamute.lt
QUOTE(Kristina-P @ 2006 08 02, 23:59)
*

[QUOTE]

Na jei pavarde Sifer, tai liuks thumbup.gif
pegasa
Man asmeniskai grazus mirksiukas.gif ir pavarde nebutinai sifer.
Bittersweet
man nelabai rolleyes.gif
muminukas
Mūsų kieme kažkada buvo vaikinas Klaudijus, tai man jau labai thumbup.gif vardas buvo. Bet vėliau sužinojau jo reikšmę - šlubas. Tai jau šiaip sau... g.gif O nežinant reikšmės, Klaudija -vardas kaip vardas smile.gif
Saga
Klaudija, Klaudijus – lotynų:claudus „šlubas“ ......... nu ka zinau, saskambis grazus, reiksmes nezinant gal ir nieko, bet jeigu sutikciau vaika tokiu vardu galvociau kad mama baisiai zavisi manekenemis ir aktoremis uztai vaikui toki varda uzdejo, cia kaip neissipildziusi svajone..... bet zinant reiksme toki varda deti.... g.gif g.gif
Šokoladka
Net nežinau ar gražus ar ne g.gif
JOVITA A.

Nemielas schmoll.gif
uogytė
Labai populiarus rusijoje sutrumpintai Klava-Klavka. Na ar bus malonu kada vaika taip pravardziuos. Man isvis nesuprantama kodel teveliai taip ir stengiasi pavadinti savo vaikuciius imantriausiais vardais. Keli nauji vardai is interneto rasti Euzebijus Arkliomante, na ar nera nesamone.
Mano nuomone vardas turi buti svelnus ir malonus mazybine forma. O kaip vadinsi Klaudija -Klaidijyte-Klaudicka. Nu tikra nesamone reikia susimastyti apie vaiko ateity su jam suteiktu vardu. g.gif
Ritulka
Man visai negražus ir ne su šlubiais o su debesimis asocijuojasi.Bet kaip sakoma ne rūbas žmogų puošia, o žmogus rūbą, taip ir su vardu. Jei bus faina panelė, tai visos norės Klaudijomis būti 4u.gif
uogytė
QUOTE(Ritulka @ 2006 08 03, 09:52)
Man visai negražus ir ne su šlubiais o su debesimis asocijuojasi.Bet kaip sakoma ne rūbas žmogų puošia, o žmogus rūbą, taip ir su vardu. Jei bus faina panelė, tai visos norės Klaudijomis būti  4u.gif
*

Teisingai, o jei noris mandro vardo manau jis vienintelis pasaulyje ir dar galvoju niekas taip nepavadino tai-Arkliomante biggrin.gif
Žuvė
pažįstama Klaudija dabar jau panelė turėtų būti. Vaikystėj niekas ją Klaudička ar Klavka nevadindavo, papraščiausiai - Klaudija. Čia nuo žmonių mentaliteto priklauso. Teko pastebėt, kad vieni įpratę visus vardus rusiškais trumpiniais šaukti žmones - Eugenija - Genka; Regina - Reginka ir t.t. Baisiai nemalonu ausei. Beje, dvi iš trijų pažįstamų Nijolių niekas ir niekada nevadindavo Nilkom, visada buvo Nijolėmis.
kavenska
Man labai grazus vardas, vienas is variantu buvo kai laukiausi savo mergaites.
Isila
kažkada jis man labai patiko, bet čia buvo prieš gerus 10 metų - tuomet jis man buvo naujas, retas ir gražus. O dabar vardas kaip vardas. JOkių asociacijų, jokių teigiamų ar neigiamų. Vardas kaip vardas. jei tinka, kodėl gi ne? mirksiukas.gif
*Citra*
Man nelabai kaip skamba schmoll.gif
Polė
Man normalus vardas mirksiukas.gif
Dela
QUOTE(Ritulka @ 2006 08 03, 09:52)
Jei bus faina panelė, tai visos norės Klaudijomis būti  4u.gif
*

aha.
o pokolkas jis man nemielas, turbut pripratimo reikalas tik mirksiukas.gif
Erina
Pas mus irgi buvo Klaudijus, tai jo vardą trumpindavo Klaudu, o paskui iš viso pradėjo debesiu vadint.
O Klaudija, vardas kaip vardas, toks sakyčiau visai nieko ax.gif
Kristtute
Dabar kažkaip išpopuliarėjo šis vardas g.gif Bent trys mažos mergytės tokiu vardu yra draugų/kaimynų rate ax.gif Nors man tai šiaip sau... Ypač kai reikšmė nekokia cool.gif
Gyvenimas yra gražus
O man nepatinka, nei Klaudija nei Klaudijus schmoll.gif
kristina-buziene
Labai grazus vardas Klaudija-toks isdidus...Kodel jus mamytes ieskot reiksmiu kitu saliu zodynuose-kvaila kazkaip doh.gif
Papildyta:
Man paciai tai tikrai grazu...Kai laukem antro kudikio tarem,kad mergaite bus Klaudija,o berniukas Vakaris....Bet deja mergaites ir nesulaukem verysad.gif ,tai ir likom be sio vardo..
SUNO
4u.gif Na man visai nieko gal toks vardas,Klaudija.
Kristina-P
Liudna- ax.gif
Siracusa
man gražu mirksiukas.gif
upe_5
QUOTE(Kristina-P @ 2006 08 03, 00:59)
*

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uogytė
Koks forumas, patine-nepatinka. verysad.gif
vaiddda
Mano draugės dukrytė Klaudija.Mergytė egzotisko grozio,tad ir nelietuviskas vardas labai tinka.Tik nezinau,ar ji zino sio vardo reiksme,o jei nezino,tai gal ir geriau.Kiek zinau zymioji klaudija sifer turėjo problemu su kojomis-jai buvo daryta koju tiesinimo operacija.As asmeniskai neduociau savo dukrai tokio vardo...
Funambola
Aš asmeniškai pernelyg nesižaviu vardo rinkimias pagal jo reikšmę doh.gif Ir kad 'claudus' reiškia šlubas tik šiandien sužinojau blink.gif Bet pats vardas man gražus, toks didingas ir aristokratiškas... kaip koks Romos imperatorius Klaudijus. Nors anksčiau nepatiko, kaip ir vardas Klara... Kažkaip tos pirmos dvi raidės KL erzindavo biggrin.gif
micietta
man grazus biggrin.gif
Ne_gera
Visai nieko ax.gif
lijo
SKAMBA DIDINGAI smile.gif
Rino
nu nežinau man tai vardas nelabai, dabar ją vadina Klaudyte, bet aš asmeniškai tokio vardo neduočiau. Visų pirma reikia pasižiūrėti ką tas vardas reiškia.
yalissa
Man patinka. Gražus vardelis thumbup.gif
KuklA++
Man tai labai grazus. tik reiksme kvaila - is lot kalbos klaudus - slubas verysad.gif
uogytė
visai ne
Kotre
Man grazus vardas smile.gif o sis vardas gal ne is lotynu k. kiles, kazkaip keista, kad vardas turetu tokia reiksme. gal jis pvz is graiku ir reiskia visai ka kita bigsmile.gif
Papildyta:
na ne, is tiesu is lot. - slubas. keista g.gif jauciu neduociau schmoll.gif
vennecija
taip, labai thumbup.gif
Ryna
Fui, primena serialus
auryte2
*

Grazus vardas smile.gif šeip nepažystu nei vienos šio vardo turėtojos biggrin.gif
Gabrieliute
vardas tai grazus, bet prie lietuvisku vardu nelabai tinka...
uogytė
Nu, nu........ Klaudija Jonaityte, ot grazu doh.gif
light blue
Kai ausis pripranta tia visai nieko, bent jau ausies nerėžia. Savo dukrai neduočiau šio vardo. Bet pažįstu vieną pasiutmergę Klaudiją, tai vat tokias klaudijas ir įsivaizduoju - pasiutusias biggrin.gif
Jolitukas*
Gražus vardelis , bet geltonkasei lietuvaitei...? nu gal?... mirksiukas.gif
Antigonė
Na nieko visai, bet labai jau asocijuojasi su Šifer hihihi.gif
Burbulytis
Skamba visai nieko, bet prasme vardo tai nekokia, tiksliai bijau suklaidinti, bet tikrai pamenu, kad sis vardas kazka negatyvaus reiskia.
Natalėja
Man tai gražus, nes mano mamos toks vardas biggrin.gif
modestasta
*

Neuzpyk bet man tai schmoll.gif
kamileh
Neduočiau vaikui dėl reikšmės schmoll.gif
awiux
man tai nelabai toks kažkos per daug užsieninis schmoll.gif
persy
man nelabai, sorry ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.