[attachmentid=65788]
Konkursas Težydi mano miestas
Papuošk savo išorinę palangę, balkoną ar aplinką žydinčiomis gėlėmis traukiančiomis akį ir džiuginančiomis sielą.
Nufotografuok, prie nuotraukos pridėk trumpą laiškelį (kodėl dalyvauji konkurse, kodėl būtent šias gėles pasirinkai ir pan.) ir iki rugpjūčio 15 dienos atsiųsk projektui Nedelsk! el. paštu: nedelsk@nedelsk.lt arba info@supermama.lt
Gražiausių nuotraukų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais:
Kelionė į Austrijos miestą Lincą Europos sostinę 2009 Skrydis Austrijos oro linijų lėktuvu 3 nakvynės su pusryčiais 4* viešbutyje 10 eurų čekis pasivaišinti restorane Bilietas į botanikos sodą Miesto transporto bilietas Nemokamas muziejų lankymas
Skaitmeninis fotoaparatas FUJI
Žurnalo Mano namai prenumerata
Jei tavo kiemas bus tvarkingas, švarus ir pilnas nuostabių gėlių, draugiškas, gražus ir žydintis bus Tavo miestas!
[attachmentid=65789]
NEDELSK! Dėl savęs ir dėl tų, kurie tave myli!
Informacija teikiama nemokamu telefonu 8 800 20250 www.nedelsk.lt
[attachmentid=65790]
Utiuitiutė
2006 08 03, 14:09
Norėjau paiteirauti, galima siųsti tik vieną foto, ar ir daugiau? Nes mūsų miestas taaaip žydi, kad...
QUOTE Norėjau paiteirauti, galima siųsti tik vieną foto, ar ir daugiau? Nes mūsų miestas taaaip žydi, kad... QUOTE(Aurėja @ 2006 08 03, 15:07) Papuošk savo išorinę palangę, balkoną ar aplinką žydinčiomis gėlėmis traukiančiomis akį ir džiuginančiomis sielą. Nufotografuok, prie nuotraukos pridėk trumpą laiškelį (kodėl dalyvauji konkurse, kodėl būtent šias gėles pasirinkai ir pan.) Iš užduoties suprantu, kad ne bet kokį savo miesto gražų kampelį nufotografuoji, o būtent savo išpuoselėtą palangę/balkoną/namo aplinką. Rašo tik apie 1 nuotrauką. Tad reiks atrinkti patį geriausią kadrą iš visų  Tiesa, buvo prašymas nepamirtšti, kad prie nuotraukos būtinai turėtų būti bent trumpas laiškelis, keletas žodžių.
*ziurkyte*
2006 08 04, 06:18
Lekiu i kiema graziausio kampelio ieskoti
oi reiks dalyvauti aplink namą palakstysiu su fotiku, tik va sunku bus išrinkti kurias gėles kelti į konkursą
Jurgitukas1
2006 08 04, 11:07
Konkursai gerai:) Megstu juos labai, labai
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 03, 15:17) Iš užduoties suprantu, kad ne bet kokį savo miesto gražų kampelį nufotografuoji, o būtent savo išpuoselėtą palangę/balkoną/namo aplinką. Rašo tik apie 1 nuotrauką. Tad reiks atrinkti patį geriausią kadrą iš visų  Tiesa, buvo prašymas nepamirtšti, kad prie nuotraukos būtinai turėtų būti bent trumpas laiškelis, keletas žodžių. Labukas!  ar galima atsiusti nuotrauka egle zidincia ir naujai augancius kankoreziukus?, mes su dukra matem toki grozi ir net ciupinejom ja. As taip suprantu siusti i nuroditus adresiukus, nesvarbu koks nuotraukos didis? o jai ir vaikas nuotraukoj.
Cikadelė
2006 08 05, 17:21
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 03, 15:07) Konkursas Težydi mano miestas
Papuošk savo išorinę palangę, balkoną ar aplinką žydinčiomis gėlėmis traukiančiomis akį ir džiuginančiomis sielą.
o mes gražiomis gėlėmis papuošėme savo kaimo kiemą...ar tinka tokia nuotrauka?  palangių nepuošiame
Katinuke
2006 08 06, 16:30
Man ir reikia paieskoti kuria vieta nupaveiksluot!!!
QUOTE(Cikadelė @ 2006 08 05, 18:21) o mes gražiomis gėlėmis papuošėme savo kaimo kiemą...ar tinka tokia nuotrauka?  palangių nepuošiame  manau kad tikrai tinka Paskubėkite per šią savaitę nufotografuoti savo išpuoselėtus gražiausius žydinčius aplinkos/balkono/palangės vaizdus ir atsiųskite iki rugpjūčio 15 d.(antradienio). Nepamirškite trumpo laiškučio Papildyta:QUOTE(anija @ 2006 08 04, 12:41) Labukas!  ar galima atsiusti nuotrauka egle zidincia ir naujai augancius kankoreziukus? konkurso užduotyje (žr. aukščiau komentarą nr 1) nurodyta: "Papuošk <...> žydinčiomis gėlėmis" O eglė - ne gėlė. Bet galima sugalvoti ką nors originalaus ir papuošti aplinką aplink eglę arba ir pačią eglę žydinčiomis gėlėmis taip, kad konkurso nuotraukoje matytųsi ir tai, ir tai
milabra
2006 08 07, 19:48
QUOTE ar galima atsiusti nuotrauka egle zidincia ir naujai augancius kankoreziukus?, o jai ir vaikas nuotraukoj.  Prasideda  Geriausia yra nufotografuoti vaiką prie kalėdinės eglutės - tikrai atitiks bet kurį konkursą  (čia sekant tendencijas dalyvaujančių nuotraukų)
Agotukas
2006 08 07, 21:35
QUOTE(anija @ 2006 08 04, 12:41) Labukas!  ar galima atsiusti nuotrauka egle zidincia ir naujai augancius kankoreziukus?, mes su dukra matem toki grozi ir net ciupinejom ja. As taip suprantu siusti i nuroditus adresiukus, nesvarbu koks nuotraukos didis? o jai ir vaikas nuotraukoj.  Ar sodinai???? Ar laistei???? Ar savo rankomis žemę purenai bei gi nulinkusią šakelę pririšai??? Ot ant svetimo gero greita
--------
2006 08 08, 11:39
Ne, šiame konkurse nedalyvausim Sėkmės būsimiems dalyviams
O kokia čia šito konkurso tvarka? Kas jį rengia ir kur bus galima pamatyti nuotraukas, sužinoti, ar priimtas esi, ar ne? Kas balsuos, rinks ar praneš? Atsiprašau, jeigu pražiopsojau kur nors paaiškinimus
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 14:29) O kokia čia šito konkurso tvarka? Kas jį rengia ir kur bus galima pamatyti nuotraukas, sužinoti, ar priimtas esi, ar ne? Kas balsuos, rinks ar praneš? Atsiprašau, jeigu pražiopsojau kur nors paaiškinimus  Šiek tiek daugiau informacijos iš www.nedelsk.lt :"Težydi mano miestas" Kada mums gera? Kai, prasilenkdami pro šalį, sutinkame šypseną ir pačios nusišypsom, kai šypsenas dalijam kitiems. Kai gaivų saulėtą rytmetį laistome į saulę besiskleidžiančius žiedus. Kai vakare jų kvapnus aromatas įplaukia pro atlapotą langą. Ir kokios skirtingos, mes bebūtume, visos turim bendrą mažą paslaptį mus džiugina gėlės. Jos panašios į mus, moteris. Ar pastebėjote, kad, patekus į kambarį ar kiemą, kur nėra nei moterų, nei gėlių, atrodo, kad ten nepaprastai niūru ir šalta. Ten trūksta jausmo ir spalvų. Kad gėlės džiugintų mus ir visą mūsų miestą, "Nedelsk skelbia tradicinį konkursą "Težydi mano miestas Šypsokimės, kai žiūrime į gėles. Mylėkime, kai dovanojame gėlę ar sulaukiame jos iš mums brangių žmonių. Petunijos Mėgsta augti užuovėjoje ir būti tręšiamos kas savaitę. Nemėgsta stipraus vėjo ir vandens, kuris laistant patenka ant žiedų ar lapų. Šalinkite nuvytusius žiedus, o ištįsus ūgliams, nugenėkite juos iki pusės. SurfinijosMėgsta šviesą, šilumą ir vandenį. Nemėgsta būti perlaistomos. Nuskabykite peržydėjusius žiedus. PelargonijosMėgsta šilumą, šviesą ir trąšas kartą per savaitę. Nemėgsta drėgmės pertekliaus. Nuskinkite naujų žiedų užuomazgas, tada bus gražūs lapai. LobelijosMėgsta saulę. Nemėgsta perdžiūvusios ir permirkusios žemės. Laistykite kas savaitę ir po truputį tręškite. FuksijosMėgsta rytinę ar vakarinę pusę, palaistytą ir derlingą bei purią žemę. Nemėgsta stiprių tiesioginių saulės spindulių. Nuolat skabykite sudžiūvusius lapus ir žiedus, dažnai apkarpykite. Centradenijos Mėgsta saulėtas vietas ir paunksmę. Nemėgsta didelės drėgmės. Nužydėjusių ūglių šalinti nereikia dažnai ant jų kraunami nauji pumpurai. VerbenosMėgsta vandenį ryte ir vakare. Nemėgsta, kai laistant vanduo pilamas ant žiedų. Nuskinkite nužydėjusius augalų žiedus ir pageltusius lapus. SprigėsMėgsta saulėtas vietas ar šviesią pusiau paunksmę. Nemėgsta sausros ir kai užmirštama kas savaitę truputį patręšti. Kartkartėmis apgenėkite, kad augalas geriau šakotųsi. ŠilingėsMėgsta vėsią, drėgną, derlingą žemę. Nemėgsta rodyti kaprizų, yra nelepios. Augalas skverbiasi visur, kur tik randa sau kelią. Pati gražiausia "Nedelsk spalva rožinė, tačiau, kai renkatės spalvas savo balkonui ar palangėms, derinkite gėles prie aplinkos, namo architektūros. Pavyzdžiui, baltos gėlės puikiai tinka prie tamsios sienos. Prie baltos ar šviesios sienos kabinkite ryškiaspalvių gėlių lovelius. Mėlynų, violetinių gėlių iš toli nematyti, nes tamsi spalva sugeria šviesą; šviesios gėlių spalvos geriau matyti pavėsyje, o saulėtoje vietoje labiau tinka ryškios gėlės. Margaspalvis gėlių derinys balkonui suteikia gyvybingumo, o vienos spalvos deriniai ramina. Konkursas skelbiamas drauge su Austrijos ambasada Vilniuje žurnale "Mano namai" bei regioninėje žiniasklaidoje. Konkurso rėmėjai AUSTRIAN AIRLINES, LINZ miestas, FUJI, žurnalas "MANO NAMAI".[attachmentid=66619] P.S. (nekreipkite dėmesio į datą plakate) Manau, kad pasibaigus konkursui, atrankai, gausime informaciją apie laimėtojus, nuotraukų ir patalpinsime ją www.supermama.lt tituliniame puslapyje.
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 08, 15:27) Šiek tiek daugiau informacijos iš www.nedelsk.lt :
Labai ačiū, dabar jau viskas aišku
Emperatriz
2006 08 11, 16:39
nepatinka man šitas konkursas jei neturi balkono, savo kiemo tai jau ir neturi kuom pasirodyt  , jei dar galima būtų savo gėlytes ant palangės..... o dabar
Nebutina KIEKVIENAME konkurse rodytis
QUOTE(katiliukas @ 2006 08 11, 16:39) nepatinka man šitas konkursas jei neturi balkono, savo kiemo tai jau ir neturi kuom pasirodyt  , jei dar galima būtų savo gėlytes ant palangės..... o dabar O aš šituo konkursu labai džiaugiuosi, kad jis apskritai toks yra, kad kreipiamas dėmesys į tokius dalykus, kaip gėlės ant išorinės palangės  Nežinau, kaip jums, o man tai labai nykiai mūsų daugiabučių rajonai atrodo, gėlės vos vienur kitur, o iš tikrųjų juk jomis galima visai nebrangiai pasipuošti ir savo balkonus, ir tuo pačiu - miestą. Įstrigo įspūdis iš Slovakijos kaimų, kur kiekviena nutriušusi trobelytė gėlėse skęsta. "Musyse" dar to mažoka
Gaila, šį kartą sudalyvauti nepavyks.
la vita
2006 08 15, 10:12
QUOTE(californiagirl @ 2006 08 11, 19:25) Nebutina KIEKVIENAME konkurse rodytis   visiškai sutinku, ateis laikas SM suorganizuos tokį kur galėsim savo balkonų gėles fotkint
ziogelis2
2006 08 21, 08:37
issiunciau savo nuotrauka siam konkursui, bet iki siol negavau nei patvirtinimo, nei jokios informacijos apie tai, kur ir kada bus nuotraukos ar pan.....kazkaip nykoka, kai nieks neaisku ir reikia tik laukti nezinia ko
Apie laimėtojus sužinosime, kai konkurso organizatoriai atsiųs informaciją; kai tik baigsis nuotraukų vertinimas ir bus išrinkti prizininkai.
ruta_zalia
2006 08 29, 10:17
issiunciau pora foto is savo kiemo  , bet jau kiek laiko po konkurso pabaigos, jokiu rezultatu niekur nesimato. Kada galima tiketis ka nors suzinoti apie dalyvius, pamatyti grazius vaizdelius?
ablydute
2006 08 29, 13:32
laukiu ziniu ir as.
ziogelis2
2006 09 04, 14:10
labai jau ilgai laukiam....  taip norejau pamatyti, kokias kas nuotraukas atsiunte
Kristikas
2006 09 04, 20:40
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 09 04, 14:10) labai jau ilgai laukiam....  taip norejau pamatyti, kokias kas nuotraukas atsiunte  Siaip ir konkursas buvo iki 15 rugpjucio, o jau ir rugsejo 15 ne uz kalnu...
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 21, 09:57) Apie laimėtojus sužinosime, kai konkurso organizatoriai atsiųs informaciją; kai tik baigsis nuotraukų vertinimas ir bus išrinkti prizininkai. kol kas laimėtojai dar neišrinkti, tad kantriai laukiame rezultatų  Šiuo metu dar vyksta vertinimas. Kai tik prizininkai bus išrinkti, gausime informaciją ir iškart ją paskelbsime Jums!
ziogelis2
2006 09 05, 12:21
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 05, 13:07) kol kas laimėtojai dar neišrinkti, tad kantriai laukiame rezultatų  Šiuo metu dar vyksta vertinimas. Kai tik prizininkai bus išrinkti, gausime informaciją ir iškart ją paskelbsime Jums! as tikejausi, kad visas nuotraukas galesime matyti...o kas vertina jas? manyciau, kiekvienam konkurse, jeigu yra terminai nuotraukoms pateikti, turetu buti ir terminai ivertinimui ar pan. na, paprastai visur taip ir buna  tai galesime matyti tik nugaletojus? negalesime balsuoti ar pagirti vieni kitu nuotrauku? aciu uz atsakymus
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 09 05, 13:21) as tikejausi, kad visas nuotraukas galesime matyti...o kas vertina jas? manyciau, kiekvienam konkurse, jeigu yra terminai nuotraukoms pateikti, turetu buti ir terminai ivertinimui ar pan. na, paprastai visur taip ir buna  tai galesime matyti tik nugaletojus? negalesime balsuoti ar pagirti vieni kitu nuotrauku? aciu uz atsakymus Tai nėra tik supermama.lt klubo dalyvių konkursas, į jį nuotraukas siuntė žmonės iš visos Lietuvos: vieni laiškais paštu, kiti - el. paštu. Nuotraukas vertina ir prizininkus atrenka konkurso organizatoriai bei rėmėjai (juos galėjote matyti ankstesniuose komentaruose esančiame konkurso plakate: Austrijos ambasada Vilniuje, "Nedelsk" ir t.t.).
Štai ką radau NEDELSK puslapyje:
Nedelsk. Žydintys miestai 2006 spalio 8 Pavasarį Nedelsk paskelbė tradicinį konkursą Težydi mano miestas ir visą vasarą į pašto ar elektroninę dėželę keliavo laiškai iš Lietuvos miestų ir miestelių su įamžintomis akimirkomis, kai gėlės džiugina ir mus, ir visą mūsų miestą. Pagrindinio bei kitų prizų nugalėtojai bus paskelbti kitą savaitę, o šiandien apibendriname Jūsų parašytus laiškus Nedelsk. Nėra sunku užkalbinti kaimynę ir pasiteirauti, kokias ji augina gėles, ar jas sodins balkone. Nijolė Burzdžienė iš Šiaulių daugiabučio, prigludusio prie Katedros rašo, jog grožis kuriamas bendromis jėgomis ir džiaugiasi Aušros tako 5-ojo namo siela Jonu Jarošu, kuris savo gerom iniciatyvom suburia viso namo gyventojus. Savo atradimais pasidalijo ir kaimynės Rita ir Eglė iš Paupio gatvės Vilniuje, kurios skirtingu metu atostogaudamos viena kitai paliko palaistyti kambarines gėles jas išnešusios į bendrą balkoną. Vėliau abi pasidžiaugė, jog gėlės balkone sužydėjo dar nuostabesniais žiedais. Jų pavyzdžiu pasekė ir kitos kaimynės. Gražiausias palanges ir balkonus Marijampolėje įamžino Adolfina Blauzdžiūnienė, Kupiškyje Irena Puronienė, Miežiškių gyvenvietės moterų užaugintų gėlių nuotraukas atsiuntė Violeta Karlytė. Audronės Antanaitienės iš Jurbarko rūpestis 17 gėlių lovelių ant palangių ir balkonuose, kurie džiugina ir šeimininkę ir praeivius jau net 9 metus. Tuomet dar nedaug kas puošdavo išorines palanges gėlėmis, - prisimena Audronė. Daiva Drazdauskaitė parinkdama augalus vaizduotėje kuria reljefą, bando įsivaizduoti, kaip augalai atrodys bėgant metams. Atsigaivinu rasos lašu, įkvepiu aromato, svaiginuosi spalvos sodrumu. Nufotografuoju. Nusišypsau, rašo save romantike ir svajotoja vadinanti Daiva. Silvija Kviecinskaitė iš Pelėdnagių atsiuntė savo suprojektuoto beveik 2 metrų aukščio kietmedžio vazono su svyrančiais surfinijų žiedais, nuotrauką ir pataria rinktis smulkiažiedes svyrančias pelargonijas, kurios dažnai savo žiedų gausa lenkia pilnavidures bei atkreipti dėmesį į žemaūges krūmines pelargonijas, kurios gali nustebinti dviejų kumščių didumo žiedlapių vainiku. 78 metų Verutė Tarutienė iš Alytaus džiaugiasi gėlėmis bei paukščiais, kurie išdrįsta įskristi į jos kambarį ir už lesalą dėkoja giesmėmis. Marijampolietė Lina Baltrušienė meilę gėlėms paveldėjo iš savo mamos ir perdavė trims savo dukroms. Kadangi po žiemos visad turėjo rūpesčių dėl tvenkinėlio, šiais metais pati akmenimis sutvirtino jo krantus. Eglė Šukienė atsiuntė Jono Avyžiaus bibliotekos balkonėlio, papuošto gėlių girliandomis ir džiuginančio joniškiečių bei greitkeliu pravažiuojančiųjų akis, nuotrauką. Prieš 7 metus Neringos Venckienės iš Garliavos mamytei buvo diagnozuotas krūties vėžys, todėl ji ragina ir kitas moteris nedelsti nueiti pas gydytoją, pasodinti gėlių, pasitikti laimę ir džiaugsmą. Jai antrina 63 metų Laimutė Kedienė: Delsiau iš baimės, o galbūt iš nevilties, o gal iš tikėjimo, kad viskas praeis... Prieš kelerius metus jai buvo diagnozuotas II stadijos krūties vėžys. Galima sakyti, pasveikau. O stiprybės pasisemiu tarp žydinčių gėlių. Mažų ir didelių, ryškių ir pastelinių... Gėlės mano įkvėpimas gyventi. Gėlės džiaugsmas man, mano šeimai, mano anūkams. Aš nedelsiu... Sodinu ir gėriuosi žiedų grožiu, - apie laimingas minutes pasakoja ponia Laimutė. Dėkodama visiems konkurso dalyviams, Nedelsk komanda
Čia taip pat iš NEDELSK puslapio:
Težydi mano miestas 2006 spalio 16 Mums gera, kai prasilenkdami pro šalį, sutinkame šypseną ir pačios nusišypsom, kai galime neskubėti, patylėti, kai gaivų saulėtą rytmetį laistome besiskleidžiančius žiedus. Kokios skirtingos mes bebūtume, turime bendrą paslaptį mus džiugina gėlės. Kai namai didesni, o šeimos mažesnės, kai namuose daugiau patogumų, tačiau mažiau šilumos, ypač niūru ir šalta, kai patenkame į kiemą ar kambarį, kur nėra gėlių. Prieš 4 metus prasidėjęs sveikatinimo projektas Nedelsk ragina moteris labiau mylėti save, dažniau daryti tai, kas joms pačioms patinka skaityti, auginti gėles, svajoti, mėgautis gamta, džiaugtis aromatais. Beveik 25 000 moterų rožiniame projekto autobusėlyje pasitikrino savo krūtis. Nedelsk sulaukė 50 000 origami gervelių, kurias išlankstė moterys visoje Lietuvoje linkėdamos viena kitai sveikatos bei 50 000 kaspinėlių, kuriuose vaikai surašė visus jiems brangių moterų vardus mamų, močiučių, kaimynių, tetų, mokytojų. Neabejotina, jog tuose laiškuose yra ir Jūsų vardas. Kažkas prisiminė Jus, kaip ir Jūs sodindamos balkonuose gėles, pagalvojate apie aplinkinius, kurie šimtus kartų Jums padėkoja šypsena. Projektas Nedelsk dėkoja žurnalui Mano namai, Austrijos ambasadai bei įgaliotam ir nepaprastam ambasadoriui Michael Schwarzinger bei Rosemaria Schwarzinger, Austrijos avialijoms, Linco turizmo sąjungai, Fujifilm Lietuva bei Gintarinių vaistinių tinklui. Konkurso Težydi mano miestas pagrindinis prizas atitenka 76 metų Anicetai Zinaidai Sirutienei, užauginusiai 3 vaikus, gyvenančiai Telšių dešimties šeimų daugiabutyje. Ji kartu su dukra ar drauge lėktuvu galės nuvykti į Austrijos miestą Lincą Europos sostinę 2009 ir tris dienas nemokamai gyventi 4 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais, iškeisti 10 eurų čekį į užkandžius ir gėrimus restorane, nemokamai važinėtis miesto transportu bei aplankyti daugybę muziejų ir botanikos sodą. Dar 24 prizų laimėtojai pirmiausia bus paskelbti žurnale Mano namai, o vėliau ir šiame tinklapyje. Nedelsk komanda
Kristikas
2006 10 16, 22:29
Virdzinija
2006 10 16, 23:40
QUOTE(nikute @ 2006 10 16, 10:27) Čia taip pat iš NEDELSK puslapio: Konkurso Težydi mano miestas pagrindinis prizas atitenka 76 metų Anicetai Zinaidai Sirutienei, užauginusiai 3 vaikus, gyvenančiai Telšių dešimties šeimų daugiabutyje.... Kodėl susidarė toks įspūdis, kad prizai skiriami ne už nuotrauką, o už biografiją
ziogelis2
2006 10 17, 07:42
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 17, 00:40) Kodėl susidarė toks įspūdis, kad prizai skiriami ne už nuotrauką, o už biografiją  neimanoma nieko spresti, nemacius ne vienos nuotraukos....kazkoks keistas konkursas ir tiek....kazkas mate, skaite, slapcia ivertino  ir biografija turbut turejo tam itakos bet, ech, nieko tokio, bus dar tu konkursu.....
QUOTE(nikute @ 2006 10 16, 10:27) Dar 24 prizų laimėtojai pirmiausia bus paskelbti žurnale Mano namai, o vėliau ir šiame tinklapyje. Reiks pavartyti šį žurnalą - gal ten spausdins laimėjusias nuotraukas  Na, turi spausdinti
Virdzinija
2006 10 18, 00:34
QUOTE(nikute @ 2006 10 17, 13:55) Reiks pavartyti šį žurnalą - gal ten spausdins laimėjusias nuotraukas  Na, turi spausdinti  o ką, jei ne? būtų kaip konkursas valstybės tarnautojo vietai užimti  konkursas paskelbtas, tačiau rezultatų nėra, o laimėtojas žinomas
ziogelis2
2006 10 18, 13:50
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 18, 01:34) o ką, jei ne? būtų kaip konkursas valstybės tarnautojo vietai užimti  konkursas paskelbtas, tačiau rezultatų nėra, o laimėtojas žinomas  ziuriu, mes cia visos ne kiek necinishkos  na, as tai tikrai tikejausi pamatyti graziu nuotraukeliu.....ir visas pelargonijas mociuciu Lietuvos  turbut ir ideju graziu pasigaudyti butu imanoma
ruta_zalia
2006 10 25, 08:14
Valio, rezultatai aiskeja, gavau pranesima, kad laimejau dovanu kupona,  smagu kad atkreipe demesi ir i mano gelyte
ablydute
2006 10 25, 08:21
aš irgi gavau pranešimą, kad laimėjau dovanų kuponą
Čia turbūt visiems dalyviams
ziogelis2
2006 11 06, 15:12
ruta_zalia
2006 11 06, 15:23
tai jau taip, turbut visiems cekius po 20 Lt. isdalino, tik kazkaip niekas nesiskubina ji atsiusti, kazkaip vaziuoti del 20 LT i Vilniu, nelabai tikslinga
ziogelis2
2006 11 06, 15:45
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 11 06, 16:23) tai jau taip, turbut visiems cekius po 20 Lt. isdalino, tik kazkaip niekas nesiskubina ji atsiusti, kazkaip vaziuoti del 20 LT i Vilniu, nelabai tikslinga  ka tik jiems skambinau, tai sake, sius visiems tik tada, kai tures visus adresus, po viena nesiuntineja  taigi, siemet iki metu pabaigos turime gauti
ablydute
2006 11 06, 17:47
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 11 06, 16:45) ka tik jiems skambinau, tai sake, sius visiems tik tada, kai tures visus adresus, po viena nesiuntineja  taigi, siemet iki metu pabaigos turime gauti   o as va laukiu laukiu...
Gavau laišką, kad laimėjai 20 LTL kuponą. Dabar lauksim, kada atsius paštu.
Na vakar gavau ir laišką su 20 LTL kuponu.
ruta_zalia
2006 12 12, 15:51
QUOTE(Anecka @ 2006 12 12, 17:06) Na vakar gavau ir laišką su 20 LTL kuponu.  sestadieni ir as gavau
ablydute
2006 12 13, 09:24
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 12 12, 16:51)  sestadieni ir as gavau  as irgi gavau 1dieni, uz savo pipiriukus
|
|