Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar ilgas ir dažnas maitinimas išsekina?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2
*Jolanta*
Eina sau.Vasara baigias tureciau gi jaustis pilna jegu, nes buvo pilna visur naturaliu vitaminu taigi vasara tiek darzoviu,vaisiu ir kt gerybiu...O as jauciuosi taip kaip kaip atrodau ,o atrodau ne kaip laugh.gif sutikau keleta pazistamu ir visi arba klausiamai nuziuziurinejo,arba tiesiai klause kas man yra,tokia pasikeitusi blink.gif Nu bet ir pati jausciu ,kad ugis yrrr o smugis dingo laugh.gif Sakutes...Na buvo serija blogesniu naktu ,nes 5 dantukai iskarto aukseliui dygsta,bet as gi valgau normaliai net naktimis dabar o ir vitaminu kruva(prenetali,calci,magni,cinka,nakvisos alieju+akims vitaminus)o kodel taip blogstu nizinau,ugis 172,o svorio liko nepilnai 52kg.Ar gali issekinti daznas maitininmas?Kaip jauciasi tos kurios maitina vaikucius 10-ati menesi bet ne maziau kaip 10 kartu,a?
ostra
Dar kyla tokie klausimai-zinoma,kad gali.Kiek suprantu ,tavo leliukas nera jau visai mazulytis,gal bandyk mazinti maitinimu skaiciu ar net (ziauriai skamba) baigti maitinti krutimi?Nes turiu pavyzdziu,kai toks pasiaukojantis maitinimas ne tik,kad issekina mama,bet ir pats pienas yra nevisavertis-konkreciu atveju mergytei buvo ivaryta mazakraujyste ir labai krites imunitetas.
Heta
Na nezinau,as nelabai sutinku su Ostra.As dukryte maitinau iki 2 su trupuciu metu,tai tikrai jokio issekimo,ar nuovargio nejauciau.O ir dukryte ne karto nesirgo clap_1.gif
Mew
QUOTE (Jolanta26 @ 2004 08 29, 09:38)
Eina sau.Vasara baigias tureciau gi jaustis pilna jegu, nes buvo pilna visur naturaliu vitaminu taigi vasara tiek darzoviu,vaisiu ir kt gerybiu...O as jauciuosi taip kaip kaip atrodau ,o atrodau ne kaip laugh.gif sutikau keleta pazistamu ir visi arba klausiamai nuziuziurinejo,arba tiesiai klause kas man yra,tokia pasikeitusi blink.gif Nu bet ir pati jausciu ,kad ugis yrrr o smugis dingo laugh.gif Sakutes...Na buvo serija blogesniu naktu ,nes 5 dantukai iskarto aukseliui dygsta,bet as gi valgau normaliai net naktimis dabar o ir vitaminu kruva(prenetali,calci,magni,cinka,nakvisos alieju+akims vitaminus)o kodel taip blogstu nizinau,ugis 172,o svorio liko nepilnai 52kg.Ar gali issekinti daznas maitininmas?Kaip jauciasi tos kurios maitina vaikucius 10-ati menesi bet ne maziau kaip 10 kartu,a?

As taip maitinau didziaja... IR NEKRITO SVORIS NORS PASIUSK!!!!!!! Kaip pavydziu tom, kurios krinta.

Miau
ragana
Mano 2.gif tuoj bus 11 menesiu ir maitinu pilnu tempu, nes nieko daugiau mano zuikis nevalgo.
Nakti prabunda 2-4 kartus (kartais ir dazniau, jei dantys dygsta) ohmy.gif
Valgau daug. Ziuriu,kad maistas butu racionalus: kiekviena diena mesa/zuvis, koses, darzoves, vaisiai. Plius valgau tai, ko noriu, bet tai tik priedas prie to, kas privaloma. Pvz.: truputi juodo sokolado, ledu, rukytos zuvies, o siandien valgiau vyro iskeptos picos tongue.gif Bet tai tik priedas prie racionalaus maisto, kuris privalomas kiekviena diena.
Geriu multivitaminus maitinancioms.
Ir nesijauciu issekus ( ir svoris krenta po truputi).
Beje, 2.gif hemoglobinas geras smile.gif Ne karto nesirgo net sloga.

Manau, kad neturetu buti issekimo del maitinimo.
Gal pasidaryk kraujo tyrimus g.gif
O tu ne per daug vitaminu ir papildu vienu metu vartoji?
manu
man maitinimo pabaigoj taip pat buvo jausmas, kad as isciulpta citrina. o kai baigiau maitinti priaugo trys kg.

Jolanta26 bandyk mazinti maitinimu skaiciu, vaikuciui reikalinga sveika, o ne paliegusi mama wink.gif isivaizduoju 10 kartu per diena ohmy.gif ir nakti turbut gerai neisimiegi, nenuostabu, kad taip jautiesi
*Jolanta*
Na as pirmaji 2.gif maitinau taip pat gan ilgai 19 men,bet jokio issekimo nejauciau,bet jam paaugus maitindavau reciau.Prisiminiau viena pazistama kuri vien savo pienu maitino dukryte 11 men kuri kas menesi priaugdavo po 1 kg blink.gif ,bet vargse mamyte tikra zodzio prasme vos nenusibaige.Pradejo sveikata griute griuti,tad beliko mazinti maitinima,bet galu gale reikejo visai nutraukti ohmy.gif Na ,kad pieno gamyba degina daug kaloriju zinau tocna.As siaip kol kas jauciuosi puikiai,tik atrodau nekaip wink.gif Ir zinau,kad tai laikina wink.gif ,matyt tos kelios bemieges naktys ir padaznejes maitininmas padare savo g.gif
Ragana,vitaminus naudoju pasitarusi su gyd,ju man nera per daug.Anksciau geriau tik prenetali,pradejo luzinet nagai,plaukai slinkt,meslungis traukt-pridejau kalci-magni-cinka,jauciu akiu nuovargi tad pradejau naudot naturalius akims vitaminus,o naklvisos aliejus visoms i nauda wink.gif
ragana
Mano 2.gif vis dar po 800-900 per menesi priauga ohmy.gif Ir tik is pieno.
Jei normaliai valgo kita maista, gal tikrai galima sumazinti maitinimu skaiciu g.gif
Gal abandyk valgyti truputi daugiau arba truputi kaloringesni maista, nes jei svoris krenta labai staigiai tai organizmui negerai. As valgau daugiau negu noriu tam, kad pienas butu maistingas ir svoris per daug nekristu.
*Jolanta*
QUOTE (ragana @ 2004 08 29, 17:09)
Mano 2.gif vis dar po 800-900 per menesi priauga ohmy.gif Ir tik is pieno.
Jei normaliai valgo kita maista, gal tikrai galima sumazinti maitinimu skaiciu g.gif
Gal abandyk valgyti truputi daugiau arba truputi kaloringesni maista, nes jei svoris krenta labai staigiai tai organizmui negerai. As valgau daugiau negu noriu tam, kad pienas butu maistingas ir svoris per daug nekristu.

Tai va,visa beda ,kad mano mazius nevalgiuku sarase Nr 1,kita maista ypac siuo metu kazkodel sunku isiulyti,lenkiasi prie krutines ir psio. doh.gif Siaip stengiuosi valgyti ir nemazai ir prie naktipieciu ipratau(2 val ) wink.gif Pati jauciuos tikrai normaliai,bet kai aplinkiniai mane mato sublogusia ir tos replikos mane vercia jaustis blogai rolleyes.gif Nieks nebesako komplimentu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
asfaltuota
Man buvo tas pats- maitinimo pabaigoj jau buvo gaila savęs. Bet nebuvo išeities- mergina be mano pieno iki metų nieko nevalgė sad.gif Maitinau iki 15 mėn. Dieną naktį, o kai dygo dantys- ištisai....Antrą kartą gaila savęs pasidarė, kai po žindymo nuėjau pas dantistę- nors buvau susitvarkius visus dantis, po tokio žindymo maratono neliko nei vieno danties be karjeso. Net apsižliumbiau kai dantistė tikrino- dabar vėl visą pusmetį teks skyles lopyti. O juk nėštumo ir žindymo metu visą laiką gėriau spec. vitaminus ir dar papildomai kalcį... sad.gif
ragana
Aha, tai cia reiskia del komplimentu, o as pradejau pergyventi, maniau del savijautos biggrin.gif
Tai kai as sveriau tiek kiek tu (esu uz tave zemesne 3-4 cm)iorgi sulaukdavau daugiau uzuojautos negu komplimentu wink.gif
Dabar sveriu 57-58 kg, tai ir komplimentu sulaukiu.
Nors va su draugu seima pries savaite atostogavom pajury, tai isgirdau, kad atrodau toookia kuda, "kaip ne mama" Lygtai mamos visos turi buti storos unsure.gif
Gal i kirpykla nueik ir to uzteks smile.gif
*Jolanta*
Na nevisai del komplimentu,nesvarbu kad dar jaciuosi gerai bet ziuu oda isblyskusi,paakiai "ikrite"pajuode tai kaip kokie perspejamieji zenklai ,bet ka as galiu pakeisti. g.gif ilsiuosi kiek iseina,vitaminu ir valgio sociai.Nenoriu nusibaigt...
Laiza
QUOTE (Jolanta26 @ 2004 08 29, 11:38)
o kodel taip blogstu nizinau,ugis 172,o svorio liko nepilnai 52kg.

Padaryk paslauga - pasidaryk fluorograma, jei jos po gimdymo nedarei. Juk gimdymo namuose turejo duoti nukreipima tokiai procedurai.
O Tavo temperatura ar normali? Vakarais siek tiek nepakyla?

Pritariu Raganai - BUTINAI pasidaryk kraujo tyrimus.
Sekmes!
Zhiema
na turbut ne man cia kalbeti... maitinau 7men, nutraukiau savo noru - tiesiog pajutau kad gana ir, zinodama kad pieno sudetis nuo 6men vis prasteja, t.y. nebepatenkina visu vaiko poreikiu, imunine sistema jau vsio -ka galejau ta daviau. tiek psichologine tiek fiziologine prasme man palengvejo.. turbut busiu uzmetyta akmenimis visu ilgai maitinanciu, bet man tai nepriimtina - labai dziaugiuosi kad atpratinau laiku, nes niekam nebuvo jokiu traumu. o jau kad vaikiukas nieko nevalgo tik MP tai jau kita beda, kuria reikia spresti...
mano nuomone, jei jau tau kyla tokios mintys, bent jau psichologiskai esi pasiruosusi nutraukti maitinima... visgi nereikia perdaug fanatizmo... vaikas uz tai nepadekos, o jei mama susigadins sveikata tai dar blogiau bus,... kam to reikia?
Kactukas
QUOTE (Edija @ 2004 08 29, 14:56)
Na nezinau,as nelabai sutinku su Ostra.As dukryte maitinau iki 2 su trupuciu metu,tai tikrai jokio issekimo,ar nuovargio nejauciau.O ir dukryte ne karto nesirgo clap_1.gif

As maitinau iki 1.7, sirgo net sakyciau daznokai, o is manes irgi ne kas liko. manau cia nuo organizmo labai priklauso. Vienas sekina , kitu ne.
*Jolanta*
QUOTE (Laiza @ 2004 08 30, 11:57)
Padaryk paslauga - pasidaryk fluorograma, jei jos po gimdymo nedarei. Juk gimdymo namuose turejo duoti nukreipima tokiai procedurai.
O Tavo temperatura ar normali? Vakarais siek tiek nepakyla?

Pritariu Raganai - BUTINAI pasidaryk kraujo tyrimus.
Sekmes!

Pasidaryti fluorograma g.gif O su kuo jis valgomas?Kaip atliekamas sis tyrimas,ka jis parodo?Mano gyd atostogauja iki rugsejo vidurio -palauksiu tada gal nueisiu ligu paieskoti...
Laiza
QUOTE (Jolanta26 @ 2004 08 31, 12:02)
[Pasidaryti fluorograma g.gif O su kuo jis valgomas?

Krutines lastos fluorograma - tai rentgenas (liaudiskai). O parodo, ar nera kokios (3kart tfu) plauciu ligos. Nukreipima Tau turejo gimdymo namuose duoti, nes tai privaloma. Mat gimdymas - ne pasivaiksciojimas padebesiais, o visgi alinantis procesas. O prie nualinto organizmo visoks brudas kimba. mad.gif
Siaip jau plauciu ligos organizma "sodina" nejucia, nes plauciuose nera receptoriu. Ju neskauda. Tai liga issiduoda tik , pvz, nedidele temperatura, ziauriu nuovargiu. Sergant plauciu uzdegimu, gali skaudeti nugara net ir zemiau juosmens. Svoris krenta..
O kraujo tyrima - butinu butiniausiai pasidaryk. Tik-velgi- Tavo atveju bus svarbus ENG (eritrocitu nusedimo greitis, kuris rodo ir letine infekcija ar uzdegima), o kai kur nustato tik hematokrita, rodanti tik uminius procesus.
Paziurek tema siame skyrelyje Organizmo issekimas (paskelbe SoniaSonia), ten esu pateikusi supermix'o recepta. Pabandyk, gal ir Tau tiks.
Sekmes! Ir parasyk, kaip sekasi.
lengvute
maitinu jau trečią atžalėlę ir pastebiu, kad kažkur nuo 4-5mėn. maždaug , nesvarbu, kiek ir kokių vitaminų benaudočiau (maitinančioms, ryklio taukų, geležies...) įvyksta kažkoks lūžis, kad ištisai jaučiu nuovargį, silpna ir t.t.Kalbėjauų su drauge, ji irgi sakė, kad kažkur nuo 8mėn. vos ne alpdavo nuo silpnumo ir mano, kad tai dėl maitinimo, ar pas jus nėra tokių problemų, kaip jas sprendžiate?
egliuke
Pas mane tikrai atsirado sveikatos bėdų kažkur nuo 6 mėnesio. Tik nežinau, ar tai susiję su maitinimu. Gal prisideda ir miego stoka, nuovargis g.gif Vitaminus irgi geriu, bet greitai pavargstu, užeina kartais ir silpnumai visokie, ir su širdim problemėlių turiu unsure.gif Iš pradžių vaikščiojau į polikliniką, bet nieko man ten nepasiūlė, tik klausinėjo ar ilgai dar maitinsiu, mat vaistų negali jokių išrašyti doh.gif Tada nuėjau pas homeopatą, pasipasakojau visas bėdas ir dabar geriu žirniukus. Ir atrodo, gerėja ax.gif
sirse
Kelios dienos jaučiu siaubingą silpnumą. Širdis gal prieš kokį mėnesį pradėjo permušinėti cry.gif .Deja, niekaip iki gydytojos nepavyksta nukakti, bet nemanau, kad ji ką nors patartų (nu pas mus rajone tokios jau gydytojos doh.gif ) Ar tai tikrai galėtų būti nuo maitinimo krūtimi? g.gif
Dobšiukas
Nea schmoll.gif , nejutau jokio silpnumo, nei su pirmu, nei su antru, mažėlį va tik prieš mėnesį baigiau žindyt, jam tuoj pusantrų, ir nieko panašaus g.gif Jokių papildų nenaudojau ir nenaudoju, nei žindymo laikotaroiu, nei dabar, o dar ir dietą su mažium priverstinę turėjau, jokių pieno produktų, dalies kruopų ir t.t. Nu tai gal aš ne motera g.gif biggrin.gif
crocus
Kolkas nesiskundžiau sveikatėle tongue.gif Ėjau profilaktišai tikrintis-nu gerai viskas.Ir kraujas stiprus. Nėra žindymas suplanuotas mamų alinimo būdas mirksiukas.gif Gamtos surėdyta,kad pienukas gaminasi,mamos maitina mažutėlius ir dar sveikos turi juos užauginti. Ne vorai mes juk-voriukai mamas suvalgo.Maitintis gerai reikia ir viskas bus gerai thumbup.gif
Cikolita
na as ir pastebejau kad koki menesi man silpnumas uzeina.jausmas toks kad atrodo pasaulis sukasi.manau cia del maitinimo.anksciau tokiu fokusu buvo tada kai lelius dar pilve muistesi.maitinu jau keturis menesius.vitaminus geriu bet matau kad is ju mazai naudos tik bert pradejo.
gri36
Nemanau, kad kūdikėlio maitinimas turi tiesioginę įtaką mamytės sveikatai. Gal tik organizmo reakcija į nemiegotas nakteles...

soske.gif soske.gif

soske.gif

Laikykites, mamytes, išauš ir jūsų miego valanda smile.gif
egliuke
QUOTE(sirse @ 2005 04 29, 13:02)
Kelios dienos jaučiu siaubingą silpnumą. Širdis gal prieš kokį mėnesį pradėjo permušinėti cry.gif  .Deja, niekaip iki gydytojos nepavyksta nukakti, bet nemanau, kad ji ką nors patartų (nu pas mus rajone tokios jau gydytojos  doh.gif  ) Ar tai tikrai galėtų būti nuo maitinimo krūtimi?  g.gif
*

Man irgi permušinėt buvo pradėję. Ir taip smarkiai, kad labai išsigandau ir iškart bėgau į polikliniką. Padarė keletą tyrimų, bet nieko dorai nepasakė, tik vis klausinėjo kiek dar žadu maitinti. Maždaug davė suprasti, kad gal jau užteks schmoll.gif . Pasiūlė pagerti magnį, kalį, gudobelės papildus, tai nuo jų šiek tiek pagerėjo, bet nedaug. Paskui neapsikenčiau to vaikščiojimo į polikliniką be rezultatų ir nuėjau pas homeopatą. Ir dabar geriu žirniukus, o permušimai praktiškai išnyko thumbup.gif Gal padės mano patirtis rolleyes.gif Girdėjau, kad panašių problemų dažnai turi jautresnės mamytės...
LiVo
man sveikata tai sakyčiau l. susilpnėjo, bet va vėl neaišku ar nuo paties maitinimo ar neišmiegojimo, kėlimosi keliskart per naktį. Šiaip reikia kada mudvien su dukrele prisiruošt ir nutraukt sinbiozę blush2.gif manau jau daug daviau. kas dėl maitinimosi, tikrai reikia maitintis l. gerai, nes kentės ne vaikutis, o mama, tai irgi gamtos patvarkyta, kad vaikui būtų kas geriausia, net palyginus vegetarių ir nevegetarių motinų pienų sudėti skirtumų nerasta, tai ką, vegetarės pienas buvo pilnavertis, jos kuno medžiagų sąskaita, o jei jų nevartoji, tai...
žinios yra žiniomis, bet kaip sau padėt jau nežinau sad.gif
Kostina
Kelios dienos jaučiu siaubingą silpnumą. Širdis gal prieš kokį mėnesį pradėjo permušinėti  .Deja, niekaip iki gydytojos nepavyksta nukakti, bet nemanau, kad ji ką nors patartų (nu pas mus rajone tokios jau gydytojos  ) Ar tai tikrai galėtų būti nuo maitinimo krūtimi?

Ir man antrą maitinimo mėnesį taip buvo: dažnai permušinėjo širdis, trukčiojo akių vokai, silpnumas apimdavo. Bet man padėjo paprasčiausiai tai, kad pakeičiau multivitaminus į geresnius. Viskas susitvarkė kažkur per savaitę, dabar vis dar maitinu, jaučiuosi puikiai.
Estrella...
Aš nejaučiu jokio silpnumo.Nuovargis būna,kai mažai miegu naktį,bet jei naktį miegu gerai,tai ryte atsikeliu labai žvali thumbup.gif ir energinga.
bsgess
Pazistamas toks silpnumo jausmas, bet man jis prasidejo veliau - gal 11 menesi ax.gif Esu isitikinus, kad nuo maitinimo, nes butent tuo momentu svaigdavo galva ir pan. O nemaitinant silpna nebudavo.
ragnez
man su abiem vaikais sunkesnis laikotarpis budavo apie 6 men. nemanau, kad tai del maitinimo - greichiau jau del neishsimiegojimo. matyt, tuo metu persitvarko hormonai. tada kuri laika jauchiausi pavargus, neishsimiegojusi, suprastejo atmintis.
su pirmu nuotaika ir sveikata labai pasitaise, kai pradejau gana intensyviai sportuoti (nuo 7 men., kiekviena darbo diena aerobika + baseinas). su antru - pradejau juos abudu vezhioti i baseina, mokyklele ir sheip visokia veikla uzhsiimti...
abudu ishmaitinau iki 1 metu, maisto papildu praktishkai nevartojau.
SOWELU
maniskiui dar tik menuo, o as jau kartais jauciuosi nusilpusi tokia, kad vezimeli net sunku vezti...
nors geriu vitaminus, kalci...
peledziuke
jei maitinant ilgiau paguliu ant vieno sono, jauciu labai nemalonu nutirpima.Tai ypac daznai pasitaiko po nakties. Manau, jog tam itakos turi maitinimas. Taciau kaip nors istversiu del savo angelelio
MAMICY
per nepilnus du men trecia kart persalau. O sedziu namie, niekur nesitrankau. g.gif Jau pradeda erzinti...
erikele
Kai maniškei buvo maždaug 4 mėn. nusprendžiau nueit pasitikrint sveikatą, nes maniau esanti išsunkta. Rezultatai stulbinantys: hemoglobinas apie 150 (kai buvau neščia vos 100 budavo), kalcis irgi prie viršutinės ribos. Gydytoja rekomendavo nustot gert vitaminus ir papildomą kalcį.
smulkute
Buvau issigandus, nes per 3 men. numeciau apie 16 kg., dar per 3 men. kokius 4. Dabar sveriu 42 kg. Manau, kad del to kaltas ne tiek maitinimas, kiek nuolatine nemiga (mano dukryte labai nerami naktimis). Nors buvau pradejus manyt, kad tai del zindymo. Nuejau pasitikrint sveikata. Kaip kazkas rase hemoglobinas dar geresnis nei visuomet blink.gif . Zodziu, viskas gerai thumbup.gif . O mano receptas- miegas.
Rucelie
man irgi vis kažkaip keistai šidrį padaigo ax.gif ir dabar kelias dienas taip keistai jaučiaus, vis pamatuoju temperatūrą - tai apie 35,3-35,4. vat tokia durna. vyras sako blogai rodo termometras, nu bet ne, keliais net permatavau. o aš jaučiuosi kaip peršalus būčiau ar panašiai, galva plyšta, nežinau kur dėtis sad.gif tai gal irgi su žindymu susiję?
Jurgana
Aš vat prieš kokį mėnesį baigiau maitinti (maitinau metus ir porą savaičių) ir niekaip negaliu išsikapstyti iš ligų, esu tikras virusų "sugertukas" verysad.gif
Pasak mano puikios gydytojos, po nėštumo ir dar ypač prisidėjus ilgam maitinimui, moters organizmas išsunkiamas taip, kad "viskas sugrįžta į vėžes" maždaug per tris metus. Ir aš linkusi ja tikėti.
Štai kodėl gimdančiomis pametinukus beprotiškai žaviuosi, bet tikrai tam nesiryžčiau.

Tai dabar susikūriau "laipsniško imuniteto stiprinimo programą" smile.gif , bandysiu nebebūt tokia ligonė

Raminta*
QUOTE(lengvute @ 2005 04 29, 10:40)
maitinu jau trečią atžalėlę ir pastebiu, kad kažkur nuo 4-5mėn. maždaug , nesvarbu, kiek ir kokių vitaminų benaudočiau (maitinančioms, ryklio taukų, geležies...) įvyksta kažkoks lūžis, kad ištisai jaučiu nuovargį, silpna ir t.t.Kalbėjauų su drauge, ji irgi sakė, kad kažkur nuo 8mėn. vos ne alpdavo nuo silpnumo ir mano, kad tai dėl maitinimo, ar pas jus nėra tokių problemų, kaip jas sprendžiate?
*

Čia prie viso to prisideda pavasaris, vitaminų stoka. Labai daug jėgų priduoda šviežios salotos, pridedant į jas garšvų, dilgėlių. Dilgėles nuplauti ir su guminėmis pirštinėmis patrinti tarp rankų, kad dingtų dilgėtumas. Dar nuostabūs natūralūs maisto papildai: alaus mielės ir žiedadulkės. Viską lemia poilsis ir mityba. Aš irgi maitinu jau trečią. Dabar aštuoni mėnesiai. Praktiškai valgo tik mano pieną dieną ir naktį ir jokio silpnumo nejaučiu. Dar vartoju su kavamale maltus kiaušinių lukštus, po arbatinį šaukštelį kasdien už geriant vandeniu ir žuvų taukus.
ausyte
maitnu jau 2metus ir beveik 5 men. tai buvo visokiu periodu. irgi ejau pas daktare. dare tyrimus. viskas gerai, bet padidejes cholesterolis. tai reikejo raciona biski pakeisti. Buna silpnumo momentai, bet , manau, daugiau nuo nedamiegojimo. O be to pavasris irgi daro savo. Per vasar atsigausim.smile.gif Tikiuosi ir maitinti baigti.. kiek gi galima?? blink.gif Tik dabar jau sunku atpratinti... unsure.gif Ziuresim...smile.gif
*Jolanta*
Viskas labai ciki ...piki... thumbup.gif jau praejo metai as vis dar gyva ir sveika ir ...vis dar maitinu ... 100 kartu per diena doh.gif biggrin.gif Bet nebeilgai ...manyciau teip ax.gif blush2.gif
mergyytte
Man ta pati istorija. Maitinu pati, lialius priauga po kilograma o man svoris krenta, ugis 1.65m sveriu 48kg, baisu ziuret i save. Nors valgau normaliai ir vitaminuis nauidoju o jauciuosi kaip issunkta, kraujo tyrimai geri. Maitinima noreciau nutraukt bet gaila schmoll.gif
Ar tas issekimas priklauso nuo zindymo?
SOWELU
Na as pries koki menesiuka ar du buvau labai issekusi...tada mano maziui buvo 8-9 men. Nutraukti maitinimo nenorejau, kad ir koki nuovargi, silpnuma jauciau. Ugis 170, o sweriau 49kd.
Bet dabar kazkaip atsigavau 4u.gif 4u.gif Sunelis jau menuo kaip dienomis nevalgo. Tai jau ir svorio truputi priaugau ir jauciuosi geriau wub.gif wub.gif
cafe girl
as maitinu 19 menesiu visada dziaugiausi kad as turiu pienuko, bet vakar jau pagalvojau kad viskas gana ....as jau pavargau ...nuo rytdienos bandysiu neduoti dienomis,o nakti dar duosiu.
Nihile
QUOTE(VILTE20 @ 2006 02 10, 22:29)
Na as pries koki menesiuka ar du buvau labai issekusi...tada mano maziui buvo 8-9 men. Nutraukti maitinimo nenorejau, kad ir koki nuovargi, silpnuma jauciau. Ugis 170, o sweriau 49kd.
Bet dabar kazkaip atsigavau 4u.gif  4u.gif  Sunelis jau menuo kaip dienomis nevalgo. Tai jau ir svorio truputi priaugau ir jauciuosi geriau wub.gif  wub.gif
*

Matyt ir aš įžengiau į kritinį laikotarpį, nes maitinuosi pilnavertiškai, suvalgau per dieną net daugiau už vyrą, o svoris mažėja. Matyt, ir nuovargis daro savo (naktį mažoji keliasi po 6-7 kartus), nes dieną užeidavo stiprūs galvos skausmai su pykinimu ir vėmimu. Kai visą šeimyna sunerimo ir leido man kaip reikiant pailsėti, rodos, vėl viskas į savo vietas atsistojo, štai kiek nedaug reikėjo. O jau buvau pasiryžus žūtbūt nutraukti maitinimą. Ką gi, dar truputį palauksiu, tik tarpus tarp mainimų retinsiu. Sėkmės visoms ir stiprybės!
saintlina
o aš va priešingai g.gif kliackui 18 mėn, maitinu dieną naktį n kartų. Dabar įsigudrino ir dieną vos ne kas valandą atlėkt ir pasiknist po marškinėliais pieno patraukt. Ir naktį ištisai prabudęs pieno ieško. O svoris mano ne tik nekrenta, bet vis didėja. Ir negaliu pasakyt, kad namie nieko neveikiu. Negana to, kad prie mažiaus veiklos pakanka, tai dar ir vyresnis koją susilaužęs nieko padaryt negali pats. Ir dirbu dar namie ištisai, finansininkė nelaiminga (šitam, žinoma, laiko yra tik naktim). Prie viso to - pagalbos nulis, kadangi vyras pastoviai komandiruotėse. Ieškau auklės - gal bus lengviau gyvent, tai ir svoris krist pradės biggrin.gif Bus laiko dietos laikytis lotuliukas.gif
mama Meda
Gal reikėtų sureguliuoti mitybą? Kai aš maitinau, tai valandom kūsdavau.
juratiki
QUOTE(mama Meda @ 2006 02 13, 22:33)
*

gal gali isduoti savo mitybos paslaptis smile.gif parasyk i AZ. Rupinuosi ateitimi smile.gif
juratiki
QUOTE(mama Meda @ 2006 02 13, 22:33)
*

Maxima
Kokia saunuole Jolanta, kad pries metus nepasidave provokacijoms nutraukti maitinima, o vis dar maitina. Zviuosi tokiomis mamomis, manau, ir ji pati savimi labai didziuojasi. Idomu, kada svoris atsistate. Man tai ir pirma maitinant nukrito iki visada normalaus buvusio -55 kg, o sita maitinu jau penki men, bet niekaip zemiau 58 negaliu numesti. Matyt, per tuos astuonis metus, medziagu apykaita suletejo, o ir man visokio skanesnio maisto atsirado - vien pelesiniai suriai, kuriuos dievinu, kiek kaloriju turi...
tori
as tai spakliaus uzsidedu normaliai, tai dar i veidrodi galiu paziuret, kitaip tai vaizdas nekoks- paakiai ikrite, akys mieguistos, veido oda irgi nekokia, plaukai isslinke. Vien zo liudnas vaizdelis. Maitinu savo kudiki iki 10 men- tikras galiunas 15 kg is mamos pieno, vaikinas zydi tiesiog. Issiurbe mane galutinai. tiesa as jokiu vvitaminu negeriu- negaliu i juos ziuret po nestumo, nes tatda ju atsivalgiau. net purto pagalvojus. Siaip noreciau nutraukt maitinima, ne noriu pradet visaverti gyvenima. Juk negali tapti auka. Sveika mama- sveikas vaikas. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.