Manau 92 cm būtų per didelis, o bijau, kad 86 nebūtų mažas
Kokio ūgio buvo jūsų mergytės, mažesni berniukai nuo 1 metų 8-10mėn
Beje, dabar esam 80 cm
Ieškau savo mergytei žieminio kombinezono ir nežinau kokio dydžio pirkt
Manau 92 cm būtų per didelis, o bijau, kad 86 nebūtų mažas Kokio ūgio buvo jūsų mergytės, mažesni berniukai nuo 1 metų 8-10mėn Beje, dabar esam 80 cm
Maniškiui dabar du su puse ir jo ūgis yra 92 cm,kai buvo du-87 cm.Jei pirksi tik vienai žiemai,sakyčiau pirkt 86 cm,juolab,kad dabar ji 80 cm,iki 92 cm kaži ar užaugs taip greit
Mano dukrytė tokiu metu buvo apie 89-90
Jura, jei tavoji dabar yra 80 cm, tai patarčiau pirkti 92 cm, nes iki žiemos ji dar paaugs, o juk kombinezoną reikės nešioti iki pat pavasario
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 17:07) Jura, jei tavoji dabar yra 80 cm, tai patarčiau pirkti 92 cm, nes iki žiemos ji dar paaugs, o juk kombinezoną reikės nešioti iki pat pavasario Sutinku,kad geriau šiek tiek per didelis,bet su kombinezonu taip nerizikuočiau
O šiaip daug geriau visai ne kombinezonas, o kombinezoninės kelnės ir striukė. Pati išbandžiau, tai galiu pasakyti
Visi vaikai skirtingai auga
Labai ačiū mamytės, už patarimus
Tikrai manau, paklausysiu Domuks patarimo ir palauksiu dar porą mėnesiukų tada nupirksiu tinkamą ezra, ir aš tokios nuomonės, kad geriau kelnės+striukė QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 14:55) Nu taigi visa į tėvą
mes 1m ir 9 men siuo metu ir ugis kazkur tarp 86-88cm (nesileidzia tiksliai pamatuojamas),taciau jis auga nelabai intensyviai,jau kokius 3-4 men ugis nesikeicia,tai net nzn kokiam ugiui reiktu dabar pirkti kombinzona,ka gali zinot,gal pvz jis nuo dvieju metu kad soktels i ugi
maniškiui yra 1m ir 9mėn, jo ūgis 92cm. didelis pagal laiką sako visi, ir nesuprantu į ka jis toks, pati esu žema ir vyras neaukštas
Mano mergina 1m. 8 mėn. ūgis 86cm.
mums 2 metai -92 cm
Vakar buvom poliklinikoj tai musu ugis- 97 cm.
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 17:06) O šiaip daug geriau visai ne kombinezonas, o kombinezoninės kelnės ir striukė. Pati išbandžiau, tai galiu pasakyti Pritariu, istisinis gerai, kol mazius nevaiksto arba mazai vaiksto. Didesniam leliui geriau 2 daliu, siai ziemai tik toki pirksiu. Labai patogu, kai su auto vaziuoji tik apsipirkti, tuomet nereikia vilkti siltu kelnyciu ir nurengiant patogiau. Na, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu. QUOTE Domuks Paskelbta Šiandien, 11:41 QUOTE(Gulia @ 2006 08 30, 23:19) Vakar buvom poliklinikoj tai musu ugis- 97 cm. O kiek tavo zuikiui metukų mano zuikiui 2 metai ir 1 menesiukas
sveikutes! mums 1m.7men. o musu ugis 86cm. tai kaip supratau pagal viska mes tokios irgi nemazos busim!
mūsiškis dviejų metukų 98 cm, 17 kg
QUOTE saintlina Paskelbta Šiandien, 19:58 mūsiškis dviejų metukų 98 cm, 17 kg drabužius perkam tokius, kur etiketėse nurodyta 4 m vaikams Jus irgi diduciai!!! Musu svoris 22kg. Su rubais ta pati istorija
Kaip tik pasimatavom poliklinikoje- 1m.9 mėn. sūnelis yra 94 cm ūgio, 14 kg svorio. Aš kombinezoną pirkčiau didesnį, juk rankogalius ir kelnyčių galus galima atraitoti. Pvz., žieminę striukę pernai pirkome ir nešiojome 98 cm dydžio ( nors buvome 80 cm ūgio), o šiais metais galvoju, ar neprireiks didesnės. Tiesa, maniškis yra stambesnis, atrodo kaip trimetukas.
1m7mėn - 88cm
maniske 1 ir 4 men ugis 80 cm
Nu va, prieš porą savaičių pradėjom eit į darželį, tai ta proga pasimatavom pasisvėrėm pas gydytoją - tada buvo lygiai 2,3 m., ūgis 97 cm, svoris 14 kg.
Sveikos!O mano sunui 1m. ir 4men.,ugis 86cm,bet svoris...10,700kg....sliekiukas...
Maniskis 2,3 m jo ugis 99cm.o sveriam beveik 17kg.
Oho, kokie vaikučiai skirtingi
Mano mergaitėms dabar 1 m 10 men vienos ugis 82 cm, kitos 87 cm. Pernai pavasarį per išpardavimus nupirkau žieminius kombinzonus 98 cm, ir dar spejo pavasarį panešioti. Negaliu sakyti kad paskendo tuose kombinzonuose, kelnytes truputį palenkiau, rankoves užraitojau ir gerai. Aš vietoj tavęs tikrai pirkčiau 92 cm, geriau tegu būna didesnis, negu kaip tik.
mano dukryte uz viena tik liepos men. paaugo 5 cm,o svoeio nepriago nekiek
tad dabar ji 89 cm ir 12.5 kg.kudute-siaubas, o valgo kaip monstriukas
Mano mažiukės ūgis 81cm, nesenai pirkau kombenzona, iš dviejų dalių, 86cm. 92cm, labai didelis pasirodė. Daug priklauso nuo to, kokios firmos tas kombenzonas. Kadangi perku tik metams, nemanau, kad žiemai neužteks.
Nu mes tai labai jau sliekiški
O maniškis, nors ir laksto be perstojo sveria 14 kg, o ūgis 98 cm. Ir visai neatrodo storulis
Mano vaikas palyginus ir mazo ugio ir svorio mazo
Mamyte irgi smulki, bet tevelis ne is smulkiuju
O mes dar mažesni
Mes siandien ir grizom issimatave ir pasisvere
Mes trijų metų 102 cm ir 16 kg
Va kaip tik penktadienį pasimatavom ir pasisvėrėm, taigi dviejų metų ūgis 92 cm, o svoris 15 kg
o musiskis yra 2,2m
ugis 98 cm svoris 15 kg darzelyje lenkia trimecius bet man tai jis normalus
Mum 2.1m. Ugis dabar 88cm, svoris beveik 14kg. Siaip nuo triju menesiu tai visada esam tiksliai per viduriuka tos skales, kur vaiku ugis ir svoris, na pagal kuria gydytojai tikrina. Nors kai gimem sverem 4118g, tai vis galvojau, kad ir veliau busim ne is mazuju, ale esam vidutinukes.
Mano sunelis 2,5 metu 98 cm. Manau kad tai normalu, nes tetis irgi ne is mazuju.
Mano dukružė 1m. 7 mėn 93 cm ir 11 kg. Ji visada prie aukštesnių, nes tėtis virš 2 m ir krepšininkų dinastijos
Rugiagėle, na nemaža tavo mergiotė, aš radau savo kortelėj, kad baigus pirmą klasę, beveik 8 metų, buvau 121 cm ir 21 kg svėriau
O mano mazylis sveria 11kg 500gr, o ugis 88cm
mums dar nėra 2 metų, bet ūgis 92cm, o svoris 13kg. Rudenį, kai buvo virš metukų žiemai pirkau kombinezoną 98cm, ūgiui. Galvojau, gal užteks ir kitai žiemai, bet pasirodo, kad tikriausiai - ne.
|