Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kokio ūgio buvo jūsų vaikas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Jura*
Ieškau savo mergytei žieminio kombinezono ir nežinau kokio dydžio pirkt blush2.gif
Manau 92 cm būtų per didelis, o bijau, kad 86 nebūtų mažas doh.gif , Nu visai galva susisuko - padėkite blush2.gif
Kokio ūgio buvo jūsų mergytės, mažesni berniukai nuo 1 metų 8-10mėn 4u.gif
Beje, dabar esam 80 cm ax.gif
Domuks
Maniškiui dabar du su puse ir jo ūgis yra 92 cm,kai buvo du-87 cm.Jei pirksi tik vienai žiemai,sakyčiau pirkt 86 cm,juolab,kad dabar ji 80 cm,iki 92 cm kaži ar užaugs taip greit mirksiukas.gif O geriausia dar truputį palaukt,nes vaikų augimo nenuspėsi ir auga jie visi skirtingai biggrin.gif
Fanta
Mano dukrytė tokiu metu buvo apie 89-90 g.gif
Domuks
QUOTE(Fanta @ 2006 08 03, 13:39)
Mano dukrytė tokiu metu buvo apie 89-90 g.gif
*

Oho blink.gif Turbūt bus krepšininkė biggrin.gif Tai koks jos ūgis dabar g.gif Kaip suprantu,jai dabar du metukai su trupučiu.
ezra
Jura, jei tavoji dabar yra 80 cm, tai patarčiau pirkti 92 cm, nes iki žiemos ji dar paaugs, o juk kombinezoną reikės nešioti iki pat pavasario bigsmile.gif . Kad neatsitiktų taip, kad žiemos pabaigoje tavo mažylei būtų per ankštas rūbas. Jau geriau šiek tiek per didelis (galim atlenkti), negu per mažas. mirksiukas.gif
Domuks
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 17:07)
Jura, jei tavoji dabar yra 80 cm, tai patarčiau pirkti 92 cm, nes iki žiemos ji dar paaugs, o juk kombinezoną reikės nešioti iki pat pavasario  bigsmile.gif . Kad neatsitiktų taip, kad žiemos pabaigoje tavo mažylei būtų per ankštas rūbas. Jau geriau šiek tiek per didelis (galim atlenkti), negu per mažas. mirksiukas.gif
*

Sutinku,kad geriau šiek tiek per didelis,bet su kombinezonu taip nerizikuočiau schmoll.gif ,nes jis yra storas ir vaikui ir taip yra su juo sunku vaikščiot,o dar jei užlenksi...Taip buvo mums ir mažiui kojos painiojosi nuo užlenkimų.Sakau,geriausia dar truputį palaukt,gal po poros mėnesiukų jau ji bus 85 cm,tada tikrai teks pirk 92 cm biggrin.gif mirksiukas.gif
ezra
O šiaip daug geriau visai ne kombinezonas, o kombinezoninės kelnės ir striukė. Pati išbandžiau, tai galiu pasakyti thumbup.gif
Sati
Visi vaikai skirtingai auga mirksiukas.gif Maniskiuj dabar 1.8 ir jis 93cm thumbup.gif Mes zemini kombeza ant 110cm turim ir tikrai neskestam lotuliukas.gif
*Jura*
Labai ačiū mamytės, už patarimus 4u.gif

Tikrai manau, paklausysiu Domuks patarimo ir palauksiu dar porą mėnesiukų tada nupirksiu tinkamą ax.gif , nes visų vaikučiai tokie skirtingi, kad gali susipainiot doh.gif

ezra, ir aš tokios nuomonės, kad geriau kelnės+striukė thumbup.gif
Fanta
QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 14:55)
Oho blink.gif Turbūt bus krepšininkė biggrin.gif Tai koks jos ūgis dabar g.gif Kaip suprantu,jai dabar du metukai su trupučiu.
*

Nu taigi visa į tėvą mad.gif O jis pas mus dvimetrinis. Nenorėčiau, kad dukrytė tokį ūgį pasiektų. Alia kiek šiuo metu tai ir nežinau, nsileidžia pamatuojama schmoll.gif Bet augimas nebe toks intensyvus, kaip iki 2 metų.
Domuks
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 18:06)
O šiaip daug geriau visai ne kombinezonas, o kombinezoninės kelnės ir striukė. Pati išbandžiau, tai galiu pasakyti  thumbup.gif
*

Aš apie tokį ir kalbėjau,mes tik tokius naudojam mirksiukas.gif
giedree_grey
mes 1m ir 9 men siuo metu ir ugis kazkur tarp 86-88cm (nesileidzia tiksliai pamatuojamas),taciau jis auga nelabai intensyviai,jau kokius 3-4 men ugis nesikeicia,tai net nzn kokiam ugiui reiktu dabar pirkti kombinzona,ka gali zinot,gal pvz jis nuo dvieju metu kad soktels i ugi blink.gif o gal ir ne,manau,kad dar tikrai per anksti pirkti ziemai rubus.
giedruthele
maniškiui yra 1m ir 9mėn, jo ūgis 92cm. didelis pagal laiką sako visi, ir nesuprantu į ka jis toks, pati esu žema ir vyras neaukštas g.gif
Ryški
Mano mergina 1m. 8 mėn. ūgis 86cm. mirksiukas.gif Praeitą žiemą pirkau striukė+kelnės kombinezoną ir buvau labai patenkinta thumbup.gif
edka
mums 2 metai -92 cm
Gulia
Vakar buvom poliklinikoj tai musu ugis- 97 cm.
Domuks
QUOTE(Gulia @ 2006 08 30, 23:19)
*

O kiek tavo zuikiui metukų g.gif
lovely
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 17:06)
O šiaip daug geriau visai ne kombinezonas, o kombinezoninės kelnės ir striukė. Pati išbandžiau, tai galiu pasakyti  thumbup.gif
*

Pritariu, istisinis gerai, kol mazius nevaiksto arba mazai vaiksto. Didesniam leliui geriau 2 daliu, siai ziemai tik toki pirksiu. Labai patogu, kai su auto vaziuoji tik apsipirkti, tuomet nereikia vilkti siltu kelnyciu ir nurengiant patogiau. Na, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Gulia
Domuks Paskelbta Šiandien, 11:41
  QUOTE(Gulia @ 2006 08 30, 23:19)

O kiek tavo zuikiui metukų 

mano zuikiui 2 metai ir 1 menesiukas
renute
sveikutes! mums 1m.7men. o musu ugis 86cm. tai kaip supratau pagal viska mes tokios irgi nemazos busim! smile.gif nes kitos mergytes biskuti mazesnes... smile.gif
saintlina
mūsiškis dviejų metukų 98 cm, 17 kg smile.gif drabužius perkam tokius, kur etiketėse nurodyta 4 m vaikams biggrin.gif
Gulia
saintlina Paskelbta Šiandien, 19:58
  mūsiškis dviejų metukų 98 cm, 17 kg  drabužius perkam tokius, kur etiketėse nurodyta 4 m vaikams 

Jus irgi diduciai!!!
Musu svoris 22kg.
Su rubais ta pati istorija doh.gif jau pernai ziemines kelnes buvo 1116cm.,jauciu siais metais bus mazoki verysad.gif
Crystalline
Kaip tik pasimatavom poliklinikoje- 1m.9 mėn. sūnelis yra 94 cm ūgio, 14 kg svorio. Aš kombinezoną pirkčiau didesnį, juk rankogalius ir kelnyčių galus galima atraitoti. Pvz., žieminę striukę pernai pirkome ir nešiojome 98 cm dydžio ( nors buvome 80 cm ūgio), o šiais metais galvoju, ar neprireiks didesnės. Tiesa, maniškis yra stambesnis, atrodo kaip trimetukas.
jėga
1m7mėn - 88cm ax.gif
etynsur
maniske 1 ir 4 men ugis 80 cm biggrin.gif
Fanta
Nu va, prieš porą savaičių pradėjom eit į darželį, tai ta proga pasimatavom pasisvėrėm pas gydytoją - tada buvo lygiai 2,3 m., ūgis 97 cm, svoris 14 kg.
Guosta
Sveikos!O mano sunui 1m. ir 4men.,ugis 86cm,bet svoris...10,700kg....sliekiukas... smile.gif
Visniuke
Maniskis 2,3 m jo ugis 99cm.o sveriam beveik 17kg. smile.gif
*Jura*
Oho, kokie vaikučiai skirtingi blink.gif biggrin.gif , mes eisim pas daktarytę spalio pradžioj pasisvert ir pasimatuot ūgio, o tada ir matysim kokį kombinezoną pirkti 4u.gif
sssaule
Mano mergaitėms dabar 1 m 10 men vienos ugis 82 cm, kitos 87 cm. Pernai pavasarį per išpardavimus nupirkau žieminius kombinzonus 98 cm, ir dar spejo pavasarį panešioti. Negaliu sakyti kad paskendo tuose kombinzonuose, kelnytes truputį palenkiau, rankoves užraitojau ir gerai. Aš vietoj tavęs tikrai pirkčiau 92 cm, geriau tegu būna didesnis, negu kaip tik.
mama_zenia
mano dukryte uz viena tik liepos men. paaugo 5 cm,o svoeio nepriago nekiek g.gif
tad dabar ji 89 cm ir 12.5 kg.kudute-siaubas, o valgo kaip monstriukas rolleyes.gif
širdux
Mano mažiukės ūgis 81cm, nesenai pirkau kombenzona, iš dviejų dalių, 86cm. 92cm, labai didelis pasirodė. Daug priklauso nuo to, kokios firmos tas kombenzonas. Kadangi perku tik metams, nemanau, kad žiemai neužteks.
RESPECT...
Nu mes tai labai jau sliekiški tongue.gif Mums dabar 2,5 m. sūnelio ūgis 95 cm, o sveria 13-14 kg. Kažkaip nuo metų nustojo kg augti, tik į ilgi stiebiasi rolleyes.gif
natalyjabut
O maniškis, nors ir laksto be perstojo sveria 14 kg, o ūgis 98 cm. Ir visai neatrodo storulis rolleyes.gif Mum 2 metukai
kaktusas01
bigsmile.gif oo na ir didelis vaikiukas 2 metu o toks didelis ,maniskis 3 tokio pat dydzio, na bet reik nepamirs genu mirksiukas.gif
Karinga
Mano vaikas palyginus ir mazo ugio ir svorio mazo g.gif Tuoj bus du metukai, tai ugis 80cm (cia nelabai tikslus), ir svoris 10kg (cia tikslus ) doh.gif
Mamyte irgi smulki, bet tevelis ne is smulkiuju g.gif
Noa
QUOTE(kaktusas01 @ 2007 01 25, 14:54)
bigsmile.gif oo na ir didelis vaikiukas 2 metu o toks didelis ,maniskis  3 tokio pat dydzio, na bet reik nepamirs genu mirksiukas.gif
*

98 cm 2 metų vaikas didelis, kaip 3jų? schmoll.gif Nu nisakyyyčiau schmoll.gif Mano 3 metų kokie 106, gal 107, nes 104 drabužėliai per maži cool.gif
Kokenytė
O mes dar mažesni verysad.gif mum gegužį bus 3 metai o ūgio turim tik 80 cm svoris 11 kg tėtis toks smulkutis ir mažas buvo,na mamytė tai stamboka o vaikiukas visai mažutis išėjo doh.gif
vyšniux
Mes siandien ir grizom issimatave ir pasisvere smile.gif .Musu panele 1.7men.sveria 11kg.ugis 86cm.O zieminius kobinezonus nesiojam 86dydi wub.gif
lika
Mes trijų metų 102 cm ir 16 kg 4u.gif
nercep
Va kaip tik penktadienį pasimatavom ir pasisvėrėm, taigi dviejų metų ūgis 92 cm, o svoris 15 kg bigsmile.gif
Kipsiuke
QUOTE(nercep @ 2007 01 29, 12:51)
Va kaip tik penktadienį pasimatavom ir pasisvėrėm, taigi dviejų metų ūgis 92 cm, o svoris 15 kg bigsmile.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif koks milzinas
musu tai 86cm ir 13kg biggrin.gif
Soliaris
o musiskis yra 2,2m
ugis 98 cm
svoris 15 kg

darzelyje lenkia trimecius
bet man tai jis normalus biggrin.gif
nes
Mum 2.1m. Ugis dabar 88cm, svoris beveik 14kg. Siaip nuo triju menesiu tai visada esam tiksliai per viduriuka tos skales, kur vaiku ugis ir svoris, na pagal kuria gydytojai tikrina. Nors kai gimem sverem 4118g, tai vis galvojau, kad ir veliau busim ne is mazuju, ale esam vidutinukes.
rugiagėlė
QUOTE(beata777 @ 2007 02 16, 12:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif koks milzinas
musu tai 86cm ir 13kg biggrin.gif
*

mano Ugnė 2 m. buvo 97 cm ir svėrė 16 kg, bet tikrai nebuvo kažkokia milžinė. Vaikas kaip vaikas. dabar beveik 4 m. su puse ūgis 116 cm, o sveria 24 kg tongue.gif
Lauroske
Mano sunelis 2,5 metu 98 cm. Manau kad tai normalu, nes tetis irgi ne is mazuju.
vasar_a
Mano dukružė 1m. 7 mėn 93 cm ir 11 kg. Ji visada prie aukštesnių, nes tėtis virš 2 m ir krepšininkų dinastijos smile.gif Tokia ilgakojė ir kūdutė smile.gif

Rugiagėle, na nemaža tavo mergiotė, aš radau savo kortelėj, kad baigus pirmą klasę, beveik 8 metų, buvau 121 cm ir 21 kg svėriau doh.gif ale išaugau paskui ir iki ūgio normalaus ir svorio ax.gif
Inetux
QUOTE(nercep @ 2007 01 29, 11:51)
*

Dukrytes lygiai tokie pat duomenys bigsmile.gif Na ugis 92.5 biggrin.gif
Margarita 25
O mano mazylis sveria 11kg 500gr, o ugis 88cm
Minėja
mums dar nėra 2 metų, bet ūgis 92cm, o svoris 13kg. Rudenį, kai buvo virš metukų žiemai pirkau kombinezoną 98cm, ūgiui. Galvojau, gal užteks ir kitai žiemai, bet pasirodo, kad tikriausiai - ne. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.