Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d ''Bitutė''
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Ametistė
Sveikutes mamytes,
Gal kuri nors ka nors zinot apie "Bitute". Galvojam sunu pradeti leisti i darza, tai norim apie kai kuriuos pasiklausineti...
Katiusa
QUOTE(Ametiste @ 2006 08 03, 12:13)
Sveikutes mamytes,
Gal kuri nors ka nors zinot apie "Bitute". Galvojam sunu pradeti leisti i darza, tai norim apie kai kuriuos pasiklausineti...
*

sveikute, deja apie si darzeli nieko nezinau, bet gali apie visus darzelius pasiskaityt internete http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...=110&pathId=129 stai adresiukas. saviski leidziu i Bangele (nes esam rusakalbiai). esu laaabai patenkinta. einam nuo 1,5 metuku.nesirgom. jei dar kuo galiu padet ar patart, rasyk!!! sekmes jums thumbup.gif
Ametistė
Aciu labai thumbup.gif puslapiukas, gal pavyks rasti toki, kuris ir vaikuciui, ir mums patiktu, nors svarbiausia, kad butu gera aukletoja smile.gif
Katiusa
QUOTE(Ametiste @ 2006 08 05, 11:12)
Aciu labai  thumbup.gif  puslapiukas, gal pavyks rasti toki, kuris ir vaikuciui, ir mums patiktu, nors svarbiausia, kad butu gera aukletoja  smile.gif
*

jop is tikruju rinkausi darzeli kad butu arciau namu bet taip sutapo kad aukletojom esu patenkinta ir vaiko progresu. ir jei kam tiktu sis darzelis. tikrai rekomenduoju savo patiritm, esu laaaabai patenkinta 4u.gif
primavera
simtas metu praejo nuo sios temos sukurimo, bet gal atsiras lankanciu "Bitute" ?
UPĖ777
mes lankom Bitute 4u.gif
pirmus metus buvom labai patenkinti, ypac aukletojomis, ivyko daug remonto darbu per tuos metus,zodziu smarkiai atstatomas lopselis-darzelis...
tik siais metais pasikeite grupe, ir prasidejo visokios rinkliavos, ney lovas naujas praso,kad tevai nupirktu... man jau nebepatinka tokie dalykai... schmoll.gif
linxmute
Labai būtų smagu, kad atsilieptų daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį darželį 4u.gif Mes tebesame apsisprendimų kryžkelėj: kurį rinktis "Bitutę" ar "Drugelį"? Gal galite patarti? Man "Bitutės" bent jau direktorė DAUG malonesnė pasirodė, tik kažin kaip ten auklėtojos? Pasidalinkit patirtim 4u.gif
linxmute
Kur "Bitutės" vaikučių mamytės? Atsiliepkit mirksiukas.gif
Triesto
QUOTE(linxmute @ 2008 12 21, 16:26)
Labai būtų smagu, kad atsilieptų daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį darželį  4u.gif  Mes tebesame apsisprendimų kryžkelėj: kurį rinktis "Bitutę" ar "Drugelį"? Gal galite patarti? Man "Bitutės" bent jau direktorė DAUG malonesnė pasirodė, tik kažin kaip ten auklėtojos? Pasidalinkit patirtim  4u.gif
*

Dukra lanko "Bitutę", esam labai patenkinti. Darželis labai jaukus, tvarkingas, puikios auklėtojos (tiek lopšelio, tiek darželio grupėse). 4u.gif

Nepadarykite klaidos pasirinkdami "Drugelį" - mūsų grupėje yra keli vaikučiai, lankę šį darželį...Atsiliepimai tikrai kraupoki... schmoll.gif
linxmute
QUOTE(Triesto @ 2009 01 09, 15:02)
Dukra lanko "Bitutę", esam labai patenkinti. Darželis labai jaukus, tvarkingas, puikios auklėtojos (tiek lopšelio, tiek darželio grupėse).  4u.gif

Nepadarykite klaidos pasirinkdami "Drugelį" - mūsų grupėje yra keli vaikučiai, lankę šį darželį...Atsiliepimai tikrai kraupoki... schmoll.gif
*

Išgąsdinot blink.gif Man "Bitutės" aplinka irgi labiau patinka 4u.gif Ir ten eilėje esame pirmi, tai nuo rugsėjo tikrai priimtų. Ačiū už patarimą. Girdžiu tą ne iš pirmos mamos, manau rinksimės "Bitutę" drinks_cheers.gif
Dar kartelį ačiū ploja.gif
ssaulute
Mes lankom "Bitute".Lopselio aukletojos nuostabios apie kitas kol kas nezinau.Pasirinkau si darzeli del malonios atmosferos ir direktores.Vaikas lanko labai nooriai.Buvau uzejusi ir i "Drugeli"- atmosfera nepatiko ir direktore taip pat.
UPĖ777
Kitas Bitutes minusas, lauke, vaikai neturi ka veikti, nes nera jokiu supyniu, net suoliuku... ar dar matete kur nors toki lopselio kiema?? blink.gif
linxmute
QUOTE(UPĖ777 @ 2009 01 27, 12:04)
Kitas Bitutes minusas, lauke, vaikai neturi ka veikti, nes nera jokiu supyniu, net suoliuku... ar dar matete kur nors toki lopselio kiema?? blink.gif
*

Atkreipiau ir aš dėmesį į tai, kad lauke jokių supynių, čiuožyklų ir pan. Gal ir gerai, nėra vaikams nuo ko nukristi lotuliukas.gif Bet kiemas yra tvarkingas, vaikai nuolat jame dūksta, o Drugelyje nors ir yra nemažai pristatyta vaikams kur laipioti, bet jie ten kažkokie man atrodo užgožti, normaliai net nepabėgioja (čia mano, kaip stebėtojos, nuomonė).
Kalbant apie kiemą, jei Bitutė nepatinka, turbūt nematėte Aušrinės doh.gif viskas apgriuvę ir sukriošę, jau geriau nieko nebūtų, bent vaikams būtų saugiau...
UPĖ777
na nemanau,kad vaikai daugiau laksto delto,kad nera jokiu supyniu...dazniau zeme kapsto ir ant bordiuru sedi...uzpakaliukus sala... blink.gif
del aukletoju, muzikos vadoves ir apskritai viso kolektyvo tai tik pliusai... smile.gif
ewelina
mes ir renkames dabar darzeli ir norisi daugiau suzinoti apie "bitute" taip pat eilej buvo ir "drugelis" bet kad atsiliepimai apie ji nekokie sad.gif
beje,mane gazdina kad kieme vaikams nera ka veikti,jokiu supyniu,tai kaip aukletojos juos uzima,su kamuoliukais zaidzia,savo zaisliukus issinesa ar trinasi tik ant asfalto?
linxmute
QUOTE(ewelina @ 2009 09 06, 18:34)
mes ir renkames dabar darzeli ir norisi daugiau suzinoti apie "bitute" taip pat eilej buvo ir "drugelis" bet kad atsiliepimai apie ji nekokie sad.gif
beje,mane gazdina kad kieme vaikams nera ka veikti,jokiu supyniu,tai kaip aukletojos juos uzima,su kamuoliukais zaidzia,savo zaisliukus issinesa ar trinasi tik ant asfalto?
*

Kadangi nuo naujų metų "Drugelis" ir "Bitutė" bus sujungti, tai praktiškai tas pats kurį pasirinksit mirksiukas.gif Lankom "Drugelį" ir esam visai patenkinti, gal pas gerą auklėtoją pataikėm 4u.gif
mamabalta
Įdomu būtų sužinoti, ar sudėtinga pakliūti į Bitutę, ar yra ten eilės. Kada jau laikas būtų užsirašyti?

juta25
Na mes uzsiraseme kai sunui buvo puse metu ir dabar esame 5 eileje nuo rudenio (2010m) jau zigiuosime ir mes. O jei viskas gerai bus gal net gi anksciau, jei kas priimtu, nes mazius jau labai nori su vaikais bendrauti smile.gif
O man Bitute bent is pirmo zvilgsnio pasirode miela ir kiek girdejau atsiliepimu apie aukletojas visi tik teigiami wink.gif
Tikiuosi nepakliusim i drugeli kai jie bus sujungti
linxmute
QUOTE(juta25 @ 2009 11 09, 00:25)
Tikiuosi nepakliusim i drugeli kai jie bus sujungti
*

Labai įdomi nuomonė g.gif Jei darželiai bus sujungti, reiškia direktorė liks Bitutės darželio,tai tada koks skirtumas į kurį eisit? Vis tiek viskas juk keisis taip, kaip norės nauja direktorė mirksiukas.gif
juta25
NA bet manu kad Bitutes atmosfera liks bitutes o drugelo liks drugelio. beje aukletojos taip pogi. O cia ir yra svarbiausdia wink.gif
rinann
Nors temute senokai primirsta,bet gal atsiras mamyciu galinciu padeti.

Nuo rugsejo pradedam lankyti "Bitute",bet papuolem i kita korpusa,buvusi "Drugeli", "PABIRUCIU" grupe. Gal kurios nors mamytes vaikuciai lanke sia grupe? Kokie atsiliepimai apie aukletojas? Butu idomu suzinoti,nes siap mes kai rasemes tai "Bitute" su "Drugeliu" dar buvo atskiri darzeliai ir i "Drugeli" tikrai nenorejom eiti.
linxmute
QUOTE(rinann @ 2010 07 16, 14:22)
Nors temute senokai primirsta,bet gal atsiras mamyciu galinciu padeti.

Nuo rugsejo pradedam lankyti "Bitute",bet papuolem i kita korpusa,buvusi "Drugeli", "PABIRUCIU" grupe. Gal kurios nors mamytes vaikuciai lanke sia grupe? Kokie atsiliepimai apie aukletojas? Butu idomu suzinoti,nes siap mes kai rasemes tai "Bitute" su "Drugeliu" dar buvo atskiri darzeliai ir i "Drugeli" tikrai nenorejom eiti.
*

Mes lankėme "Pabiručių" grupę. Buvo dvi auklėtojos, viena jauna-bet ji lyg ir dekretinėse dabar, o kita jau tokia garbingame amžiuje. Auklytė irgi ne iš jaunųjų... Labai kažko blogo pasakyti negaliu, bet gero taipogi. Turėjome inicidentą, kai dingo vaiko Ecco basutės pirktos prieš kelias dienas. Auklėtojos bandė mane įtikinti, kad vaiką atvedžiau be batų blink.gif Paskui nusprendė, kad turbūt paliko lauke (tai ką jos tuo metu veikė, jei nematė, kad vaikas be batų doh.gif ), o dar vėliau priėjo prie išvados, kad kažkas pavogė. Žodžiu, visko buvo.
inguks
Sveikos mamytes, idomu butu isgirst nuomones apie Bitute. Ruosiames eit i lopseli.
rinann
QUOTE(inguks @ 2010 10 19, 14:44)
Sveikos mamytes, idomu butu isgirst nuomones apie Bitute. Ruosiames eit i lopseli.
*

Sveika,mes nuo rugsejo lankom "Bitute",PABIRUCIU grupe. Tiesa,mes einam i kita korpusa,buvusi "Drugeli",bet jie sujungti ir padarytas vienas darzelis - loselis.Pamenu,kai suzinojau,kad eisim ten,oi kaip siausiaus lotuliukas.gif ir pasirodo visai be reikalo. Tiek aukletojos,tiek auklyte - nuostabios. Kol kas tikrai negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio thumbup.gif
Eva 777
Na kaip skirtingai cia apie ta Bitute-Drugeli. g.gif
Loreta77
Mes lankom "Pabiručių" grupę. Auklėtojos ir auklytė thumbup.gif
O, kad darželis nelabai "naujas" tai čia smulkmena, viskas priklauso nuo auklėtojų. Lauke vaikai turi ką veikti, išsineša žaislų, mašinėlių-paspirtukų, triratukas net yra cool.gif
espygliux
Sveiki, niekaip negaliu apsispręsti dėl darželio vaikui, patogu būtų lankyti Bitutę, tik atsiliepimu mažoka. Gal kas iš lankančių galėtų parašyti kaip ten sekasi, kokie pliusai, minusai
Eva 777
turbut nepopuliarus ,nes nuomoniu mazoka.

parsiuke
pagaliau sukurtas internetinis puslapis:
puslapis
sekmes visiems 4u.gif
linxmute
QUOTE(parsiuke @ 2012 02 03, 09:36)
pagaliau sukurtas internetinis puslapis:
puslapis
sekmes visiems 4u.gif
*

Kad jis jau senokai sukurtas, metai tikrai smile.gif

Darželis kaip darželis. Vedu sūnų ir dukrytė ten eis. Kadangi laisvų vietų jame kaip ir nebūna, reiškia, su juo viskas gerai biggrin.gif
Pliusai: darželis toli nuo judrių gatvių, nemaža teritorija kieme, vis paremontuojamos viena ar kita grupė, salė. Auklėtojomis nesiskundžiam.

Minusai: g.gif nesugalvoju lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.