Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užupis: Užupiukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Amure
Na mamytes,vakar vakare kai ruosiausi mazaja prausti,issigandau kai nurengiau pamacius ant petuko 2 kraujosruvas,lyg dantuku zymes 2vietose,na bet tokias galingas. g.gif .Keisciausia,kad ji nesiskunde kai gryzau is darbo ir man nieko nepasakojo.Tik kai paklausiai kas taip padare sako-Ineta ikando verysad.gif taip gaila savo vaiko pasidare.Bijau,kad jei dazniau tai pasikartos mano jautruole prades nebenoreti i darzeli schmoll.gif Idomu kas ten per situacija tarp vaiku buvo,aisku jau kazko nepasidalino
Alchemie
Situacija paprastas, Ineta senbuve, labai energingas, stiprus ir gabus vaikas. Jai reikia demesio ir uzemimo, kad jos energija eitu kazkuria linkme..deja grupeje to uztikrinti aukletojos negali verysad.gif o tada ji eina kaip tankas, ta nustums, is to atims verysad.gif tiesa pasakius, man irgi baisu del saviskes, nes ja kai nuo kopeteliu ant ciuozynes pastume, tai skridos per puse kambario, nes maniske uz ja dvigubai mazesne ir smulkesne..bet is esmes jei tik Inetai parodai kaip elgtis, ka veikti, ji labai stengiasi ir moka dalintis, islaukti eiles, dalyvauti. Taigi manau, kad jei bus Loreta, bedu turetu but maziau, jei kita aukletoja, kuri pati tokia biski lost in space doh.gif bedu bus verysad.gif nes mergyte kaip senbuve viska savinasi, naturaliai pagal jos amziu dabar tokia faze. Kandziojimas baisu unsure.gif
As tiesiog pasimetime..visai dokumentu atsiimti nenoriu..ale ka rasyti pareiskima, kad pareisime i paruosiamaja grupe g.gif doh.gif ir stovesime eileje, ar kaip doh.gif o kol kas leisti i privatu pusei dienos, kur grupes ne saltos ir mazesnes unsure.gif doh.gif
Amure
Maniske ir senbuve,tai ryte Loreta ir papaskojo,kad jos yra drauges,zaide namelyje,na ir kazko nepasidalino,grybtelejo,paverke ir toliau sau zaide smile.gif
Chloja
Sveikos , mamytes 4u.gif

Norejau paklausti, gal kurios vaikelis lanko "Uzupiuko" eziuku grupe? Labai noreciau isgirsti Jusu atsiliepimus apie aukletojas ir bendra grupes atmosfera. Perverciau naujausius puslapius, bet apie eziukus lyg ir neradau jokios info g.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
Alchemie
As atsiimu dokumentus unsure.gif nu toli vezioti man, issikelus...ir siandien nuejus i grupe..visi vaikai dar verkia doh.gif nu tik pora ne...nezinau net..gal kazkaip susitvarkysim doh.gif
Zulia
QUOTE(Chloja @ 2011 09 19, 10:55)
Sveikos , mamytes 4u.gif

Norejau paklausti, gal kurios vaikelis lanko "Uzupiuko" eziuku grupe? Labai noreciau isgirsti Jusu atsiliepimus apie aukletojas ir bendra grupes atmosfera. Perverciau naujausius puslapius, bet apie eziukus lyg ir neradau jokios info g.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
*

Mano dukra nuo rugpjucio men lanko Eziuku grupe. Viskas OK. I darzeli einame be asaru, is darzelio griztame be asaru (na darzelis mano dukrai ne naujiena pries tai puse metu lanke privatu). Aukletoja Janina (pagrindine aukletoja) visai faina, tik niekaip negaliu suprasti kas ten dirba po pietu. Kiekviena diena vis kita zmogu matau (???). Apie atmosfera grupeje nieko nezinau. Anksti dar manau apie tai kalbeti, is ryto buna verkianciu mazyliu bet tai ko gero adaptacinio periodo laiko klausimas :-))))
Chloja
Zulia, labai dekui,ramiau ant dusios patapo 4u.gif

Praline
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 19, 13:12)
As atsiimu dokumentus unsure.gif nu toli vezioti man, issikelus...ir siandien nuejus i grupe..visi vaikai dar verkia doh.gif nu tik pora ne...nezinau net..gal kazkaip susitvarkysim doh.gif
*

Ar dar lankysites pas NYKSTUKUS? Rytoj susirinkimas.
Mano mazasis jau suvoke, kad darze paliekamas vienas ir su kiekviena diena vis sunkiau lieka. Tikiuosi, kad pripras. O aukletoja Loreta man su kiekviena diena vis labiau patinka thumbup.gif Labai faina ir mazasis sake, kad niekas nepatinka, tik Lioleta patinka biggrin.gif
Alchemie
Ne, mes jau kitam darze adaptuojames be asaru thumbup.gif
miumiu3
o gal kas nors galetu papasokoti apie bituciu grupe ir jos aukletoja Roma.
monikulia097
QUOTE(Chloja @ 2011 09 19, 11:55)
Sveikos , mamytes 4u.gif

*

Mano sunus irgi lanko eziuku grupe, su aukletojom ten viskas ok, yra verkianciu bet tai normalu smile.gif jau vis mazeja verksniuku smile.gif man atrodo kad visai gera grupe, nesiskundziu kol kas smile.gif
Sonata_P
QUOTE(miumiu3 @ 2011 10 17, 10:21)
o gal kas nors galetu papasokoti apie bituciu grupe ir jos aukletoja Roma.
*

Sveiki,
Mes lankome Bitučių grupę.
Kodėl klausiate apie Romą ? Griežtokai atrodo, bet mano dukra sako, kad jai patinka Roma - tai tikriausiai viskas gerai smile.gif Ir šeimininkutė Kristina labai patinka, ir kita auklėtoja Ramunė patinka smile.gif
Mūsų grupėje yra laisvų vietų - ypač trūksta mergaičių, šiuo metu lanko tik dvi.
Grupė labai labai didelė (pačio darželio pastate net nėra tokių didelių, o mes kurčiųjų mokyklos patalpose), šilta, pilnai naujai suremontuota, nupirkti nauji baldai. Labai draugiška ir organizuota tėvelių grupė. Tai tiek smile.gif Jei turite kokių konkrečių klausimų - parašykite.
Pijolka
Sveikos.
Na jeigu Bitučių grupė nepilna, tai kodėl vedėja nepriima į ją vaikučių? Mano draugė šiandien buvo pas vedėją, tai gavo neigiamą atsakymą g.gif Smagu, jeigu grupė suremontuota, švari.
Sonata_P
QUOTE(Pijolka @ 2011 12 13, 21:35)
Sveikos.
Na jeigu Bitučių grupė nepilna, tai kodėl vedėja nepriima į ją vaikučių? Mano draugė šiandien buvo pas vedėją, tai gavo neigiamą atsakymą  g.gif  Smagu, jeigu grupė suremontuota, švari.
*

Na, gal neatitinka amžiaus grupė ? "Bitutėse" trimečiai.
giesmininke
Sveikos,
ar lankosi mamytės iš Drugelių grupės? Kokie įspūdžiai, nuomonės? Jei nenorite ko nors aršyti viešai, galima į až. Mano įspūdžiai labai įvairūs... unsure.gif
lenocka83
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 16, 08:11)
Na mamytes,vakar vakare kai ruosiausi mazaja prausti,issigandau kai nurengiau pamacius  ant petuko 2 kraujosruvas,lyg dantuku zymes 2vietose,na bet tokias galingas. g.gif .Keisciausia,kad ji nesiskunde kai gryzau is darbo ir man nieko nepasakojo.Tik kai paklausiai kas taip padare sako-Ineta ikando verysad.gif taip gaila savo vaiko pasidare.Bijau,kad jei dazniau tai pasikartos mano jautruole prades nebenoreti i darzeli schmoll.gif Idomu kas ten per situacija tarp vaiku buvo,aisku jau kazko nepasidalino
*

Laba diena. O kokia grupe lanko jusu dukrele? Mano sunu jau 3 kartus buvo ikandusi mergaite vardu Ineta. Mes is nykstuku
rrrasele2012
Mieli teveliai,

Labai reiketu patarimo del Uzupiuko. Mes norime i ji uzrasyti savo suneli, kad galetu pradeti lankyti ta darzeli nuo 2 metu, taciau girdziu ivairiu nuomoniu ir nerimauju. Renkames dar ir tarp dvieju kitu darzeliu - Boruzeles Zveryne ir Zvangucio Rinktines g. Is esmes neturiu jokiu isankstiniu nusistatymu darzeliams, taciau man labai svarbu bendras mikroklimatas ir labai labai svarbu, kad darzeli lankantys vaikuciai nebutu is asocialiu seimu. Aisku suprantu, kad visur yra kazkiek socialiai remtinu seimu vaiku ir nematau nieko blogo, jei seimos neturtingai gyvena ar yra likimo nuskriaustos ir del to socialiai remtinos, taciau man labai baisu, kai isgirstu is draugiu, kurios irgi leidzia savo vaikucius i darzelius, kad darzeliuose kai kurie vaikai is asocialiu seimu kitiems vaikams aiskina ir juos moko, kad yra labai gerai vogti, skriausti zmones ir t.t.
Gal kas galetu padeti issklaidyti sias dvejones?

QUOTE(lenocka83 @ 2012 02 19, 15:36)
Laba diena. O kokia grupe lanko jusu dukrele? Mano sunu jau 3 kartus buvo ikandusi mergaite vardu Ineta. Mes is nykstuku
*

Restar
QUOTE(rrrasele2012 @ 2012 04 06, 11:26)
Mieli teveliai,

Gal kas galetu padeti issklaidyti sias dvejones?
*

Mūsų jau 3 vaikai lankė/tebelanko darželį "Užupiukas", neteko patirti jokių problemų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.